2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah kızına canım.. Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin inşallah.. normalmi doğurdun canım

amiin canım cümlemizinkini.sezeryan oldum. 15 saat sancıya rağmen açılma olmadı ben de dayanamadım.ama hiç pişman değilim.ertesi günü ayaktaydım :)

herkeslere slm bu saatte sasırttınız beni kızlar
benim bugun oğlum sıcakdan mahvoldu bende
actım sactım daha yeni uyudu valla minicikde
askılı bady ile iyice minik geldi gozume nasıl
büyüyecek bunlar yaa:44:

amiin canım cümlemizinkini.sezeryan oldum. 15 saat sancıya rağmen açılma olmadı ben de dayanamadım.ama hiç pişman değilim.ertesi günü ayaktaydım :)

ayy maşallah ne güzel yaa... sezeryan olupta pişman olmayanları duymak mutluluk verici :)

bizim doktor yüzünü göstermedi bile bu sefer.. bende sormadım..ama kafa çapını tam alamadığımdan kilosunu söleyemem net dedi... ona kafam takıldı biraz... seni takdir ediyorum valla başından beri normal dedin ve normal olacak inşallah... bende bi karar verebilsem süper olucak...

sen sezeryan olacaksın benden demesi:KK33:

bizim doktor yüzünü göstermedi bile bu sefer.. bende sormadım..ama kafa çapını tam alamadığımdan kilosunu söleyemem net dedi... ona kafam takıldı biraz... seni takdir ediyorum valla başından beri normal dedin ve normal olacak inşallah... bende bi karar verebilsem süper olucak...

Canım benim doktorda baş çevresini ölçmedi. bebek aşağıda ölçsemde doğru çıkmaz dedi. yakışıklının resminide alamadık doğal olarak. kilosunuda tahmini söyledi bana. haftaya çarşamba gidicem tekrar. bakalım o zaman ne söylicek. Birde benim oğlan içerde son derece hareketli. internette son haftalarda hareketleri azalır diyorlar ama benim oğlanınki aksine arttı... kıpır kıpır hiç durmuyor nerdeyse.

herkeslere slm bu saatte sasırttınız beni kızlar
benim bugun oğlum sıcakdan mahvoldu bende
actım sactım daha yeni uyudu valla minicikde
askılı bady ile iyice minik geldi gozume nasıl
büyüyecek bunlar yaa:44:

ayy sana öle geliyordur pelinciğim... zaten bebekler ilk bir ay minicik oluyolar birde...sonradan toparlanıp güzelleşiyolar tipleri değişiyo... bende çocuk yok ama 6 yeğen var ordan biliyorum... :KK37:

iyi yapmışsın canım yaa bende göbek düşmeden yıkamıycam.. birde enfeksiyon felan olur bizi bulur...sen nasılsın peki dikiş yerlerinde hala sızlama ağrı varmı

canım sen ii baktıkdan sonra hiç bisey olmaz
ben hast.den cıktıkdan sonra eve geldim hemen
yıkadım ve hergun gobegi varken zaten ters
yıkıyorsun dusdukden ve iyileşdikden sonra yüzüstü
yıkayıp sabun yapıyorsun haftada bir başını sabun
yapsan yetiyor diğer gunler su doksen de yetiyor
zaten kirlenmiyorlar ki:emir_bebek:

sen sezeryan olacaksın benden demesi:KK33:

baaa da öle geliii pelin valla :)))) bu arada arinada doğurdu haberin olsun facede yoksun yaa..saçlı kara yağız bi oğlumuz daha olu ege :)

Canım benim doktorda baş çevresini ölçmedi. bebek aşağıda ölçsemde doğru çıkmaz dedi. yakışıklının resminide alamadık doğal olarak. kilosunuda tahmini söyledi bana. haftaya çarşamba gidicem tekrar. bakalım o zaman ne söylicek. Birde benim oğlan içerde son derece hareketli. internette son haftalarda hareketleri azalır diyorlar ama benim oğlanınki aksine arttı... kıpır kıpır hiç durmuyor nerdeyse.

aynen canım yaa.. birde nasıl canını acıtıyor insanın..koca danalar :) hiç azalmadı benimkinin hareketindede :)

ayy sana öle geliyordur pelinciğim... zaten bebekler ilk bir ay minicik oluyolar birde...sonradan toparlanıp güzelleşiyolar tipleri değişiyo... bende çocuk yok ama 6 yeğen var ordan biliyorum... :KK37:

ay valla bilmiyorum canım ya minik tipi
hergun degişiyor uyuyunca başka uyanınca
başka bi tip anlamadım gitti bazen diyorum
toparladı bazen diyorum bu aynı kilo almadı
inş.dedigin gibi sabırsızlıkla 3 ay bitsin onu
istiyorum o zaman tam duzene giriyormus
bebekler 40.gunu beklemeyelim yani yalan:KK1:

baaa da öle geliii pelin valla :)))) bu arada arinada doğurdu haberin olsun facede yoksun yaa..saçlı kara yağız bi oğlumuz daha olu ege :)

aynen canım yaa.. birde nasıl canını acıtıyor insanın..koca danalar :) hiç azalmadı benimkinin hareketindede :)

aaaaaah gercekten miiii süpeeer ya evet
ben goremiyorum face yok allah analı babalı
buyutmesini nasip etsin kara yağızı:emir_bebek::nazar:

ben bugünde doğurmıycam anlaşılan
oysaki takmıştım bugun doğururum diye , superisi seni hiç düşünemiyorum ben bu kadar sıkıldım 1 günde kimbillir sen nasılsın?

aaay sen doguruyormusun:KK53:
cok heyecan verici en guzeli birden
gelmesi valla bekle geniş geniş sonra
gorurum ben seni uykusuz her gece:KK31:

aaaaaah gercekten miiii süpeeer ya evet
ben goremiyorum face yok allah analı babalı
buyutmesini nasip etsin kara yağızı:emir_bebek::nazar:

yalnız arina da hera da sezeryan oldu.. normal diyolardı ama hera bayağı sancı çekmiş ama açılma olmamış.. arina neden sezeryan oldu bilmiyorum...bilinmeyen acılar ürkütücü geliyo işte bacım belki gerçekten büyütülecek bişey yok ama yusuf yusuf oldum işte....

Hiçkafan takılmasın canım benim doktotorumda kafa çapını tam ölçemediğini söylemişti. Kafaçapı küçük ölçülüyormuş. Kilosu düşük çıkar böyle olunca dedi.,
Ultrason karın ve baş çapını kullanarak bir fomülle kilo belirliyormuş. Baş doğru ölçülemeyince kilo da doğru olmuyor haliyle.
İlki normal olunca gönül rahatlığıyla normal diye diretebiliyorum. Benimde sezeryanı gözüm yemiyor doğrusu. O yüzden kendi isteğiyle gelsin diye bekliyorum.

ay valla bilmiyorum canım ya minik tipi
hergun degişiyor uyuyunca başka uyanınca
başka bi tip anlamadım gitti bazen diyorum
toparladı bazen diyorum bu aynı kilo almadı
inş.dedigin gibi sabırsızlıkla 3 ay bitsin onu
istiyorum o zaman tam duzene giriyormus
bebekler 40.gunu beklemeyelim yani yalan:KK1:

Pelincim büyümüştür o annesi kilo da almıştır merak etme sen. sürekli görüyorsun ya ondan öyle gelir sana

kızlaaaaaarr !! yarın sabah 9.00 da minnoşuma kavuşuyorum epidural sezeryanla...:KK52: :KK52: artık dr bekletmek istemedi..benm de bebişin de beklemeye gücü kalmamışş artıkınn:KK5:

hadi hayırlısı olsun canım cok sevindim
o manyak duyguyu sende tat bakalım:emir_bebek:

aaa ben yoktum ya yeni duydum arinanın doğum yaptığını
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. ne güzel herkes sırasını savıyor birer birer

Hiçkafan takılmasın canım benim doktotorumda kafa çapını tam ölçemediğini söylemişti. Kafaçapı küçük ölçülüyormuş. Kilosu düşük çıkar böyle olunca dedi.,
Ultrason karın ve baş çapını kullanarak bir fomülle kilo belirliyormuş. Baş doğru ölçülemeyince kilo da doğru olmuyor haliyle.
İlki normal olunca gönül rahatlığıyla normal diye diretebiliyorum. Benimde sezeryanı gözüm yemiyor doğrusu. O yüzden kendi isteğiyle gelsin diye bekliyorum.

Pelincim büyümüştür o annesi kilo da almıştır merak etme sen. sürekli görüyorsun ya ondan öyle gelir sana

bugun babam geldi 1 haftadır gormuyordu
adamın gozunun içine bakıyorum buyumus mu
baba die:KK1: ooooh dio yarın askere gider bu die
dalga geciyor:KK1: aay kayınvalidem her geldiginde
emiyormu doyuyor mu bu cocuk acaba uyanıyor
ne istiyor bu şimdi nie uyandı altını acıyorum kaka mı
yapmıs nie yaptı ki doymuyor mu emzik versene gibi
laflarla gerdi beni valla:KK53:

yalnız arina da hera da sezeryan oldu.. normal diyolardı ama hera bayağı sancı çekmiş ama açılma olmamış.. arina neden sezeryan oldu bilmiyorum...bilinmeyen acılar ürkütücü geliyo işte bacım belki gerçekten büyütülecek bişey yok ama yusuf yusuf oldum işte....

hera mı aaah inanmıyorum arayayım bi yoga arkadasımı
ne zaman oldu onun ki cok istiyordu sezeryan gecen
hafta konusmustum sezeryanı agzına bile almıyordu
valla canım ya cok mu acı cekmis aay konusurum
bugun musaitse valla

O konuşmalar hiç bitmez canım baştan tavrını göstermek gerekiyor.
Ben bu şekilde bakıyorum çocuğuma
Dr. böyle dedi. böyle okudum yada doğrusu böyle imiş gibi laflarla ağızlarına tıkardım bende laflarını.
Yoksa tabiki uyanacak kaka yapacak ağlayacak.
Herkesi dinleyince karma bir usulle büyüyor çocuklar.
Kendi bildiğin doğrular ve iç güdülerin en büyük yardımcısı oluyor insanın

ayyy kaynana sorunsalı sen zaten diyordun karışır diye... duyma canım napıcaksın..sarılığı nasıl oldu mertin canım sıfırlandımı tamamen

X