2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canım aklına kötü düşünceler getirme sakın senin paşa uykuya dalmıştır ondan çok hareket hissetmemişsindir belki :34: unutma senin psikolojin paşanı da etkileyecek onun için hep güzel düşün canım :49:
Sağol canımmmmm İnşallah tutunur meleğim:16: 17 Kasımda bende test yapabilirim ama onlar kan tahlili yapacaklar tam haftasını belirlemek için sonra ona göre neler yapmam gerektiğini anlatacaklar inşallah :16:

Ne demek canımm hepimizin dileği amacı belli Allah bu yolda bizlerin yardımcısı olsun inşallah :16:
Sağol canım inşallah güzel haberler veririm sizlere Rabbim duysun sesimi meleğimi versin bana :16: Sen nasılsın canım kızınla aran nasıl bakayım :emir_bebek::1:

ya bak, ben heyecan yaptim, sen nasil duruyorsun yaa?????? :52::52::52::52::52: 17 kasim, 17 kasim, yazayim ben bi kenara unutmayim :1::1::1: 13gün kaldi, iki haftadan da asagiya düstü :52::52::52::52: ayyyyy Allahim hadi bakalim, sen de güzel haberler vereceksin ama kapanisi ben yapicam karismam :19::19::19::19: :52::52::52::52::52:

evet hemde çok istiyorum,hatta benim gittiğim dr.cinsiyet belirliyordu:1:
sormuştu bana kız mı erkek mi diye,bende dedim,uşak istiyom ben:9:
bizim orda öle derlerde :9: tabi ablamda atladı hemen yok yok kız istiyor dr.hanım siz ona bakmayın çatlak yaabenden daha mı iyi bilecen sen:1: o ablamın kızına ben hastayımda oda sandıki şaka yaptı erkek diyerek:37:
sen ama çok istiyorsun allahta sana ikiz versin o zaman sağlıkla,güzellikle :34:

nassiiiiiiiiiiiiiiii ya cinsiyet belirliyor??? bak bana da anlat noluurrrr lütfeenn, pleaseeee, bitteeee :52::52::52::52::52: özelden de yazsan olur :1::1::1::1: ay bak icim bi hos oldu.. yani Allah büyük, biliyorum istedigimi verecek o bana.. ama yine de insan istiyor iste ve ne bileyim.. icim hep bi hos.. ben yanima icecek yapip aliyorum bazen, normal siselerde kokuyor diye biberona koyuyorum :9::9::9::9: gülme sakin, biberondan icmiyorum tabi :9::9::9::9: yani onlarin agzi cok sIkI tutuyor da ondan, bir de diger icecek siseleri gibi agir degil, ben ise yürüryerek gidip geliyorum ya.. neyse nerdeyse hergün biberon yikiyorum, icim bi acayip oluyor, bazen diyorum bir tek biberon böyle mi kismet olacak acaba, bebegimin biberonun da yikayabilecek miyim, ay üzülüyorum iste :50::50::50::50: bir de biberon mavili bir sey, icim eriyo valla yaaa, aglayacak gibi oluyorum bazen :43::43::43::43:

Son düzenleme:
günaydın hülya:1: banada dr.farlutal verdi ama 3 tane içip bıraktım kendiliğinden adet olayım dedim iki gün daha olmazsam devam edicem ilaca mecburen. :31:

günaydın canım.. bnde bu sabah ilkkini içtim devam edicem içmeye.. peki sana bişi sorcam.. farlutal içerken mesela yarın adet olsam ben hemen ilacı bırakayım dimi. yani adet olunur mu ilaç bitmeden 2. günde..

ya bak, ben heyecan yaptim, sen nasil duruyorsun yaa?????? :52::52::52::52::52: 17 kasim, 17 kasim, yazayim ben bi kenara unutmayim :1::1::1: 13gün kaldi, iki haftadan da asagiya düstü :52::52::52::52: ayyyyy Allahim hadi bakalim, sen de güzel haberler vereceksin ama kapanisi ben yapicam karismam :19::19::19::19: :52::52::52::52::52:
Durabildiğimi kim söylüyor kuzummm :52::52::52: Heyecandan ne yaptığımı bilemiyorum valla bugünde haber bekliyorum inşallah herşey yolunda gider de yarın trasnferim olur sonra başlayacağım gün saymaya :16: Birlikte sayarız :34: İnşallah sonunda bende hamileyim diyebilirim :49::emir_bebek:
Valla kapanış için de kimler olacak bakalım inşallah hepimiz 2011 bitmeden hamile kalırız :16:

Durabildiğimi kim söylüyor kuzummm :52::52::52: Heyecandan ne yaptığımı bilemiyorum valla bugünde haber bekliyorum inşallah herşey yolunda gider de yarın trasnferim olur sonra başlayacağım gün saymaya :16: Birlikte sayarız :34: İnşallah sonunda bende hamileyim diyebilirim :49::emir_bebek:
Valla kapanış için de kimler olacak bakalım inşallah hepimiz 2011 bitmeden hamile kalırız :16:

ay insalah yaa :16::16::16::16: yarin cok yakin yaa... simdi yarin transfer olunca icinde bebek oldugunu bileceksin di mi??? yani yanlis anlamadiysam :44::44::44::44: ay ne acayip bi duygu yaa... insallah hadi bakalim yarin gelceksin diyeceksin bize, kizlar her sey tamam geldim oturuyorum kimildamiyorum bile :1::1::1::1: ayyy gel bi sarilayim yaaaa :29::29::29::29::29::29::29:

ay insalah yaa :16::16::16::16: yarin cok yakin yaa... simdi yarin transfer olunca icinde bebek oldugunu bileceksin di mi??? yani yanlis anlamadiysam :44::44::44::44: ay ne acayip bi duygu yaa... insallah hadi bakalim yarin gelceksin diyeceksin bize, kizlar her sey tamam geldim oturuyorum kimildamiyorum bile :1::1::1::1: ayyy gel bi sarilayim yaaaa :29::29::29::29::29::29::29:
İnşallah canımm bende onu düşünüp bi tuhaf oluyorum valla düşünsene resmen içine bi bebek yerleştiriyorlar sonra hayata annesine tutunmasını bekliyorsun :16: ayy Allahım inşallah transferden 12 gün sonrada bebeğimle beraber konuşuruz teyzeleri :emir_bebek:

Son düzenleme:
selam kizlarr;

hepinize cook tesekkur ederim tekrardan oglum icin geecmis olsun dileklerinize...

onceliklee breshka caniim benim guzel hemserim.. nediiim yaaaaaaaa cok mutluyum sadece kuzumbeniim insallah ugraslarinin sonucunuhayirla alirsin.. Allahim bos cevirmez seni bebegine kavusursun... ayyy tatlimm ayin 17sini hic beklemedigim kadar beklicem.. ama sabirla,duayla insallah yavrun tutunacak buyuyecek icerde....

hlyaciimm,guzeler guzelimmm sen canini sIktikca adet atacak kendini gelmeyecek biliyorsun demi..... sen ihtimal vermiyorsun gebelige ama mucize bu ilahi guc.. insallah iaclarin biter yinede kirmizilar gelmez ve mucize olur okadar diliyorumkibunu...... eger bunun aksiyse hemen bugun gelsin kirmizilar..... breshkam gibi sende bomba haberlerle gel bize sonra...

screamaway ,tatlim oglusunla ilgili endiselerini anliyorumve bu endiseler bir omur devam edicek bunun farkindasin sanirim!!! lakin limiti vardir bu kaygilarin o limit asilirsa endiseler sana zarar verir... insallah pasamiz akilli akilli oynur, elini emiyordur.... Allahin izniyle biraz daha relaks olmayi denemelisin tatlim....

ayyy yanii ilahiii regenciimm, basimdaki iki gorumceden zaten bu nutuklari dinliyorum yetiyo bana onlardan aldigim elestiriler kusummmm....tabi sende saka ettin anliyorum yani not probléme....... halbuki benim oglan sIK hastalanmaz ama iste gelinsiiiin illa laf duycannn.........

ya bahsi acilmisken dun esimle aramizda donen muhabbetten bahsediim.. soylekii pazar gunu gorumce oglumu cok ama cokelestirdi... kendi kizinin yaninda melek benim oglum ama oyle aciz bi insankibaskalarani elestirmekten zevk alir kendinive ailesini gormeden.. dunde buna istinaden bi mevzu gecti esimle aramizda sakin dedim sakin benim anneligimi elestirmeye kalkmayin,beni oglumla vurmayin....bana istediginizi soyleyin, istediginiz ithamlarda bulunun batar ama canimi acitmaz..... ama bana oglumla gelmeyin dedim.... ozaman hic gormediginiz bi sila gorursunuz, hersey degisir dedim... diyecegim, anne demek bambaska seyler hissetmek demek goreceksiniz... insallah goreceksiniz... insani yavrusuyla vurmak bana gore iskencelerin en buyugu........ Allah korusun.... gormediniz mi hiic bi kedinin yavrusuna ellendiginde nasil endiselerle bakip savunmaya calistigini, ya da bi kusun yavrusu icin nekadar saldirganlastigini???anne olmanin dogasi buu.........................

biraz bu konudan SIkintiliyim uzerime geldiler yine ondan uzattim bukadar afedersiniz arkadaslarimm.....

selam kizlarr;

hepinize cook tesekkur ederim tekrardan oglum icin geecmis olsun dileklerinize...
ya bahsi acilmisken dun esimle aramizda donen muhabbetten bahsediim.. soylekii pazar gunu gorumce oglumu cok ama cokelestirdi... kendi kizinin yaninda melek benim oglum ama oyle aciz bi insankibaskalarani elestirmekten zevk alir kendinive ailesini gormeden.. dunde buna istinaden bi mevzu gecti esimle aramizda sakin dedim sakin benim anneligimi elestirmeye kalkmayin,beni oglumla vurmayin....bana istediginizi soyleyin, istediginiz ithamlarda bulunun batar ama canimi acitmaz..... ama bana oglumla gelmeyin dedim.... ozaman hic gormediginiz bi sila gorursunuz, hersey degisir dedim... diyecegim, anne demek bambaska seyler hissetmek demek goreceksiniz... insallah goreceksiniz... insani yavrusuyla vurmak bana gore iskencelerin en buyugu........ Allah korusun.... gormediniz mi hiic bi kedinin yavrusuna ellendiginde nasil endiselerle bakip savunmaya calistigini, ya da bi kusun yavrusu icin nekadar saldirganlastigini???anne olmanin dogasi buu.........................

biraz bu konudan SIkintiliyim uzerime geldiler yine ondan uzattim bukadar afedersiniz arkadaslarimm.....

cnmm senınde dedıgın gıbı annelık duygusu farklı bıseyy... Görümcenın ne kadar yıgenıde olsaa ona anne kdr karışma hakkını vermıyoo sonucta herkezın cocugu kendınee, istediği gibi yetiştirmekte özgürrr istersek kötü bi çocuk bile yetiştirebılırız bunada kımse karışamazz ve eleştirmeyede hakları yook... Sen kulak asmaaa sanırım kendi haline hıc bakmadan senı eleştiriyooo eeee nede olsa gelinsinn dımı eleştirmeye hakları varr:47::47:

Tugcecim hosgeldin tatlimmmmm:3: ohhhhhhh temizlikler yapilmissss mis gibi kokuyordur simdi anneciginin evi. Ayyy cok cabuk gecti vakit umremiydi tatlim yoksa hacmiydi hac daha uzun suruyordu değilmi? Bu arada bebişiinin odasi gelmisssssss hayirli olsun canim merakla bekliyorum resimlerini:16:

cnmm annem kısa dönem gitti hacca toplamda 16 gün kalıcak işte :) 45 günlük uzun dönemide varr ama ıyıkı annem uzun döneme gıtmemıss cunku ablamın bu ay sonu dogumu var :)

şimdi mevzuya geleyim.. doktorumla konuştum anlattım.. ben kistten şüpheleniyorum dedim oda olması mümkün geçen ay vardı dedi çünkü.. bnde acılarıma dayanaraktan onu dedim.. hamile olabilir misin benim elim uğurlu gelebiliyor dedi bnde hiç zannetmiomurum dedim.. peki o zaman farlutal al dedi yarın başla günde 3 taneden 4 gün iç dedi bitince 3-4 güne adet olman lazım olursan2.günü gel bi aksilik yoksa başlayalım dedi.. olmazsan ara yine çağırcam bakarız dedi.. ayrıca gebelik varsa da bu ilaç bişi yapmaz korkma dedi.. böyle işte kızlar.. pko lu olmanın zorlukları hep yanı başımda...böyle işte..

cnmmm bende hamıle kaldıgım ay farlutal kullanmıştım hatırlıyomusunnn hiç bişeycık olmadı bebişime cook şükürr .... :nazar:bnm drumda hamılılelık olursa besler demişti öylede oldu... Ama ben Günde 2 kere içtim 6 günde bitti ilaç , sen yıne bı prospektüsünü oku bak bakalım kaçtane yazıyoo.

selam kizlarr;

onceliklee breshka caniim benim guzel hemserim.. nediiim yaaaaaaaa cok mutluyum sadece kuzumbeniim insallah ugraslarinin sonucunuhayirla alirsin.. Allahim bos cevirmez seni bebegine kavusursun... ayyy tatlimm ayin 17sini hic beklemedigim kadar beklicem.. ama sabirla,duayla insallah yavrun tutunacak buyuyecek icerde....

hlyaciimm,guzeler guzelimmm sen canini sIktikca adet atacak kendini gelmeyecek biliyorsun demi..... sen ihtimal vermiyorsun gebelige ama mucize bu ilahi guc.. insallah iaclarin biter yinede kirmizilar gelmez ve mucize olur okadar diliyorumkibunu...... eger bunun aksiyse hemen bugun gelsin kirmizilar..... breshkam gibi sende bomba haberlerle gel bize sonra...

screamaway ,tatlim oglusunla ilgili endiselerini anliyorumve bu endiseler bir omur devam edicek bunun farkindasin sanirim!!! lakin limiti vardir bu kaygilarin o limit asilirsa endiseler sana zarar verir... insallah pasamiz akilli akilli oynur, elini emiyordur.... Allahin izniyle biraz daha relaks olmayi denemelisin tatlim....

ayyy yanii ilahiii regenciimm, basimdaki iki gorumceden zaten bu nutuklari dinliyorum yetiyo bana onlardan aldigim elestiriler kusummmm....tabi sende saka ettin anliyorum yani not probléme....... halbuki benim oglan sIK hastalanmaz ama iste gelinsiiiin illa laf duycannn.........

canım ucuzumm napalım hayırlısı olsun bakalım hakkımda... canım yannız anlamadığım şey şu senin o insanlıktan nasibini almamış geri zihniyetli görümcen 3 yaşındaki çocuğun nesini eleştiriyor :47::47: yani düşündüm taşındım valla anlamadım yaaaaaaaaa:47::47: hayret bişi... ay kuzum boşver takma bunları.. ayrıca katılıorum asla anneliğine laf ettirme ne münasebet yaaaaaa:47:

cnmmm bende hamıle kaldıgım ay farlutal kullanmıştım hatırlıyomusunnn hiç bişeycık olmadı bebişime cook şükürr .... :nazar:bnm drumda hamılılelık olursa besler demişti öylede oldu... Ama ben Günde 2 kere içtim 6 günde bitti ilaç , sen yıne bı prospektüsünü oku bak bakalım kaçtane yazıyoo.

tuğçecimmmmmm canımm hatıladım evet.. bebeği besliomuş ben önceden beridir biliodum bunu doktorumda bi kez daha söledi.. ki sende kanıtısın :16: valla dr 3 tane iç dedi canım okumadım bnde dr ne derse o boşver :1: kısa sürer ne güzel :1:

tuğçecimmmmmm canımm hatıladım evet.. bebeği besliomuş ben önceden beridir biliodum bunu doktorumda bi kez daha söledi.. ki sende kanıtısın :16: valla dr 3 tane iç dedi canım okumadım bnde dr ne derse o boşver :1: kısa sürer ne güzel :1:

ayyy bi mucıze daha olsa süper olurrr heycanla sonucu beklıorum hulyacım :)

ayyy bi mucıze daha olsa süper olurrr heycanla sonucu beklıorum hulyacım :)

hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin canım ne diim.. dualarına beni de kat tuğçem :29:

ben çıkoorum bu arada evin diğer kısmına girişeyim artıkın :9: bitsin de yarın kocacımla rahatça gezip tozayım :10::9::12::34:

öptüm seniiiiiiiiii hoşçakal canım :29::16:

hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin canım ne diim.. dualarına beni de kat tuğçem :29:

ben çıkoorum bu arada evin diğer kısmına girişeyim artıkın :9: bitsin de yarın kocacımla rahatça gezip tozayım :10::9::12::34:

kolay gelsınnn cnmm :) bnde kaşlarımı fln alıyorum bgn kendı temızlıgımı yapıorum :)

cnmm senınde dedıgın gıbı annelık duygusu farklı bıseyy... Görümcenın ne kadar yıgenıde olsaa ona anne kdr karışma hakkını vermıyoo sonucta herkezın cocugu kendınee, istediği gibi yetiştirmekte özgürrr istersek kötü bi çocuk bile yetiştirebılırız bunada kımse karışamazz ve eleştirmeyede hakları yook... Sen kulak asmaaa sanırım kendi haline hıc bakmadan senı eleştiriyooo eeee nede olsa gelinsinn dımı eleştirmeye hakları varr:47::47:

cnmm annem kısa dönem gitti hacca toplamda 16 gün kalıcak işte :) 45 günlük uzun dönemide varr ama ıyıkı annem uzun döneme gıtmemıss cunku ablamın bu ay sonu dogumu var :)

ya tugceciimm oyle iste valla bilmiyorum ama Allahkimseye boylesini nasip etmesin yaa kadin deil bu baskabisey..... neyseben herzamanki gibi estagfirullah diyip atiyorum arkayabakaliimmm iice biriktiginde nolacak....
canım ucuzumm napalım hayırlısı olsun bakalım hakkımda... canım yannız anlamadığım şey şu senin o insanlıktan nasibini almamış geri zihniyetli görümcen 3 yaşındaki çocuğun nesini eleştiriyor :47::47: yani düşündüm taşındım valla anlamadım yaaaaaaaaa:47::47: hayret bişi... ay kuzum boşver takma bunları.. ayrıca katılıorum asla anneliğine laf ettirme ne münasebet yaaaaaa:47:
bitaneemmm bendeoyle diyorum ona inan insanliktan nasibini almamis zavalli....... tatliiim bi insan kurt var mi ozaman hersey beklenir ondan.... kurt derken kiskanclik yaniiii... benim cocuklarim benim cocuklariimm baskalaf yok....... herkes illah dio kizina iste o da sag sola satasarak psikolojisini rahatlatio ama benimde bi tahammul sinirim var.... herkes haddini bilecek ozellikle bu konuda.... ablamlada konustukda telde onun gorumceside aynini yaparmis aaa dedik yaa biz de insallah hala olucaz nasi boyle sacmaliklar yapalim falan dedik....
breshkacim hala sanirim yegenlerinden nasi askla bahsediyo masallah... yani bu da insanlikla alakali...... Allah islah eylesiinn...

bebeeem arefe arefe heryer kalabalik oluryarin dikkat edin sekeriimm.... kolay gelsin sana...
kolay gelsınnn cnmm :) bnde kaşlarımı fln alıyorum bgn kendı temızlıgımı yapıorum :)

ohh oohh tugcecim sende temizlen tabi.. peki bulabildin bisey gobusun icin bayrama!!!! bakardik aldiysan.... canim bide ablan fransada deilmiydi dogum yapacak annem iiki gelio falan dedinde bagdastiramadim!!!

bebeeem arefe arefe heryer kalabalik oluryarin dikkat edin sekeriimm.... kolay gelsin sana...

ohh oohh tugcecim sende temizlen tabi.. peki bulabildin bisey gobusun icin bayrama!!!! bakardik aldiysan.... canim bide ablan fransada deilmiydi dogum yapacak annem iiki gelio falan dedinde bagdastiramadim!!!

Doğru söylüyosun sılacımm bagdaştıramaman gayet normall şöyleki ; annem hacdan gelıcekkk 1 hafta fln sonra ablamın yanına uçuyo fransaya :) Göbüşüm içinde bı tane hamıle t-shırtı aldımm üzerinede pembe bı hırka begendımm mangodann onu alıcamm bgn :) 3 ayım kaldı yaa hamıle kıyafetı almak ıstemedımmm hırkayı sonradan da gıyerım dıye dusundumm ama tshırt ztn hep almak ıstedıgım bıseydı onu aldım :) Netten resmını bulup hemen gndereyım cnmm

selam kizlarr;

Canım benimmmm çok sağol Allah razı olsun şimdi o kadar heyecanlıyımki anlatamam dualarınızı eksik etmeyin az önce doktorum aradı yarın sabah 11 de transferim olacak Allah izin verirse bende annelik yolunda ilerliyorum Allahım sonunu güzel etsin inşallah tutunur bebeğim annesine sonra ben onu öyle bi sarıp sarmalayacağımki kimse ayıramayacak :16: duygularım karmakarışık şuan hem ağlıyorum hemde sevinçten gülüyorum çok tuhaf bi duygu Rabbim yardım etsin nolur kızlar dua edin benim için :49:

oğlun için de tekrar geçmiş olsun canım görümceni falan da takma kafana ona ne oluyor sen zaten gerekli olan şeyleri söylemişsin işine gelirse anlar anlamazsa da ona göre muamele edersin :34:

Son düzenleme:
Back