• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

screamaway

Bu ruzgarda bitecek..
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
4.238
0
116
- Yurtdışı
Kizlar Mart topiginde basladik, bundan sonra burdan devam edelim insallah...:21::21::21:
Hamilelerimizle ve hamile kalmayi bekleyen anne adaylarimizla birlikte...

Topigimizden Mart ve Nisan ve Mayis ve Haziran ve Temmuz'da cikan hamilelerimizzzzzz.... :21::21::21::21::21::21:

[TABLE="class: grid"] [tr][td]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:nazar::nazar:[/td][td]:nazar::nazar:[/td][td]:nazar:[/td][/tr]
[tr][td]ISIM[/td][td]YAS[/td][td]BAT[/td][td]SONUC[/td][/tr]
[tr][td]kurabiyemm TEBRIKLER!! [/td][td] [/td][td] [/td][td]:49:[/td][/tr]
[tr][td]bitanemveben TEBRIKLER!! [/td][td] ?? [/td][td] 1 Mart [/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]sulisim TEBRIKLER!! [/td][td] 29 [/td][td] 5 Mart [/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]ilkim_aras TEBRIKLER!! [/td][td] 25 [/td][td] 7 Mart [/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]dryyvz TEBRIKLER!! [/td][td] 26 [/td][td] 8 Mart [/td][td]:49:[/td][/tr]
[tr][td]mavibebek TEBRIKLER!! [/td][td] 28 [/td][td] 10 Mart [/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]elfinya TEBRIKLER!! [/td][td] 24 [/td][td] 10 Mart [/td][td]:49:[/td][/tr]
[tr][td]pnr30 TEBRIKLER!! [/td][td] 31 [/td][td] 10 Mart [/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]sirli TEBRIKLER!! [/td][td] 22 [/td][td] 12 Mart [/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]fbmy8785 TEBRIKLER!! [/td][td] 24 [/td][td] 15 Mart [/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]tuubaaoz TEBRIKLER!! [/td][td] 25 [/td][td] 15 Mart [/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]xelifxx TEBRIKLER!! [/td][td] 26 [/td][td] 20 Mart [/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]deryam160510 TEBRIKLER!! [/td][td] 25 [/td][td] 28 Mart [/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]tugbanur2008 TEBRIKLER!! [/td][td] ?? [/td][td] 28 Mart [/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]bitanem16 TEBRIKLER!! [/td][td] 26 [/td][td] 30 Mart [/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]kutayinannesi TEBRIKLER!! [/td][td] ?? [/td][td] 30 Mart [/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]dunedain TEBRIKLER!! [/td][td] 27 [/td][td] 2 Nisan[/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]missvikvik TEBRIKLER!! [/td][td] 25 [/td][td] 4 Nisan[/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]Alisaa TEBRIKLER!! [/td][td] 29 [/td][td] 6 Nisan[/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]neredesinfiruze TEBRIKLER!! [/td][td] 23 [/td][td] 7 Nisan[/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]kinalibebek TEBRIKLER!! [/td][td] ?? [/td][td] 10 Nisan[/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]kalbimin(Zerrin) TEBRIKLER!! [/td][td] 28 [/td][td] 20 Nisan[/td][td] :49:(ERKEK)[/td][/tr]
[tr][td]tirilaylom TEBRIKLER!! [/td][td] 28 [/td][td] 21 Nisan[/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]blagodevoyce TEBRIKLER!! [/td][td] ?? [/td][td] 21 Nisan[/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]parrhisia TEBRIKLER!! [/td][td] 25 [/td][td] 26 Nisan[/td][td] :49: (KIZ)[/td][/tr]
[tr][td]cicek2154 TEBRIKLER!! [/td][td] ?? [/td][td] 26 Nisan[/td][td] :49: (KIZ)[/td][/tr]
[tr][td]nazarboncug TEBRIKLER!! [/td][td] 31 [/td][td] 30 Nisan[/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]fmk TEBRIKLER!! [/td][td] 30 [/td][td] 1 Mayis[/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]sentez TEBRIKLER!! [/td][td] 27 [/td][td] 1 Mayis[/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]ekim.29 TEBRIKLER!! [/td][td] 22 [/td][td] 2 Mayis [/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]xtuqcex TEBRIKLER!![/td][td] 24 [/td][td] 4 Mayis[/td][td] :49:(KIZ)[/td][/tr]
[tr][td]reyyan_TEBRIKLER!! [/td][td] 28 [/td][td] 6 Mayis[/td][td]:49:[/td][/tr]
[tr][td]happylife TEBRIKLER!! [/td][td] 27 [/td][td] 7 Mayis[/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]karyaa48 TEBRIKLER!! [/td][td] 27 [/td][td] 16 Mayis [/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]62sinem TEBRIKLER!! [/td][td] 23 [/td][td] 18 Mayis[/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]Sevgi Kelebegi TEBRIKLER!! [/td][td] 25 [/td][td] 27 Mayis[/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]ecrinnn TEBRIKLER!! [/td][td] ?? [/td][td] 2 Haziran[/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]neselikiz TEBRIKLER!! [/td][td] 25 [/td][td] 4 Haziran[/td][td] :49:(KIZ)[/td][/tr]
[tr][td]umayyy TEBRIKLER!! [/td][td] 27 [/td][td] 6 Haziran[/td][td] :49: (KIZ)[/td][/tr]
[tr][td]tug_ce_ TEBRIKLER!! [/td][td] 23 [/td][td] 11 Haziran[/td][td]:49:[/td][/tr]
[tr][td]screamaway TEBRIKLER!! [/td][td] 28 [/td][td] 13 Haziran[/td][td] :49:(ERKEK)[/td][/tr]
[tr][td]pollyannaa TEBRIKLER!! [/td][td] 27 [/td][td] 2 Temmuz [/td][td] :49:(KIZ)[/td][/tr]
[tr][td]trancer TEBRIKLER!! [/td][td] 31 [/td][td] 10 Temmuz[/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]renewal TEBRIKLER!! [/td][td] 28 [/td][td] 24 Temmuz[/td][td] :49:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:nazar::nazar:[/td][td]:nazar::nazar:[/td][td]:nazar:[/td][/tr]
[/TABLE]

Guncel hamilelerimiz, ve anne adaylarimizin listesini ileriki sayfalarda bulabilirsinizz...:10::10:

Son düzenleme:
Hosgeldinnnn tatlimmmm...:21::21: Hayirli olsun yeni topigimiz, bize ugur getirsin insallahhhh...:16::16::16:

Ben kaccam birazdan, malum hala tatildeyim.. Disari cikcaz, esim bekliyor... Konu sana emanet...:1::1::1:

tamam gülüm,sen git gez toz,ben burdayım. diğer topicteki arkadaşlarımızı buraya çekerim ben :51:

kızlar ben bişey soracam. bu göğüs ağrısı nasıl oluyorki acaba. benim 2 gündür sürekli değil ama arada göğsüme bıcak saplanıyor gibi oluyor?? dokununca acıma yok ama böyle birden acayip bir sancı giriyor sonra geçiyor..acaba belirtimiki??:44:

Kızlar yeni topicimiz hayırlı ve uğurlu olsun inşallah :66: :66: :66:
Ben öteki topice yeni konu açsak falan diye yazmıştımki bir baktım konumuz açılmış bile:-)))) :64: :64: :64: :64: :64:

:1::1:

gülüm isim değiştirmek sıkıntı olacaktı o yüzden böyle yeni konu açalım dedik dün gece. hoşgeldin :54:

Çok iyi düşünmüşsüznüz canım,ama içimde sanki bir burukluk oldu yaaa,mart topicine nasıl da çok bağlanmıştım,hamileliğimi,bebişimin düştüğünü falan hep orda paylaşmıştım :60:

sceramaway sat söylemistim o olmuyormus bat gerekmis benim bat düzensiz oldugu için tarih veremedim önemli değil canım ama ismim olsa daha iyi olur

valla benimde öyle ama ben ne zaman kendimi artık test yapmaya hazır hissediyorsam o tarihleri söylüyorum. senide ekleyelim sende öyle bir tarih ver kafandan. mesela 30. gün yada 35. gün test yaparım diyebileceğin bir tarih olsun:34:

Çok iyi düşünmüşsüznüz canım,ama içimde sanki bir burukluk oldu yaaa,mart topicine nasıl da çok bağlanmıştım,hamileliğimi,bebişimin düştüğünü falan hep orda paylaşmıştım :60:

canım burdanda paylaşırsın yeni bebişini.. burası bize uğurlu gelecek hissediyoruyum:1::1:

bide canım seyy.. sen hamile kaldın ya. göğüslerinde ağrı oldumu:44: nasıldı o ağrı?

Back