2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim eşimde nisan doğumlu koç bende ya aslan ya koç olsun derdim hep
sanki dememle olacakmış gibi ama çevremdeki bütün yengeçler çok iyi insanlar karakteristik özelliklerini beğeniyorum yengeçlerin çok şükür bende 28 temmuz doğumluyum aslanında hemen hemen tüm özelliklerini taşırım aslında pek burçlarla haşır neşir değilimdir ama insan bebeğinin güzel bir burcu olsun istiyor tüm güzellikleri istediği gibi.

Aynen canım valla öyle. Herşeyden önce sağlıklı olsunlarda.

ozaman şu dönemde aşarmeler yavaş yavaş başlayacak gibi görünüyor
inşallah kolay hamilelikler geçiririz hepimiz benim bugün sol kasığımda batmalarım oldu ve belim ağrıdı biraz önce tedirgin oldum sonra bebiş büyüyor heralde ondan dedim kendi kendime sizdede varmı kasık batmaları.

İnşallah canım; ama inan bulantısı bile çok güzel geliyor:KK16:

O bende de oluyor canım. Ayaklarını üşütme, sıkı sıkı giyin. Ben üşütünce de oluyor o batmalar çünkü; ama genelde rahim büyümesinden kaynaklanıyor.

kizlar benimde yaklasik 2 aydir cok sacim dökülüyor, sampuan degistim ama olmadi, acaba hamilelikten dolayimi oluyor???

bu arada o kadar cok hizlisiniizki ben bütün sayfalari okuyamiyorum, yani arada gerekli bilgiler güzel bilgiler geliyor ama okuyamiyorum :KK43:(( cogu gözümden kacmistir kesin hizli hizli okuyuncaa

O saç dökülmesi bende de var, ne yaptıysam da geçmedi. Hamilelikte de çok dökülürmüş.

Paylaştık tabii:) Bir ara geçmişe iyice bakarsın canım:KK16:

kizlar benimde yaklasik 2 aydir cok sacim dökülüyor, sampuan degistim ama olmadi, acaba hamilelikten dolayimi oluyor???

bu arada o kadar cok hizlisiniizki ben bütün sayfalari okuyamiyorum, yani arada gerekli bilgiler güzel bilgiler geliyor ama okuyamiyorum :KK43:(( cogu gözümden kacmistir kesin hizli hizli okuyuncaa

canım ka haftalık hamilesin?
gebeliklten dolayı olabilir sen yinede doktoruna danış sana alman gereken gıdaları önerebilir
şuan içimizde çok hızlı çalışan bir fabrika var bebeklerimiz gelişmeye çalışıyorlar.

selam kızlar gecmiş bayramınız kutlu olsun
ben yeni geldim okuldan sbs kursu var ptesi salı gec geliyorum sizler nasılsınız umarım hersey yolundadır kLP ATISINI DUYanlara masallah biz de duyarız insallah

Hoşgeldin canım. Seninde mübarek olsun geçmiş bayramın.

Valla şimdilik herşey mükemmel:) Sağol birtanem. Darısı senin de başına inşallah.Sende hayırlısı ile duyarsın.

Bu arada az önce aklımdan sen geçtin. Soracaktım ve sen yazdn:)

oyyyyyyy okadar çok şey yazmıştım ki hepsi gitti
üfff sinir oluorum böle durumlara

oy saolasın arinacım evet haftasonu gitmeyi düsünüyorum
kalp atısı için bayram güzeldi yolculuk kaderimiz bizim artık
defne hanım da kardesi de ete doydu allahım tüm herkesin kurbanını kabul etsin

Ya kimler online gözükmüyor. Bazen yazıyorum site ağır ve hop başa dönüyor deli oldum....:KK19:

arina listemiz nerde göremedim güncellesene bi mrk ettim cogaldık mı

Canım artık ilk sayfada:) Onu da güncellemesi için gerekli bilgilerinizi Temmuz Anneleri Editörü, Huri 37 'ye mesaj atarak bildiriyorsunuz. Çoğaldık tabii:) İnşallah daha da çoğalacağız.

Kızlar ben kaçtım. Yarın gözüşmek üzere. Kendinize ve meleklerinize iyi bakın.

kızlar ben defne de hamile kaldıgım andan itibaren benim kızım olacak diyordum ve oldu" bunda içime bişey dogmuyor
sizin doguyormu
dogdugu oluyor genelde kimi tanıdıysam

kızlar eşim geldi
yemekten sonra burda olanlarla görüşürüs
şimdilik öpüorum herkesi

limoncum bebişinin kalp atışını duydunmu tatlım...?:KK16:
canım bu msjın arada kaynamış görmemişim..duydum talım,çok güzel bir duguydu..darısı başına
selam arkadaşlar benimde midem çok fena tatil boyunca giremedim. şimdi okudum herkesin bebişleri iyiymiş çok şükür. limon senin içinde çok sevindim canım. Allah sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersin inşallahhh. arina sende kalp atışlarını duymuşsun gözün aydın canım seninde. darısı başımıza inşallahh
çok teşekkür ederim canım.inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın
slm canlar ben geldimmmm ....
bugün doktordaydık teyzeleri rabbime şükürler olsunki keseyi gördük kalp atsını alltan muyane ederim duyarız dedi de hiç gerek yok iki hafta sonra gel o zaman dinleriz dedi hee bide ikiz olabilir mi olabilir dedi şaşırdım kaldım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim saglıcakla gelsin inşallah bebişlerimizzzz
canım gözün aydın,inşallah ikizdir bebişlerin..ben ikiz olmasını çok istemiştim ama malesef olmadı..sağlıklı olsunda tek olmasınada razıyım...

bende şimdi geldim dr.dan usg ye göre 5+5 görünüo
geç döllenme dedi
bebeği besleyen yolk sac oluşmuş bu ii bişi dedi
geçenki hamileliğimde onu bile görememiştik
haftaya pzrtsi tekrar gidicem o zaman inş. kalp atışlarını duyarız dedi

canım gözün aydın..çok sevindim herşeyin yolunda olmasına

limon kabuğu çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine...
ben de dr gittim bugün ikiz benimkiler şoktayım ailemizde yok ikiz biri daha küçük dedi biri 5+6 biri 5+2 gördük kalp atışları için iki hafta sonra gel dedi hayırlısı bakalım

canım bu msjın arada kaynamış görmemişim..duydum talım,çok güzel bir duguydu..darısı başına

çok teşekkür ederim canım.inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın

canım gözün aydın,inşallah ikizdir bebişlerin..ben ikiz olmasını çok istemiştim ama malesef olmadı..sağlıklı olsunda tek olmasınada razıyım...

canım gözün aydın..çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
limon kabuğum çoook sevindim bebişinin senle kalmasına,Allah sağlıklıca kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.

limon kabuğu çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine...
ben de dr gittim bugün ikiz benimkiler şoktayım ailemizde yok ikiz biri daha küçük dedi biri 5+6 biri 5+2 gördük kalp atışları için iki hafta sonra gel dedi hayırlısı bakalım
Ay ne güzel canım ya belki bir kız bir erkek olur,tebrik ederim seni.çok yoracaklar annelerini ama değer her şeye.Canım senin kan değerin yüksek miydi? İkizlerde yüksek olur derler de benim 4. haftada biraz yüksekti de yarın gidicem dr a.inşallah görürüz keseyi.

X