canım şartlama kendini sütüm kesilir sıkıntıdan diye bişey olmaz inş. çok dökülmez sadece kombi takılan kısımda olur bildiğim kadarıyla...
İnşallah canım, herşeyi yeni yaptırmıştık, parkeler veya mutfak dolabını kırıp dökerlerse hem içim acır, çok beğenerek, en iyisinden seçmiştik, hem de mali olarak zorlanırız. Bebişimiz için baya masraf yaptık zaten, bir de ücretsiz izin düşünüyorum. Bir de bu masraflar da eklenince, inşallah stres olmam. Dediğin gibi şimdiden sıkıntısına girmeyemeye çalışayım, ne kadar becerebilirsem
Sen ne yaptın? Genel anestezi ile mi sezeryan olacaksın? Günün belli mi?
sufimmm
senden en son akıntı gelmişti
bi değişiklik var mı???
ayyy bi iki kişi kaldı sanırım doğurmayan
onlardan biri de benn
Evet canım, beni çok paniklettiren akıntımdan sonra herhangi bişey olmadı. Zaten doktorum da artık zamanı, gelsin bişey olmaz deyince ben de akışına bıraktım. Zaten ondan sonra hiç olmadı. O günlerde biraz temizliğe dalmıştım, sanırım çok yorulduğum için de olabilir. Bugünlerde kasılmalarım daha da arttı aslında ama normal olmayacağı için heyecanlanamıyorum, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Senin de yakındır merak etme, bebeğin en güzel anı bekliyodur melek yüzünü sana göstermek için; Rabbim yardımcımız olsun
Baba çok tatlı dimi:))
Bizde de var bizde de
bunların hepsinin ayarları aynı galiba şimdiden kıskanıyor benimki kızını..
İyi akşamlar canım, çok şükür konuşuyoruz deşarj oluyoruz kendi çağımızda..
Kombi bağlatmadım ama pencerelerim değişmişti 8-9 sene evvel evimde otururken kombi daha temizdir diye düşünüyorum sonuçta çok fazla hafriyat çıkmayacak.Çok zor olmadı diye hatırlıyorum geçmiş gün bitti gitti.Sen de öyle düşün bitecek gidecek..bence dert etme şimdiden baktın olmadı çok sıkıştın bi kadın tutarsın o halleder sütünden önemli değil ya stres yapma canım bir ayda temizlensin varsın nolucak..
Temizliği değil de kırık döküğü çok olursa ona çok üzülürüm canım ama inşallah dediğin gibi olur, teşekkür ederim desteğin için
Gerçekten böyle bi platformdan hiç tanımadığımız halde birbirimizin sıkıntılarını hafifletebiliyoruz; hiçbi şey yapamasak bile yazmak bile yetiyor. Hele bebeğini kucağına alanları okudukça onlar kadar çok seviniyorum, doğum hikayelerine gözlerim doluyor. İyi ki varsınız kızlar özetle