- 15 Ocak 2011
- 1.317
- 0
geçmiş olsun canım
duş almak rahatlatıyor kasları
bende eskisi gibi gece uykusunu özledim...
ayy canım sorma yaa 2 de bir kalkmaktan gün boyu baş ağrısı oldum.. ama bunlar iyi günlerimiz sanki bebiş gelince napıcaz bilmem.. evet duş kesinlikle çok iyi geliyor... ama bende sinüzüt var başımı kurutmam gerekiyo her seferinde o yüzden ayrı bi zor geliyo gece duş almak.. insanlarıda rahatsız etmek sitemiyorum hır hırr kurutma sesiyle
Kızlar arkadaşım çiçek göndermiş bebek tebriği için ağlama tuttu bu hormonlar çok fena geçen hafta da sağlık ocağında kadın bebek ne zaman doğacak dedi
güzel güzel anlatırken gene ağlama tutmuştu deli sancaklar beni ya vara yoka ağlıyorum :))))
ya insan öyle oluyor canım bi mendil alıp gelseler bebek için duygulanıyorsun... amanında benide düşünmüş bebeğimide düşünmüş diye
Allah iyiliğini versin canım gergedan gibi töbe töbe...Güldürdün beni...Kramptır canım o bazen bana da kramp değilmiş gibi geliyor değişik bi his oluyor ama bacağımı çekince geçiyor hepsi..Ama çok acır o ya nasıl dayandın duş alınca geçmiş olsa bari...Duş bana da çok iyi geliyor bu ara girince çıkasım gelmiyor minik su aygırları bizi...
He bi de bugün bi arkadaşım geldi bana diyor aaa çillerin çıkmış..Sonra da ekliyor bizim bi arkadaş vardı eşi hamile kalınca çillendi diye doğumdan sonra boşadı hey AllahımÖlür msün öldürür müsün
ayyy Allahım arkadaşında tam adamına tam sözü söylemiş yani... bizimkilerde bi cemil vardı camdan aşağı bağırıp benzer örnekler veren
Canım
Canım benim...Eksiği yok fazlası var al benden de o kadar...Geçen telefon melodimde ağlayasım geldi benim de -yılmaz erdoğanın bi şiirinin melodisi-başka birine anlatsam deli der kesin sadece size söylüyorum:)))
SELAMMM...
ŞİMDİ KIZIM KOLLARIMDA OLACAKTI...
bu sabah kontrolüm vardı nst de sancı çıkınca yolumuz uzak diye dr göndermek istemedi saat 15 e sezeryana alıyorum seni dedi...şok oldum...korktum...siz nasıl uygun görürseniz dedim ama odaya çıkacağımız zaman vazgeçtim..kaçtım resmen hastaneden...bari yarın gelelim dedim...dr a söledik geldik ama inş pişman olmam yarına kadar bişey olmasın..fena sancılarım var yatıyorum sırf size yazim diye kalktım yataktam..annemden istedim laptopu fişini çıkaramamış bende sizin için kalktım geldim..napcam bilmiyorum..
ayy inşallah bişey olmaz ama iyi yapmışsın en azından psikolojik olarak hazırlarsın kendini