2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba ben buraya uğramayalı yeni arkadaşlarımız olmuş :nazar::nazar:
beni hatırlayan arkadaşlara benden bi haber .... oğlum 21 haziran salı sabahı saat 8.25 te normal doğumla dünyaya geldi
ikimizinde sağlık sıhhati iyi çok şükür birde şunu eklemek istiyorum doğum yapmamış arkadaşlarımın
Allah yar ve yardımcısı olsun inş. normal doğum izleyecekler için hiç düşünmeden epidural gibi dünyanın en büyük nimetlerinden
biri saydığım doğum şeklini muhakkak tercih etsinler güle oynaya doğumhaneye girip 10 dk da doğurup (doktorların hazırlığıda dahil) yine güle oynaya ayrıldım
gerçi 8 cm açılana kadar anestezi anca yapıldı sancının çoğunu çekmiştim sabaha karşı 6 da sancılarım sıklaşıp 7 de epidural istedim
7.30 apar topar anestezi uzmanı geldi anestezimi yaptı ve ben dünyanın en mutlu insanıydım hem sancı hissetmeyip hem oğlumu kucağıma alacaktım :KK66::KK66:
öylede oldu dilerim tüm hamile arkadaşlar bir solukta kucaklarına alırlar yavrularını :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

güle güle sağlıkla büyüt bebişini cnm

benimde şuan için normal epidural gözüküyor

anlattıkların okadar güzelki hemen doğum yapasım geldi:)

Bu arada tünaydın kızlar:KK66: Asil'in doğum haberini görünce hemen ona cevap verdim :KK37:

Ay bende doğurmak istiyorum artık yaw :63: Ama benim ehl-i keyif oğlumun pek niyeti yok gibi. Arada sadece özel bölgeme iğne şeklinde batmalar oluyor o kadar. :KK31:

Kızlar size bi soru soracağım. Bazen vajinama sanki iğneler batıyor. Bazen de regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Sizlere de oluyor mu?

bendede oluyoo kızlarr

acı vericii bişiy gerçekten

doktoruma nasıl anlıyıcağız bebeğin geliceğinii diye sorduğumda sana öyle bir anlatırki nasıl geliceğini dediii

birdee nasıl yani dediğimde

karında sıklaşan kasılmalar

ve jel tarzıı akıntı olduğu zaman dedi doktorum

bakalım neler bekliyor bizlerii

normalin tek dez avantajıbebeğin seni nerde ne zaman yakalayacağı belli değil

ne zaman gelicek belli değil:)

kızlar forma girilebiliyor denedim şimdi.. bir deneyin isterseniz ya da sayfayı paylaşayım sizinle

Ben hala giremiyorum forma :KK43:( ama takipteyim :)))

bendede oluyoo kızlarr

acı vericii bişiy gerçekten

doktoruma nasıl anlıyıcağız bebeğin geliceğinii diye sorduğumda sana öyle bir anlatırki nasıl geliceğini dediii

birdee nasıl yani dediğimde

karında sıklaşan kasılmalar

ve jel tarzıı akıntı olduğu zaman dedi doktorum

bakalım neler bekliyor bizlerii

normalin tek dez avantajıbebeğin seni nerde ne zaman yakalayacağı belli değil

ne zaman gelicek belli değil:)

Biz doktorumla bu konuşmayı salı günü yapacağız :)))) Çok heyecanlıyım

herkese merhaba ben buraya uğramayalı yeni arkadaşlarımız olmuş :nazar::nazar:
beni hatırlayan arkadaşlara benden bi haber .... oğlum 21 haziran salı sabahı saat 8.25 te normal doğumla dünyaya geldi
ikimizinde sağlık sıhhati iyi çok şükür birde şunu eklemek istiyorum doğum yapmamış arkadaşlarımın
Allah yar ve yardımcısı olsun inş. normal doğum izleyecekler için hiç düşünmeden epidural gibi dünyanın en büyük nimetlerinden
biri saydığım doğum şeklini muhakkak tercih etsinler güle oynaya doğumhaneye girip 10 dk da doğurup (doktorların hazırlığıda dahil) yine güle oynaya ayrıldım
gerçi 8 cm açılana kadar anestezi anca yapıldı sancının çoğunu çekmiştim sabaha karşı 6 da sancılarım sıklaşıp 7 de epidural istedim
7.30 apar topar anestezi uzmanı geldi anestezimi yaptı ve ben dünyanın en mutlu insanıydım hem sancı hissetmeyip hem oğlumu kucağıma alacaktım :KK66::KK66:
öylede oldu dilerim tüm hamile arkadaşlar bir solukta kucaklarına alırlar yavrularını :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ay canım gozunaydın cok sevindim allah analı
babalı buyutsun inş.:nazar:

herkese slm arkadaslar ben artık sizi takip edemiyorum
bebiş yuzunden gelen gidenden bu arada dogumlar
cogaldı biz yeni topigi ne zaman acıyoruz artık bebişleri
buyuturken paylaşılacak daha cok sey var:KK1:

slm pelinn,bebişin hayırlı olsun sağlıklı sıhhatlı buyusun inşş...nasıl gıdıyorr

amin canım saol darısı sağlıkla size nasip etsin
inş.valla gece gunduz karıstı simdi uyudu ama
her an kalkabilir:KK1: sıcaklar fena pek acamıyorum
da dr.bi 15 gun hemen acmayın dedi icine bady
ince bi tulum ustune ama camı acık bırakıyorum
sıcakdan patlamasın die:emir_bebek:

herkese slm arkadaslar ben artık sizi takip edemiyorum
bebiş yuzunden gelen gidenden bu arada dogumlar
cogaldı biz yeni topigi ne zaman acıyoruz artık bebişleri
buyuturken paylaşılacak daha cok sey var:KK1:

Hoşgeldin Pelin'cim, nasılsın? Yoğunsundur :))) Ama eminim ki harika bir his :)) Biz de bekleşiyoruz işte :))

merhaba arkadaşlar bende temmuzun 24ünde doğum yapıcam kısmetse şimdilik herşey normal oğluşum biraz iri gidiyo inşallah normal doğuma engel bir durum olmaz bende epidural istediğimi söyledim doktoruma oda destekliyo bakalım oğlum bir süpriz yapıp erken gelmezse 4 hafta kaldı bir an önce doğsun istiyorum artık doğumdan hiç korkmuyorum her gece dua ediyorum inşallah herşey güzel gider doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün kuzucukları:KK70::KK70::KK71::KK71:

selam hanımlar biz de bugün doktora gittik 36ya girdik,bundan sonra her hafta görücem ve 38de çatıya bakıcam dedi,beni aldı telaş,bakmasanız olmaz mı dedim,bakıcam dedi.aslında bazı doktorlar sancılar başlayınca yapıyorlar ama doktorla inatlaşmıyım dedim...
ağrılarım falan oluyor dedim bundan sonra artık her yerin de ağrır normaldir dedi..
of yaa eskiden yokmuş hiç böyle şeyler sancın gelirmiş gidip doğururmuşsun şimdi gitmezsek biz suçlu oluyoruz

selam hanımlar biz de bugün doktora gittik 36ya girdik,bundan sonra her hafta görücem ve 38de çatıya bakıcam dedi,beni aldı telaş,bakmasanız olmaz mı dedim,bakıcam dedi.aslında bazı doktorlar sancılar başlayınca yapıyorlar ama doktorla inatlaşmıyım dedim...
ağrılarım falan oluyor dedim bundan sonra artık her yerin de ağrır normaldir dedi..
of yaa eskiden yokmuş hiç böyle şeyler sancın gelirmiş gidip doğururmuşsun şimdi gitmezsek biz suçlu oluyoruz

benimde doktor 36. haftada yani haftaya bakacak catıya bende bakmasanız olmaz mı ded,m benimde bildiğim bazı dr lar bakmıor muş benimkide dar mı ama görmek lazım dedi ısrar etmedim bende..napak elimiz mahkum

benimde doktor 36. haftada yani haftaya bakacak catıya bende bakmasanız olmaz mı ded,m benimde bildiğim bazı dr lar bakmıor muş benimkide dar mı ama görmek lazım dedi ısrar etmedim bende..napak elimiz mahkum

seninki daha erken çağırmş.bana da sancı gelmeden bakmak mantıksız geliyor,nasıl bişey anlamadım her doktor ayrı şey söylüyor kimi erken kimi geç kimi de doğuma gidince bakıyor kimi acıtıyor kimi acıtmıyor yumruğunu sokuyor diyen de var iki parmağını sokuyor diyen de,biz acemileri deneme tahtası yaptılar valla...

günaydın fıstıklar bugün nasılsınız bakalım...benim bebeğim hergün sanki biraz daha az hareket etmeye başladı umarım normaldir yarın nst ye gideceğim ve haftaya cuma günü sezeryanla bebeğim dünyaya gelecek....bu arada size birşey sormak istiyorum bebeklerinize hangi marka bebek bezi aldınız primanın 2 ürünü var ben prima premium care 3-6 kilo yazandan aldım birde primanın aktif bebek markası var sizce hangisi daha iyidir

Ben prima premium care aldım 1 paket 1 pakette normal prima yenidoğan aldım...Kızlar ayrıca istanbul da sezeryan olanlar ya da olacaklar ne kadar fiyat verildi...

bu konuyu araştırırken bir doktorun samimi görüşleri diye bir yazı okudum çatı muayenesi diye bişey yoktur doğum eylemi başladıktan sonra bakılmalıdır bu sadece sezeryan yapmaya bahanedir diyor ve bence çok haklı doğum başlamadan bakıp bize eziyet ediyorlar sadece

bende haftaya tekrar gidicem kontrole çatı muayenesini 38.hafta yapıcakmış doktor ne derse he diyorum napiyim daha önce bakılması zararlıymış zaten bence de gerekli değil sancılar gelince nasıl olsa bakıcaklar ama napalım

Ben prima premium care aldım 1 paket 1 pakette normal prima yenidoğan aldım...Kızlar ayrıca istanbul da sezeryan olanlar ya da olacaklar ne kadar fiyat verildi...

ben avcılar hospitalde yapıcam
sezeryan için 950 diye duydum normalde 500 du geçen sene
tabi bu fiyatlar ssklıya

bende bezimizi erken aldım yenidoğan bebek bezleri 2.5 kg için benim geçen hafta zaten bebiş 2.5 kiloydu doktorum doğana kadar 3.5 geçecek dedi napıcam ben şimdi o bezleri boşu boşuna aldım

seninki daha erken çağırmş.bana da sancı gelmeden bakmak mantıksız geliyor,nasıl bişey anlamadım her doktor ayrı şey söylüyor kimi erken kimi geç kimi de doğuma gidince bakıyor kimi acıtıyor kimi acıtmıyor yumruğunu sokuyor diyen de var iki parmağını sokuyor diyen de,biz acemileri deneme tahtası yaptılar valla...

ayyyyy korktum şimdi yumrukmu yuhhhhh yaaa :KK47:

canım istediğin hastaneleri ara sor fiyatı sölüyolar...beklentiler ve lüx arttıkça fiyatta artıyor

bende bezimizi erken aldım yenidoğan bebek bezleri 2.5 kg için benim geçen hafta zaten bebiş 2.5 kiloydu doktorum doğana kadar 3.5 geçecek dedi napıcam ben şimdi o bezleri boşu boşuna aldım

canım primaysa 2-5 kilo arası yazıyo üstünde merak etme kullanırsın

ben hala almadım neyime güveniyosam
hergün markete girip bakıyoruz almadan çıkıyoruz eşimle
yanlız benimde kafamı karıştıdı şu aktif oyna olanla premium care
hareketli bebek için aktif almak gerek sanırım
yoksa beline kadar çıkıyomuş :KK1:

X