- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 43
sağol canım..inşallah..Seninde iyi haberlerini bekliyoruz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım..inşallah..Seninde iyi haberlerini bekliyoruz canım
Evet çatım çok darmış illa istersen normal doğumu sen bilirsin dedi eşimle sezeryana karar verdik.
Twist aldık yaaa geç gördüm mesajınızı. incelemiştim ben zaten ama etrafda kullanan hiç yok.Tşekkür ederim ilginiz için.
10 gün sonra yüzünü gerçek haliyle göreceksin inşallah annesi..Hayırlısıyla kavuş inşallah kuzuna...En azından sen gününü biliyosun ben daha onu da bilmiyorum...
Sen eksik bırakma hiç canım, hanımefendi her an teşrif edebilir ne de olsa...
Az önce tahlil sonuçlarıma baktım günde 2 tane demir ilacı alıyorum hala yükselmemiş kan değerim geçen ay 10.2ydi 2ye çıkarmıştık günlük dozu bu ay 10.5e çıkmış anca...hamileikten önce 14.2ydi kanım.Sizlerde durum nasıl?
Az önce tahlil sonuçlarıma baktım günde 2 tane demir ilacı alıyorum hala yükselmemiş kan değerim geçen ay 10.2ydi 2ye çıkarmıştık günlük dozu bu ay 10.5e çıkmış anca...hamileikten önce 14.2ydi kanım.Sizlerde durum nasıl?
Hiç kullanmadın mııı!Ben 4. aydan beri kullanıyorum sanırım kullanmasaydım heralde 7lere filan düşerdi şimdiyeMaaşallah diyeyim sana nazarım değmesin:)Pekmeze başladım ama devam edemedim tiksindim bi süre sonra tekrar dönsem iyi olacak galiba doktorum geçen ayki değerimi çok düşük bulmuştu doğumdan sonra zor olur senin için demişti ki ben hemen ayılıp bayılırım kansız kalınca..Ben hiç demir hapı kullanmamıştım. Daha yeni düştü değerim. Son iki haftadır aklıma geldikçe içiyorum. Ama keçi boynuzu pekmezini tavsiye ederim. anında yükseltiyor değerleri. Ben pekmez içmeyi bırakınca düştü değerler. Tekrar başladım iyi şimdi
benden ne zamandır ıstemedı doktorum kan degerımı,gunde ıkı ferimax içiyorum ben önceden ferplex içiyodum çok halsızlık yapıo dıe deıştırdı doktorum,ama şuan kullandıgımda yapıo aynı halsızlıgı ,fenalık gelıyo süreklı ,sen hangı ılacı kullanıyorsun?
merhaba kızlar bende temmuzda doğum yapacağım,1-2 hafta içinde kısmetse,son zamanlar çok zor geçiyormuş meğer çok bunaldım benimle aynı durumda olan sizlerle sohpet etmek beni çok rahatlatacak,benim ikinci kızım olacak 1 de 3,5 yaşında irem adında kızım var,şimdi ELif'imi bekliyoruz... Bursalıyım bu arada...... sevgiler....
Geçmiş olsun canım. Hapla iğnesi aynı mı acaba kuzenim iğnesini olmuştu da işe yaramıştı. Ben kabızlıkdan çok çektim doktorla anlaştık hafta da2 ya da 3 kere kullanıyorum. Bol bol yeşillik ciğer yiyorum şu anda sorun yok.Az önce tahlil sonuçlarıma baktım günde 2 tane demir ilacı alıyorum hala yükselmemiş kan değerim geçen ay 10.2ydi 2ye çıkarmıştık günlük dozu bu ay 10.5e çıkmış anca...hamileikten önce 14.2ydi kanım.Sizlerde durum nasıl?
Geçmiş olsun canım. Hapla iğnesi aynı mı acaba kuzenim iğnesini olmuştu da işe yaramıştı. Ben kabızlıkdan çok çektim doktorla anlaştık hafta da2 ya da 3 kere kullanıyorum. Bol bol yeşillik ciğer yiyorum şu anda sorun yok.
23 haziran sabahı oğlumuz dünyaya geldi.doğum sezeryan oldu. hep normal yapmak istemiştim ama trombositlerim iyice düştüğü için doktorum daha fazla beklemek istemedi.çünkü kandaki trombositler düştüğü zaman kan pıhtılaşamıyormuş ve kanama riski ortaya çıkıyormuş.ama bebeğimi gördükten sonra herşeyi unuttum.harika bir duyguymuş.kimler doğum yaptı benim giremediğim günlerde bilmiyorum ama hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.
İğnesi daha etkilidir tabi ilaç gibi değildir.yarın kontrolümüz var zaten sorayım bi doktora gerekli görürse iğnesini olurum artık..Ben iyi beslenemiyorum galiba şimdi sizi böyle görünce üzüldüm ilaç bile kullanmıyorsunuz düşmüyor değerleriniz...zaten tiroitlerim de yüksek çıkmış günde 11 tane ilaç kullanıyorum işe yarasa içim yanmayacak..bebeğime zararı olmaz inşallah..
Hiç kullanmadın mııı!Ben 4. aydan beri kullanıyorum sanırım kullanmasaydım heralde 7lere filan düşerdi şimdiyeMaaşallah diyeyim sana nazarım değmesin:)Pekmeze başladım ama devam edemedim tiksindim bi süre sonra tekrar dönsem iyi olacak galiba doktorum geçen ayki değerimi çok düşük bulmuştu doğumdan sonra zor olur senin için demişti ki ben hemen ayılıp bayılırım kansız kalınca..
Ferro sanol kullanıyorum canım.Demir mideni bulandırdığı için mi halsizlik yapıyor?:26:
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah; dualarımız seninle
Maşallah senin meleğine de, hem bak nasıl yerleşmiş kanalına Benimki etrafında geziniyor ama girmeye niyeti yok sanırım. Aman ters dönmesin de varsın geç girsin, razıyım
Aydınlattığın için çok teşekkürler canım ya, daha rahatım sayenizde, iyiki varsınız, Rabbim razı olsun hepinizden Peki senin sancıların ne sıklıkta oluyor? Bir de sancın adet ağrısı gibi mi, yoksa ağrısız kasılma mı? Açılma var demişsin ya, bende de var mı acaba? Ben bugünlerde gelsin istemiyorum, henüz işlerimi bitirmedim çünkü :2:
Canım benim adet sancısı gibi oluyor sancılarım ve bebeğim kıpraştığı zaman yada yürüdüğüm zaman en cok merdive cıkarken catı kemiklerimde batmavar oluyor cok fazla birde elimde bile hemen tutuşumun üstne azıcık dokunıyım cok acıyor zaten ben bunları söylyince birde normal sedyede dr ultarasonla bakarken canım yandı bebek çok aşağıda kanala girmiş dedi öyle aldı beni çatı muayenesine. Valla kasılmas nedir ben bilmiyorum kasılıyosa da ben anlamıyorum :) Bazen karnım cok sertleşiyor toplanıyor gibi oluyor o kadar :S bu arada bu saatten sonra bebeğin ters dönmez canım hiiç korkma :)
Allah herkese hayırlı doğumlar versin, bir avazda kurtarsın bizleri sağlıklı bebeklerimize vakti saati gelnce kavuştrsun.
çok moralim bozuk kızlar
bu sefer doktorum kordon dolanmış boynuna dedi
salı günü gittiğim doktor herşey normal demişti , kordon oyle 3 günde dolanır mı ya :44:
bunun içinde başka doktora gitsem benimkisi bu seferde suyuna takıcak , benim doktorun sezeryancı olduğu kesinleşti
bu arada nst ye girdim 110 üzeri sancım çıktım ve bende hiç oyle rahatsızlık yaratmadı, benim doktor çatı muaynesinin lafını etmedi yine
eşimle gelince konuşucam vala acil suyum felan gelirse devlete gidelim diye
kordonda dolansa devlette sezeryana alırlar ama boyle bile bile kandırılmaya çalışılmak hoşuma gitmiyor
birde nst deyken ordaki kızlarla konuştum , doktorum hiç normal yaptırmadığını öğrendim
çok moralim bozuk kızlar
bu sefer doktorum kordon dolanmış boynuna dedi
salı günü gittiğim doktor herşey normal demişti , kordon oyle 3 günde dolanır mı ya :44:
bunun içinde başka doktora gitsem benimkisi bu seferde suyuna takıcak , benim doktorun sezeryancı olduğu kesinleşti
bu arada nst ye girdim 110 üzeri sancım çıktım ve bende hiç oyle rahatsızlık yaratmadı, benim doktor çatı muaynesinin lafını etmedi yine
eşimle gelince konuşucam vala acil suyum felan gelirse devlete gidelim diye
kordonda dolansa devlette sezeryana alırlar ama boyle bile bile kandırılmaya çalışılmak hoşuma gitmiyor
birde nst deyken ordaki kızlarla konuştum , doktorum hiç normal yaptırmadığını öğrendim
ya başka doktora git yinede allahım eşirgesn hem 110 çıkmış sancın insan bi bakar açılma varmı yok mu yada 39 dasın sezeryan der açık açık ama normal istiyorsn sonuçtA
sıkma canını hayırlısı olsun,guvenmıyorsan doguma gıtme o doktora.içinin rahat etmesı ıçın geçen gıttıığın doktora tekrar bı kontrole gıdebılırsın bence bak bakalım kordon dolanması söz konusu mu,hayırlısı neyse hakkında rabbım onu nasıp etsin senin için,herşey olacagına varır,bı şekılde dogurcaz inş hepiimizz