- 4 Nisan 2009
- 575
- 5
- 44
Günaydın canım..Orayı hiç düşünmemiştim evet bi gidip görmek lazım odalarını filan yakın ne de olsa.Fikir verdiğin için teşekkürler canım.Fiyatı baya uygunmuş.n
Günaydııııın
canım pendik te oturuyorsun demek annemler ablam da orada oturuyor,ablam nisan da doğum yaptı bölge hastanesine gitti iki gün yatış bebişimizin testleri herşey içinde 700tl idi hem hastane çok temiz tertipli hem de çok güzel ilgileniyorlar hemşireler hep geliyor doktor kontrol ediyor kişisel temizlik için geliyorlar tavsiye ederim canım benim bi gidip bak istersen hem de sana çok yakın yer
Ben kendimi hiç düşünemiyorum doğumumdan bir gün öncesi...:84:Nasıl bir heyecandır onu bile hayal edemiyorum...Mutlu sona çok az kalmış hadi bakalım sen de kavuş yavruna...günaydınnnnnnnnnnnnnn güzel anneler bugün nasılsınız bakalım ben bugün çok heyecanlıyım yarın minik oğluma kavuşacağım bu gece sanırım bana uyku yok heycandan
Orası bana çok uzak canım en azından bundan sonraki kontrollere gitmem lazım o bile zor bu halimle ben kıpırdayamıyorum pek yerimden çok ağır hissediyorum kendimi nedense..Evet sıkı bir pazarlık yapacağız sanırım cumartesi günü ne kadar inerlerse artık.Burda bir hastane daha var orayı da düşünmeye başladım şimdi benimkinden kalite farkı yoksa orayı da düşünebilirim belki bi gidip bakmayı düşünüyorum.Hastanenin doktoru canım ama hoca farkı diyolar doktorum doç. dr normal kadın doğumcu değil o yüzden, o uygulama her yerde var zaten sadece benim hastanemde değil..Hastane şişli okmeydanı arasında cevahir otel var onun sırasında biraz uzak sana evet ama sezeryan olduğu için gün tarih belli olur zaten...Çokta temiz bir hastane dediğin gibi insanın alıştığı hastaneyi bırakması çok zor ama düşünürsen tavsiye ederim ben çok ucuz hastanelerde buldum ama cesaret edemiyorum çokta ucuz bilinmedik hastanelere...Bence ayıbı yok pazarlığını yap şu saatten sonra hastane değiştirmek istemiyorum de ama beni çok zorlar falan de mutlaka indirim yapmaları lazım çok yüksek bir fiyat çünkü talep ettikleri...Bire ben dr farkı olayını anlamadım hastanenin kendi dr u değilmi neden ayrı ücret istiyorlar ki
Kızlar bebeğimin port bebesini dün aldım set olarak şimdi benim bunları yıkamam lazım mı....Bir de renk verir mi acaba
Ben yıkadım canım 30 derecede yıkanabiliyor zaten iç kılıfı renk vermez canım o da mis gibi koksun şöylee...