2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hamilelikten evvel bende 3 ay boyunca folbiol kullanmıştım canım...

Gözünaydın canım. Çok sevindim ya. Umarım hayırlısı ile kalp atışlarını da duyarsınız.

merhaba hepinize hayırlı olsun bende 2011 temmuz annesi olcam inşallah sat 12 ekim yaş 25 eklerseniz sevinirim...doktora gittim ama henüz bebeği göremedik en kısa zamanda bebişimi görürüm inşallah))

Aramıza hoşgeldiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bilgilerinizi Temmuz anneleri editörü Huri37 'e özel mesajla bildirirseniz o ekleyecektir ilk sayfaya sizi de.

leylaaaaaaaaaaaaaa beni listeye ekledin mi yoksa ben mi göremiyorum????
gebelik listesine...:)
yaşım 30
sat 17 ekim

Canım gebelik listemizi sadece editör arkadaşımız Huri37 yapabiliyor. Ona özel mesaj atabilir misin bilgilerini?

kızlar bana müsade prensesim uyandı artık oyun vakti yarın görüşmek üzere
kendinize ve bebişlerinize ii bakın

Görüşürüz canımcım. Öp kızını benim için

Sende kendine ve meleklerine ii bak

kızlar yaaaa kan testlerini aç karnınaa vermek gerekiyormuş.
ben de gittim tok karnına:)))ama idrarı vermiştim. onda sorun olmaz dediler.
yarın sabah aç karnına gidecem inşallahhh.....

Allah kolaylık versin canım. Bende 2 gündür onla uğraşıyordum.

ayyyyyy kızlar ben çok acıktım
sabah kahvaltısıyla duruorum
bişiler yiyip geliiim
aç olan varsa takılsın peşime

evet öyle gerçekten ama benimki biraz sabretse iyi olur:)çünkü ankarada 6 aylığına egitime gidecem ve temmuz başında bitiyo egitim eger benimki erken gelmeye kalkarsa çok zor olacak benim için.ben de cok tezcanlıyım ama umarım bana çekmez:)

leylaaaaaaaaaaaaaa beni listeye ekledin mi yoksa ben mi göremiyorum????
gebelik listesine...:)
yaşım 30
sat 17 ekim
canım gebelik listesini huri37 yapıyor...onun özeline yaz canım...ben sadece dua listesi yapıyorum tatlım...senide dua listesine yazdım...

hayırlısı inş :)

aaaa ne güzel sanırım 14 temmuza dank geliyor ama kısmet şimdiki veletler çok kalmıyor hemen pırtlıyorlar valla :)

evet öyle gerçekten ama benimki biraz sabretse iyi olur:)çünkü ankarada 6 aylığına egitime gidecem ve temmuz başında bitiyo egitim eger benimki erken gelmeye kalkarsa çok zor olacak benim için.ben de cok tezcanlıyım ama umarım bana çekmez:)

bişiler yiyip geliiim

ben gelim....
geçen haftalarda daha hamileliği öğğrenmeden ben bi yemek yiyorum ki görseniz açlık kampından çıkmış gibi.
eşim diyordu sende bişeler var diye:)))

kızlarrr ben söylemesi ayıptır her gördügünden canı isteyen birisiyim....
bu sene booolllll boooolll aşereceğim...

ohhhh olsun eşime....:)))))

bişiler yiyip geliiim

Bu saate kadar aç durulur mu

Hemen ye bakalım. bende az önce koca bir tabak salata yedim:)

Afiyet olsun ve bebişine yarasın

bişiler yiyip geliiim

afiyet olsun tatlım...neden o kadar zamandır aç bırakıyorsun kendini...hemen yemek ye hadi bakalım..bebişi aç bırakma annesi...

merhaba hepinize hayırlı olsun bende 2011 temmuz annesi olcam inşallah sat 12 ekim yaş 25 eklerseniz sevinirim...doktora gittim ama henüz bebeği göremedik en kısa zamanda bebişimi görürüm inşallah))

aramıza hoşgeldiniz arkadaşlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…