- 27 Mayıs 2008
- 1.906
- 2
- 41
Selam kızımın tombiş teyzeleriBugün doktor kontrolümüz vardı az önce geldik.Nihayet biz de gün sayabileceğiz artık.İnşallah haftaya bugün 38+0da 16 temmuz c. tesi günü bebişime kavuşuyorum..7 günümüz kaldı.Bebek kanala girdiği için doktor kilosunu net söyleyemem dedi ama fl'sine göre 3100 civarı gözüküyormuş.Ama son haftalardaki ölçümlere ben hiç güvenmem diye de ekledi,doğunca görücez artık..9 ay bekleyip ona kavuşacağın güne bir hafta kaldığını bilmek insana garip duygular yaşatıyor..Hastaneyle de konuştuk indirim konusunu 3500'e indiler en fazla..Bir de yeşil gözlü doktor teyzemize yeşil taşlı bir yüzük aldık hediye inşallah beğenir..:97:Çikolatamızı da bayatlamasın diye almamıştık onu da aldık gelirken, sanırım bir eksiğimiz kalmadı kızımdan başka..Teyzeleri dua edin bu son zamanlarda hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi.Gece uyuyamamıştım şimdi biraz yatayım gelince bakarım geçmişe artık...
sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım hayırlısıyla
1 hafta once 3 doktorda bana başka soyledi kilosunu , olcüm değerler farklı çıkıyo....
sıhhatler olsun canım yaa en fazla 10 gün daha beklersin herhalde... ozamana kadarda idare eder zaten :)
vvuslat canım hoşgeldin ne dedi doktor
10 gün deme oyle yaa
salıya kadar doğurmassam rapor almak zorundayım