- Konu Sahibi screamaway
-
- #29.421
insallah hamissindirde olmazsin cnm... eger degilsende bgn olursun insallah teste gitmene gerek kalmazz... ayy ne cok insallah msllah dedimm bak yrn sabahin korunde hastanenin kapisinda ol hasta olmazsan ben anlamam :)
hülyaaaaaaaaaaaa kızım yaa inşallah hamilesindir eğer öyleysen bak şimdiden diim ben demiştim dicembence yarını da bekleme git bugün yaptır testi zaten varsa çıkar ne bekliosun
breshkacım canım senin bebişnde hayırlı olsun inş 6 gün sora hayırlı haberlerle gelirsin yanımıza :)
offffffffffffffff kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaa..... bana dua edin bak gidiyorum sonucu almayaaaaaaaa inşallah mucize yaşarım bnde.. her ne kadar umudum olmasa da :18::18::18:
inşallah hamilesindir canım ya içim kıpır kıpır oldu valla sanki ben sonucu öğrenicembilemiyorumm valla tuğçecimmm... bugünde olmazsam yarın sabah direk kan testi yaptırcam :18::18::18:
ne oldu bi bilsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kocam geldi ya o akşam.. benim tele de o an msj gelmiş sen bu aç oku onu sonra bizim mesajlarıda okune testi yaptın hamile misin de noldu da bilmem ne sırıta sırıta soruyo bana.. bnde aldım testleri gösterdim ne bu diyo dedim test ben ne anlarım diyo.. dedim bnde bişi anlamadım.. ne yani pozitif mi dedi yok dedim pozitif değil ama negatif de değil bu sabah da soruyo adet oldunmu yok dedim.. hamile misin acaba diyo.. ve derken gözleri varya nasıl ışıldadı yani az daha ağlayacaktım.. inşallah bizim de tez zamanda olur yavrumuz.. Rabbim nasip eyle inşallah hamileyimdir.. değilsem de tüp bebekle nasip eyle inşallahhh :18:
hülyaaaaaaaaaaaa kızım yaa inşallah hamilesindir eğer öyleysen bak şimdiden diim ben demiştim dicembence yarını da bekleme git bugün yaptır testi zaten varsa çıkar ne bekliosun
breshkacım canım senin bebişnde hayırlı olsun inş 6 gün sora hayırlı haberlerle gelirsin yanımıza :)
kizlarrr hulya hamileeeeeee simdi knustum kan testi pozitif cikmisss ayy cok mutluyummmm
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmm
bunun adi mucize deilde nedir!!!!..... hlyam beniim ucuzum.. guzel arkadasim. canim.... Allahimm kalbinin guzelligine gore verdi insallah kucaklamakta nasip olur.... trbtikler bitanem. bayramin tekrar kutlu olsun...... alsana bayram iste.........
insallah sirada hemsom breshkam var.........................................
nasıl sevimdim kuzuma yaaaa hakikaten ikinci bayram valla Rabbim banada nasip etsin
canım benimmm inşallah sıradaki hamile adayımız haberini beklediğimiz sensin. cumartesi transfer yapılcaktı sanırım yapıldı. geçmişi okumadım...
nasıl sevimdim kuzuma yaaaa hakikaten ikinci bayram valla Rabbim banada nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?