2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kıslar !
ya moralim çok bozukk sanırım mantar olmuşum :KK14:bacak aramda ve göğüs aramda kızarıklık var ve sürekli kaşınıo..:KK14:ilk başta pişik sandım ama sonra göğüs aramada sıçrayınca mantar dedim kesin..netten baktım ıslak ve sürekli terleyen bölgelerde oluyomuş mantar..hayatımda hiç olmamıştım ya çok fena..ilk başta pişik kremi kullandım soyulmaya başladı ama tam geçmedi..şimdi sağlık ocağına sorcaz trovogen die bi krem sprey var ondan kullanıcam sanırım..yarın doktor randevüm var ona da sorucam..
çok moralim bozuldu tam da doğum öncesi nie böle oldu ki:KK5: o kadar da bakıorum kendime..ama çok terliodum sanırım ondan oldu..bide parfümlü günlük ped kullanmamak lazımmış,sprey sıkmamak lazımmış..bi kaç kere üst üste ağda yapmıştım ondan da tahriş oldu..sıkı iç çamaşırı giymemek lazımmış pamuklu bol giymek lazımmış..sanırım ben bunlara dikkat edemedim..:96:
siz de böle bişi oldu mu hiç ??:KK17:

Canım çok geçmiş olsun belki mantar değildir benim butun vücudum kızarık 1 haftada her yerime yayıldı kaşıntı cabası gebelik kolestazı diye bir şeymiş kaşınmaktan heryerim yara oldu uykular beter zaten sabaha kadar tatlı uykumdan uyanıp en az 4 kere soğuk su altına giriyorum resmen işkence yani

Kızlar çok teşekkür ederim..Bebeğim 3,510 doğdu boyumuz 51 cm.Herşey yolunda ama böbreğimizde ufak bi sorun var bi tanesi geniş.Yalnız benim böbreğimin bitaneside geniş yani bana çekmiş.Doğmadan önce ayrıntılı ultrasonda çıkmıştı yarın doktora gideceğiz.Ben çok takmıyorum çünkü ben 25 yaşımda öğrendim ve doktor bana böbreğin doğuştan böyle harika çalışıyor dedi ben içimi ferah tutmaya çalışıyorum dua edin sizde lütfen.Su perisi sen şifada yapacaksındır değil mi..malum başka özel hastane yok orda:KK43: ama benim arkadaşlarım çok memnun ordan..Pazartesi gece 1 gibi karnım ağrımaya başladı ishal olduğumu düşünerek sabaha kadar wc de bekledim hiç uyumadım eşime acaba bu doğum sancısımı dr arasakmı dedim sabah altı gibi duş aldım ne olur olmaz diye 8 e kadar bekledim dr rahatsız etmeyeyim diye:)Aradım siz bi gelin hastaneye doğum sancısı olabilir dedi.Trafik yüzünden 10gibi hastaneye vardık tabi ben hala ishal oldum o yüzden diye düşünürken dr 3 cm açılma var dedi.Hemen yatış yapıldı annemi aradım onlar yozgatta çıktılar annem salı gelecekti güya:)saat 12 gibi ameliyathaneye aldılar.ben son anlarda pek beceremedim ıkınmayı dr böyle devam edersen bebği kaybederiz dedi ben ölüyordum artık.Kalp atışaları çok azaldı.Sonra diğer dr geldi o tabi sabredemedi bastırdı karnıma diğeride alttan tuttu çekti oğlumu... kuzum doğdu..dünyanın en güzel duygusuymuş..

canım Allah analı babalı, dilediğin gibi yetiştirmeyi nasip etsin. ben de böbreğinde sorun olacağını hiç sanmıyorum çünkü aynı durum birkaç sene önce bir tanıdıgımın bebeğinde de cıkmıstı, kontrol altına aldılar ve su an acaip tatlı ve masallah cok da saglıklı...

Sen merak edersinde ben gelmezmiyim arkadaşım.Çok sağol düşündüğün için
Doğurmadım daha tatlım. Kahvaltımızı yaptık kızımla hadi sende yapta gel aç bekletme bebişi konuşuruz bol bol sonra

Bebişinin yeri çok rahat gelmiş gelmek istemiyor baksana 40+1 görünüyorsun suyun gelince haber ver bize de buradan:)

kızlar çok teşekkür ederim..bebeğim 3,510 doğdu boyumuz 51 cm.herşey yolunda ama böbreğimizde ufak bi sorun var bi tanesi geniş.yalnız benim böbreğimin bitaneside geniş yani bana çekmiş.doğmadan önce ayrıntılı ultrasonda çıkmıştı yarın doktora gideceğiz.ben çok takmıyorum çünkü ben 25 yaşımda öğrendim ve doktor bana böbreğin doğuştan böyle harika çalışıyor dedi ben içimi ferah tutmaya çalışıyorum dua edin sizde lütfen.su perisi sen şifada yapacaksındır değil mi..malum başka özel hastane yok orda:KK43: ama benim arkadaşlarım çok memnun ordan..pazartesi gece 1 gibi karnım ağrımaya başladı ishal olduğumu düşünerek sabaha kadar wc de bekledim hiç uyumadım eşime acaba bu doğum sancısımı dr arasakmı dedim sabah altı gibi duş aldım ne olur olmaz diye 8 e kadar bekledim dr rahatsız etmeyeyim diye:)aradım siz bi gelin hastaneye doğum sancısı olabilir dedi.trafik yüzünden 10gibi hastaneye vardık tabi ben hala ishal oldum o yüzden diye düşünürken dr 3 cm açılma var dedi.hemen yatış yapıldı annemi aradım onlar yozgatta çıktılar annem salı gelecekti güya:)saat 12 gibi ameliyathaneye aldılar.ben son anlarda pek beceremedim ıkınmayı dr böyle devam edersen bebği kaybederiz dedi ben ölüyordum artık.kalp atışaları çok azaldı.sonra diğer dr geldi o tabi sabredemedi bastırdı karnıma diğeride alttan tuttu çekti oğlumu... Kuzum doğdu..dünyanın en güzel duygusuymuş..

gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

Kızlar pazartesi 15 te bebişimiz normal doğumla dünyaya geldi 38+4 te doğmuş oldu ben temmuz derken haziranda geldi kuzum...Doğuma gelince allah doğum yapacak arkadaşlara
yardım etsin.Ben ilk kez yaşadım zor ama o doğduğu anda herşey bitti...

Hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişin sağlıkla buyutmek nasip etsin Allah darısı bizlerin başına

Kızlar bebeğimin port bebesini dün aldım set olarak şimdi benim bunları yıkamam lazım mı....Bir de renk verir mi acaba

sağ salim alırsın kucağına inşallah canım bizide habersiz bırakma:KK34:

evet canım yarın meloşumunda var doğumu :KK16:

Tabi ya senin doğumun vardı. Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin arkadaşım. Kusura bakma okadar doğum haberi aldıkki karıştırıyorum arada.
Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Kızlar çok teşekkür ederim..Bebeğim 3,510 doğdu boyumuz 51 cm.Herşey yolunda ama böbreğimizde ufak bi sorun var bi tanesi geniş.Yalnız benim böbreğimin bitaneside geniş yani bana çekmiş.Doğmadan önce ayrıntılı ultrasonda çıkmıştı yarın doktora gideceğiz.Ben çok takmıyorum çünkü ben 25 yaşımda öğrendim ve doktor bana böbreğin doğuştan böyle harika çalışıyor dedi ben içimi ferah tutmaya çalışıyorum dua edin sizde lütfen.Su perisi sen şifada yapacaksındır değil mi..malum başka özel hastane yok orda:KK43: ama benim arkadaşlarım çok memnun ordan..Pazartesi gece 1 gibi karnım ağrımaya başladı ishal olduğumu düşünerek sabaha kadar wc de bekledim hiç uyumadım eşime acaba bu doğum sancısımı dr arasakmı dedim sabah altı gibi duş aldım ne olur olmaz diye 8 e kadar bekledim dr rahatsız etmeyeyim diye:)Aradım siz bi gelin hastaneye doğum sancısı olabilir dedi.Trafik yüzünden 10gibi hastaneye vardık tabi ben hala ishal oldum o yüzden diye düşünürken dr 3 cm açılma var dedi.Hemen yatış yapıldı annemi aradım onlar yozgatta çıktılar annem salı gelecekti güya:)saat 12 gibi ameliyathaneye aldılar.ben son anlarda pek beceremedim ıkınmayı dr böyle devam edersen bebği kaybederiz dedi ben ölüyordum artık.Kalp atışaları çok azaldı.Sonra diğer dr geldi o tabi sabredemedi bastırdı karnıma diğeride alttan tuttu çekti oğlumu... kuzum doğdu..dünyanın en güzel duygusuymuş..

Maşallah bebişine canım. Böbreğinin sorun olacağını zannetmiyorum 20. haftada ankaradaki ultrasonda bizede biri diğerinden 1mm büyük denmişti. Sorun olmazmış.
Evet canım şifada yapacağım. Bende çok memnunum ama dr.umun izne ayrılma ihtimali var obeni biraz strese soktu.
Sonlara doğru yorulmuşsundur muhtemelen. Sağ sağlim kucağına almışsınya o acda yorgunlukda unutuluyor.
Tekrar gözün aydın canım

Bebişinin yeri çok rahat gelmiş gelmek istemiyor baksana 40+1 görünüyorsun suyun gelince haber ver bize de buradan:)

Ah bir gelse. Dünkü karikatür gibi eşime sen git arabaya ben bir temmuz annelerine haber vereyim diyeceğim :KK1::KK60::KK60:

günaydın kızlar nasılsınız? benim yorgunluk aldı başını gidiyor. dün annem ve kayınvalidem malum ikramlıkları yapmaya geldiler. sular keskti. taşıma suyla değirmen yürttük :KK1: ama bende bittim... akşamüstü geldi su. biz bütün işleri yapmıştık ama tezgahın üstü kabus gibiydi... bugünde liseden bi arkadaşım gelecek. özledim aylak aylak takılmayı yarına saklıyorum kendimi :78:

günaydın kıslar !
ya moralim çok bozukk sanırım mantar olmuşum :KK14:bacak aramda ve göğüs aramda kızarıklık var ve sürekli kaşınıo..:KK14:ilk başta pişik sandım ama sonra göğüs aramada sıçrayınca mantar dedim kesin..netten baktım ıslak ve sürekli terleyen bölgelerde oluyomuş mantar..hayatımda hiç olmamıştım ya çok fena..ilk başta pişik kremi kullandım soyulmaya başladı ama tam geçmedi..şimdi sağlık ocağına sorcaz trovogen die bi krem sprey var ondan kullanıcam sanırım..yarın doktor randevüm var ona da sorucam..
çok moralim bozuldu tam da doğum öncesi nie böle oldu ki:KK5: o kadar da bakıorum kendime..ama çok terliodum sanırım ondan oldu..bide parfümlü günlük ped kullanmamak lazımmış,sprey sıkmamak lazımmış..bi kaç kere üst üste ağda yapmıştım ondan da tahriş oldu..sıkı iç çamaşırı giymemek lazımmış pamuklu bol giymek lazımmış..sanırım ben bunlara dikkat edemedim..:96:
siz de böle bişi oldu mu hiç ??:KK17:

geçmiş olsun canım ben trovogen kullanan birini tanıyorum ama hamile değildi doktoruna bi danış.

günaydın kızlar
ben inşallah normal doğum düşünüyorum da sata göre temmuz sonu görünüyor çantamı hazırlayayım artık diyorum haftaya izne ayrılacam zaten. merak ettiğim normal doğumda hastaneden nekadar kalınıyor, çantaya neler almalıyım, hastaneye nasıl kıyafetlerle gitmeliyim?

hayırlısıyla kucağına alırsın inş. canım. kendime bi takım gecelik-pijama koydum, 3 emzirme sütyeni, 3er tane hamiş çamaşırlarından, göğüs ucu kremi, çorap, göğüs pedi, ped... bebeğime iki tane hastane çıkışı yedek iç zıbın, ağız mendili, bebek bezi, yedek battaniye, pamuk, yenidoğan ıslak mendili koydum daha bikaç şey var ama onları hatırlayamadım :)

Kızlar pazartesi 15 te bebişimiz normal doğumla dünyaya geldi 38+4 te doğmuş oldu ben temmuz derken haziranda geldi kuzum...Doğuma gelince allah doğum yapacak arkadaşlara
yardım etsin.Ben ilk kez yaşadım zor ama o doğduğu anda herşey bitti...

ay canımm :) Allah analı babalı büyütsün çok sevindim.

günaydınnnnnnnnnnnnnn güzel anneler bugün nasılsınız bakalım ben bugün çok heyecanlıyım yarın minik oğluma kavuşacağım bu gece sanırım bana uyku yok heycandan :KK52:

yerinde duramazsın şimdi, hayırlısıyla kavuş inş. canım.

tatlım aslında uzun zamandır okuyorumda bi türlü dahil olamamıştım. ben 40. haftamıza girdik bugün itibariyle.. erkek bizim bebeğimiz yusuf eymenimiz olacak kısmetse... 7 temmuz demişti sata göre dr umuz bakalım beklemedeyiz..

canım hoşgeldin gerçi buralardaymışsın ama :) hayırlısıyla kavuşursun inş. yusuf eymene :KK71:

Kızlar bir saat sonra arkadaşla buluşacağım
Sonrada saat birde dr. randevum var. Git gel git gel sıkıldım bebişim bekletecek belli oldu. Dua edinde doktorumun izni temmuz sonuna kalmış olsun. Yoksa o yokken doğuracağım bunu da istemiyorum.
Gebelik zehirlenmesi yüksek tansiyon baştan beri herşeyimi bildiği içiin başka dr. istemiyorum aslında.
Kısmet artık İnşallah temmuz başına denk gelmemiştir izni

Kızlar bir saat sonra arkadaşla buluşacağım
Sonrada saat birde dr. randevum var. Git gel git gel sıkıldım bebişim bekletecek belli oldu. Dua edinde doktorumun izni temmuz sonuna kalmış olsun. Yoksa o yokken doğuracağım bunu da istemiyorum.
Gebelik zehirlenmesi yüksek tansiyon baştan beri herşeyimi bildiği içiin başka dr. istemiyorum aslında.
Kısmet artık İnşallah temmuz başına denk gelmemiştir izni

inş canım.. benimki yarın çıkıyor izne 10 gün yok :84: inş bekler kızım.

gunaydın kızlar sabah 04:20 den beri ayaktayız
mert paşayla en sonunda pes etti daldı uykuya
şaşı bakıyorum suan resmen:KK1:

var mı sizlerde değişiklik doguran eden:KK49:

Günaydınnn...
Ya bebek arabası ve puseti hala alamadım. Karar veremiyorum. hafif olsun istiyorum. Kraftın twist modeli var ona takmıştım dün yolda gördüm birinde sordum memnunmusunuz diye dik rahat oturamıyor ve biraz ağır dedi. :KK43:
Ne yapcam ben siz ne aldınızzz?

gunaydın kızlar sabah 04:20 den beri ayaktayız
mert paşayla en sonunda pes etti daldı uykuya
şaşı bakıyorum suan resmen:KK1:

var mı sizlerde değişiklik doguran eden:KK49:

oo hoşgeldin taze anne gerçi 2 hafta oldu değilmii ayy hemen bizimkilerdee gelsin naz doğurdu canım burcunun bugün doğumu var yarın melikenin var..şimdilik böyleee...mert paşa nasıl..?meme problemi oluyomu alıyo mu sütün geldi mi?hemen

oo hoşgeldin taze anne gerçi 2 hafta oldu değilmii ayy hemen bizimkilerdee gelsin naz doğurdu canım burcunun bugün doğumu var yarın melikenin var..şimdilik böyleee...mert paşa nasıl..?meme problemi oluyomu alıyo mu sütün geldi mi?hemen

aaah oyle mi allah hepinize en yakın zamanda
nasip etsin bu guzel duyguyu kızlar adına cok
sevindim allah bi avazda kurtulmayı nasip etsin
inş.canım benim 72 saat sonra geldi sut suan
goguslerim cok fena ucları sızlıyor bizim ki
memede keyif yapmayı kesfetti yapışık uyuyor
geceleri benim ucları dusunun:KK50:

ay o çok kötüymüş canım ya zeytinyağı ve kendi sütün derler ama tam bende bilmiyorum allah yardımcın olsun inş.en kısa zamanda doğururuz bizdee

yalancı meme almıyomu? tuğce de aynı dertten yakınıyomuş yalancı meme vermiş çözüm oldu diyodu

X