- 19 Ekim 2009
- 4.235
- 0
benim eşimde nisan doğumlu koç bende ya aslan ya koç olsun derdim hep
sanki dememle olacakmış gibi ama çevremdeki bütün yengeçler çok iyi insanlar karakteristik özelliklerini beğeniyorum yengeçlerin çok şükür bende 28 temmuz doğumluyum aslanında hemen hemen tüm özelliklerini taşırım aslında pek burçlarla haşır neşir değilimdir ama insan bebeğinin güzel bir burcu olsun istiyor tüm güzellikleri istediği gibi.
Aynen canım valla öyle. Herşeyden önce sağlıklı olsunlarda.
ozaman şu dönemde aşarmeler yavaş yavaş başlayacak gibi görünüyor
inşallah kolay hamilelikler geçiririz hepimiz benim bugün sol kasığımda batmalarım oldu ve belim ağrıdı biraz önce tedirgin oldum sonra bebiş büyüyor heralde ondan dedim kendi kendime sizdede varmı kasık batmaları.
İnşallah canım; ama inan bulantısı bile çok güzel geliyor
O bende de oluyor canım. Ayaklarını üşütme, sıkı sıkı giyin. Ben üşütünce de oluyor o batmalar çünkü; ama genelde rahim büyümesinden kaynaklanıyor.
kizlar benimde yaklasik 2 aydir cok sacim dökülüyor, sampuan degistim ama olmadi, acaba hamilelikten dolayimi oluyor???
bu arada o kadar cok hizlisiniizki ben bütün sayfalari okuyamiyorum, yani arada gerekli bilgiler güzel bilgiler geliyor ama okuyamiyorum (( cogu gözümden kacmistir kesin hizli hizli okuyuncaa
O saç dökülmesi bende de var, ne yaptıysam da geçmedi. Hamilelikte de çok dökülürmüş.
Paylaştık tabii:) Bir ara geçmişe iyice bakarsın canım