kızlar ya sizinde bişey paylaşmak istiyorum
daha evhamlanmak için çok çok çok erken ama bugün patavatsız arkadaşımın biri (herzaman patavatsızdır zaten) dayısının kızının 5 aylık hamile olduğunu ama çocuğun daun sendromu olma riskinin 100 de bir olduğu söylenmiş bu risk yüksek demekmiş bebeği aldıracaklarmış. uzun süredir bebek bekleyen ve yeni hamile kalmış birine denecek şeymi bu Allahım sen koru inşallah yavrularımız eli ayağı düzgün sağlıklı sıhatli hayırlı doğarlar.
Hiç yakıştıramadım arkadaşınıza.Özellikle hamileliğin daha ilk aylarında birine denmesi uygun değil. Belli üzmek amaçlı dememiş; ama dikkat etmekte yarar var yani.
Böyle şeyleri de takma canım kafana. Allah'a dua ediyorum hergün sağlıkla gelsin meleklerimiz diye
canım sonuç olarak böle bi gerçek var ve hepimizin başına gelebilir
tabi bunlardan bahsetmek çok hoş olmamış ama
hepimizin böyle riskleri var
Rabbim kimselere yaşatmasın inş.
zazez canım tebrik ettim ama okumadın sanırım..seni haberini ilk baştan bri takip ediyorumm ama maşallah bebişin annseine bu defa sıkı sıkı tutundu senin adına inan cok am cok sevindimm allahım hepimizin bebişlerini sağ salim kucaklamak nasip olsunn inşallahh....kalp atışlarını gördünmü canım...
ya kızlar bende doktorumdan memnunum daha doğrusu çok kişi tavsiyesi ile gittim...doktorum doğum evinde görev yapıyo ama ben özelde doğum yapmak istiyorum...ne yapcam bilmiyorum değiştirmek istiyorum ama özel doktorlarıda pek aklıma yatmıyo..benim yaşadığım yerde ne eşimden nede benim ailemden biri var bir tek ablam doğuma izin alabilrsem gelirim dedi ama oda kesin değil.yani bir odada tek başıma doğurmak ve tek kalmak istemiyorum..şimdiden bunları düşünmek için rken ama doktor seçimi konusunda kararsız kaldım...özel olunca eşide doğuma alabiliyolar yada doğumdan sonra eşde 1-2 gün kalabiliyo beraber hastanede...çok üzügünüm kötü bi doğum hikayem olacak...
canım yurt dışında falanmı yaşıosun
yani hiç mi gelme imkanı yok akrabalarının
eğer gerçekten gelmeleri imkansızsa kendi başına olman zor olabilir
biraz daa zaman geçsin o zaman daa rahat karar verirsin canım
şimdiden kendini strese sokma kuzucumm
SAT ını ve yazmak istediklerini ver ben sana hazırlayayım ...herkes gitmiş:))))
yemek yapmaya mı gittiniz kızlarrr????
ya ben de şu alta konan resimli çizelgelerden yapmak istiyorum .ama bilmiyorum. öğrenmem de kırk senemi alır herhalde:)
SAT ını ve yazmak istediklerini ver ben sana hazırlayayım ...
herkes gitmiş:))))
yemek yapmaya mı gittiniz kızlarrr????
ya ben de şu alta konan resimli çizelgelerden yapmak istiyorum .ama bilmiyorum. öğrenmem de kırk senemi alır herhalde:)
:)))saın 17 ekim...
minnoşum bu koca evde bir sen eksiksin....
böyle bişe olur mu.
nasıl yapılıyor canımmm
komik demiii...ama şöyle diyim benim ablam doğum yaptığında ben gittim ama annemler 5 aylıkken gittiler görmeye..diğer kardeşler ablam onlara gidene kadar imkanları olmadı gitmek için (eşlerinden dolayı).kii arada benimki kadar mesefade yoktu..biz biraz kopuk büyüdük 6 kardeşiz herbirimiz bir yerde evli kendi halinde..düğünüme 2 ablam gelemedi düşün yani...hayatımda daha doğum günümü kutlamış değilim şöyle sevdiklerimle bir arada bir tek ünv.de iken ...neyse kısaca eşimden başka yanımda olabilecek biri yok..zorlada kimsenin kalmasını istemem...
beklenen doğum tarihi ne canım...
canımm eğer seni üzdüysem yada kırdıysam özür dilerim baştan
sen eşin ve bebeğin mutlu olun dünyanın en kalabalık ailesi olursunuz inş.
şimdi gelelim asıl konumuza bulunduğun yerde mutlaka özel hastane vardır
orda ii bi dr. bulsan ve orda doğum yapsan
durumunu da belirtirsin ve tek kişilik oda da kalırsınız çekirdek aile olarak :))
hem özel hastanelerde ilginin de ii olacağını düşünüorum
canım ben yapiim kuzum sana
sen iste yeterki
sat la tahmini doğm tarihini ver
bide nasıl bişi istediğini söyle yapiiim canım