2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bitanem benim senden de tumgelismelerden haberim var.... fakat netimde sorun vardi yazamiyodum giris falan yapamiyodum... ama dualarim hepp seninleydi ve insalahda seninle herzaman.. 6guncuk kaldi insallah yavrun yerindedir..gulummsuyodur bize...
Allah razı olsun inşallah öyledir canım ama gün yaklaştıkça korkularım daha da büyüyor adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı :43::43::43:

ooff kizlar hlyam sukur neguzel aydinliga kavustu..bende karman cormanim....

6 kasim batti gelen giden olmadi... 9 unda damlanin damlasi afedersiniz peceteye silinen azzicik kan oldu sabah ve oglen iki damla kadar kahverengi akinti.. ondan sonra ve halen bugun hiic bisi yok sari akinti var.... anlamadim gitti yaa ama okdar bunalticiki hiic sari akintim olmamisti buda yeni huyumuz:31: simdi bekliyorum nolacaksa olsun.. ama okdar oyun olmazki... kasiklarimdada agrilar var yani anlicanizz poofffff:19::19::19::19: dehset sinirliyim ayrica bu durum etkisi cok..

ooff kizlar hlyam sukur neguzel aydinliga kavustu..bende karman cormanim....

6 kasim batti gelen giden olmadi... 9 unda damlanin damlasi afedersiniz peceteye silinen azzicik kan oldu sabah ve oglen iki damla kadar kahverengi akinti.. ondan sonra ve halen bugun hiic bisi yok sari akinti var.... anlamadim gitti yaa ama okdar bunalticiki hiic sari akintim olmamisti buda yeni huyumuz:31: simdi bekliyorum nolacaksa olsun.. ama okdar oyun olmazki... kasiklarimdada agrilar var yani anlicanizz poofffff:19::19::19::19: dehset sinirliyim ayrica bu durum etkisi cok..

Belki sende hamilesin canımmm sende bi test yaptırsana :49:

Allah razı olsun inşallah öyledir canım ama gün yaklaştıkça korkularım daha da büyüyor adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı :43::43::43:

canim beniim ah guzelimmm neden kendini kasiyorsunnn..bak hlyacim ne dedi kiz bariz kasik agrilarinda bahsetti yani insallah sendeki bebisinden dolayidir ya da nebilim psikolojikte olabilir.... sIkma canini ben inaniyorum hersey guzel olacak.....

hly7 canim oncelikle meraba ....sen kac senedir bebek istiyordun tedavisiz hamile kalmissin sanirim tebrikler...kac senedir istiyordun ve herhangi bir kur uyguladimi acaba???:nazar::emir_bebek:

canim beniim ah guzelimmm neden kendini kasiyorsunnn..bak hlyacim ne dedi kiz bariz kasik agrilarinda bahsetti yani insallah sendeki bebisinden dolayidir ya da nebilim psikolojikte olabilir.... sIkma canini ben inaniyorum hersey guzel olacak.....

İnşallah öyledir sılam yaa psikolojim çok bozuldu zaten sabah camdan bakıyordum yavru bi kedi ağaçtan düştü hemen annesi koştu geldi yanına koklamaya başladı yavrusunu hüngür hüngür ona ağladım kaçgündür evde olmakta sıktı gerçi ama baya bunaldım :43: ama baya belirgin ağrılarım var artık ve çok korkuyorum tutmamışsa da regli olurum diye :43:

Belki sende hamilesin canımmm sende bi test yaptırsana :49:

ihtimal vermiyorum acikcasi breshkacim..hatirlarsaniz 2 hafta once regl belirtilerim basladigini yazmistim.. goguslerim baslamisti agrimaya.. iki gundur agri yoktu bugun yine basladilar... ben kendime ayin 14une kadar musade verdim eger ozamana kadar netlik kazanmazsa durum anca oyle test yaparim ... ama insani cook yoruyo bu durum...

İnşallah öyledir sılam yaa psikolojim çok bozuldu zaten sabah camdan bakıyordum yavru bi kedi ağaçtan düştü hemen annesi koştu geldi yanına koklamaya başladı yavrusunu hüngür hüngür ona ağladım kaçgündür evde olmakta sıktı gerçi ama baya bunaldım :43: ama baya belirgin ağrılarım var artık ve çok korkuyorum tutmamışsa da regli olurum diye :43:

oncelikle gecenleri bahsettmistimya anne olmanin dogasindan ve orneklerim arasinda kedide vardi.. bak iste canli ornek... canim benim inan endiselerinde okadar haklisinki kac zaman ugrastin.. simdi herseyin yok olacagi dusuncesi seni elbette kaygilandiriyo,uzuyo...ama tevekkul Allah guzelim... insallah ugraslarimizi emeklerimizi bosa cikarmaz Mevlam. dedigim gibi cokta az bi sure kaldi zaten sen rahat olmaya bak...

peki arkadaslarin aileden birileri falan gelseler yanina biraz sohbet muhabbet hava degisirdi ha guzelim,?

kizlarrr hulya hamileeeeeee simdi knustum kan testi pozitif cikmisss ayy cok mutluyummmm:49:

Çoook güzel ya işte bu,bugün duyduğum en güzel haber,çok sevindim onun adına :emir_bebek: :emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar:ah cnm ya tebrik ederim allah kucağpına almayı nasip etsin bak işte hep ummadığın anda geliyor...

hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :52::52::52::52::52::52:canım bnm çoooooooooooook sevindim yaaa işte bu bak ben sana demiştim dicem :P tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kaldın işte yaaaa :D Allahım sağlıkla hayırlısıyla doğurmanı nasip etsin inşallah darısı diğer arkadaşlarımın başına :)

Hulyammm canim arkadasim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinnn:21::21::nazar::nazar:

hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım yaaa nasıl sevindim anlatamam ay karman çorman oldum gözlerim doldu yemin ederim Allahım kucağına almayı da nasip etsin kuzummmm
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
:49::emir_bebek::49::emir_bebek::49::emir_bebek::49::emir_bebek:
:52::21::52::21::52::21::52:

ana bilgisayardan kaçak girmiş bulunmaktayımmm
benim canım arkadaşım kankacımmm Allah dualarımızı kabul etti. çokk ama çok mutlu oldummmm...
Allahım yarabbim sonuna kadar herşeyin istediğin gibi olmasını Rabbimden diliyorum. Allahım sana şükürler olsunn..

bunun adi mucize deilde nedir!!!!..... hlyam beniim ucuzum.. guzel arkadasim. canim.... Allahimm kalbinin guzelligine gore verdi insallah kucaklamakta nasip olur.... trbtikler bitanem. bayramin tekrar kutlu olsun...... alsana bayram iste.........

insallah sirada hemsom breshkam var.........................................

nasıl sevimdim kuzuma yaaaa hakikaten ikinci bayram valla Rabbim banada nasip etsin :16:

hly7 canim oncelikle meraba ....sen kac senedir bebek istiyordun tedavisiz hamile kalmissin sanirim tebrikler...kac senedir istiyordun ve herhangi bir kur uyguladimi acaba???:nazar::emir_bebek:

canlarım hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden dualarınızdan da.. şu anda duygularım o kadar yoğun ve karmaşıkki... ağlamaktan helak oldum.. yeni kendime geldim... anca yazıorum o yüzden... valla şoktayım inanamıyorum hala teste bakıp duruyorum.. şoktayım şaşkınım sevinçliyim duacıyım Allah ıma hamd olsun binlerce kez... dualarımızı kabul etti... ayyy yemin ediorum size bu duygu bambaşka o kadar salağım ki şu anda.. doktoru aradım 485.5 dedim değerim.. gel bakalım ama keseyi göremeyiz dedi.. olsun yinede gelcem ben dedim.. yarın öğlende gitcem işte bakalımm Allah tan hayırlısı olsujn inşallah... hepinizden Allah razı olsun tekrar.. saolun var olun.. hep yanımdaydınız...yanımda kalmaya da devam edin.. hepinizi çok seviyorum...

şimdi benim mercimeğim mi var :14::14::14::53:

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmm :14::14::14::14::14: :49::49::49::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::14::14::14:

CANIMMMMMMMMMMMMMM ÇOK SEVİNDİM........... AYYYY NE GÜZELLLL. YAZMASAMDA HEP TAKİP EDİYODUM... VALLA ÇOK GÜZEL Bİ HABER BU. HATTA MUCİZEEEEEEEEEEEEE........ İNŞ SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALIRSIN CANIM... İYİ BAK ANNESİ KÜÇÜK MERCİMEĞİNEEEE:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
canlarım hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden dualarınızdan da.. şu anda duygularım o kadar yoğun ve karmaşıkki... ağlamaktan helak oldum.. yeni kendime geldim... anca yazıorum o yüzden... valla şoktayım inanamıyorum hala teste bakıp duruyorum.. şoktayım şaşkınım sevinçliyim duacıyım Allah ıma hamd olsun binlerce kez... dualarımızı kabul etti... ayyy yemin ediorum size bu duygu bambaşka o kadar salağım ki şu anda.. doktoru aradım 485.5 dedim değerim.. gel bakalım ama keseyi göremeyiz dedi.. olsun yinede gelcem ben dedim.. yarın öğlende gitcem işte bakalımm Allah tan hayırlısı olsujn inşallah... hepinizden Allah razı olsun tekrar.. saolun var olun.. hep yanımdaydınız...yanımda kalmaya da devam edin.. hepinizi çok seviyorum...

canim bisey sormustum ama gormedin sanirim...sen kac senedir bebek istiyordun hamile kalmak için herhangi bir kur uyguladinmi yada ilac kullandinmi???sendeki sorun neydi? cevaplarsan sevinirim....

2011 de hamile kalamayan arkadaslar baska bir topikten 2012 topigi açip devap edecekmi kizlar???yoksa 2012 de de burdanmi devam edeceksiniz??

oncelikle gecenleri bahsettmistimya anne olmanin dogasindan ve orneklerim arasinda kedide vardi.. bak iste canli ornek... canim benim inan endiselerinde okadar haklisinki kac zaman ugrastin.. simdi herseyin yok olacagi dusuncesi seni elbette kaygilandiriyo,uzuyo...ama tevekkul Allah guzelim... insallah ugraslarimizi emeklerimizi bosa cikarmaz Mevlam. dedigim gibi cokta az bi sure kaldi zaten sen rahat olmaya bak...

peki arkadaslarin aileden birileri falan gelseler yanina biraz sohbet muhabbet hava degisirdi ha guzelim,?
Sadece dua edebiliyorum elimden başka bişey gelmiyor inşallah Rabbim yüzümü güldürür bende Hülyacım gibi güzel haberler veririm valla duygularım karman çorman herşeye ağlayasım var
Kimsenin haberi olmadığı için evde olduğumu bilen yok canım herkes beni işte biliyor o yüzden yalnızım keşke birileri olsaydı biraz kafamı dağıtırdım

Oyyy canım benim güzel yüzlü güzel gönüllü arkadaşım Rabbim kalbine göre verdi inşallah sonuna kadar hiçbir sıkıntı yaşamazsın değerin çok güzel canım maşallah :nazar::emir_bebek::nazar:

cansin sen yaaaaaaaaaa valla kuzusunn.... guzel yurekli guzel arkadasim anladim zaten saskin olusunu kendine gelmeye zamani var die dusundum bize donmeyince geri...

evet bebegim mercimegin icerde insallah .... hep de seninle kalacak kucaklasacaksiniz insallah.....

sunuda soyleyelim mi gelip gecelere, okuyanlarada umut olsun... pco lu olmak gebelige engel deildir, Allahin mucizesine engel yoktur!!!... ben bunu bilir bunu soylerim arkadas!!!!!!

Son düzenleme:
CANIMMMMMMMMMMMMMM ÇOK SEVİNDİM........... AYYYY NE GÜZELLLL. YAZMASAMDA HEP TAKİP EDİYODUM... VALLA ÇOK GÜZEL Bİ HABER BU. HATTA MUCİZEEEEEEEEEEEEE........ İNŞ SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALIRSIN CANIM... İYİ BAK ANNESİ KÜÇÜK MERCİMEĞİNEEEE:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım yaaaaaa çok saolasın Allah razı olsun valla... şoktayım hala kendime gelemedim.. Allah ıma hamd olsun sağlkla devam etsin inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım.. alırız..

canim bisey sormustum ama gormedin sanirim...sen kac senedir bebek istiyordun hamile kalmak için herhangi bir kur uyguladinmi yada ilac kullandinmi???sendeki sorun neydi? cevaplarsan sevinirim....

canım saolasın.. ben şu an kendimdemi yim bi sorsana.. ne haldeyim... ben 18 aydır istiyorum canım.. pko var bnde.. bu ay tüp bebeğe başlayacaktım.. adet olmayı bekliodum olmayınca.. ölesine test yaptırdım ve sonuç bu.. kür falan yapmadım... zaten tüp yapcam diye hiç oralı bile olmadım.. ilişkiden sonra hemen kalktım falan hiç dikkat etmedim bu ay.. ve geldi.. meleğim mercimeğim yavrumm can tanem..:nazar:

Sadece dua edebiliyorum elimden başka bişey gelmiyor inşallah Rabbim yüzümü güldürür bende Hülyacım gibi güzel haberler veririm valla duygularım karman çorman herşeye ağlayasım var
Kimsenin haberi olmadığı için evde olduğumu bilen yok canım herkes beni işte biliyor o yüzden yalnızım keşke birileri olsaydı biraz kafamı dağıtırdım
Oyyy canım benim güzel yüzlü güzel gönüllü arkadaşım Rabbim kalbine göre verdi inşallah sonuna kadar hiçbir sıkıntı yaşamazsın değerin çok güzel canım maşallah :nazar::emir_bebek::nazar:

saolasın canım Allah razı olsun. okadar şaşkolozum ki :53: Allah ım sana da nasip edecek az kaldı sabret canım.. ayrıca bnde de regl sancıları batmalar ağrılar karın ağrısı göğüs hassasiyeti falan hepsi var.. hala.. bnde hiç umut etmedim o yüzden.. snde sakin ol bekle... gelecek meleğin :49::emir_bebek::nazar:

cansin sen yaaaaaaaaaa valla kuzusunn.... guzel yurekli guzel arkadasim anladim zaten saskin olusunu kendine gelmeye zamani var die dusundum bize donmeyince geri...

evet bebegim mercimegin icerde insallah .... hep de seninle kalacak kucaklasacaksiniz insallah.....

sunuda soyleyelim mi gelip gecelere, okuyanlarada umut olsun... pco lu olmak gebelige engel deildir, Allahin mucizesine engel yoktur!!!... ben bunu bilir bunu soylerim arkadas!!!!!!

evet canımmmm. son yazdığın cümleeee çok çok çok doğru....

bu arada sen nasılsın...

nasilllllllllllllllllllllll yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????????:52::52::52::52::52::52::52::52:

ben guzel haberin ustune mi geldimmmmm simdiiiiii:52::52::52::52:

hulyacimmmmmmmm, tebrik ederimmmmmm, ayyy cokk sevindimmmmmmmmmmmmmmm
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

nasilllllllllllllllllllllll yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????????:52::52::52::52::52::52::52::52:

ben guzel haberin ustune mi geldimmmmm simdiiiiii:52::52::52::52:

hulyacimmmmmmmm, tebrik ederimmmmmm, ayyy cokk sevindimmmmmmmmmmmmmmm
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim canım saolasın amin inşallahhhhhhhhh şoktayım hala :53::53: senden tek ricam lütfen listeyi günceller misin ve büyük harflerle yazarmısın hamile olduğumu.. bunu hep istemiştim :29:

ayol ben burda kafayı yicem ya manyadım resmennnnnnnnnnnn :52::52::52::52::52:

evet canımmmm. son yazdığın cümleeee çok çok çok doğru....

bu arada sen nasılsın...

ahh arzumcum canim nasil oliim iste yuvarlaniyoz... 2011 e yetisme cabasindayiz... karisiyim biraz gerginim... bat geti cok azicik leke oldu simdi bekliyorum gerginlikle...... hayirlisi...

senden naber yaa arada gel meleginden haberleri yaz ama?? nekadar oldunuz cisiyeti ogrenmene az kaldi sanirim...

teşekkür ederim canım saolasın amin inşallahhhhhhhhh şoktayım hala :53::53: senden tek ricam lütfen listeyi günceller misin ve büyük harflerle yazarmısın hamile olduğumu.. bunu hep istemiştim :29:

ayol ben burda kafayı yicem ya manyadım resmennnnnnnnnnnn :52::52::52::52::52:

caniimbenimm yaaaaaaaaaa sana bisey dicem ama inanmazsin belki nedense bu ay hep sen ve breshka hamile olacak die geciyodu icimden valla.. hatta kendimde geciyodu.... biz bile soktayiz sevincten delirdikki sen nasil sok olmiycan bebegiimmm...

ucuzunede dua ette su karmasam aydinliga kavussun....
bu arada yazmissin ama belirti gibine vardi tatlim... istahin falan nasildi, goguslerin,agrilar,akintin, turlaarrr:68:

sana coook sarilmam geldiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........:38:

Back