2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben de şişkinlik var e biraz da kilo hatta espri yaptılar 5 haftalıkken böyleyse doğumda nasıl olursun diyeçikizse kesin görürsün biz 5+6 günlük bugün ikizlerden diğeri 5+2 çıktı geriden geliyor o bana bişey demedi tek yumruta ya da çift yumurta ama iki ayrı kese var

ayyy kızlar ben de doktordan geliyorum ve benim de 2 kesem var.hatta büyük olanın kalp atışını bile duydukk.hala şoktayım.Allahıma binlerce şükürler olsun.biri elifnazın da dediği gibi geriden takip ediyor ve dua edin deyok olmasın çünkü gelişmezse vücut kendiliğinden onu yok ediyormuş.haftaya çarşamba tekrar gidicem birlikte mi ayrı mı devam edecekleri ortaya çıkacak bebişlerin.inşallah küçüğü de büyüğü de benimle kalır.eşim çok heyecanla bastıüı yeri bilmiyor:))

yemek vakti hayatım. herkes koçişleriyle..
benimki daha gelmedi.

sabahları sayfalar o kadar ilerlemiş ki.

haklısın canım benm eşimde gelmedi
tuzumuz kuru galiba
birazdan bizimkiler gelince onlarda bize der :KK70:
zaten benm eşim buaralar face de okeye taktı gelince oturuo başına
almak zor oluo laptopu :KK43:

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)

melike_ecesuu,semenya+,zazez+,exorcist_trex,fatmanur,meggle,Arina+,

kırk bin kere maşallahhh bu güzel anneleree ve bebişlerineeee canlarım rabbim korusun inşallahh hepicimiziiii:KK66:)

amin inş. canımm

canım iş yerinde gelen giden oluyor yazamıyorum ki geçmişi okuyamadım bile
maaşallah sitenin hızına yetişmek zor nazar değmesin.

haklısın canım düşünemedim
ben evde oturuorum ya şimdi
kaçta bitio mesai canım benim 1.30 da bittiğinden sanki herkesin bitti gibi gelio

ayyy kızlar ben de doktordan geliyorum ve benim de 2 kesem var.hatta büyük olanın kalp atışını bile duydukk.hala şoktayım.Allahıma binlerce şükürler olsun.biri elifnazın da dediği gibi geriden takip ediyor ve dua edin deyok olmasın çünkü gelişmezse vücut kendiliğinden onu yok ediyormuş.haftaya çarşamba tekrar gidicem birlikte mi ayrı mı devam edecekleri ortaya çıkacak bebişlerin.inşallah küçüğü de büyüğü de benimle kalır.eşim çok heyecanla bastıüı yeri bilmiyor:))

ayyy canım çok sevindim maaşallah.
yok yok benim içime doğan gayet sağlıklı ilerleyecek ikiside. anneleri güçlü onlarda güçlü bebekler olacaklar
gebelik çizelgesindeki bebişi ikiz yap tatlım.

ikiz mi yaniiiii?????????
ayyyyy hadi inşallahhh ikisi de yapışır kalır annelerine.
maşallah yaaaa....

maşallah canım yaaa
çok bereketli bu temmuz ayı
Allahım ikisinide ayırmasın inş. senden

ne kadar mutludur koçuşin.
bizim apartmanın dış kapısı zor açılıyor. itmek lazım yani. dün doktordan gelince eşim "dur ben açim "dedi. gözlerim yaşardı.

onun bana böyle yaptığı jestler taaaa çıkmaya başladığımız zamanda eskişehirin sokaklarında kalmıştı::))))
oturmama bile karışıyor. yok söyle otur yok böyle uzan diye:)))
komedi yaaaa. içimdeki "gebe intikamını" ortaya çıkartmalıyım...
daha da emrime amade olmalı:))))))))))

haklısın canım benm eşimde gelmedi
tuzumuz kuru galiba
birazdan bizimkiler gelince onlarda bize der :KK70:
zaten benm eşim buaralar face de okeye taktı gelince oturuo başına
almak zor oluo laptopu :KK43:

amin inş. canımm

haklısın canım düşünemedim
ben evde oturuorum ya şimdi
kaçta bitio mesai canım benim 1.30 da bittiğinden sanki herkesin bitti gibi gelio

sorma tatlım ya mesaim saat 7 de bitiyor daha 45 dakkam var yeni
senin işin nasıl 1:30 da bitiyo gülüm.
bu arada benim eşimde araba yarışına takmış duruda elinde joistik zor ayırıyorum laptobun başından erkekler hep böyle galiba bi yandan da canı sıkılıyo heralde tv de diziden başka bişey yok hayatta dizi izlemez garibim oyuna verdi kendini bebişler bi doğsun Allahın izniyle ozaman görürüz onları.

Ay çok sevindim yaaaaaaa. İnşallah ikiside anneciğiyle kalır meleklerin.

Temmuz ayında çifter çifter geliyor bebişlerimiz:nazar:

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)

melike_ecesuu,semenya+,zazez+,exorcist_trex,fatmanur,meggle,Arina+,

kırk bin kere maşallahhh bu güzel anneleree ve bebişlerineeee canlarım rabbim korusun inşallahh hepicimiziiii:KK66:)

Aminnnnnnnnnnnnnn:KK16:

ayyy canım çok sevindim maaşallah.
yok yok benim içime doğan gayet sağlıklı ilerleyecek ikiside. anneleri güçlü onlarda güçlü bebekler olacaklar
gebelik çizelgesindeki bebişi ikiz yap tatlım.
inşallah canım inşallah.Allah temmuzda birini aldı 2 tane birden verdi inşallah kalır.gebelik çizelgesinde nasıl yapıcam?
ikiz mi yaniiiii?????????
ayyyyy hadi inşallahhh ikisi de yapışır kalır annelerine.
maşallah yaaaa....
yapışsın ben tekerlekli sandalyede gitmeye razıyım,inşallah canım bırakmaz beni de kardeşini de
maşallah canım yaaa
çok bereketli bu temmuz ayı
Allahım ikisinide ayırmasın inş. senden

Dilekleriniz için çok teşekkür ederim bu site olmasa zaten ben moral bulup tekrar denemeye başlamazdım,herkes birbirine dua ediyor ve temiz bir kalple dua ediyor.inşallah ayrılmayız canım.

Kızlar ben çıkıyorum. Yemeğimi ısıtayım. Eşim gelecek birazdan.

Kendinize ve meleklerinize iyi bakın. Yarın görüşmek üzere, hepinizi öptüm. :KK16:

bizim apartmanın dış kapısı zor açılıyor. itmek lazım yani. dün doktordan gelince eşim "dur ben açim "dedi. gözlerim yaşardı.

onun bana böyle yaptığı jestler taaaa çıkmaya başladığımız zamanda eskişehirin sokaklarında kalmıştı::))))

canım eskişehirde öğrencimiydiniz ben eskişehirliyim.

inşallah canım inşallah.Allah temmuzda birini aldı 2 tane birden verdi inşallah kalır.gebelik çizelgesinde nasıl yapıcam?

yapışsın ben tekerlekli sandalyede gitmeye razıyım,inşallah canım bırakmaz beni de kardeşini de

Dilekleriniz için çok teşekkür ederim bu site olmasa zaten ben moral bulup tekrar denemeye başlamazdım,herkes birbirine dua ediyor ve temiz bir kalple dua ediyor.inşallah ayrılmayız canım.

canım senin çizelgeyi başkasımı yapmıştı istersen sana yenisini yapıp linkini atabilirim sadece bebek kısmını ikiz yaparım diyer kısımlar aynı kalır.

eşim orda öğrenciydi.osman gazi üniv. ahhhhh ne günlerdi yaaaa.eskişehir günlerimmm.......
aşkımın temellerinin kazındığı şehirrrrr......
aaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh:))))))))))

memleketim diye demiyorum ama eskişehir gerçekten güzel bir şehirdir son zamanlarda hiç gitme fırsatın oldumu bilmiyorum ama baya gelişmiş ve güzelleşmiş bende özlediğimi farkettim şimdi.

aynen bizim apartmanın kapısı da zor açılıyor:)çıkartalım evlendikten sonra jestleri azaltmalarının acısını valla.arabayı öyle kullanıyor ki herkes bizi solluyor sırf hoplamayayım diye:))

Ay çok sevindim yaaaaaaa. İnşallah ikiside anneciğiyle kalır meleklerin.

Temmuz ayında çifter çifter geliyor bebişlerimiz:nazar:

sağol canım,nazar değmesin aman, daha gelir ikiz haberleri bende olduysa:)ama ikiz doğurmak ve büyütmek de her yönden çökertir insanı.hayırlısı olsun.

memleketim diye demiyorum ama eskişehir gerçekten güzel bir şehirdir son zamanlarda hiç gitme fırsatın oldumu bilmiyorum ama baya gelişmiş ve güzelleşmiş bende özlediğimi farkettim şimdi.

evet bayramda ordaydık...
orda yaşamak isterim ama ne mümkün.
gerçekten bence de güzeeelll

ayyy polis mi eşin canım benim eşim de geçen ay girdi polislik sınavlarına kazandı çok şükür bakalım eylül ayında okulu başlıcakmış şimdilik düşünme aşamasında kabul edip etmeme konusunda 6 ay okula gidecekmiş ee bebek de yeni doğmuş olacak o zaman pek istekli değil aslında ben de ses etmiyorum kendi karar versin diye....hakkımızda hayırlısı olsun evet....

evet canım burda birbirimizi doğuma göndericez inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız yavrularımızı kuağımıza...

afiyet olsun canım.... ayyy bizim burda hastane temiz çok şükür tuvaletler falan temiz yani devlet hastanesine nazaran....

ben 4 aralıkta kontrole gidicem 9 hafta 3 günlük olucaz o zaman gün verecekmiş dr inşallah bir sorun yoksa....herhalnde 12-13 hafta gibi yapılıyordur...

canım ben istanbulda değilim ama bir dönem tüp bebek tedavisi görmeye karar vermiştik ve memoriala gitmiştim... çok memnun kaldım hastaneden ve dr lardan... sonra tedaviden vazgeçtik kendiliğinden hamile kalkdım ama memorialı tavsiye ederim dr ların hepsi çok güler yüzlü... ama biraz pahalı tabi....
oooo canımn süper hayırlı olsun gitsin derim ben bacım calışma sartları güzel bide gurur verici poliseşi olmak hakkınızda hayırlısı olsun inşallahh:KK66:))
melike ecesu benimde eşim polis ve urfalı:)) bende 8 yıl yaşadım urfada...ama polis olayı çok zor hele çocuk olunca mesela bu yıl doğu görevi olacak eşimin tamda doğum haftasında ne yapcaz bilemiyoruz...artık bi şekilde kalmaya çalışacağız yoksa o arada çok zor olacak..bende tayin almak zorunda kalacağım için ve doğum izninde iken tayin olayı olmadığından sıkıntılı günlerimiz kapıda:KK43: allah seninde yardımcın olsun ..şuan hangi ildeydin sen canım...
ben malatyadayım dogu görevine geldik canım 5 ay oldu geleli urfada ben okudum üniv.yi yok ya yasanılmaz orda malatya hiç dogu havası yok zaten ben torpil yaptırdım eşime kuzenim millet vekili ankarada laf aramızda:KK66:))
herkese slm kızlar

bende temmuz 2011 annesi olucam inşallah rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

biraz kendimden bahsediim
eşim polis memuru şark hizmeti nedeniyle diyarbakıra gittik ve orda bebk sahibi olmaya karar verdik 1 sene olmadı snr tüp bebek aşılama vs denemelerimiz oldu tabi hiçbiri tutmadı bizde oluruna bıraktık son senemizde 31-12-2008 tarihinde hamile olduğumu öğrendim yazın da kocaeline tayinimiz çıktı ev taşıma falan filan 27-08-2009 tarihinde dünyalar tatlısı bi kız çocuğu dünyaya getirdim onunla ilgilenirken ilk aylarımız zor geçti bi daha 10 sene snr doğururum derken kızım 14 aylıkken hamile olduğumu öğrendim tabiki doğurmaya karar verdim dün kalp atışalarını duydum 7+5 günlük benim minişim 6 temmuz doğum tarihi sat 30 eylül eklerseniz sevinirim

burda sizinle her anı paylaşmak çok güsel umarım birbirimize faydamız olur:KK16::KK16:

hayırlı ugurlu olsun canım bebişlerini allah bagıslasın inşallah bitanem benim sizde kocaelidemisiniz iki kuzenim orda polis:KK66:) darısıda bana inşallah bakalım

canım senin çizelgeyi başkasımı yapmıştı istersen sana yenisini yapıp linkini atabilirim sadece bebek kısmını ikiz yaparım diyer kısımlar aynı kalır.

teşekkür ederim canım ben biraz uğraşayım,bunu kendim yapmıştım.rengini falan da değiştireyim.aslında acele etmek de istemiyorum ama olsun bir hafta da olsa bu duyguyu yaşayalım.

X