2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canım benimmmm çok sağol Allah razı olsun şimdi o kadar heyecanlıyımki anlatamam dualarınızı eksik etmeyin az önce doktorum aradı yarın sabah 11 de transferim olacak Allah izin verirse bende annelik yolunda ilerliyorum Allahım sonunu güzel etsin inşallah tutunur bebeğim annesine sonra ben onu öyle bi sarıp sarmalayacağımki kimse ayıramayacak :16: duygularım karmakarışık şuan hem ağlıyorum hemde sevinçten gülüyorum çok tuhaf bi duygu Rabbim yardım etsin nolur kızlar dua edin benim için :49:
..................................................................................,,,,

canım bende2 gündür seni takip ediyorum heyecanla. Allahım senin yanında olsun ben inanıyorumki bebeginde seni sarıp sarmalayacak... Bunlar güzel duygular hem agla hem gül doya doya hisset...benim bütün dualarım seninle.

Son düzenleme:
Canım çok şeker yaaa senin kız göbüşten ceeee diyor sanki :1: Bende bayılıyorum bu t shirtlere inşallah bana da alıp giymek nasip olur :16:

xtugcex çok güzelll.Sana ve bebegine hayırlı olsun:)) Allah bizlerede giymeyi nasip etsin... bende bu bayram kendimi böyle görebilseydim keşke çok hoş bi duygu bıraktı bende..

çook teşekkür ederim kızlarrr , Allah sizede nasıp etsın ınsallah tez zmndaaaa AMİNNNNNNNNNNN

scream canım neden üzülüyorsun benim kızım da öyle bazen cok hareketli oluyor baya sert tekmeler atıyor bazen bakıyorum cok az oynuyor sen üzülürsen oğlusunda etkilenir :55::55:

Canım aklına kötü düşünceler getirme sakın senin paşa uykuya dalmıştır ondan çok hareket hissetmemişsindir belki :34: unutma senin psikolojin paşanı da etkileyecek onun için hep güzel düşün canım :49:
Sağol canımmmmm İnşallah tutunur meleğim:16: 17 Kasımda bende test yapabilirim ama onlar kan tahlili yapacaklar tam haftasını belirlemek için sonra ona göre neler yapmam gerektiğini anlatacaklar inşallah :16:
Ne demek canımm hepimizin dileği amacı belli Allah bu yolda bizlerin yardımcısı olsun inşallah :16:
Sağol canım inşallah güzel haberler veririm sizlere Rabbim duysun sesimi meleğimi versin bana :16: Sen nasılsın canım kızınla aran nasıl bakayım :emir_bebek::1:

selam kizlarr;
hepinize cook tesekkur ederim tekrardan oglum icin geecmis olsun dileklerinize...
screamaway ,tatlim oglusunla ilgili endiselerini anliyorumve bu endiseler bir omur devam edicek bunun farkindasin sanirim!!! lakin limiti vardir bu kaygilarin o limit asilirsa endiseler sana zarar verir... insallah pasamiz akilli akilli oynur, elini emiyordur.... Allahin izniyle biraz daha relaks olmayi denemelisin tatlim....
ya bahsi acilmisken dun esimle aramizda donen muhabbetten bahsediim.. soylekii pazar gunu gorumce oglumu cok ama cokelestirdi... kendi kizinin yaninda melek benim oglum ama oyle aciz bi insankibaskalarani elestirmekten zevk alir kendinive ailesini gormeden.. dunde buna istinaden bi mevzu gecti esimle aramizda sakin dedim sakin benim anneligimi elestirmeye kalkmayin,beni oglumla vurmayin....bana istediginizi soyleyin, istediginiz ithamlarda bulunun batar ama canimi acitmaz..... ama bana oglumla gelmeyin dedim.... ozaman hic gormediginiz bi sila gorursunuz, hersey degisir dedim... diyecegim, anne demek bambaska seyler hissetmek demek goreceksiniz... insallah goreceksiniz... insani yavrusuyla vurmak bana gore iskencelerin en buyugu........ Allah korusun.... gormediniz mi hiic bi kedinin yavrusuna ellendiginde nasil endiselerle bakip savunmaya calistigini, ya da bi kusun yavrusu icin nekadar saldirganlastigini???anne olmanin dogasi buu.........................

biraz bu konudan SIkintiliyim uzerime geldiler yine ondan uzattim bukadar afedersiniz arkadaslarimm.....

Kizlar cok tesekkurler cevaplariniz icin... Ama carsamba gunu cok hareketli olup sonra durulunca canim sIkIldi.. Bugunde ayni devam ediyor... Hic hissetmiyor degilim... Sabah hissettim mesela... Ama durgun olmasi nedendir bilemedim... Yoruldu belkide.. :1: Carsamba ben tatilden donmustum.. Ben tatildeyken veya haftasonlari filan daha hareketli oluyor... Haftaici is zamanini sevmiyor... :1:

Bu arada silacim kucucuk cocugun nesini elestirmisler anlamadim ya... Sen takilma canim bunlara... Ben de sinir olurum cocuklarin birbirleriyle karsilastirilip elestirilmesine...

Canım benimmmm çok sağol Allah razı olsun şimdi o kadar heyecanlıyımki anlatamam dualarınızı eksik etmeyin az önce doktorum aradı yarın sabah 11 de transferim olacak Allah izin verirse bende annelik yolunda ilerliyorum Allahım sonunu güzel etsin inşallah tutunur bebeğim annesine sonra ben onu öyle bi sarıp sarmalayacağımki kimse ayıramayacak :16: duygularım karmakarışık şuan hem ağlıyorum hemde sevinçten gülüyorum çok tuhaf bi duygu Rabbim yardım etsin nolur kızlar dua edin benim için :49:

oğlun için de tekrar geçmiş olsun canım görümceni falan da takma kafana ona ne oluyor sen zaten gerekli olan şeyleri söylemişsin işine gelirse anlar anlamazsa da ona göre muamele edersin :34:

Breshkacimmmm canim gozlerim doldu valla yazdiklarini okurken... Insallah bebegin annesine simmmmsIkI tutunur canimmm... Insallah 2 haftaya senden cokkkk guzel haberler aliriz canim... :16::16::16::16::16:

$PE076148.jpg$PE166404.jpg$PE210486.jpg$PE247848.jpg

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canim ya hay o güzel agzini öpeyim :16::16::16::16::16::16::16::16::16: biraz sapikca oldu ama olsun idare et :9::9::9: Allahim senin de gönlüne göre verir insallah.. cok cok tesekkür ederim güzel dileklerin icin.. Allah razi olsun.. insallah Allahim dualarimizi kabul eder insallah da en kisa zaman da kavusuruz :31::31::31::31:

ay evet canım bıraz sapıkca oldu aaayy ne dıyo bu kız dedım ama ıyı nıyetlı oldugun ıcın pek takılmadım.. bıdaha olmasın tamam mı :19::19: :16: :16: :1::1:

aminnn canım inssss....

slm kızlar
breshacım insallah tutunur bebislerin sana allahım gönlündekini nasip etsin canım bu ay hayırlı haberlerini alırız :49::49:
hülyacım neden test yapmayı düsünmüyorsun ki hemen söktürücü mü iceceksin bence bir test yap bakarsın bebisin beklemedigin anda gelivermis :16::16::16::16:bayram hediyesi olur annesine :emir_bebek::emir_bebek:
menbetacım seninde kırmızılar gelmemis daha bir bakarsın bu ay hep beraber hamile cıkarsınız :49::49:ayy ne güzel olur :21::21:
scream canım neden üzülüyorsun benim kızım da öyle bazen cok hareketli oluyor baya sert tekmeler atıyor bazen bakıyorum cok az oynuyor sen üzülürsen oğlusunda etkilenir :55::55:

maalesef canım olmadı.. zaten umudumda yoktu..cok az az gelıyor bugun basladı.. bayramı karsıladım boylece...

valla bnde ha taşıncaz ha taşıncaz diye bayadır koltuk tül falan yıkamamıştım..annemin temizlik robotu var.. onla koltuklarımı salondaki halımı yıkadık.. sonra süpür sil toz al yerleştir... salon bitti.. diğer yerlerde bişi yok zati.. normal işler onlarıda bugün halletcem bitcek..sanada şimdiden kolay gelsin canım :6:

ohhh ne guzell. benımde annemın var temızlık robotu cok işime yarardı ama ne yazık ki aynı sehırde bıle degılız.. taaa oralardan getırtemıyorum :43::43: off cok ozledım onları...

Sağol canım inşallah bugünde güzel haberler alırsam yarın transferim olacak Allah izin verirse . Sabırsızlıkla telefonun çalmasını bekliyorum yine :31::18: Allah hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda sende güzel haberler verirsin inşallah :16:

ayy canımmm.. ne heyecanlıyım bır bılsenn.. ama haberını alamıcam ben.. cunku o gun evde olmayacagım ve o gunlerde evimde cok yogun olucakk... aksam girerim artık odamdan felan.. coook merak edıcem senı...

tugcecım tısortun cooook hos.. gule gule gıy canım.. ıns bızede onları gıymek nasıp olur... kızının odasına aldıklarınızda pek hos.. ıyı gunlerde kullanın ıns..

sılacım canım takılma sen o kadına.. hıc canını cıkma.. dediğin gibi kendı cocgundan herkes ıllallah demıs.. buda satasacak yer arıyor... bos ver canım hıcccc dusunupte kendını uzme..

bu arada sana bısey dıyım mıııı... senın bana tarıfını verdıgın seyı ben yaptım.. amaa bıraz farklıcana... ve dehsettt oldu... ılk yapmama ragmen coook guzel olmustu.. kocacıgımla bıtırdık bır kavonoz...

Doğru söylüyosun sılacımm bagdaştıramaman gayet normall şöyleki ; annem hacdan gelıcekkk 1 hafta fln sonra ablamın yanına uçuyo fransaya :) Göbüşüm içinde bı tane hamıle t-shırtı aldımm üzerinede pembe bı hırka begendımm mangodann onu alıcamm bgn :) 3 ayım kaldı yaa hamıle kıyafetı almak ıstemedımmm hırkayı sonradan da gıyerım dıye dusundumm ama tshırt ztn hep almak ıstedıgım bıseydı onu aldım :) Netten resmını bulup hemen gndereyım cnmm
bende oyle tahmin etmistim caniimm gitsin gsin cook sevindmi ablanin adina.. insallah ordan gelecek buseferde senin doguma hazirlanacak.. neguzeel telaslar bunlar......

oğlun için de tekrar geçmiş olsun canım görümceni falan da takma kafana ona ne oluyor sen zaten gerekli olan şeyleri söylemişsin işine gelirse anlar anlamazsa da ona göre muamele edersin :34:
ahh kuzumm beniiimmm valla nasi bi tuhafiimm.. insallah ama insallah caokaz kaldi yavrucuguna kavusmaya.... Allah yardimcin olsun tatlim... dualarimiz seninle aklima her geldiginde dua ediyorum....
ahh caniimm cok cicibuuu... iyi dusunmussun iiolmus uzerinede pembe hirka cok tatli kombineolmus... tam kiziiiim die haykiriyo anlican :)))

haaa odasinin aksesuarlarida dehset.. cok seker seylerrr...ayy ne hevesle,heycanla tasarliyosun simdi odasini.....
Canım çok şeker yaaa senin kız göbüşten ceeee diyor sanki :1: Bende bayılıyorum bu t shirtlere inşallah bana da alıp giymek nasip olur :16:

Kizlar cok tesekkurler cevaplariniz icin... Ama carsamba gunu cok hareketli olup sonra durulunca canim sIkIldi.. Bugunde ayni devam ediyor... Hic hissetmiyor degilim... Sabah hissettim mesela... Ama durgun olmasi nedendir bilemedim... Yoruldu belkide.. :1: Carsamba ben tatilden donmustum.. Ben tatildeyken veya haftasonlari filan daha hareketli oluyor... Haftaici is zamanini sevmiyor... :1:

Bu arada silacim kucucuk cocugun nesini elestirmisler anlamadim ya... Sen takilma canim bunlara... Ben de sinir olurum cocuklarin birbirleriyle karsilastirilip elestirilmesine...

Breshkacimmmm canim gozlerim doldu valla yazdiklarini okurken... Insallah bebegin annesine simmmmsIkI tutunur canimmm... Insallah 2 haftaya senden cokkkk guzel haberler aliriz canim... :16::16::16::16::16:
screamawaycim canim seni merakta birakmasin tosunun ozaman bidaha kipir kipir kipirdasin.... bide is ortamindan gercekten hoslanmiyor olabilir.. cunku sen hiic rahat deilsinorda....

soz konusu benimgorumce olunca hersey mumkun....... nediiim Allah islahetsin...

ay evet canım bıraz sapıkca oldu aaayy ne dıyo bu kız dedım ama ıyı nıyetlı oldugun ıcın pek takılmadım.. bıdaha olmasın tamam mı :19::19: :16: :16: :1::1:

aminnn canım inssss....

maalesef canım olmadı.. zaten umudumda yoktu..cok az az gelıyor bugun basladı.. bayramı karsıladım boylece...

ohhh ne guzell. benımde annemın var temızlık robotu cok işime yarardı ama ne yazık ki aynı sehırde bıle degılız.. taaa oralardan getırtemıyorum :43::43: off cok ozledım onları...

ayy canımmm.. ne heyecanlıyım bır bılsenn.. ama haberını alamıcam ben.. cunku o gun evde olmayacagım ve o gunlerde evimde cok yogun olucakk... aksam girerim artık odamdan felan.. coook merak edıcem senı...

tugcecım tısortun cooook hos.. gule gule gıy canım.. ıns bızede onları gıymek nasıp olur... kızının odasına aldıklarınızda pek hos.. ıyı gunlerde kullanın ıns..

sılacım canım takılma sen o kadına.. hıc canını cıkma.. dediğin gibi kendı cocgundan herkes ıllallah demıs.. buda satasacak yer arıyor... bos ver canım hıcccc dusunupte kendını uzme..

bu arada sana bısey dıyım mıııı... senın bana tarıfını verdıgın seyı ben yaptım.. amaa bıraz farklıcana... ve dehsettt oldu... ılk yapmama ragmen coook guzel olmustu.. kocacıgımla bıtırdık bır kavonoz...

bitaneeemmmm nirelerdeyiin bakiim gecmi kaltiinnn???? ayricabaslamis sanirim kirmizilar...hayirlisi yaaa kuzum ama su filmini cektirsen bu defa bayramami denk gelio... insallah soruun yoktur... valla cook istiyorum seninhamis olmani canimmmmm....

tatliimafiyet balseker olsun.. hangi tarifi denedin???

bitaneeemmmm nirelerdeyiin bakiim gecmi kaltiinnn???? ayricabaslamis sanirim kirmizilar...hayirlisi yaaa kuzum ama su filmini cektirsen bu defa bayramami denk gelio... insallah soruun yoktur... valla cook istiyorum seninhamis olmani canimmmmm....

tatliimafiyet balseker olsun.. hangi tarifi denedin???

erkenciydim canım.. kahvaltıda mısafırım vardı.. gittikten sonrada alısverıse cıktım sebze felan aldım.. evi toparladım.. birazdan tugce gıbı kas bıyık alıcam.. kendı temızlıgım yane.. aslında regl gec kaldı gelmese bugun test yapıcaktım 30.gunum oldu.. sıla duzenlı dongulerım neden son ıkı aydır boyle uzamaya basladı sence.. merak ıcerısındeyım walla.. hemde tam gelmıyor.. az az gelıyor..

hsg ıcın doktorı arıcam 3.gunu.. tamda bayramın 1.gune denk gelıyor.. ay napıcamı bılemedım.. olmadı pztesı arayıp sekreterıne ulasabılırsem bayramın 2.gunu gun alıcam hemen.. ınss problem olmaz.. cok uzadı bu ıs.. acayıp canım sıkılmaya basladı...

tugce hamıle hamıle buralardaya canı cekmesın dıye soylemedım.. senın annenden aldıgın sonrada topicte paylastıgın tarıf vardıya o... sende yapıcaktın yaptın mı bilmiyorum... ama cok guzel oldu...

erkenciydim canım.. kahvaltıda mısafırım vardı.. gittikten sonrada alısverıse cıktım sebze felan aldım.. evi toparladım.. birazdan tugce gıbı kas bıyık alıcam.. kendı temızlıgım yane.. aslında regl gec kaldı gelmese bugun test yapıcaktım 30.gunum oldu.. sıla duzenlı dongulerım neden son ıkı aydır boyle uzamaya basladı sence.. merak ıcerısındeyım walla.. hemde tam gelmıyor.. az az gelıyor..

hsg ıcın doktorı arıcam 3.gunu.. tamda bayramın 1.gune denk gelıyor.. ay napıcamı bılemedım.. olmadı pztesı arayıp sekreterıne ulasabılırsem bayramın 2.gunu gun alıcam hemen.. ınss problem olmaz.. cok uzadı bu ıs.. acayıp canım sıkılmaya basladı...

tugce hamıle hamıle buralardaya canı cekmesın dıye soylemedım.. senın annenden aldıgın sonrada topicte paylastıgın tarıf vardıya o... sende yapıcaktın yaptın mı bilmiyorum... ama cok guzel oldu...

cnmm kolay gelsınn bnm temızlık bıttı yoldumm istenmeyen tüyleri :) Buarada kırmızıların gelmişşş ne dıyımkı ben sımdııııııı:47:hsg ni hemen cekıl için rahatlasın artık cnm sonraaa yogun çalışma temposu senı beklıyo :)
bende oyle tahmin etmistim caniimm gitsin gsin cook sevindmi ablanin adina.. insallah ordan gelecek buseferde senin doguma hazirlanacak.. neguzeel telaslar bunlar......

ahh kuzumm beniiimmm valla nasi bi tuhafiimm.. insallah ama insallah caokaz kaldi yavrucuguna kavusmaya.... Allah yardimcin olsun tatlim... dualarimiz seninle aklima her geldiginde dua ediyorum....

ahh caniimm cok cicibuuu... iyi dusunmussun iiolmus uzerinede pembe hirka cok tatli kombineolmus... tam kiziiiim die haykiriyo anlican :)))

haaa odasinin aksesuarlarida dehset.. cok seker seylerrr...ayy ne hevesle,heycanla tasarliyosun simdi odasini.....

Sılacımm beğenmene cook sevındım :) Odamız içinde planları hıcc sormaa badanamız yapıldı odamız geldı, uyku setimizde problem cıktı o yuzdenn yenı bı model begenıcemm ve perde halıyıda ona gore alırsammm hersey tamam :) Yerleştirdiğimdede fotolarını gönderıcem sıze hemencık

cnmm cok sagol inşallah sizlerede nasıp olacakkk... Bende sizin aldıklarınızın resmine bakıcammm az kaldı Allahın ıznıyleee hepsı olacakk menbetacım:38:

cnmm kolay gelsınn bnm temızlık bıttı yoldumm istenmeyen tüyleri :) Buarada kırmızıların gelmişşş ne dıyımkı ben sımdııııııı:47:hsg ni hemen cekıl için rahatlasın artık cnm sonraaa yogun çalışma temposu senı beklıyo :)

Sılacımm beğenmene cook sevındım :) Odamız içinde planları hıcc sormaa badanamız yapıldı odamız geldı, uyku setimizde problem cıktı o yuzdenn yenı bı model begenıcemm ve perde halıyıda ona gore alırsammm hersey tamam :) Yerleştirdiğimdede fotolarını gönderıcem sıze hemencık

cnmm cok sagol inşallah sizlerede nasıp olacakkk... Bende sizin aldıklarınızın resmine bakıcammm az kaldı Allahın ıznıyleee hepsı olacakk menbetacım:38:

amin canım insss.. cok saol....

odanın fotolarını heyecanla bekleyecemızden emın ol... bende yoldum canım.. hatta camasırlarımı katladım utumu yaptım.. şimdide yemek yapma cabası içersindeyim..

tugcecimmmmm, t-shirtin cok guzelmis canim... ve odani cokkk merak ettim... biz daha badana bile yapmadik... senden foto bekliyorum en yakin zamanda... eminim cok guzel olmustur..

menbetacimmmm, su tatliyi merak ettim yaa, bana bir yaziverin bakimmmm :1:

tugcecimmmmm, t-shirtin cok guzelmis canim... ve odani cokkk merak ettim... biz daha badana bile yapmadik... senden foto bekliyorum en yakin zamanda... eminim cok guzel olmustur..

menbetacimmmm, su tatliyi merak ettim yaa, bana bir yaziverin bakimmmm :1:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: Allah iyiliğini versin hiçç gülecegim yoktu.... tarif tatlı değil canım.. tatlı olan benımm :1::1: yanı sıla bana "tatlım afiyet bal seker olsun" demek istedi...:1::1::1:

iyi atlamisim ben o zamannnn... :60::60::60::60::60::60::60::60:
bu aralar canim tatli cekiyor ya, herseyi tatliya yoruyorum... :60::60::60:

ne tarifiydi pekiiii, azicik ipucuuu... :56:

beyaz lahana tursusu :9::9::9::9::9: ne guzel ipucu dimi.. tamamını soyledımmm..

sutlu tatlılar yap canım.. hem hafif hem leziz... canının cektıgını yap ye.. yada satın al.. boyle seylerı ıhmal etme... :54:

beyaz lahana tursusu :9::9::9::9::9: ne guzel ipucu dimi.. tamamını soyledımmm..

sutlu tatlılar yap canım.. hem hafif hem leziz... canının cektıgını yap ye.. yada satın al.. boyle seylerı ıhmal etme... :54:

ayy cook ıyı yaa :) valla bende şimdi sütlü tatlı yaptımm ama kendım canım ıstedıgım ıcın degıll... Bnm kocam tatlı delısı oldugu ıcın hemen en pratık sütlü tatlı olan bisküvi pastasını yaptım :)

aminnn canım inssss....

heheheee tamam olmaz :1::1::1::1::1:

üstünde ne zaman görcez tugcee??? :52::52::52::52: cok güzel bir seyyy ya bu :16::16::16:

İnşallah canımm bende onu düşünüp bi tuhaf oluyorum valla düşünsene resmen içine bi bebek yerleştiriyorlar sonra hayata annesine tutunmasını bekliyorsun :16: ayy Allahım inşallah transferden 12 gün sonrada bebeğimle beraber konuşuruz teyzeleri :emir_bebek:

ayyyy yarin 11de mi??? kacta evde olursun ki tekrar???? :52::52::52::52::52::52::52::52::52: hadi bakalim darisi hülyanin basina insallah :32::32::32::32:

selam kizlarr;

hepinize cook tesekkur ederim tekrardan oglum icin geecmis olsun dileklerinize...

onceliklee breshka caniim benim guzel hemserim.. nediiim yaaaaaaaa cok mutluyum sadece kuzumbeniim insallah ugraslarinin sonucunuhayirla alirsin.. Allahim bos cevirmez seni bebegine kavusursun... ayyy tatlimm ayin 17sini hic beklemedigim kadar beklicem.. ama sabirla,duayla insallah yavrun tutunacak buyuyecek icerde....

hlyaciimm,guzeler guzelimmm sen canini sIktikca adet atacak kendini gelmeyecek biliyorsun demi..... sen ihtimal vermiyorsun gebelige ama mucize bu ilahi guc.. insallah iaclarin biter yinede kirmizilar gelmez ve mucize olur okadar diliyorumkibunu...... eger bunun aksiyse hemen bugun gelsin kirmizilar..... breshkam gibi sende bomba haberlerle gel bize sonra...

screamaway ,tatlim oglusunla ilgili endiselerini anliyorumve bu endiseler bir omur devam edicek bunun farkindasin sanirim!!! lakin limiti vardir bu kaygilarin o limit asilirsa endiseler sana zarar verir... insallah pasamiz akilli akilli oynur, elini emiyordur.... Allahin izniyle biraz daha relaks olmayi denemelisin tatlim....

ayyy yanii ilahiii regenciimm, basimdaki iki gorumceden zaten bu nutuklari dinliyorum yetiyo bana onlardan aldigim elestiriler kusummmm....tabi sende saka ettin anliyorum yani not probléme....... halbuki benim oglan sIK hastalanmaz ama iste gelinsiiiin illa laf duycannn.........

ya bahsi acilmisken dun esimle aramizda donen muhabbetten bahsediim.. soylekii pazar gunu gorumce oglumu cok ama cokelestirdi... kendi kizinin yaninda melek benim oglum ama oyle aciz bi insankibaskalarani elestirmekten zevk alir kendinive ailesini gormeden.. dunde buna istinaden bi mevzu gecti esimle aramizda sakin dedim sakin benim anneligimi elestirmeye kalkmayin,beni oglumla vurmayin....bana istediginizi soyleyin, istediginiz ithamlarda bulunun batar ama canimi acitmaz..... ama bana oglumla gelmeyin dedim.... ozaman hic gormediginiz bi sila gorursunuz, hersey degisir dedim... diyecegim, anne demek bambaska seyler hissetmek demek goreceksiniz... insallah goreceksiniz... insani yavrusuyla vurmak bana gore iskencelerin en buyugu........ Allah korusun.... gormediniz mi hiic bi kedinin yavrusuna ellendiginde nasil endiselerle bakip savunmaya calistigini, ya da bi kusun yavrusu icin nekadar saldirganlastigini???anne olmanin dogasi buu.........................

biraz bu konudan SIkintiliyim uzerime geldiler yine ondan uzattim bukadar afedersiniz arkadaslarimm.....

yaa canim bu dönem tam cocuklarin hastalanma dönemleri, normal yani canimcim sen istedigin kadar iyi bak, gidip baskasindan da kapar :50::50::50: hele de okula basladi ki kuzucukk... hem söyle bakimmmm o börülceler senin cocucugun neyini elestiriyorlar ya??? :57::57::57::57::57::57::57::57::57::57: cocuk o daha hatta bebek benim gözümde... ne yapmis kücücük yavrucak ona???? töbe töbe.. annemin bi lafi geldi aklima da neyseee :19::19::19::19: ayip simdi demeyim... gercekten ikizcanim, bana böyle bir sey olsun, bak daha hamile bile degilim ki annelik duygusunu bilmiyorum, Allah yukarda sahit, bir kere zorla sabredip sert dille uyaririm ama ikincisi oldu mu yeminle atlarim üstüne, .......... onun bacagina :95::95::95::95::95::95::95: kim oluyor da benim oglumu elestiriyor??? ki birak benim cocugumu elestirmeyi, baska birinin yavrusunu bile elestirse kizarim ben :20::20::20::20:

cnm benim Allah kolaylıklar versin. inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Dualarım seninle.

cnm tşk ederim. iyiyim. kontrolden geldim. bebek iyi şükür. gelişimi güzel. inşallah böyle devam eder. sen nasılsın.

çok sevindim canım..maşallah :nazar::nazar::nazar: Allahım nazarlardan korusun inşallah..bende iyiyim bayram ertesi kan tahlili sonuçlarımı alacağım pıhtılaşma ile ilgili olan..içimde bi karamsarlık var sanki pıhtılaşma çıkacak gibime geliyor..biraz moralim bozuk, bayram biraz burnumdan gelecek bu nedenle..öyle karışık bir haldeyim işte tatlım..:31:

Back