- 5 Nisan 2011
- 149
- 1
Gözün aydın canım ikiniz de iyisinizdir inşallah...Oğlun kaç kilo doğdu?Doğum hikayeni detaylı bir şekilde yazarsan seviniriz canım.Şimdi de sütüydü gazıydı onların telaşına düşmüşsündür darısı başımıza inşallah...
şimdi iyiyiz çok şükür.oğlum 3195 gr doğdu.doğumumu türkiye hastanesinde yaptım.sabah 6 da hastanedeydik.yatış yapıldı ve hemen o meşhur önlük giydirildi.tabi ben çok heyecanlıydım ve çok da korkuyordum.çünkü kendimi sezeryana hiç hazırlamamıştım.salı günü karar verildi ve hemen perşembe sabahı sezeryan oldum.önlükten sonra nst yapıldı.trombosit düşüklüğü olduğu için trombosit takviyesi yapıldı damardan.sonra serum sonda(çok rahatsız ediciydi çok zorlandım)... sonra vakit geldi bendeki korku artmaya başladı.eşim ve anneme son kez baktım ve tekerlekli sandalyeyle ameliyathaneye götürüldüm hızla.ben korktuğum için spinale cesaret edemedim.aslında bebeğimin doğuş anını görebilmeyi çok istemiştim.genel anestezi oldu.hemen bayılmışım sadece elimde bir yanma hissettiğimi hatırlıyorum en son.sonra ayılmaya başladığımda karnımda çok acı hissettim.o sırada hemşireler sanırım beni giydirmeye çalışıyolardı.sesleri duyuyodum ama gözümü açamıyodum.sonra bebeğimi getirdiler .bak çok güzel bi oğlun oldu dediler.ilkkez o anda gözlerimi açmaya çalıştım çünkü çok görmek istiyodum oğlumu.gerçekten müthiş bir duyguymuş.Allah isteyen herkese yaşamayı nasip etsin bu güzel duyguyu.bir an önce kendime gelip kucağıma almayı çok istedim o anda.öptüm sonra hemşire emzirtmeye çalıştı.arada tatlı tatlı ağlıyodu.sonra iyice ayıldığımda aldım kucağıma sıcacıktı :) 1 gece kaldık hastanede 2. gün yine gece 12 gibi eve çıktık.kalmak istemedim daha fazla.şimdi evdeyiz.sütüyle gazıyla uğraşıyoruz gerçektende.Allah hepimizin kuzularına hayırlı sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin inşallah.işte böyle benim hikayem de.unuttuklarım yoktur umarım :))