2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım sonuç olarak böle bi gerçek var ve hepimizin başına gelebilir
tabi bunlardan bahsetmek çok hoş olmamış ama
hepimizin böyle riskleri var
Rabbim kimselere yaşatmasın inş.

evet bol bol dua edelim kızlar Allaha emanetler.

canım sonuç olarak böle bi gerçek var ve hepimizin başına gelebilir
tabi bunlardan bahsetmek çok hoş olmamış ama
hepimizin böyle riskleri var
Rabbim kimselere yaşatmasın inş.

daha yolun başındayız Rabbim kolay hamilelikler sorunsuz hamilelikler nasip etsin birbirimizden de dualarımızı hiç eksik etmeyelim Allahın izniyle herkez sağ sağlim sağlıklı kucağına alıcak.

bencede arkadaşlar olumsuz şeyleri düşünmek için çok erken ve gereksiz tabi bakılınca dünyada milyonlarca özürlü çocuk var ama bu herkesin başına gelecek diye bişi değil.ve bazı şeyler genetik ve kalıtsal önce biz sağlıklı olursak çocuklarımızda sağlıklı olacaktır inşallah..mesela ben roacuttane diye bir sivilce ilacı kullandım 10 ay önce bitti yan etkilerini saymakla bitmez ve doktor o ilacı kullanırken hamile kalmama adına her ilaçta imza attırıyo..(özürlü çocuk doğma ihitimali varmış o durumda kalınırsa)bittikten sonrada 6 ay hamile kalmamak gerekiyo dedi tedbir için..yani konu açılınca aklıma geldi o beni hep korkutmuştur ama düşünüp kendimi üzmeye olmamış şey için şimdiden telaşlanmaya gerek yok..herkesle konuşmamak hele patavatsız kişilerden bilgi almamak en iyisi...

zazez canım tebrik ettim ama okumadın sanırım..seni haberini ilk baştan bri takip ediyorumm ama maşallah bebişin annseine bu defa sıkı sıkı tutundu senin adına inan cok am cok sevindimm allahım hepimizin bebişlerini sağ salim kucaklamak nasip olsunn inşallahh....kalp atışlarını gördünmü canım...

ya kızlar bende doktorumdan memnunum daha doğrusu çok kişi tavsiyesi ile gittim...doktorum doğum evinde görev yapıyo ama ben özelde doğum yapmak istiyorum...ne yapcam bilmiyorum değiştirmek istiyorum ama özel doktorlarıda pek aklıma yatmıyo..benim yaşadığım yerde ne eşimden nede benim ailemden biri var bir tek ablam doğuma izin alabilrsem gelirim dedi ama oda kesin değil.yani bir odada tek başıma doğurmak ve tek kalmak istemiyorum..şimdiden bunları düşünmek için rken ama doktor seçimi konusunda kararsız kaldım...özel olunca eşide doğuma alabiliyolar yada doğumdan sonra eşde 1-2 gün kalabiliyo beraber hastanede...çok üzügünüm kötü bi doğum hikayem olacak...

canımmm çok teşekkür ederim
gözümden kaçtı galiba kusura bakma nolursun
inş. bu sefer geçenki gibi olmıcak canım Rabbimin izniyle
canım kalp atışlarını görmedim daa yolk kesesini gördüm bu defa
bu bile büyük bi adım benim için
usg ye göre 1 haftadan geri gelio haftaya bebişimi görürüm inş.
sen naptın gitmişmiydin dr.a
biraz dalgınım kusurumu mazur gör

canım yurt dışında falanmı yaşıosun
yani hiç mi gelme imkanı yok akrabalarının
eğer gerçekten gelmeleri imkansızsa kendi başına olman zor olabilir
biraz daa zaman geçsin o zaman daa rahat karar verirsin canım
şimdiden kendini strese sokma kuzucumm

herkes gitmiş:))))
yemek yapmaya mı gittiniz kızlarrr????

ya ben de şu alta konan resimli çizelgelerden yapmak istiyorum .ama bilmiyorum. öğrenmem de kırk senemi alır herhalde:)

komik demiii...ama şöyle diyim benim ablam doğum yaptığında ben gittim ama annemler 5 aylıkken gittiler görmeye..diğer kardeşler ablam onlara gidene kadar imkanları olmadı gitmek için (eşlerinden dolayı).kii arada benimki kadar mesefade yoktu..biz biraz kopuk büyüdük 6 kardeşiz herbirimiz bir yerde evli kendi halinde..düğünüme 2 ablam gelemedi düşün yani...hayatımda daha doğum günümü kutlamış değilim şöyle sevdiklerimle bir arada bir tek ünv.de iken ...neyse kısaca eşimden başka yanımda olabilecek biri yok..zorlada kimsenin kalmasını istemem...

herkes gitmiş:))))
yemek yapmaya mı gittiniz kızlarrr????

ya ben de şu alta konan resimli çizelgelerden yapmak istiyorum .ama bilmiyorum. öğrenmem de kırk senemi alır herhalde:)

canım ben yapiim kuzum sana
sen iste yeterki
sat la tahmini doğm tarihini ver
bide nasıl bişi istediğini söyle yapiiim canım

canımm eğer seni üzdüysem yada kırdıysam özür dilerim baştan
sen eşin ve bebeğin mutlu olun dünyanın en kalabalık ailesi olursunuz inş.
şimdi gelelim asıl konumuza bulunduğun yerde mutlaka özel hastane vardır
orda ii bi dr. bulsan ve orda doğum yapsan
durumunu da belirtirsin ve tek kişilik oda da kalırsınız çekirdek aile olarak :))
hem özel hastanelerde ilginin de ii olacağını düşünüorum

kızlar liste güncellendi arada eksik olanlar varsa listede adı olmayan varsa özelden mesaj atsın bana düzenleyeyim..bu arada limonunu durumu ne oldu kaçırdım orayı sanırım ???

yok canım benim üzülmedim..bende öyle istiyorum eşimde bana bırakmış durumda..oda yanımda olmak istiyo özel hastane çok artık şimdiki doktorumla bi konuşayım ona göre bir dahaki kontole kadar karar veririm artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…