günaydın kızlar
anammm dün gece ne sıcaktı yawww 1 kilo vermişimdir herhalde yattığım yerden:86:
İnşallah canım, herşeyi yeni yaptırmıştık, parkeler veya mutfak dolabını kırıp dökerlerse hem içim acır, çok beğenerek, en iyisinden seçmiştik, hem de mali olarak zorlanırız. Bebişimiz için baya masraf yaptık zaten, bir de ücretsiz izin düşünüyorum. Bir de bu masraflar da eklenince, inşallah stres olmam. Dediğin gibi şimdiden sıkıntısına girmeyemeye çalışayım, ne kadar becerebilirsem
Sen ne yaptın? Genel anestezi ile mi sezeryan olacaksın? Günün belli mi?
ne güzel bi topik bu böyle ve ne kadar geç farkettim çok isterdim bende en aştan beri yaşadıklarımı paylaşabilmeyi bende temmuz annelerinden olucam allah nasip ederse şu an 37+5 im ama doktorum 31. haftada plasentada kireçlenme var erken olabilir dedi2 hafta önceki muayenemedede rahim ağzı çok kısalmış heran gelebilir dedi ama benim tosunum inatçı çıktı hala bekliyo çok zor bi hamilelikti başta sona allah herkeze kolay doğumlar nasip etsin inşallahhh
teşekkür ediyorum canım not ettim
Bende aynı dertten muzdaribim. Topikler arasında gezerken kahve ve limon karışımının çatlaklara iyi geldiğini okudum. 2 gündür uyguluyorum. Umarım sonuç alırım. Krem araştırıyorum bende ama en pahalısı bile işe yaramamış.buz tedavisi varmış nasıl bişey bende bilmiyorum. şu an sezeryan izimin geçmesi için dr tavsiye ettiği conraktubex diye bir jel var çatlaklar içinde iyiymiş onu kullanıyorum.
evet bende kendimi kilo ve çatlaklar yüzünden kötü hissediyorum. Eşim şu an yanımda değil.ayın 15 inde gelecek. O gelene kadar hem kilo vermek hem selülitlerimden hemde çatlaklarımdan mümkün olduğunca kurtulmak istiyorum. EXtra jel var ondanda kullanıyorum. Bitmek üzere. şimdi vichy nin selülit için olan kremini alıcam. İşk sezeryanımda contractubex jel sezeryan izimi belli belirsiz hale getirmişti. Hemde düzenli kullanmadığım halde. Vichy de selülitlerime iyileştirmiş hemde inceltmişti. extra jel ide bir arkadaşın tavsiyesiyle hamile kalmadan önce başladım hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım. şimdi tekrar kullanıyorum. şimdi vücudum farklı olduğu için işe yarayıp yaramadığını anlayamadım. vichy den eminim nasıl olsa tekrar onu kullanacağım. daha önce tavsiye edildiği gibi düzenli kullanmıştım işe yaradı. birde vichy ninde çatlak kremi ve peelingi var onlarıda denesem mi diye düşünüyorum.canım eğer deneyimlerinde iyi sonuç alırsan burda paylaşabilir misin inşallah geçer çatlaklarımız eşim şimdiden başladı krem kullansan geçer mi ki demeye buda ayrı bi canımı sıkıyor çok gıcık bir durum ya insan lohusayken de iltifata ihityaç duyarmış ama benimkinin umrunda bile değil bu yüzden kendimi çok kötü hissediyorum
Hoşgeldin canım. Çoğumuz Temmuzu bekleyemedik Haziranda doğurduk:) Bu sıcakta beklemek zor. İnş. hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına. Bebişin cinsiyeti ve adı ne? Birde nerde yaşıyosun?ne güzel bi topik bu böyle ve ne kadar geç farkettim çok isterdim bende en aştan beri yaşadıklarımı paylaşabilmeyi bende temmuz annelerinden olucam allah nasip ederse şu an 37+5 im ama doktorum 31. haftada plasentada kireçlenme var erken olabilir dedi2 hafta önceki muayenemedede rahim ağzı çok kısalmış heran gelebilir dedi ama benim tosunum inatçı çıktı hala bekliyo çok zor bi hamilelikti başta sona allah herkeze kolay doğumlar nasip etsin inşallahhh
soğuk kompres yapıyorum oğluşumun pişik kremindende sürdüm (ondan önce denemiş oldum :)soğuk suyla güzelce yıka yağla tahrişin geçer ..Sık sık soğuk su rahatlatıyor havalarda sıcak ya
freckledcim ben burdayim,Bilmiyorum ki bepanten cabuk iyilestiriyor ama
ne güzel kurtuldunuz bitti gitti işin zor kısmı... insan bilmeyince çok korkuyo ve kurup duruyo kafasında canım yaaa
kim ne dese ona göre fikri değişiyo insanın.. eşim diyoki sabah normal doğuruyon öğleden sonra sezeryan
benim canım oğlum yarın sünnet olacak teyzeleri
dua edin ağrısız sızısız atlatalım iyileşme süresini
kızlar ben doğum yaptım ayrıntıları sonra yazarım,herşey yolunda,detaylı olarak anlatıcam herşeyi şimdilik bana müsade
Gözlerim kapanıyor inşallah uyuyabilirim bu sefer.Sufimm inşallah yarın cevap yazacağım sana...Bu arada yarın 10da dr teyzemizle randevumuz var kızımı görücez inş ,gün verecek bize..İnşallah her şey yolunda gider dua edin arkadaşlar..Allah rahatlık versin hepinize güzel anneler..
merhaba güzel annişler
doğum oncesi ağdaya gittim sabah sabah
gelir artık inşallah benim kızımda
Selam kızımın tombiş teyzeleriBugün doktor kontrolümüz vardı az önce geldik.Nihayet biz de gün sayabileceğiz artık.İnşallah haftaya bugün 38+0da 16 temmuz c. tesi günü bebişime kavuşuyorum.. 7 günümüz kaldı.Bebek kanala girdiği için doktor kilosunu net söyleyemem dedi ama fl'sine göre 3100 civarı gözüküyormuş.Ama son haftalardaki ölçümlere ben hiç güvenmem diye de ekledi,doğunca görücez artık..9 ay bekleyip ona kavuşacağın güne bir hafta kaldığını bilmek insana garip duygular yaşatıyor..Hastaneyle de konuştuk indirim konusunu 3500'e indiler en fazla..Bir de yeşil gözlü doktor teyzemize yeşil taşlı bir yüzük aldık hediye inşallah beğenir..:97:Çikolatamızı da bayatlamasın diye almamıştık onu da aldık gelirken, sanırım bir eksiğimiz kalmadı kızımdan başka..Teyzeleri dua edin bu son zamanlarda hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi.Gece uyuyamamıştım şimdi biraz yatayım gelince bakarım geçmişe artık...
Kızlar çok doldum bugun misafirlerim geldi bebeği yıkamak için bebeğimi yıkadık sonunda misler gibi oldu...Konusurken çok fzla kucağa alışmasın biz alıştırdık dediler bende çok ağladım...Ben butun sevgimi vermessem şımartmassam kim şımartırki diye lohusalıktan herhalde herkes şımartsın istiyorum çünkü büyükanne vs akraba yok ben varım ben sevgimi vermessem şımartmassam kucağıma alıp güven vermessem kim yapacak ki benim kadar sevgi verecek gözümden sakınıyorum onu aklım gidiyor kakasını görünce dunyalar benim oluyor demek ki doyuyor diye...Lohusalık ok garip hamileyken bu kadar duygusal değildim ama şimdi butun dunya o annelik çok başka bir duyguymuş Allah ım hepinizin bebeklerini size bağışlasın hastalık dert keder göstertmesin hep gülenyüzlerini görün bebeklerinizin...Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah ım...
Kızlar çok doldum bugun misafirlerim geldi bebeği yıkamak için bebeğimi yıkadık sonunda misler gibi oldu...Konusurken çok fzla kucağa alışmasın biz alıştırdık dediler bende çok ağladım...Ben butun sevgimi vermessem şımartmassam kim şımartırki diye lohusalıktan herhalde herkes şımartsın istiyorum çünkü büyükanne vs akraba yok ben varım ben sevgimi vermessem şımartmassam kucağıma alıp güven vermessem kim yapacak ki benim kadar sevgi verecek gözümden sakınıyorum onu aklım gidiyor kakasını görünce dunyalar benim oluyor demek ki doyuyor diye...Lohusalık ok garip hamileyken bu kadar duygusal değildim ama şimdi butun dunya o annelik çok başka bir duyguymuş Allah ım hepinizin bebeklerini size bağışlasın hastalık dert keder göstertmesin hep gülenyüzlerini görün bebeklerinizin...Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah ım...