2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kaynana sorunsalı sen zaten diyordun karışır diye... duyma canım napıcaksın..sarılığı nasıl oldu mertin canım sıfırlandımı tamamen[/QUOTE

aaay sorma olan eşime oluyor zaten arada kalıyor
duymamaya calısıyorum zaten annem var yanımda
1 saat falan ugruyor arada 1 hafta kalmıs gibi geliyor:KK1:
canım valla sarılıgı gecti gibi rengi acıldı dr.bi daha gelin
bakalım falan demedi gecti herhalde cop adamın sarılıgı:KK53:

O konuşmalar hiç bitmez canım baştan tavrını göstermek gerekiyor.
Ben bu şekilde bakıyorum çocuğuma
Dr. böyle dedi. böyle okudum yada doğrusu böyle imiş gibi laflarla ağızlarına tıkardım bende laflarını.
Yoksa tabiki uyanacak kaka yapacak ağlayacak.
Herkesi dinleyince karma bir usulle büyüyor çocuklar.
Kendi bildiğin doğrular ve iç güdülerin en büyük yardımcısı oluyor insanın

Benim kayınvalide şimdiden kilo alıyormusun, sen yemek yemiyorsun çocuk büyümicek vs diye söyleniyor.
bende senden aldığım taktikle davranayım artık :)

O konuşmalar hiç bitmez canım baştan tavrını göstermek gerekiyor.
Ben bu şekilde bakıyorum çocuğuma
Dr. böyle dedi. böyle okudum yada doğrusu böyle imiş gibi laflarla ağızlarına tıkardım bende laflarını.
Yoksa tabiki uyanacak kaka yapacak ağlayacak.
Herkesi dinleyince karma bir usulle büyüyor çocuklar.
Kendi bildiğin doğrular ve iç güdülerin en büyük yardımcısı oluyor insanın

canım zaten kendim buyutuyorum geldigimden beri
kendim yıkıyorum altını kendim acıyorum şimdiye kadar
ne anneme ne kayınvalideme yaptırıyorum en cok korktugum
minik bebek sansıma 2450 bebegim oldu ama allah kuvvet
veriyor gayet sogukkanlılıkla bakıyorum oğluma cok şükür:emir_bebek:

ayyy kaynana sorunsalı sen zaten diyordun karışır diye... duyma canım napıcaksın..sarılığı nasıl oldu mertin canım sıfırlandımı tamamen[/QUOTE

aaay sorma olan eşime oluyor zaten arada kalıyor
duymamaya calısıyorum zaten annem var yanımda
1 saat falan ugruyor arada 1 hafta kalmıs gibi geliyor:KK1:
canım valla sarılıgı gecti gibi rengi acıldı dr.bi daha gelin
bakalım falan demedi gecti herhalde cop adamın sarılıgı:KK53:

çöp adam deme uşağıma yer onu serpil teyzesi...arina faceye eklemişti senin oğlanın resmini çok tatlıydı yaaa.. atlatmıştır inşallah canım.. bizim yemek saatimiz geldi çıkıyorum canım öpüyorum seni ve merti :)

Benim kayınvalide şimdiden kilo alıyormusun, sen yemek yemiyorsun çocuk büyümicek vs diye söyleniyor.
bende senden aldığım taktikle davranayım artık :)

bende koydum tavrımı baştan emzirirken yanıma
bile gelemiyor hiç sevmem oyle goguslerimi cıkarıp
başkalarının yanında emzirmek artık bisey demeden
dio sen o kadar okuyorsun eğitimlere gittin ama bunu
biz eskiden boyle yapardık dio ben diyorum ama artık
boyle:KK1:

çöp adam deme uşağıma yer onu serpil teyzesi...arina faceye eklemişti senin oğlanın resmini çok tatlıydı yaaa.. atlatmıştır inşallah canım.. bizim yemek saatimiz geldi çıkıyorum canım öpüyorum seni ve merti :)

bende optum seni seker doyur bakalım gobişi
ay orda şiş surat gorende tombik bisey sanar:KK1:
evde biz onu cop adam die seviyoruz:KK1:

benim canım oğlum yarın sünnet olacak teyzeleri
dua edin ağrısız sızısız atlatalım iyileşme süresini:emir_bebek:

sevilcim bizim göbişimiz 15 günde ancak düştü o yüzden daha bugün yıkayabildik... :KK1: allahtan tertemiz doğmuştu oğlum hiç silinmemesine rağmen ne yağ ne kan hiçbişey yoktu doğduğunda...:KK66:

maşallah kuzucuğa :))))
canım bende yıkamadım göbeği düşene kadar ama çevremdekilerinde çenesinden gına gelmişti ya diyorum dr göbeği düşmeden yıkama dedi anlatamadım bi türlü seni de okuyunca aferin bana dedim şimdi
ne çok biliyo bu insanlar ya aaaaaaa

Kızlar bugun topuk kanı aldırdık ve elinden kan aldılar bu saat oldu çok huzursuz çok ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım emziriyorum durmadan uyyor 15 dk sadece hastaneye mi götürsem ateşine de bktım36.5 çok korkuyorum

herkese merhabalar kızlar ben de temmuzda anne olamayanlardanım.kızım bekleyemedi miraç gecesi geldi :KK69::)doğum temmuzun 2 sinde
görünüyordu.göbüşüde bugün düştü.dr düştükten bir kaç gün sonra yıkayın dedi.

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün insallah....

bugun babam geldi 1 haftadır gormuyordu
adamın gozunun içine bakıyorum buyumus mu
baba die:KK1: ooooh dio yarın askere gider bu die
dalga geciyor:KK1: aay kayınvalidem her geldiginde
emiyormu doyuyor mu bu cocuk acaba uyanıyor
ne istiyor bu şimdi nie uyandı altını acıyorum kaka mı
yapmıs nie yaptı ki doymuyor mu emzik versene gibi
laflarla gerdi beni valla:KK53:

kaynana sorunsalları bende de mevcut zaten kırk yılın başı geliyor beni de oğlanı da geriyor gidiyor akşamına da eşimle tartışıyoruz her geldiğinde... Çok şükür annem yanımda benim de...

maşallah kuzucuğa :))))
canım bende yıkamadım göbeği düşene kadar ama çevremdekilerinde çenesinden gına gelmişti ya diyorum dr göbeği düşmeden yıkama dedi anlatamadım bi türlü seni de okuyunca aferin bana dedim şimdi
ne çok biliyo bu insanlar ya aaaaaaa

walla ben aslında yıkarım diyordum sevilim ama o göbeğini görünce kıyamadım... zaten kirlenmiyor bebekler....

Kızlar bugun topuk kanı aldırdık ve elinden kan aldılar bu saat oldu çok huzursuz çok ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım emziriyorum durmadan uyyor 15 dk sadece hastaneye mi götürsem ateşine de bktım36.5 çok korkuyorum

gözdecim benimkide topuk kanı alındığı gün çok huysuzlanmıştı habire emmek istedi hiç kucağımdan inmedi sürekli kafası göğsümde istedi sabaha kadar öyle uyudu bu sıcakta düşün yani... dr la konuştum sonra hani devam eder mi bu durum diye dr dedi ki topuk kanı alınırken canı acıdığından sadece güvende olmak istiyorlarmış.... endişe etme annesi sürekli sarıl bebeğine öp emzir bol bol göğsüne yatır uyusun yarına bişeyi kalmaz....

Tatlım eşim doktor demiştim sanırım ona sordum şimdi paranox fitil varsa rahatlatır diyor.Ama ateşi ishali kusması filan yoksa diyor.rahat uyurmuş o zaman ama yarım verecekmişsin canım.Bebek huzursuz olmuş olabilir diyor.Korkma canım yeni bebek gazı olur aç olur huzursuz olur ağlar önemli bi şey değildir sen merak etme ...

gözdecim bir türlü denk gelememiştik.
Masalın sana masal gibi bir hayatın başlangıcı olsun inşallah.
Vatana millete hayırlı bir evlat olsun.

Topuk kanı alındığı için huzursuzdur o canım. Yanına yatır yada göğsünde yatır. Sabaha birşeyciği kalmaz. Senin varlığını hissetsin.

Bu arada aklında olsun aşı yaptırırken yada böyle kan alındığı zamanlarda sen emzir hemşireler kanı alsın aşısını yapsın. Emerken kendini güvende hisseder ve canı daha az acır.

Ben kızımın aşılarında öyle yapmıştım. hiç sorun yaşamadık.

Tatlım eşim doktor demiştim sanırım ona sordum şimdi paranox fitil varsa rahatlatır diyor.Ama ateşi ishali kusması filan yoksa diyor.rahat uyurmuş o zaman ama yarım verecekmişsin canım.Bebek huzursuz olmuş olabilir diyor.Korkma canım yeni bebek gazı olur aç olur huzursuz olur ağlar önemli bi şey değildir sen merak etme ...

Vuslat nasılsın
Görüşemiyoruz denk gelemedik. doğum öncesi depresyon nasıl gidiyor benimki hat safhada. Herkesi boğasım var

tuğçe oğluşun napıyor. erkek adam olacakmış hayırlısı olsun.
Ağrısı sızısı olmaz inşallah

sağol canım insallah haftaya cumartesi olcak sünneti erkek olcak oğlum insallah acısız sızısız biter walla... şu an sağdığım sütü emiyor babası çok özendi ben vereyim diye bir taraftan babasının sarkılarını dinliyor bir taraftan karnını doyuruyor:KK56:

Vuslat nasılsın
Görüşemiyoruz denk gelemedik. doğum öncesi depresyon nasıl gidiyor benimki hat safhada. Herkesi boğasım var

Ay canım bi iyi bi kötüyüm hiç sorma eşime bi sürü kızdım yine bugün dediğin gibi aynı.. Yarın kontrolümüz var gün alacağız bu sefer inşallah,onun heyecanı var mutluyum o yüzden bugün..:KK66:Artık biz de şafak saymaya başlayacağız inşallah...Doğurunca düzeleceğiz diye bekliyoruz ya daha beter olmayız dimi..:26::KK1::KK53::KK53:

Ay canım bi iyi bi kötüyüm hiç sorma eşime bi sürü kızdım yine bugün dediğin gibi aynı.. Yarın kontrolümüz var gün alacağız bu sefer inşallah,onun heyecanı var mutluyum o yüzden bugün..:KK66:Artık biz de şafak saymaya başlayacağız inşallah...Doğurunca düzeleceğiz diye bekliyoruz ya daha beter olmayız dimi..:26::KK1::KK53::KK53:

Olmayız inşallah

ay ne güzel tarihini bilip bekleyeceksin gün sayacaksın.

Evet canım Kurtköyde..Sen nerdesin??

Kafanı hiç karıştırma bu saatten sonra canım epidural en iyisi ben de epidural istiyorum doktorum spinal olsun demişti baktım spinal olanların ağrısı daha çok oluyor epidural istediğimi söyleyeceğim inşallah..

bende kurtköydeyim canım çamlık tarafında sen neresindesin?

sıkıldım hemde çok ama etraftakiler daha çok sıkıyor artık
doğur artık diye diye sanki benim elimde
Vakti var demekki dışarıya çıkmaya hazır değil demekki kuzum.
Sanki onlar taşıyor karnında bizde bunaldık ama ne yapalım

sorma canım benim daha vaktime var ama her gören doğurmadın mı daha diyip duruyor... salı günü gelecek kızım inş benimde. ben beklemeye razıydım ama mecbur sezeryan olacak.

herkese merhabalar kızlar ben de temmuzda anne olamayanlardanım.kızım bekleyemedi miraç gecesi geldi :KK69::)doğum temmuzun 2 sinde
görünüyordu.göbüşüde bugün düştü.dr düştükten bir kaç gün sonra yıkayın dedi.

Allah bağışlasın canım...

herkeslere slm bu saatte sasırttınız beni kızlar
benim bugun oğlum sıcakdan mahvoldu bende
actım sactım daha yeni uyudu valla minicikde
askılı bady ile iyice minik geldi gozume nasıl
büyüyecek bunlar yaa:44:

bugun babam geldi 1 haftadır gormuyordu
adamın gozunun içine bakıyorum buyumus mu
baba die:KK1: ooooh dio yarın askere gider bu die
dalga geciyor:KK1: aay kayınvalidem her geldiginde
emiyormu doyuyor mu bu cocuk acaba uyanıyor
ne istiyor bu şimdi nie uyandı altını acıyorum kaka mı
yapmıs nie yaptı ki doymuyor mu emzik versene gibi
laflarla gerdi beni valla:KK53:

benim canım oğlum yarın sünnet olacak teyzeleri
dua edin ağrısız sızısız atlatalım iyileşme süresini:emir_bebek:

ay yerim küçük adamı :) Allah ağrısız sıkıntısız atlatmanızı nasip etsin.

canım geçmiş olsun daha önce yazdım ama karşılaşamamıştık hayırlı olsun bebeğin, Allah sağlıcakla büyütmeni nasip etsin.

sağol canım insallah haftaya cumartesi olcak sünneti erkek olcak oğlum insallah acısız sızısız biter walla... şu an sağdığım sütü emiyor babası çok özendi ben vereyim diye bir taraftan babasının sarkılarını dinliyor bir taraftan karnını doyuruyor:KK56:

hayırlısıyla atlatsın küçük adam sıkıntı vermesin inş :) ay millet doğurdu sünnet ettiriyor ya :-)

tabiki canım. Via port pendik kurtköy tarafında açık alandadır. outlet ve fiyatları bence uygun.
optimum (outlet) burası E-5 üzerinde güzel mağzalar var.
tepe natilus: kadıköy de sinema salonun sevmiştim zamanında:)
capitol: üsküdar anadolu yakasında en eski avmlerden biri
palladium : ataşehirde ( bence çok pahalı ben gezdim ama hiç alışveriş yapmadım)
Tepe Nautilus: kadıköyde bir kaç defa gittim sadece
İKEA:
anadolu yakasında aklıma gelen avm ler bunlar.
Avrupa yakasında ise ;
cevahir, profilo: mecidiyeköyde. ben cevahiri severim oyun alanı çok geniş.
metrocity: 1.leventte ( öğrenciyken giderdim uzun süredir hiç uğramadım)
Ak merkez : sadece meraktan gittim.
Galleria :ataköyde küçükken giderdim. şimdi nasıl bilemicem.
Kanyon: burasıda genelde pahalı diye biliyorum levent tarafında.
Ay merkez: beylikdüzü tarafında ( bence çok az mağaza var hatta neredeyse sadece aydınlı grubunun ürünleri satılıyor( pier cardin, us polo vs)

Bakırköy de bir avm daha var ama adı aklıma gelmedi canım. aklıma gelen başka yerler olursa eklerim yine.
teşekkür ediyorum canım not ettim:KK16:

kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum doğumdan önce karnımda çatlak yok sanıyordum doğumdan sonra ne kadar çok çatlak varmış farketmemişim dedim karnımı görünce şok oldum şimdi derdim şu ki ben bu çatlaklardan nasıl kurtulucam sizce???????
salyangoz kremi falan işe yarar mı yoksa bunlar başımamı kaldı böyle harita gibi mi gezicez yaaaaaa:KK43:(((((((((
Bende aynı dertten muzdaribim. Topikler arasında gezerken kahve ve limon karışımının çatlaklara iyi geldiğini okudum. 2 gündür uyguluyorum. Umarım sonuç alırım. Krem araştırıyorum bende ama en pahalısı bile işe yaramamış.buz tedavisi varmış nasıl bişey bende bilmiyorum. şu an sezeryan izimin geçmesi için dr tavsiye ettiği conraktubex diye bir jel var çatlaklar içinde iyiymiş onu kullanıyorum.

X