- 16 Mart 2008
- 609
- 4
çok sağol canım düzmüycem bende o zamana kadar kaputunelerini yaptırırım sonrada kendisiyle düzeriz..kaynama kalsa eltiletrim düzecek bigün boğacamGeçmiş olsun canım ihmal etme bence bir dr.a görün sağlık ocaklarına pek güvenmiyorum ben gidebileceğin başka bir dr. yokmu
Pek küçükmüş inşallah yaşar canım. Çınar bebeğimiz gibi tutunur hayata
Ohh ohh gözün aydın en zevkli işlere gelmişsin mobilyada yerleşince için rahat edder
Geçmiş olsun canım o sinyalleri benim kızda verdi dr. dinleneceksin dedi temizlikleri bitirdik artık dinleniyorum şimdide gelmek bilmiyor. Temizlikte yardım edecek birilerin mutlaka olsun yorgunluk tetikliyor doğumu
ayyy çok sevindim senin adına anneciğinin de içi rahat eder ona da moral olur. Ne güzel
çok sağol canım düzmüycem bende o zamana kadar kaputunelerini yaptırırım sonrada kendisiyle düzeriz..kaynama kalsa eltiletrim düzecek bigün boğacamama ne zaman
Izin alıp eve gitmek istiyorum ama hergün hergünde suyunu çıkarır gibi olur diye alamıyomda öfff
günaydın fıstıklar bugün nasılsınız bakalım...benim bebeğim hergün sanki biraz daha az hareket etmeye başladı umarım normaldir yarın nst ye gideceğim ve haftaya cuma günü sezeryanla bebeğim dünyaya gelecek....bu arada size birşey sormak istiyorum bebeklerinize hangi marka bebek bezi aldınız primanın 2 ürünü var ben prima premium care 3-6 kilo yazandan aldım birde primanın aktif bebek markası var sizce hangisi daha iyidir
bugün 14:30 da dr kontrolüm var bakalım ne diyecek. şurda sayılı günüm kaldı hafif hafif sancılarımda var. Bakalım nst den sonra doğum yakın diyecekmi merak ediyorum.
Artık doğurmadınmı laflarından sıkıldım. Dün okadar çok kişi aradıki sağolsunlar tabi ama ben son telefonları Alo demek yerine daha doğurmadım doğurmayacağım diyerek açtım. arkadaşlarımın samimiyetine sığınarak. Ne yapayım bende sıkıldım artık bu sorulardan
kızlar doğumdan sonra göbeğe sıkılaştırıcı sürmek gerekirmi... kontrolü yakın olan biri sorsa doktoruna...
hepinize günaydın güzel anneler nasılsınız.
Dün bir arkadaş daha sezeyana doğuma girecekti ama kim olduğunu şuan hatırlayamıyorum. Ama merak ettim ne yaptı. Hatırlayan bilen varmı
Bugün sevilin doğumu yarım saat sonra onu hatırlıyorumda diğer arkadaşı bir türlü çıkaramadım. Gebelik arada bunak yapıyor beni
Sevilcim güzel haberlerini bekliyoruz
gunaydınlar dun sanırım casereyaa nın sezeryanı vardı ama emin değilim bende artık baya oldu ya sasırmaya başladım
amann boşversenee takma diyecem de takıyosun işte doğumun olsun bal gibide yorulur o merak etme senboşver duymamazlıktan gel.
Benimde görümcem yanımda sözde yardıma geldi. Sağolsun birçok işimi yaptı ama eşim evdeyken ona göstermelik oldu. Bu ara eşimin işleri yoğun eve geç geliyor.
O da tüm gün internet başında abisinin gelmesine yakın bilgisayarı kapatıyor. Hemen kendine bir iş buluyor. abiye yalakalık diz boyu çay koyayımmı sana kahve yapayımmı meyve servisi falan.
Dün akşamda kemiklerim kırıldı yoruldum diyordu. Bende tüm gün iki büklüm bilgisayar başında oturmaktandır dedim. Bir bozuldu sorma. Rahat oturmuyorsunki iki büklüm kendini zorluyorsun 5-6 saat vücut mu dayanır dedim.
Eşimde tuhaf tuhaf bana baktı. Tabi o hep çalışırken görüyor ya kardeşini.
Ben yemekleri yapıyorum kızımın isteklerini yerine getirmeye çalışıyorum. O kılını kıprdatmıyor. Neyse hafta sonu geliyor eşim evde şimdi göstermelik işler bulur kendine bende çalıştırırım onu
Izin alıp eve gitmek istiyorum ama hergün hergünde suyunu çıkarır gibi olur diye alamıyomda öfff
günaydın hepinize.uyku tutmadı beni.dün doktor kontrolüm vardı.trombosit düşüklüğü sorunum olduğu için mecburen sezeryan kararı verdi dotror. riske atamam kanaman olur ve durdurmak çok zor olur dedi.bu perşembe sabahı sezeryana alıcak.yani ayın 23 ün e .sizlerden dua istiyorum.bebeğin büyüklüğü iyidir inşallah.hep normal doğum istemiştim ama hayırlısı ne yapalım.sağlıkla kucağımıza alalım inş.
kızlar merhaba, ya benim kafam karıstı temmuz anneleri tek tek doğuruyor benim hesaplamam mı yanlış acaba 23 ekim sat ım ve temmuz sonu görünüyor, acaba bende erkenden doğurururmuyum ki?
kızlar merhaba, ya benim kafam karıstı temmuz anneleri tek tek doğuruyor benim hesaplamam mı yanlış acaba 23 ekim sat ım ve temmuz sonu görünüyor, acaba bende erkenden doğurururmuyum ki?
herkese günaydınnnn !!
artık hergün bi doğum var ne güzel..herkes bebişine kavuşuo..darısı hepimizin başına... benm doğumuma daha çok var..gelme belirtisi yok yani hiç.. sancı da yok..göbiş de daha yukarda.. minnoşun yeri rahat sanırımm gününü doldurmadan gelmeyecek.. ama son zamanlar geçmio bi türlü..hem psikolojik olarak hem de bedensel baya gerginim..:84:eminim siz de ölesinizdir..hiç bişeye tahammül edemiyorum hemen sinirleniyorum..zaten uyku yok sıcaktan bunalıyorum çok uyuyamayınca da iice huysuz oluyorum.. bu hafta gitmedim doktora haftaya gidicem bakalım bi gelişme var mı..sanmıyorum ama bakalım...:97:
merhabalar koca göbiklilerr
nasılsınızz. ya liste yapmayı bilen biri varsa doğuranları tarihleri kilolarıyla birlikte yazsa süper olurr