2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım hayırlısıyla
1 hafta once 3 doktorda bana başka soyledi kilosunu , olcüm değerler farklı çıkıyo....

sıhhatler olsun canım yaa en fazla 10 gün daha beklersin herhalde... ozamana kadarda idare eder zaten :)

vvuslat canım hoşgeldin ne dedi doktor

10 gün deme oyle yaa
salıya kadar doğurmassam rapor almak zorundayım

merhaba kızlar
bende dun kızıma kavuştum kendi seçsin diye beklemiştim doğum tarihini sectide ama sezeryan olmak zorunda kaldım

merhaba kızlar
bende dun kızıma kavuştum kendi seçsin diye beklemiştim doğum tarihini sectide ama sezeryan olmak zorunda kaldım

maşallah canım , allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin kızına
nasıl oldu müsait olunca yaz , kız nasıl?

canım cok teşekkür ederim tecrübelerini paylaştığın için denemiş kullanıp fayda görmüş birinin yol göstermesi çok güzel oluyor inşallah benimde catlaklarım geçer hemen alıcam önerdiğin kremleri denemekte fayda var

canım hayırlısı olsun sağlıcakla alırsın kucağına inş. darısı bizim başımıza

maşallah canım , allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin kızına
nasıl oldu müsait olunca yaz , kız nasıl?

Allah bağışlasın canım,
Allah analı babalı büyütsün..
neden sezeryan olmak zorunda kaldın ?

allah bağışlasın cnm

kızlar görümcem ve kayınvalidem başımda uzun yazamıyorum nasipse en kısa zamanda yazarımm tesk guzel dilekleriniz için

merhaba güzel annişler
doğum oncesi ağdaya gittim sabah sabah
gelir artık inşallah benim kızımda
ben de geçen hafta çatıya giderken yaptım ama
doğana kaadar uzayacaklar sanırım yine
amaan napym jilet yaparım artık.

hadi gözün aydın canım, aldın gününü de.Allah sağlıcakla kavuşturmayı nasip etsin..

boşver milleti canım
içinden nasıl geliyorsa öyle davran.

kızlar biz ne zaman doğurcez beeee
sıkıldım artık bennn...
canım beklemekten başka çare yok ..

eşim artık sormaktan vazgeçti bana, diyo ki
bu kararsızlıkla doğumdan sonra bile "acaba hangisini yapsaydım daha iyi olacaktı" diye düşünüyo olcakmışım..

hoşgeldin canım..
bu topicin en durgun hali
sen bi de 1 ya önce filan görseydin buraları..

canım ya ne güzel doğum yaptın kiloları düşünüyosun
biz hala stresteyiz
kararsısız, korkuyoruz..biz napalım :26:

kıslar biada dogum yaptı normal dogum yaparak bugün bebegine kavustu....allahım uzun ömür versin .........kendisi geldiginde ayrıntılı dogum hikayesini yazar.. :))

sağol canım kaçırmışım desene en güzel günleri neyse artık bundan sonrakileri takip ederim inşallahhhh

kıslar biada dogum yaptı normal dogum yaparak bugün bebegine kavustu....allahım uzun ömür versin .........kendisi geldiginde ayrıntılı dogum hikayesini yazar.. :))

çok istiyodu normali zaten..acaba epidural mi oldu? çok merak ediyorum, nasıl şimdi acaba..

Hoşgeldin canım. Çoğumuz Temmuzu bekleyemedik Haziranda doğurduk:) Bu sıcakta beklemek zor. İnş. hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına. Bebişin cinsiyeti ve adı ne? Birde nerde yaşıyosun?

hoşbulduk canım evet valla bu sıcakta çok zormuş hamiş olmak ama napalım bebişlerimiz için değer ben izmitte yaşıyorum bebişimde oğlan olcak inşallah isminide taha koyucaz allah izin verirse

Düzelmek ne kelime dün gece ağla ağla içim dışıma çıktı şimdi iyiyim ama çok çabuk değişiyor ruh halim.Gündüz güneşli gece parçalı bulutlu.....Doğumdan sonra geçecek inşallah ilgin için teşekkürler canım..
Yok ben zombi gibi dolaşıp psikopat gibi her şeyi kafama takıp bütün gece ağlayacağım işte bananeeİyi fikir tatlım bu gece uyuyamazsam denerim...
günaydın kızlar

anammm dün gece ne sıcaktı yawww 1 kilo vermişimdir herhalde yattığım yerden:86:
Baktın mı tatlım vermiş misin??:86:
Evet canım epidural sezeryan olacak inşallah bi sorun yok şimdilik 7 günü beklemekten başka..
sıhhatler olsun canım yaa en fazla 10 gün daha beklersin herhalde... ozamana kadarda idare eder zaten :)

vvuslat canım hoşgeldin ne dedi doktor
Teyzesiii benim kızım senin kızının ablası olacak inşallah elimizi öptürmeye geliriz artık :86:haftaya c. tesi geliyor inşallah kızımız teyzesi..
Canım benim zaten o daha minicik bebek şımartmak olmaz ilgiye güvene ihtiyacı var tabii ki her istediğinde al kucağına..Bir de şimdi sen üzülüyorsun ya kimsesi yok benden başka diye..Zaten uzmanlar bebeğin 3 yaşına kadar sadece annesine ihtiyacı olduğunu söylüyor.benim oğlum gece uyanıp babasını karşısında gördüğünde kıyametleri koparırdı beni isterdi babası onu çok sevmesine rağmen..Onun şu an senden başka hiç kimseye ihtiyacı yok canım bunu düşünüp de üzme kendini...
Gözünaydın canım sana bu 1 hafta çok uzun gelecek ama kavuşma gununuzu öğrenmişsin sorunsuz sağlıklı bir doğum geçirmeni dilerim...
Amin canım sağol inşallah öyle olur teyzesi sağlıkla doğar kızım inşallah..
merhaba kızlar
Gözün aydın canım sen de kavuştun demek kızına..Allah size bağışlasın onu..
canım hayırlısı olsun sağlıcakla alırsın kucağına inş. darısı bizim başımıza

Amin canım gelsinler artık özledik dimi..

kızlar slm bizim oldu bugun sunnetimiz acı hissetmiyor
diyenler halt etmis nasıl aglıyor yavrum simdi uyudu
ama arada aglama pozlarına giriyor sanırım bu gece
biraz zor gececek dr.kalsa yarın banyo bile yaptırın
dedi o ağla ben ağla geldigimizden beri anne olmak
ne zor bi seymis ya

ay cok sevindim normal dogum süpeer valla
allah bize nasip etmedi ama umarım yapacak
olanlar bi avazda normal nasip eder
bia nında allah analı babalı buyutmesini nasip
etsin inş.

merhaba kızlar

süpppeeer herkes umarım bir an once kavusur sağlıkla
gozunaydın canım allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin
sağlıkla huzurla

kızlar adet olduğu üzere bende doğum hikayemi yazıyorum ama benim hikayem biraz zor sakın doğum yapmamış arkadaşlar etkilenmesin çünkü herkesin yapısı aynı değil bunu yaşayarak öğrenmiş bulunmaktayım

doktor teyzemiz ve biz bebeğimizin 41 . haftasını bekleyeceğini düşünüyorduk o yuzden azar azar gelen suları pek kale almadık akıntı şeklinde olduğundan. annem yanıma gelmişti gelmez bebek daha diye onu annannemin yanına göndermiştim kızımın babannesi de bir gun önce gelmişti.derken tam 40. haftanın dolduğu gun sabah 7 de bir bardak suyum geldi babasını uyandırdım doktora görünmeliyiz dedim doktorumuz işe 9 da başladığı için o saatte acilen göründük bakınca 3 cm acıklığın var hemen odaya alınman lazım karsı binaya gec dedi. odalarda boşlıuk olmadığı için önce ebenin odasına alındık nts ye bağlandık lavman yapıldı ve serumla azar azar suni sancı verilmeye başlandı. bır sure sonra oda boşalınca bizi aldılar odamıza orda nts ve suni sancı serum devam etti eşim ve kayınvalidem yanımdaydı acılmamı iki kere kontrol ettiler 5 oldu saat ikiye doğru ve sancılarım çok sıklaştı ebemiz geldi istersen epidural yaptırlalım dedi bende bilmiyorum dedim önce sonra ağrılar dayanılmaz olunca yapıldı ve ben cok rahatladım anestezi doktoru bana tam ağrıyı kesmeyeceklerini ağrının tam kaybolmasının doğumu zorlaştırdığını söyledi yalnız iknici kere acıklığımıa bakan hemşire arka tarafın iyi ama ön kemik yapında hafif bir darlık var nasıl olur bilemem dedi 1 saat falan gecti rahatlkamıştımki epiduralin etkisi geciyor dedim eşime cunku ağrılarım artmıştı ebeyi çağırdık acılmama bi baktı tam acıklık doğum başlamış dedi doğumhaneye alındım doktorum geldi hemen oda bana hemşirenin söylediğini söyledi ön tarafında darlık var ama ben denemeye değer görüyorum belki aşarız dedi bende doktoruma başından beriçok guvendiğim için ebe hemşire doktor anestezi uzmanı başladık ama ıkın diyolar ıkınıyorum ama olmuyo doktor diyo bak bebeğin kafasına dokunuyorum ıkın ağrı geldikçe ıkındım ama olmadı

uzun uğraşlar sonunda ameliyata alıyoruz dedi doktorum üzüldüğünü görebiliyordum ama ben o kadar acı cektimki o sureye kadar alıyoruz diyince içimden sevindim çünkü ıkınmaya halim kalmamıştı epidural zaten takılı olduğu için devam etti ve sezeryanle bebeğime kavuştum çok guzel bir duygu ağladım görünce yavrumu.dikişsiz yapılmış sezeryanım odamıza alındık epiduralden ağrı kesici verildi rahattım ama bugun eve gectik ağrı kesicilerin etkileri gecti parol kullanmam tavsiye edildi ama aldım fyda etmiyor kesi yerim baya ağrılı ama kızıma baktıkca hepsini unutuyorum hem normal yaşadım hem sezeryan ikisininde bence avantaj ve dezevantajları var ve herkeste bence tum yöntemler farklı etki gösteriyor.
sevgiler.

bia normal doğum yapmışş çok sevindim. onun 17 temmuzdu doğum tarihi benim 18 temmuz. ben ne zaman doğurcam acabaaaa:26: umarım normal olur benim dee. dün çatı muayenesi oldum uygunmuş çatım. inşbakalım.siz nasılsınızz kaç kişi kaldı doğurmayan bi liste şeklinde göremedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…