- 29 Mart 2010
- 750
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ufff kızlar yaaaa
biz ne zaman doğurcezzz??????
ewet ya benim de dengem bozuldu.
bi de izne ayrılınca gecem gündüzüme karıştı..
4lerde yatıp 1lerde kalkıom..
bebiş gelince iyice denge menge kalmıycak
2 saate bir inek görevi hayırlısıyla
4 le 1 arasıda olsa uyku depolamaya bak canım
:===))))ewe yaaaa
inek görevi nasıl bişe ki????
emzirmek yani
milkaaa ineee olcaz
iyi geceler kızlarrr
canım şartlama kendini sütüm kesilir sıkıntıdan diye bişey olmaz inş. çok dökülmez sadece kombi takılan kısımda olur bildiğim kadarıyla...
sufimmm
senden en son akıntı gelmişti
bi değişiklik var mı???
ayyy bi iki kişi kaldı sanırım doğurmayan
onlardan biri de benn
Baba çok tatlı dimi:))
Bizde de var bizde de bunların hepsinin ayarları aynı galiba şimdiden kıskanıyor benimki kızını..
İyi akşamlar canım, çok şükür konuşuyoruz deşarj oluyoruz kendi çağımızda..
Kombi bağlatmadım ama pencerelerim değişmişti 8-9 sene evvel evimde otururken kombi daha temizdir diye düşünüyorum sonuçta çok fazla hafriyat çıkmayacak.Çok zor olmadı diye hatırlıyorum geçmiş gün bitti gitti.Sen de öyle düşün bitecek gidecek..bence dert etme şimdiden baktın olmadı çok sıkıştın bi kadın tutarsın o halleder sütünden önemli değil ya stres yapma canım bir ayda temizlensin varsın nolucak..
İyi geceler güzel anneler sizi de mi uyku tutmadı..benim uyku gözlerimden akıyor ama bir türlü uyuyamıyorum...:85:
Gözlerim kapanıyor inşallah uyuyabilirim bu sefer.Sufimm inşallah yarın cevap yazacağım sana...Bu arada yarın 10da dr teyzemizle randevumuz var kızımı görücez inş ,gün verecek bize..İnşallah her şey yolunda gider dua edin arkadaşlar..Allah rahatlık versin hepinize güzel anneler..
huuu huuuu kimse var mı ?
ne gıcık bi durum ya kaç saattir uyumaya çalışıyorum ama uyuyamıyorumdün akşam ağda yaptırdım nolur nolmaz diye ama cildim zaten tahriş olmuştu sıcaktan şimdi iyice kötü oldu acıdan zor yürüyorum bepanten pudra falan sürüyorum sürekli ama daha etkili bi fikri olan varmı pazar günüde dr gidicem çatı muaynesine ozamana kadar halletmem lazım kızlarr yardım ediiin
huuu huuuu kimse var mı ?
ne gıcık bi durum ya kaç saattir uyumaya çalışıyorum ama uyuyamıyorumdün akşam ağda yaptırdım nolur nolmaz diye ama cildim zaten tahriş olmuştu sıcaktan şimdi iyice kötü oldu acıdan zor yürüyorum bepanten pudra falan sürüyorum sürekli ama daha etkili bi fikri olan varmı pazar günüde dr gidicem çatı muaynesine ozamana kadar halletmem lazım kızlarr yardım ediiin
dün serbulo diyodu dimi arabeske bağladım diye :44:
İyi geceler güzel anneler sizi de mi uyku tutmadı..benim uyku gözlerimden akıyor ama bir türlü uyuyamıyorum...:85: