2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canıııım sabahtan beri hiç giremedim. girer girmez senin haberini gördüm. Zor olmuş ama kızın kollarında şimdi ne güzel.
Gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Ben hala bekliyorum bak sen kurtuldun.
Mis kokulu kızını birde benim için kokla canım

canım tarihi almışsın hayırlı doğumlar olur inşallah. Zaman geçmez şimdi sana her akşam gezmeye çıkın eşinle. sonra yine eve kapanacaksın çünkü bir süre.
Bana da 15 temmuzda doğuracakmışım gibi geliyor.
Hayırlısı artık.

Geçmişi okumaya çok fırsatım olmadı.
biada doğum yapmış.
allah analı babalı büyütmek nasip etsin onada.

Eşimin bilgisayarda işi varmış. Çıkmak zorundayım.

Görüüşürüz sonra kendinize iyi bakın

vuslat canım merhaba

tarihini almışsın ne güzel başka alternatifin olmaması :) abla olucak kızın dediğin gibi .. tam sen toparlanınca ben sezeryan olucam galiba :)) Allah sağlıkla sıhhatle kavuşmak nasip etsin cümlemize :)

Canım benim annesin tabi kılına zarar gelse için yanar...Allah daha büyük dert vermesin geçer bir kaç güne inşallah...
hoşbulduk canım evet valla bu sıcakta çok zormuş hamiş olmak ama napalım bebişlerimiz için değer ben izmitte yaşıyorum bebişimde oğlan olcak inşallah isminide taha koyucaz allah izin verirse
Hoşgeldin canım ben de İzmitten geldim İstanbula İzmitin neresindesin canım?
Biraz fazla acı çekmişsin ama sonu güzel olmuş çok şükür tebrik ederim canım bebeklerimiz için her şeye katlanıyoruz napalım..

Amin canım aldık çok şükür.Doktor c. tesi deyince şok oldum o kadar yakın bir tarih beklemiyordum.Sen o zamana kadar kalma canım ya ama bugün dışarı çıkınca sanki daha bi hafiftim daha hızlı yürüyebildim önceden nefes nefese kalırdım çatıya ininca rahatladı ciğerler demek ki sen de hafiflemişsindir sanırım benim gibi.Evet gezmek lazım bol bol ama ben bebiş doğunca da gezmeyi düşünüyorum çok sıkıldım evde 3 aydır durasım yok pek..

Merhaba canım hoşgeldin aldık sonunda çok şükür...Sen hala kararsızsın ama ben hep seni normal doğuracakmışsın gibi hissediyorum nedense...:97:Hayırlısı neyse öyle olsun yine de canım dediğin gibi sağlıkla gelsinler de..

Kızlar bu arada size bir şey danışayım.Doğumdan sonra eve geldiğimizde hasta yatağınızı salona mı yatak odasına mı hazırlayacaksınız?Salonda dursak biraz iyileşene kadar daha mı iyi olur acaba?Ben yatak odasında sıkılırım sürekli duramam salona hazırlasam birileri gelir gider rahat edemem siz nasıl yapacaksınız?park yatağı o odaya geçireceğiz de aklıma takıldı..

ayy canım benim hoşbulduk... bak nasıl yüreklendim şimdi ben varya normal doğurmayı başarabilirsem kk ya adımı altın harflerle yazdırırım moderatöre yok yok .. sevgili kk üyeleri serpil normal doğurdu diye ...renkli yanıp sönen ışıklarla sitenin ana sayfasına yazdırırım

canım ben pek düşkünüm rahatıma yatak odasında yatarım ... bi gelen olursa da salona geçer uzun otururum.. hem heryer dağılmamış olur

ben salonda yatıcam cnm. çünkü klima takıldı yeniii. bayılıodum valla sıcaktan. kayınpederim taktırdı saolsun

kerem diorum ama kesin değil daha:) çook kararsız bi insanım. fikirlere açığım fikrin varsa.

ayy kelin ilacı olsa durumu var şu anda benimde eşim elif diye tutturdu bende tamam dedim... kerem güzel aslında anlamıda güzel.. erkek olsaydı oğuz kaan koyacaktık biz..

hoşbulduk canım ben izmit merkezdeyim santralda oturuyorum sen neredeydin istanbula gitmeden önce

ayy kelin ilacı olsa durumu var şu anda benimde eşim elif diye tutturdu bende tamam dedim... kerem güzel aslında anlamıda güzel.. erkek olsaydı oğuz kaan koyacaktık biz..

elif çok naif güsel bi isim bence. biz tek isim istedğimiz için zor oluo tek isim bulmak.

Sağol canım, hepimize inşallah
SEnin de çok yakınmış, ne güzel. Korku, heyecan var mı? Benim düşününce içime ılık ılık bişeyler akıyo gibi oluyorum, o yüzden düşünmemeye çalışıyorum pek. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah

Maşallah prensesine canım Ben senden 2 gün öndeydim ama sen daha erken kucağına alıp, mis kokusuyla dolduracaksın içini inşallah, gün saymak da güzel, dualarımız seninle ve bebeğinle. Bizim kızımla kavuşmamıza yaklaşık 10 gün var. Darısı normal doğumu bekleyip de sabrı kalmayan arkadaşlarımıza inşallah

Amin canım, inşallah O öyle saf ve masumdur ki şimdi, alışsa ne olacak? Arkadaşın da dediği gibi biz çalışan anne olduğumuz için bugünleri arayacağız. Varsın meleğin annesinin kokusunu doya doya içine çeksin, aldırma her söylenen söze. Zaten hamilelik döneminde insanların ne kadar düşüncesiz ve incitici olabileceklerini ve düşünmeden hareket ettiklerine fazlasıyla şahit olduk o yüzden kimseyi kafana takma lütfen. Rabbimin mucizesine odaklan, diğer herşey dışarda kalsın. Meleğini de bizim yerimize bol bol öp, kokla lütfen

Ay nasıl güldürdün beni eşime de okudum yazdığını o da gülüyo.Tatlım sen normal doğur ben gebelik bölümüne yeni konu açıcam ibreti alem olsun diye"Serpil çatır çatır normal doğurdu demek ki siz de doğurabilirsiniz"olacak konu adı da...İşin şakası bu tabi ,sen kızının adını ne düşünüyordun canım??
canım ben pek düşkünüm rahatıma yatak odasında yatarım ... bi gelen olursa da salona geçer uzun otururum.. hem heryer dağılmamış olur
Ya bi de ameliyatlı ameliyatlı eşim beni ezer diye korkuyorum açıkçası onu mu salona atayım yoksa..
ben salonda yatıcam cnm. çünkü klima takıldı yeniii. bayılıodum valla sıcaktan. kayınpederim taktırdı saolsun

Hayırlı olsun canım ne cömert kayınpederin varmış:))Gerçi benimki de çok iyidir 10 yıllık evliyim geçen yaz bana diyo" çıtır gelinim gel yanıma."Kayınpederimi özledim ben galiba...

Mercimek annesi canım ben günümü aldım bu cumartesi öğlen olucak inşallahh sen naptın??

ayy öle valla ben başarabilirsem herkez yapar dediğin gibi babası elif diye tutturdu başka isim kabul etmiyo, bende beğendim...sen ne düşünüyorsun canım... Ayy ezermi hiç koca kadını boşver dağıtma evini

hoşbulduk canım ben izmit merkezdeyim santralda oturuyorum sen neredeydin istanbula gitmeden önce
Ben 60 evlerdeydim canım Derincede...Geçen sene eylülde taşındık daha buraya alışamadım henüz İzmiti çok seviyordum ben ama kısmet burası oldu...

Ayy biz de ya Elif ya Zeynep diyorduk hep çok severim Elif ismini klasiklerimdendir her zaman.:82:Ben Neva da isteyince Zeyneple Neva daha uyumlu geldi Zeynep Neva olsun dedik.:97: Hala karar veremedim oda konusunu galiba her odaya bi yatak hazırlayacağım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…