- Konu Sahibi screamaway
-
- #29.361
çok sevindim canım..maşallahAllahım nazarlardan korusun inşallah..bende iyiyim bayram ertesi kan tahlili sonuçlarımı alacağım pıhtılaşma ile ilgili olan..içimde bi karamsarlık var sanki pıhtılaşma çıkacak gibime geliyor..biraz moralim bozuk, bayram biraz burnumdan gelecek bu nedenle..öyle karışık bir haldeyim işte tatlım..
iyiyiz canımmm sen nasılsınnn..bak bi gittim kizlar gelmis... nasilsiniz kizlar????
cnm benim bilirim o stresli bekleyişi. inşallah bir şey çıkmaz. kafana takıp da üzme kendini cnm. hayırlısı olsun.
iyiyiz canımmm sen nasılsınnn..
teşekkürler canım..dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun..
iyiyim fistigim yaa... su incir kürünü arastiriyordum.. belki diyorum bi ise yarar.. son adet tarihlerime baktim da, günler 2gün felan oynamis bi asagi bi yukari :44::44::44::44: 31 gün olurdu hep, 32-34-28 olmus.. sasirdim.. neyse bakalm bu ay ne zaman gelcek, erken gelsinler ya... 28gün cok iyiydi.. iste uzun lafin kisasi incir kürüne ne zaman baslicam diye bilgi arastiriyordum, o arada adet tarihlerim takildi aklima felan filan.. bakalim bu ay da gelsin kirmizilar, önümüzdeki ay basliyor yarismalar
senin islerin nasil?? baska neler yapiyorsun??
ooo sende araştırmalar hızlanmış tatlım ya..hadi bakalımmmm..bende iyiyim işte..pıhtılaşma testlerimin sonuçlarını bekliyorum dediğim gibi .. bi sorun çıkmazsa bizde çalışmalara başlıycaz, genetik testlerini yaptırıp yaptırmamakta kararsızım..sonuçta kan pıhtılaşması daha ön planda benim için..onu da öğrendikten sonra beklemeye gerek yok diye düşünüyorum şimdilik..heryerde bebek konuşuluyor çevremde..artıkkk bunalmaya başladım..tuhafım bu günlerde regenim ya..
Ben hamile kalmadan önceki 2 ay incir kürü yapmıştım belki etkisi olmuştur tatlım tabi Önce Rabbimden bitkilerdede şifa var inşallah şifa olur tez zamanda gelir senin paşa tatlım
nasil yaptin fistigim anlatsana bana lütfen...ben simdi baslasam 1 ay oluyor anca...
beyaz lahana tursusune guzel ipucu dimi.. tamamını soyledımmm..
sutlu tatlılar yap canım.. hem hafif hem leziz... canının cektıgını yap ye.. yada satın al.. boyle seylerı ıhmal etme...
netim hala yok bayramdan sonra gelecek tel ile giriyorum ...
Screamaway canm hamilelikte kabus görmek normaldir canım takılma sakın üzme kendini birazcık pekmez ye sırt üstü uzan bakalm belki senin yaramaz hareketlenir :)) bi yerde okumuştum bunu inşallah işe yarar tatlımm sıkma canının oğlunun tembelliği tutmuştur :)))))
evet canım bende inanmadım ama kadın 25 yıllık tecrübesi var garanti veriyon mu dedim kadın güldü,bana bırak dedi.yani şöyle hatırladığım kadarıyla,adet bittikten hemen sonra birliktelik olursa kız,adete yakın olursa erkek miy di öle birşeydi ama bende tam net hatırlamıyorum:26: şimdi sen yaparsın erkek yerine kız olur sende bana gelir dersin tarifi yanlış verdinya bak, ben heyecan yaptim, sen nasil duruyorsun yaa??????17 kasim, 17 kasim, yazayim ben bi kenara unutmayim 13gün kaldi, iki haftadan da asagiya düstü ayyyyy Allahim hadi bakalim, sen de güzel haberler vereceksin ama kapanisi ben yapicam karismam
nassiiiiiiiiiiiiiiii ya cinsiyet belirliyor??? bak bana da anlat noluurrrr lütfeenn, pleaseeee, bitteeeeözelden de yazsan olur ay bak icim bi hos oldu.. yani Allah büyük, biliyorum istedigimi verecek o bana.. ama yine de insan istiyor iste ve ne bileyim.. icim hep bi hos.. ben yanima icecek yapip aliyorum bazen, normal siselerde kokuyor diye biberona koyuyorum gülme sakin, biberondan icmiyorum tabi yani onlarin agzi cok sIkI tutuyor da ondan, bir de diger icecek siseleri gibi agir degil, ben ise yürüryerek gidip geliyorum ya.. neyse nerdeyse hergün biberon yikiyorum, icim bi acayip oluyor, bazen diyorum bir tek biberon böyle mi kismet olacak acaba, bebegimin biberonun da yikayabilecek miyim, ay üzülüyorum iste bir de biberon mavili bir sey, icim eriyo valla yaaa, aglayacak gibi oluyorum bazen
günaydın canım.. bnde bu sabah ilkkini içtim devam edicem içmeye.. peki sana bişi sorcam.. farlutal içerken mesela yarın adet olsam ben hemen ilacı bırakayım dimi. yani adet olunur mu ilaç bitmeden 2. günde..
Canım sabahleyin 8 tane inciri yıkayıp ikiye böldüm yarım litre kaynayan klorlu suyun içine attım 10 dk kaynattıktan sonrada bir tane havucu 4 bölerek içine attım 6 dk o şekilde kaynattım ılıyınca süzdüm sabah 1 akşam 1 bardak içtim 21 gün sonra 1 hafta ara veriyorsun bir 21 gün daha tatlım bitkilerdede şifa var tatlım belki onunda etkisi olmuştur başka bir sıkıntın yoksa dene inan çok sağlıklı bir şey
evet canım bende inanmadım ama kadın 25 yıllık tecrübesi var garanti veriyon mu dedim kadın güldü,bana bırak dedi.yani şöyle hatırladığım kadarıyla,adet bittikten hemen sonra birliktelik olursa kız,adete yakın olursa erkek miy di öle birşeydi ama bende tam net hatırlamıyorum:26: şimdi sen yaparsın erkek yerine kız olur sende bana gelir dersin tarifi yanlış verdinolmaz yani ben onu net öğrenmem lazım ama o doktora gidemiyorum biraz tuzlu olduğundan iyisi mi sen dene gerisini rabbime bırak
evet canım olunabilir,bünyeye göre değişir tabiki ama ilaca başlandığı ilk 3 gün yada 10 gün içinde mutlaka adet olman lazım diye biliyorum.ama ben hala kendiliğinden olsun diyerek bekliyorum o ayrıyanlış yaptığımın farkındayım böle birşeyde yapmazdım ben aslında bıktım sanırım ilaçlardan off göğüslerim normalde büyük şimdi iyice büyüdü dün görümcem gördü iyice göğüslerini büyütmüşsün diyip dalga geçti
bitaneemmm bendeoyle diyorum ona inan insanliktan nasibini almamis zavalli....... tatliiim bi insan kurt var mi ozaman hersey beklenir ondan.... kurt derken kiskanclik yaniiii... benim cocuklarim benim cocuklariimm baskalaf yok....... herkes illah dio kizina iste o da sag sola satasarak psikolojisini rahatlatio ama benimde bi tahammul sinirim var.... herkes haddini bilecek ozellikle bu konuda.... ablamlada konustukda telde onun gorumceside aynini yaparmis aaa dedik yaa biz de insallah hala olucaz nasi boyle sacmaliklar yapalim falan dedik....
breshkacim hala sanirim yegenlerinden nasi askla bahsediyo masallah... yani bu da insanlikla alakali...... Allah islah eylesiinn...
Canım benimmmm çok sağol Allah razı olsun şimdi o kadar heyecanlıyımki anlatamam dualarınızı eksik etmeyin az önce doktorum aradı yarın sabah 11 de transferim olacak Allah izin verirse bende annelik yolunda ilerliyorum Allahım sonunu güzel etsin inşallah tutunur bebeğim annesine sonra ben onu öyle bi sarıp sarmalayacağımki kimse ayıramayacakduygularım karmakarışık şuan hem ağlıyorum hemde sevinçten gülüyorum çok tuhaf bi duygu Rabbim yardım etsin nolur kızlar dua edin benim için
Hamile Giyim GeBe | [url]www.e-gebe.com | rnn Byk Resmi[/url]
maalesef canım olmadı.. zaten umudumda yoktu..cok az az gelıyor bugun basladı.. bayramı karsıladım boylece...
ohhh ne guzell. benımde annemın var temızlık robotu cok işime yarardı ama ne yazık ki aynı sehırde bıle degılız.. taaa oralardan getırtemıyorumoff cok ozledım onları...
cnm tşk ederim. iyiyim. kontrolden geldim. bebek iyi şükür. gelişimi güzel. inşallah böyle devam eder. sen nasılsın.
netim hala yok bayramdan sonra gelecek tel ile giriyorum ...
Hülya canımmm inşallah güzel hberlerin gelir tez zamanda canım benim hep dualarımdasınız inşallah gelecek mucizen
evet canım olunabilir,bünyeye göre değişir tabiki ama ilaca başlandığı ilk 3 gün yada 10 gün içinde mutlaka adet olman lazım diye biliyorum.ama ben hala kendiliğinden olsun diyerek bekliyorum o ayrıyanlış yaptığımın farkındayım böle birşeyde yapmazdım ben aslında bıktım sanırım ilaçlardan off göğüslerim normalde büyük şimdi iyice büyüdü dün görümcem gördü iyice göğüslerini büyütmüşsün diyip dalga geçti
burdayım kıızzgünaydin gizlaaarrr
tamam canim benim.. ya valla dr bana kücük kist dahi yok demisti, ama tr'de daha 16 yasinda gittgimde sol taraf pko ama kücük mü ne demisti.. belki de gitmistir, gerci ilac kullanmadim.. yani bildigim bi sorunum yok cok sükür.. ay niye daha önce baslamadi tüh yaa.. sogan yapanlar hep adetim artti dedi, ben de o da olmadisükürler olsun, muhtemelen yok iltihap felan ki artmadi.. dur ben bugün türk marketine gideyim hemen basliyim, 21gün sonra birakirim, heralde baslama gününün önemi yok adetten önce sonra diye.. cok sagol canim benim.. ay insallah
ya ben de bekleyip duruyordum tondora nerde diyeonu biliyorum kuzum.. o yine mantikli, hani disi spermlerin yavas hareketli ama uzun ömürlü olmasinda kaynakli vs vs.. daha sacmalari da var mesela sol tarafa yatarsan erkek saga yatarsan kiz mi ne oluyormus ya da tam tersi.. hadi diyelim ben sola yattim ama yumurtam sag tarafta bir de hamile kalmadan kilo verirsen kiz, kiz alirsan erkek olurmus.. o niye anlamadim.. bunu gibi seyler iste.. netten bi bakarsan cok gülecegin seyler de cikiyor.. ay neyse Allah büyük bekleyip görcez
valla sılacım hiç taviz verme ..ayrıca gerçekten 3 yaşındaki ÇOCUĞUN adı üstünde çocuk. neyini eleştiriyor gerçekten anlamış değilim.. Allah ıslah etsin ne diim..
ayrıca dikkat ederim kuzum saolasın
canım benimmm çok heycanlıyım senin içinn.. Rabbim yardımcın olsun inşallahhhhhhhhh 17 kasımda müjdeyi vereceksin canım.. her zaman yanındayım Allah inşallah emeklerinn karşılığını verir
bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sempatiğim senin kırmızlar gelmişşdoktorunu ara hsg için bu ay aksatmayın canım artık.. önce can sonra canan... anladın sen onu yiter artık
ayrıca kuzum sen anneciğini ne zamandır görmüosun yaa bi gitsenize bu bayramda mesela yani yazık değil mi sana
maşallah deryacımmmmmmmmmm Allah daim etsin inşallah
canım hayırlısı artık napayım.. beklioruz bakalım Allah hakkımda hayırlısıını nasip etsin.. ayrıca bi kankitomun yanına yemeğe gitseydik iyi olurdu yahu
canım valla içiorum ama kasıklarım yumurtalıklarım o kadar acıyo ki bııçak saplanması oluyor şimdiye kadar bu denli acı olmamıştı.. artık sanki sökülcek te sökülemiyor gibi hissediırum.. yani belim karnım kasıklarım göğüslerim ağrıyor.. nyse bugün 2. gün ilacımda hayırlısı olsun inşallah ... sende olmadıysan başla artık bugün canım.. boşuna zaman harcıyosun
tamam işte canım adet olcan ondandır muhtemelen.. bende hiç ağrı sızıda yokki:26:
günaydın kızlar ve regentoş ben birazdan kocamla çıkıcam kahvaltı falan gezme tozma yapcaz bugün.. akşama gelirim öpüyorum sizi hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnn benle kalınnnnnnnnnn
kızlar gecmısı fazla okuyamadım.. kusuruma bakmayın.. ben bırazdan cıkıcam. bu bayramı esımın aılesının yanında gecırıcez.. bugun temızlıgını yapıcam.. bu arada benım kırmızı dedıklerım dunde kahve lekeye donustu.. bıdaha gelmedı..
bugun tekrar az bısey geldı.. neden boyle oldugunu anlamıs değilim... hulyacım dediğini dıkkate alıcam. pztesı arıyorum doktoru veya sekreterını gun alıyorum canım... canım annem yaz tatılını benım yanımda gecırdı.. bende hsg yı hallettıkten sonra 1 ay sonra felan yanına gıdıcem..
hepinizi cok cok optum, herkese iyi bayramlar.... kendinize coook cok ıyı bakın.. benım ıcınde dua edınn.. cok streslıyım.. dokunsalar aglıcam.. hıcbıryere gıtmek ıstemıyor evımde esımle vakıt gecırmek ıstıyordum.. kısmet...
hoscakalınnn kızlar.....
sağlık açısından iyiyimmm. ama şu iş keşmekeşliği beni yordu desem yalan olmaz. bayram tatilinden sonra sürekli depodayım 1-2 aylığına. bakalım zaman ne gösterecek. burayı, hepinizi çok özledim. sohbetlerimizi özledim valla.
sılacım oğlucuğuna çok geçmiş olsun, o diğer görümce teferruatlarını da boşver takma kafana, lüzumsuz insanların boş konuşmaları kendilerini tadmin etmek için. beni merak etmişsiniz dediğim gibi akşamları gelmeye çalışıcam sözzzzz...
burdayım kıızzdolanıyorum forumları onlarıda duymuştum ama uygulamadım hiçbirini eve yaa boşverelim cinsiyeti biz gebe kadıkta bide cinsiyet ayarlıyoruz
size afiyet olsun .oohh benim yerimede gezin
valla sılacım hiç taviz verme ..ayrıca gerçekten 3 yaşındaki ÇOCUĞUN adı üstünde çocuk. neyini eleştiriyor gerçekten anlamış değilim.. Allah ıslah etsin ne diim..
ayrıca dikkat ederim kuzum saolasın
canım benimmm çok heycanlıyım senin içinn.. Rabbim yardımcın olsun inşallahhhhhhhhh 17 kasımda müjdeyi vereceksin canım.. her zaman yanındayım Allah inşallah emeklerinn karşılığını verir
bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sempatiğim senin kırmızlar gelmişşdoktorunu ara hsg için bu ay aksatmayın canım artık.. önce can sonra canan... anladın sen onu yiter artık
ayrıca kuzum sen anneciğini ne zamandır görmüosun yaa bi gitsenize bu bayramda mesela yani yazık değil mi sana
maşallah deryacımmmmmmmmmm Allah daim etsin inşallah
canım hayırlısı artık napayım.. beklioruz bakalım Allah hakkımda hayırlısıını nasip etsin.. ayrıca bi kankitomun yanına yemeğe gitseydik iyi olurdu yahu
canım valla içiorum ama kasıklarım yumurtalıklarım o kadar acıyo ki bııçak saplanması oluyor şimdiye kadar bu denli acı olmamıştı.. artık sanki sökülcek te sökülemiyor gibi hissediırum.. yani belim karnım kasıklarım göğüslerim ağrıyor.. nyse bugün 2. gün ilacımda hayırlısı olsun inşallah ... sende olmadıysan başla artık bugün canım.. boşuna zaman harcıyosun
günaydın kızlar ve regentoş ben birazdan kocamla çıkıcam kahvaltı falan gezme tozma yapcaz bugün.. akşama gelirim öpüyorum sizi hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnn benle kalınnnnnnnnnn
canım ben bile bir gün akşama kadar eşimin ailesinin yanında olunca patlıyorum sıkıntıdan:)kızlar gecmısı fazla okuyamadım.. kusuruma bakmayın.. ben bırazdan cıkıcam. bu bayramı esımın aılesının yanında gecırıcez.. bugun temızlıgını yapıcam.. bu arada benım kırmızı dedıklerım dunde kahve lekeye donustu.. bıdaha gelmedı..
bugun tekrar az bısey geldı.. neden boyle oldugunu anlamıs değilim... hulyacım dediğini dıkkate alıcam. pztesı arıyorum doktoru veya sekreterını gun alıyorum canım... canım annem yaz tatılını benım yanımda gecırdı.. bende hsg yı hallettıkten sonra 1 ay sonra felan yanına gıdıcem..
hepinizi cok cok optum, herkese iyi bayramlar.... kendinize coook cok ıyı bakın.. benım ıcınde dua edınn.. cok streslıyım.. dokunsalar aglıcam.. hıcbıryere gıtmek ıstemıyor evımde esımle vakıt gecırmek ıstıyordum.. kısmet...
hoscakalınnn kızlar.....
gecmis olsun kuzum yaa... ara sen tabiki icin rahat etsin, sIkma canini da sana da iyi bayramlar canim..
kolay gelsin canim, yorma kendini de fazla.. gel ya aksamlari ben bi bakiom kimseler yok geri gidiom.. belki yine eskisi gibi aksam sohbetleri olur..
he yaa aman iste laf olsun torba dolsunama yine de gönlümüzdeki olsun
evet evet hepimizin gönlünden geçen güzel şeyler gerçek olsun inş.. bayramında kutlu olsun canım
sana da hülyacan.. oh kahvalti felan ne güzel.. hadi gez tadini cikar, burda yarin carsilar acik yasasiiinnnbenim yabaninin keyfi olursa insallah cikariz, gelmese de ben cikarim tek basima hiiiiic yani
benim yabanide:) ev kuzusu yaa sinir ediyo beni
ay kizlar ben de yolladim herifi ise, sizler gibi temizlik yapiyorum.. mutvak bitti sayilir, banyoyu da dus aldiktan sonra temizlicem.. salonu koridoru dün halletmisti ooohh... valla ben anlamiyorum ama millet hep dert yaniyor, evin temizligi bitmiyor diye ama benim evi kirlenmiyor :44::44::44::44: ya tabi toz felan oluyor da dün arkadas kaynanasigile gitti, gitmeden ben bebise baktim o temizlik yapti, sura bura derken bi baktik tavanla duvar arasi her taraf örümcek olmus.. sanirim evin yerinden kaynaklaniyor.. ben sansliyim o zaman...hiiiiiiiiii bir de cocuk olunca görcez :26::26::26::26::26:
bebeğimi aldım geldim çok şükür transfer çok güzel geçti kızlar doktor da maşallah çok kolay gitti yavrun yuvasına dedi
hiçbir ağrım sızım yok çok şükür şimdi sıra sabırla beklemeye geldi dualarınızı eksik etmeyin nolur merak eden herkese tşk ederim . test tarihimde 16 kasım olacakmış geri sayım başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?