2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ewet ya benim de dengem bozuldu.
bi de izne ayrılınca gecem gündüzüme karıştı..
4lerde yatıp 1lerde kalkıom..

İyi geceler güzel anneler sizi de mi uyku tutmadı..benim uyku gözlerimden akıyor ama bir türlü uyuyamıyorum...:85:

canım şartlama kendini sütüm kesilir sıkıntıdan diye bişey olmaz inş. çok dökülmez sadece kombi takılan kısımda olur bildiğim kadarıyla...

İnşallah canım, herşeyi yeni yaptırmıştık, parkeler veya mutfak dolabını kırıp dökerlerse hem içim acır, çok beğenerek, en iyisinden seçmiştik, hem de mali olarak zorlanırız. Bebişimiz için baya masraf yaptık zaten, bir de ücretsiz izin düşünüyorum. Bir de bu masraflar da eklenince, inşallah stres olmam. Dediğin gibi şimdiden sıkıntısına girmeyemeye çalışayım, ne kadar becerebilirsem

Sen ne yaptın? Genel anestezi ile mi sezeryan olacaksın? Günün belli mi?

sufimmm
senden en son akıntı gelmişti
bi değişiklik var mı???

ayyy bi iki kişi kaldı sanırım doğurmayan
onlardan biri de benn

Evet canım, beni çok paniklettiren akıntımdan sonra herhangi bişey olmadı. Zaten doktorum da artık zamanı, gelsin bişey olmaz deyince ben de akışına bıraktım. Zaten ondan sonra hiç olmadı. O günlerde biraz temizliğe dalmıştım, sanırım çok yorulduğum için de olabilir. Bugünlerde kasılmalarım daha da arttı aslında ama normal olmayacağı için heyecanlanamıyorum, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Senin de yakındır merak etme, bebeğin en güzel anı bekliyodur melek yüzünü sana göstermek için; Rabbim yardımcımız olsun

Temizliği değil de kırık döküğü çok olursa ona çok üzülürüm canım ama inşallah dediğin gibi olur, teşekkür ederim desteğin için

Gerçekten böyle bi platformdan hiç tanımadığımız halde birbirimizin sıkıntılarını hafifletebiliyoruz; hiçbi şey yapamasak bile yazmak bile yetiyor. Hele bebeğini kucağına alanları okudukça onlar kadar çok seviniyorum, doğum hikayelerine gözlerim doluyor. İyi ki varsınız kızlar özetle

İyi geceler güzel anneler sizi de mi uyku tutmadı..benim uyku gözlerimden akıyor ama bir türlü uyuyamıyorum...:85:

Aynen canım, yaklaşık 2 saat önce eşimle birlikte gitmiştik yatağımıza, o uyudu, ben kalktım atıştırdım biraz uykum yokken bir de buraya bakayım dedim

Sen nasılsın? İçin bunalıyordu en son, düzeldin mi biraz?

Gözlerim kapanıyor inşallah uyuyabilirim bu sefer.Sufimm inşallah yarın cevap yazacağım sana...Bu arada yarın 10da dr teyzemizle randevumuz var kızımı görücez inş ,gün verecek bize..İnşallah her şey yolunda gider dua edin arkadaşlar..Allah rahatlık versin hepinize güzel anneler..

Tamam canım, ben de uyumaya çalışayım bari. Hadi güle güle git, en güzel haberlerle gel bize inşallah

İyi geceler kızlar

huuu huuuu kimse var mı ?
ne gıcık bi durum ya kaç saattir uyumaya çalışıyorum ama uyuyamıyorumdün akşam ağda yaptırdım nolur nolmaz diye ama cildim zaten tahriş olmuştu sıcaktan şimdi iyice kötü oldu acıdan zor yürüyorum bepanten pudra falan sürüyorum sürekli ama daha etkili bi fikri olan varmı pazar günüde dr gidicem çatı muaynesine ozamana kadar halletmem lazım kızlarr yardım ediiin

freckledcim ben burdayim,Bilmiyorum ki bepanten cabuk iyilestiriyor ama

soğuk suyla güzelce yıka yağla tahrişin geçer ..Sık sık soğuk su rahatlatıyor havalarda sıcak ya

dün serbulo diyodu dimi arabeske bağladım diye :44:

yok ben dememiştim:) pelin demişti sibel candan hançer dinliyormuş sık sık.. kaynanam yok bu ara ondan rahatım.. gelsin gene bağlarım arabeske

uyku tutmayınca sıcağa yakın ılık suyla duş alın bacılar gevşetiyor rahatlatıyor, uyutuyor

günaydın kızlar

anammm dün gece ne sıcaktı yawww 1 kilo vermişimdir herhalde yattığım yerden:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…