2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize günaydın güzel anneler nasılsınız.

Dün bir arkadaş daha sezeyana doğuma girecekti ama kim olduğunu şuan hatırlayamıyorum. Ama merak ettim ne yaptı. Hatırlayan bilen varmı

Bugün sevilin doğumu yarım saat sonra onu hatırlıyorumda diğer arkadaşı bir türlü çıkaramadım. Gebelik arada bunak yapıyor beni

Sevilcim güzel haberlerini bekliyoruz

çok sağol canım düzmüycem bende o zamana kadar kaputunelerini yaptırırım sonrada kendisiyle düzeriz..kaynama kalsa eltiletrim düzecek bigün boğacam ama ne zaman

çok sağol canım düzmüycem bende o zamana kadar kaputunelerini yaptırırım sonrada kendisiyle düzeriz..kaynama kalsa eltiletrim düzecek bigün boğacam ama ne zaman

boşver duymamazlıktan gel.
Benimde görümcem yanımda sözde yardıma geldi. Sağolsun birçok işimi yaptı ama eşim evdeyken ona göstermelik oldu. Bu ara eşimin işleri yoğun eve geç geliyor.
O da tüm gün internet başında abisinin gelmesine yakın bilgisayarı kapatıyor. Hemen kendine bir iş buluyor. abiye yalakalık diz boyu çay koyayımmı sana kahve yapayımmı meyve servisi falan.

Dün akşamda kemiklerim kırıldı yoruldum diyordu. Bende tüm gün iki büklüm bilgisayar başında oturmaktandır dedim. Bir bozuldu sorma. Rahat oturmuyorsunki iki büklüm kendini zorluyorsun 5-6 saat vücut mu dayanır dedim.

Eşimde tuhaf tuhaf bana baktı. Tabi o hep çalışırken görüyor ya kardeşini.

Ben yemekleri yapıyorum kızımın isteklerini yerine getirmeye çalışıyorum. O kılını kıprdatmıyor. Neyse hafta sonu geliyor eşim evde şimdi göstermelik işler bulur kendine bende çalıştırırım onu

Izin alıp eve gitmek istiyorum ama hergün hergünde suyunu çıkarır gibi olur diye alamıyomda öfff

Izin alıp eve gitmek istiyorum ama hergün hergünde suyunu çıkarır gibi olur diye alamıyomda öfff

hergün olunca dikkat çekebilirsin canım. İzne az kalmış sık dişini biraz. Dayanamıyorsan ayrılmayı düşün istersen. Tabi izni doğumdan sonraya sarkıtmak istiyorsundur muhtemelen

prima premium en iyisi diyolar, biz de ondan aldık. ama diğerlerine göre daha fiyatlı.

kızlar doğumdan sonra göbeğe sıkılaştırıcı sürmek gerekirmi... kontrolü yakın olan biri sorsa doktoruna...

bugün 14:30 da dr kontrolüm var bakalım ne diyecek. şurda sayılı günüm kaldı hafif hafif sancılarımda var. Bakalım nst den sonra doğum yakın diyecekmi merak ediyorum.

Artık doğurmadınmı laflarından sıkıldım. Dün okadar çok kişi aradıki sağolsunlar tabi ama ben son telefonları Alo demek yerine daha doğurmadım doğurmayacağım diyerek açtım. arkadaşlarımın samimiyetine sığınarak. Ne yapayım bende sıkıldım artık bu sorulardan

Son düzenleme:

ayy canım sen sorarmısın doktoruna göbeği toparlamak için ne önerirsiniz kozmetik diye

kızlar doğumdan sonra göbeğe sıkılaştırıcı sürmek gerekirmi... kontrolü yakın olan biri sorsa doktoruna...

Ben ilk doğumdan sonra sürdüm canım. Birde çok iyi pahalı bir markanın çatlak giderici losyonunu sürdüm. Losyon işe yaramadı tabi ama sıkılaştıcı etkili oldu sanırım doğum öncesi hiç göbeğim yoktu 9 ay sonra falan eski göbeğime kavuştum. düm düzdü.

Bugün kontrolüm var yine de sorarım

gunaydınlar dun sanırım casereyaa nın sezeryanı vardı ama emin değilim bende artık baya oldu ya sasırmaya başladım

gunaydınlar dun sanırım casereyaa nın sezeryanı vardı ama emin değilim bende artık baya oldu ya sasırmaya başladım

yok canım casereyanın 21 i idi 22 tuğçenin 23 de biri daha vardı 24 dede yani bugün hatta belkide doğmuştur sevilin vardı.

Gerçekten şaşırıyoruz artık

amann boşversenee takma diyecem de takıyosun işte doğumun olsun bal gibide yorulur o merak etme sen

aynen özlem valla ama şükür yarım gün inan dakika sayıyorum hemen eve gidip yatmak istiyorum:93:

evet buldum.
İnşallah hayırlısı sorunsuz bir şekilde almışsındır kucağına yavrunu.
Haberlerini bekliyoruz canım merak ta bırakma bizi.:26:

kızlar merhaba, ya benim kafam karıstı temmuz anneleri tek tek doğuruyor benim hesaplamam mı yanlış acaba 23 ekim sat ım ve temmuz sonu görünüyor, acaba bende erkenden doğurururmuyum ki?

kızlar merhaba, ya benim kafam karıstı temmuz anneleri tek tek doğuruyor benim hesaplamam mı yanlış acaba 23 ekim sat ım ve temmuz sonu görünüyor, acaba bende erkenden doğurururmuyum ki?

yok canım doğru tarihin sezeryan yapan çok olduda erkenlik ondan oldu biraz benimki 1 ekim bekliyos bakalım ya nasip

Son düzenleme:
herkese günaydınnnn !!
artık hergün bi doğum var ne güzel..herkes bebişine kavuşuo..darısı hepimizin başına...benm doğumuma daha çok var..gelme belirtisi yok yani hiç..sancı da yok..göbiş de daha yukarda..minnoşun yeri rahat sanırımm gününü doldurmadan gelmeyecek..ama son zamanlar geçmio bi türlü..hem psikolojik olarak hem de bedensel baya gerginim..:84:eminim siz de ölesinizdir..hiç bişeye tahammül edemiyorum hemen sinirleniyorum..zaten uyku yok sıcaktan bunalıyorum çok uyuyamayınca da iice huysuz oluyorum..bu hafta gitmedim doktora haftaya gidicem bakalım bi gelişme var mı..sanmıyorum ama bakalım...:97:

canım benimde sat 23 ekim doktor 20 temmuz sezeryan tarihi verdi....

sekam canım hoşgeldin... bende uyuyamadım dün gece 3 den beri ayaktayım stres oluyor insan dediğin gibi...

merhabalar koca göbiklilerr
nasılsınızz. ya liste yapmayı bilen biri varsa doğuranları tarihleri kilolarıyla birlikte yazsa süper olurr

merhabalar koca göbiklilerr
nasılsınızz. ya liste yapmayı bilen biri varsa doğuranları tarihleri kilolarıyla birlikte yazsa süper olurr

canım sen facede yoksun galiba orda öle bi listemiz hikaye bölümümüz var... ama burada onu sadece arina yapabilir yetki onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…