- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
herkese merhaba ben buraya uğramayalı yeni arkadaşlarımız olmuş
beni hatırlayan arkadaşlara benden bi haber .... oğlum 21 haziran salı sabahı saat 8.25 te normal doğumla dünyaya geldi
ikimizinde sağlık sıhhati iyi çok şükür birde şunu eklemek istiyorum doğum yapmamış arkadaşlarımın
Allah yar ve yardımcısı olsun inş. normal doğum izleyecekler için hiç düşünmeden epidural gibi dünyanın en büyük nimetlerinden
biri saydığım doğum şeklini muhakkak tercih etsinler güle oynaya doğumhaneye girip 10 dk da doğurup (doktorların hazırlığıda dahil) yine güle oynaya ayrıldım
gerçi 8 cm açılana kadar anestezi anca yapıldı sancının çoğunu çekmiştim sabaha karşı 6 da sancılarım sıklaşıp 7 de epidural istedim
7.30 apar topar anestezi uzmanı geldi anestezimi yaptı ve ben dünyanın en mutlu insanıydım hem sancı hissetmeyip hem oğlumu kucağıma alacaktım
öylede oldu dilerim tüm hamile arkadaşlar bir solukta kucaklarına alırlar yavrularını
güle güle sağlıkla büyüt bebişini cnm
benimde şuan için normal epidural gözüküyor
anlattıkların okadar güzelki hemen doğum yapasım geldi:)
Bu arada tünaydın kızlar Asil'in doğum haberini görünce hemen ona cevap verdim
Ay bende doğurmak istiyorum artık yaw Ama benim ehl-i keyif oğlumun pek niyeti yok gibi. Arada sadece özel bölgeme iğne şeklinde batmalar oluyor o kadar.
Kızlar size bi soru soracağım. Bazen vajinama sanki iğneler batıyor. Bazen de regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Sizlere de oluyor mu?
bendede oluyoo kızlarr
acı vericii bişiy gerçekten
doktoruma nasıl anlıyıcağız bebeğin geliceğinii diye sorduğumda sana öyle bir anlatırki nasıl geliceğini dediii
birdee nasıl yani dediğimde
karında sıklaşan kasılmalar
ve jel tarzıı akıntı olduğu zaman dedi doktorum
bakalım neler bekliyor bizlerii
normalin tek dez avantajıbebeğin seni nerde ne zaman yakalayacağı belli değil
ne zaman gelicek belli değil:)