- 21 Nisan 2010
- 2.117
- 8
canım sen facede yoksun galiba orda öle bi listemiz hikaye bölümümüz var... ama burada onu sadece arina yapabilir yetki onda
yaa benim face im yokk ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen facede yoksun galiba orda öle bi listemiz hikaye bölümümüz var... ama burada onu sadece arina yapabilir yetki onda
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle sağlıkla kucağına al bebişini inşallah...kızlar sabah saat 10 30 da sezeryana gireceğim sabah 7 30 da hastanede olcam lütfen dualarınızı benden esirgemeyin allah hepimizi sağlıckla yavrusuna kavuştursun hepiniz allaha emanet olun inşallah çok güzel haberler yazmak nasip olur buraya inşallah hamilelik masalım mutlu sonla biter:))))))
Daha önce yazmıştım ama görmedin sanırım canım.gebelikte kaşıntı ciddi bir belirti olabilir doktorum tatilde demişsin ama ihmal etme sakın başka bir doktora sor.Sağlık ocaklarındaki doktorlar tahlil yapamazlar bu yüzden bir kadın doğumcuya danışman daha yerinde olacaktır.Tekrar geçmiş olsun...Kaşınmaktan uyuyamıyorum saba kese yaptım gunduz biraz az kaşındım gene başladı bacaklarım kollarım kasınıyor delircem...sanki sivri ısırmış gibi heryerim nokta nokta..Avuç içlerimde kızardı dr a gtsem mi acaba ciddi bir şey midir hiç başıma boyle sey gelmemişti
Formadin kullanmadım hiç ama rennie ve gavisconun hiç bir zararı yok canım.Rennie yok mu onu kullan bence gaviscon midemi bulandırıyor benim içemiyorum rennie çok iyi geliyor.Bir de bu haftalarda artık karnımız aşağı inecekmiş mide yanmalarınız nefes problemleriniz azalacak diye okumuştum.Bir an önce olur inşallah...offfff uykum kaçtı gene oturuyorum bıktım artık miğde yanmasından Allahım fomadinin bi zararı yoktur inşallah bebişime
Gebelikte adet sancısı diye tariflenen ağrılar çoğunlukla sancı/kasılma oluyor canım.Bi dikkat et bakalım karnın sertleşiyor mu sancı hissettiğinde....bide dün geceden bu yana kasıklarımda adet sancısı gibi ağrılar var iğne gibi batıyor üşüttümmü niyeki acaba
A.s. canım.Amin..Benim de son 3 gündür geceleri çok şiddetlenmeye başladı sancılarım kıvrandırıyor artık.Hastaneye filan gitmiyorum artık ilaçlarımı alıyorum zaten yapabilecekleri bir şey yok ondan başka.Evet bunlar hazırlan sinyalleri artık 2 hafta sonra istediği zaman gelebilir artık kuzucuğum...Ahhh.. kızlar... dün akşam saat 19:30 gibi başlayan şiddetli bir ağrı (bel ve karın ),saat 20:00 'a kadar geçmeyince doktorumuzu aradık ve hastaneye giderek NST çektirin denildyolda beni görmeniz gerek,resmen doğuma gidiyorum sanki böyle bir sancı olamaz..İnanılmaz şiddetli,belini bacağını kıpırdatamıyorsun,karnım ise yolda araba her yükselti ya da çukura girdiğin de ben bağırmaktan....çok fena oldum arkadaşlar..Neyse sonunda hastaneye gittik ve nst ye bağladılar..çok şaşırdım,bebeğin kalp seslerini duyuyorsunuz,yüksek bir ses de,deniz dalgası gibi seslerin yanında kalp atışları var..çok değişik geldi...Sonra nöbetçi doktor geldi ve evet sancılar başlamış dedi,açıklık var mı diye muayene etti (çatı muayenesi)hiç ağrı olmadı,kendinizi kasmayın dedi,rahat bırakın dedi ve gerçekten de korktuğum gibi ağrılı bir muayene değildi,çok kolaydı..ve açıklık olmadığını gözlemledi...Bebeğin kalp atışları iyi dedi,bol bol su içip dinleneceksinz dedi....Allahtan bugün işyerinde artık son günüm..eve gidip hem dinleneceğim kısmet olursa,bir yandan da ev işlerimze bakacağız..programı hızlandırmamız gerektiğinin sinyallarei geldi yani..ben 36+4 deyim şuan...Artık ne kadar gider kısmet bakalım..
Ayrıca ben hastanedeyken yeni bir kuzucuk dünyaya geldi,sesini duyunca o ağrılarımın hepsini unuttum sanki,hemşire bakın sinyallerde sancınız var hissediyor musunuz diyor ben hayır şuan ağrı hissetmiyorum diyordum...o negüzel bir ses ...Allah hepimize hayırlısı ile bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..o sesi duyunca inanın insan en büyük acıyı bile unutuyor bir anda...Ama sancılar çok şiddetliydi arkadaşlar...ve bu bir başlangıçtı galiba...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Selamlar...
kızlar merhaba, ya benim kafam karıstı temmuz anneleri tek tek doğuruyor benim hesaplamam mı yanlış acaba 23 ekim sat ım ve temmuz sonu görünüyor, acaba bende erkenden doğurururmuyum ki?
Formadin kullanmadım hiç ama rennie ve gavisconun hiç bir zararı yok canım.Rennie yok mu onu kullan bence gaviscon midemi bulandırıyor benim içemiyorum rennie çok iyi geliyor.Bir de bu haftalarda artık karnımız aşağı inecekmiş mide yanmalarınız nefes problemleriniz azalacak diye okumuştum.Bir an önce olur inşallah...
9:
yaa benim face im yokk ama
sende yap canım face insanların yüzlerini görmek keyifli oluyo
üye oluorum şimdi sizi nasıl bulcam
Selam kızlar, hepinize hayırlı cumalar. Dünden bu yana kendimi pek iyi hissetmiyorum Sanki dün tansiyonum düştü gibi, yattım sürekli...
Şİmdi de midem bulanıyor gibi, bir halsizlik var. Saat 14,30'da doktora gidicem. Dilerim herşey güzel ve yolundadır; dua edin bana
sen üye olunca özelden bana ismini ve profildeki resmi tarif et mesajla ben seni guruba üye yaparım canım..grup gizli çünkü..
canım sağol cevabın için...ama rennie beni sadece yarım saat rahatlatıyo hele geceleri çok fena oluyo gündüz pek yokta....soluma yatmaktan sol bacak uyuşuyo artık...doktorum zararı yok dedi ama fomadin banada daha bi ilaç gibi geliyo rennie ve gaviskona göre psikolojik işte... gaviskon da iğrenç beyaz mama gibi kusturuyo beni... ayyy bir dokun bin ah işit bana şeker
Selam kızlar, hepinize hayırlı cumalar. Dünden bu yana kendimi pek iyi hissetmiyorum Sanki dün tansiyonum düştü gibi, yattım sürekli...
Şİmdi de midem bulanıyor gibi, bir halsizlik var. Saat 14,30'da doktora gidicem. Dilerim herşey güzel ve yolundadır; dua edin bana
e_melis encirey vvuslat TUYA birtutambaharat pearl_pearl suffle mirabelle+ ipoli82 karatasoz fdvrm fatma0000 angelsnr byd
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Ben oldukça uykusuzum. Geceleri karnımın ve belimin ağrısından uyuyamıyorum. Sabah en sonunda aylardır ertelediğimiz yatak değişimini yaptık. İnşallah yeni yatağımızla belimin ağrıları azalacak. Gitmişken bebeğimizin yatağını da aldık :))) Uykudan gözlerim kapanıyor ama şu anki yatağımıza yatacağımı sanmıyorum, belime çok kötü geliyor. Onun dışında şükür herşey iyi.
Sizler nasılsınız?
e_melis encirey vvuslat TUYA birtutambaharat pearl_pearl suffle mirabelle+ ipoli82 karatasoz fdvrm fatma0000 angelsnr byd
Ben oldukça uykusuzum. Geceleri karnımın ve belimin ağrısından uyuyamıyorum. Sabah en sonunda aylardır ertelediğimiz yatak değişimini yaptık. İnşallah yeni yatağımızla belimin ağrıları azalacak. Gitmişken bebeğimizin yatağını da aldık :))) Uykudan gözlerim kapanıyor ama şu anki yatağımıza yatacağımı sanmıyorum, belime çok kötü geliyor. Onun dışında şükür herşey iyi.
Sizler nasılsınız?
selam canım hoşgeldin..inşallah yolundadır sıcaktandır ba canım izmirin sıcağına can dayanmaz... bişey çıkmaz inşallah
geçmiş olsun
dün bahsettiğin batmalar mı oluyo
Sizler nasılsınız?
geçmiş olsun canım,aynısı bende de oldu geçen gün ilaveten birce cırcır vardı..testlerimi yaptırdım çok şükür bişi çıkmadı.sende de bişi yoktur bence ,bol bol su iç hafif şeyler ye yorma kendini
Merhaba arinacım, umarım şikayetlerinin sebebi sıcaktandır. İyi haberlerini bekliyoruz
Sizler nasılsınız?
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle sağlıkla kucağına al bebişini inşallah...
daha erken geliyor bebişlerimiz..Sen de 37. haftadan itibaren bekle bence bebişini temmuz bebişlerinin aceleleri var görüyorsun..
gün içinde çok mu yoruyorsun kendini belin ondan da ağırabilir,ani hareketlerde yapma..geçmiş olsun canım yeni yatak ii gelir inş...
Hoşbuldum canım. İnşallah canım, valla dünden beri kafam bana ait değil sanki.
Sağol canım. Onun yerini şimdi tansiyon düşüklüğü ve mide bulantısı aldı canım. Sabaha karşı da adet ağrısı gibi birşey oldu o kadar
Hoşgeldin canım. Artık sona yaklaştıkça şikayetlerimizde artıyor. :44: İnşallah yeni yatağınız iyi gelir beline. Bu arada oğlunun yatağı da hayırlı olsun
İnşallah canım benim.