2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben doğum yaptım ayrıntıları sonra yazarım,herşey yolunda,detaylı olarak anlatıcam herşeyi şimdilik bana müsade

İyi akşamlar kızlar, nasılsınız?

Bebişleri kucaklarında olanlar bizim yerimize de öpüp koklasınlar yavrucaklarını, Rabbim bize de en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah :emir_bebek: :nazar:

Sezeryan olacağımı öğrendiğimden beri içimde bi burukluk var, çok üzülüyorum nedense :KK5: Bir de, biz ilçeden evimize bu sene taşınmıştık, apartmanda doğalgaz yeni bağlanmıştı, 1 yıl oldu daha. Apartmandakiler merkezi sistemi kombiye çevirme kararı almışlar. Biz de evimizi sil baştan tadilat yaptırmıştık, şimdi etraf çok kırılıp dökülür diye canım sıkılıyor. Kombi bağlatan var mı aranızda? Çok kırık dökük oldu mu? Lohusa zamanıma denk gelecek büyük ihtimal, inşallah sıkıntıdan sütüm kesilmez :KK59: :26:

Bu arada, byd canım gününü almışsın, Rabbim ağrısız, acısız bi şekilde meleğini kucağını almayı nasip eder inşallah, dualarımız sen ve bugünlerde gün alan tüm arkadaşlarla olacak :nazar: :KK49:

bende kurtköydeyim canım çamlık tarafında sen neresindesin?

Çok yakınmışız seninle canım :KK3:biz Yenişehir tarafındayız viaporta 5 dk mesafedeyiz.

kızlar ben doğum yaptım ayrıntıları sonra yazarım,herşey yolunda,detaylı olarak anlatıcam herşeyi şimdilik bana müsade

Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın.:KK16:Detayları müsait olduğunda bekliyoruz inşallah..

Benimki aynı böyle bir baba olacak tahminim:KK1:

$47659934071893399297453.jpg

Eki Görüntüle 221612

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, kaderini, bahtını güzel yazsın. Öp bizim için meleğini :KK69: :KK54:

Benimki aynı böyle bir baba olacak tahminim:KK1:

O baba tipinden bi tane de bizim evde var :KK53:

Bebişleri kucaklarında olanlar bizim yerimize de öpüp koklasınlar yavrucaklarını, Rabbim bize de en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah :emir_bebek: :nazar:

Sezeryan olacağımı öğrendiğimden beri içimde bi burukluk var, çok üzülüyorum nedense :KK5: Bir de, biz ilçeden evimize bu sene taşınmıştık, apartmanda doğalgaz yeni bağlanmıştı, 1 yıl oldu daha. Apartmandakiler merkezi sistemi kombiye çevirme kararı almışlar. Biz de evimizi sil baştan tadilat yaptırmıştık, şimdi etraf çok kırılıp dökülür diye canım sıkılıyor. Kombi bağlatan var mı aranızda? Çok kırık dökük oldu mu? Lohusa zamanıma denk gelecek büyük ihtimal, inşallah sıkıntıdan sütüm kesilmez :KK59: :26:

Bu arada, byd canım gününü almışsın, Rabbim ağrısız, acısız bi şekilde meleğini kucağını almayı nasip eder inşallah, dualarımız sen ve bugünlerde gün alan tüm arkadaşlarla olacak :nazar: :KK49:

canım şartlama kendini sütüm kesilir sıkıntıdan diye bişey olmaz inş. çok dökülmez sadece kombi takılan kısımda olur bildiğim kadarıyla...

Çok yakınmışız seninle canım :KK3:biz Yenişehir tarafındayız viaporta 5 dk mesafedeyiz.

Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın.:KK16:Detayları müsait olduğunda bekliyoruz inşallah..

göbiklerimiz tokuşcakmış da haberimiz yokmuş :KK9:

kızlar tahminen kaçımız doğum yapmıştır?bunun bi çetelesi var mı??

bana doktor eli kulağında dedi ama halaaaa hiiiçççç biiiiir belirti yoook...

son adetime göre tahmini tarih 25 temmuz...
ama gecen pazar günü iki haf-tan var dedi doktorr

sufimmm
senden en son akıntı gelmişti
bi değişiklik var mı???

ayyy bi iki kişi kaldı sanırım doğurmayan
onlardan biri de benn

Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin ayrıntıları bekliyoruz

Ayrıca bana cevap veren herkese teşekkür ediyorum verdim teyzesinin kucağına uyudu bende uyudum bugun topuk kanı alınırken ben de çok ağladım ondan etkilendi sanırım bir de uykusuzdum simdi 1 saat ve ayrıca 1:30 saat uyudum dinlendim kendime geldim altını temizledim emzirdim 20 dk öbür göğüse geçemeden uyudu tekrar o iyi ben mutluyum şu an...1:30 ta tekrar alt temizleme ve emzirme inşallah bu sırayla sabahı duzgun edeceğiz...Sizler nasılsınız kızlar arada okuyorum ama her zaman açık kk

vuslatçım hemen çalıyorum :))
Baba çok tatlı dimi:))
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, kaderini, bahtını güzel yazsın. Öp bizim için meleğini :KK69: :KK54:

O baba tipinden bi tane de bizim evde var :KK53:
Bizde de var bizde de :KK1:bunların hepsinin ayarları aynı galiba şimdiden kıskanıyor benimki kızını..:KK19::KK9:
canım şartlama kendini sütüm kesilir sıkıntıdan diye bişey olmaz inş. çok dökülmez sadece kombi takılan kısımda olur bildiğim kadarıyla...

göbiklerimiz tokuşcakmış da haberimiz yokmuş :KK9:
El sallasak görebilir miyiz acaba..:KK1:

İyi akşamlar canım, çok şükür konuşuyoruz deşarj oluyoruz kendi çağımızda..

Kombi bağlatmadım ama pencerelerim değişmişti 8-9 sene evvel evimde otururken kombi daha temizdir diye düşünüyorum sonuçta çok fazla hafriyat çıkmayacak.Çok zor olmadı diye hatırlıyorum geçmiş gün bitti gitti.Sen de öyle düşün bitecek gidecek..bence dert etme şimdiden baktın olmadı çok sıkıştın bi kadın tutarsın o halleder sütünden önemli değil ya stres yapma canım bir ayda temizlensin varsın nolucak..

Ayrıca bana cevap veren herkese teşekkür ediyorum verdim teyzesinin kucağına uyudu bende uyudum bugun topuk kanı alınırken ben de çok ağladım ondan etkilendi sanırım bir de uykusuzdum simdi 1 saat ve ayrıca 1:30 saat uyudum dinlendim kendime geldim altını temizledim emzirdim 20 dk öbür göğüse geçemeden uyudu tekrar o iyi ben mutluyum şu an...1:30 ta tekrar alt temizleme ve emzirme inşallah bu sırayla sabahı duzgun edeceğiz...Sizler nasılsınız kızlar arada okuyorum ama her zaman açık kk

Masalımızın iyi olmasına sevindim..:KK69:Bebeğin öyle huysuz olduğu durumlarda sen panik olma canım sakin olmaya çalış.he sana söylüyorum ben yapabiliyormuyum orası meçhul ama sakin olmak en iyisi..Bir de aklıma geldi akşam sen 3 günlük sezeryansın daha bugün nasıl götürdün bebeğini canım ya çok zor olmuştur tahminim keşke yakın olsaydık seninle bi ucundan destek olurduk birbirimize...

slm arkadaşlar
bende 38+6 dayım bende sabırsızlıkla kızımı bekliyorum geçen hafta doktorum doğum kanalına girmemiş demişti bakalım yarın ne diyecek bende normal doğumu çok istiyordum doğum kanalına girmemiş olursa sezeryan ihtimali var malesef ama herşeyde vardır bi hayır diyorum bebeğim sağ salim benin kollarımda olsun da gerisi önemli degil...

slm arkadaşlar
bende 38+6 dayım bende sabırsızlıkla kızımı bekliyorum geçen hafta doktorum doğum kanalına girmemiş demişti bakalım yarın ne diyecek bende normal doğumu çok istiyordum doğum kanalına girmemiş olursa sezeryan ihtimali var malesef ama herşeyde vardır bi hayır diyorum bebeğim sağ salim benin kollarımda olsun da gerisi önemli degil...
canım benim de girmemişti ama bildiğim kadarıyla son gün bile girebiliyomuş.
o normal doğuma engel değilmiş..
acaba girdi mi ki benimki?

Gözdecim Allah bağışlasın bebişini..
sana hayranım, gerçekten çok güçlü bir annesin sen..
Allah'ım hep yardımcın olsun..Kolaycacık büyüsün bebişin inşallah..

X