- 21 Nisan 2010
- 2.117
- 8
bir diğer uykusuzdan da selamlar..
maaşallah canım oğluşuna,bende de 2 haftadır kaşıntı var.ayaklarda ve ellerde.geçen hafta yağı ve tuzu kestim,bu hafta ellerdeki kaşıntı bitti,ayaklarda da geceleri oluyor.uyutmuyor ama buna da şükür diyorum çünkü önceki haftalarda gece gündüz kaşınıyordum ve benim de testler normal çıkmıştı. Hemoroid de çok zordur geçmiş olsun canım,onu daha yaşamadım çok şükür. İnşallah doğumun da gönlüne göre olur.
Kan verirken kapatıyorum gözlerimi,hiç bakmıyorum daha kolay oluyor.
merhaba cnm daha yeni gördüm yazdığını. valla ben de tuzdan yağdan uzakduruorum ama yine oluo. gece dediğin gibi uyutmuor. ellerimde değil amakollarımda bacaklarda oluor.inş cnm hemeroid olmassın. kan verirken aç ve uykusuzdum ondan oldu galiba yoksa korkmuorum kandan iğnedenfilan.. inş senin de gönlüne göre olur doğumun cnm
ay cnm sende de mi var. ALlah kolaylık versin zor hemeroid. çok şükür çok acımıo ama yine rahatsızlık verio. doğumdan sora da geçmez tedavi olmassan hatta daha kötü olabilir dedi doktor. o yüzden ilaçları doğumdan önce alsam ii olur galiba. normal doğumda daha kötü olabilir çünküü. kan verirken bakmamak lazım :) çatı muayenesini kolay bişi sanıodum. zormuş galiba. aman olmasın zaten istemiorum:)bebişin sağlıklı maşallah canımm...hemoroid bende de var malsef..doğumda olabiliyomuş kendiliğinden çıkıyolarmış..doğumdan sora kurtulcz işala hepsinden..
kan aldırırken ben bayılıorum ya stres oluyorum nedense ecel terleri döküyorum..son sefer de ben de kastım kendimi kolonya filan bayılmadım ama ter su oldum..
çatı muayenesi için daha erken zaten..n.doğum yaparsın işala canım onda bi sorun çıkmaz ...
valla erken doğacak yada dr. doğumu mecburen erken gerçekleştirebilecek derken şimdi de doğmuyor sıpam. Yeri rahat sanırım
allah bağışlasın canım. ben hatırlıyorum seni erkenci çıkmış senin minikte.
Bence gediz ismi arya dan daha güzel tatlım. Ben nedense bu yeni moda isimleri pek sevmiyorum
Maşallah bebişine de sana da tatlım. Benim ilk doğumda çatı muayenesi yapılmadı çünkü ben çatı muayenesinde hastaneden kaçtım. Hemşirenin biri makattan yapılacak deyince halbuki alakası yokmuş. Bunda da dr.um ilk doğumunda 4 kilo doğurmuşsun gerek yok dedi. Çatı muayenesi doğum sancılarını başlatabiliyor ne gerek var dedi. Senin dr. da 39. haftaya kadar beklemekle iyi etmiş. Hatta doğum sancısı tuttuğunda da yapılabilir bence ne kadar geç okadar iyi sanırım
saol cnm. doğru diosun sancı çekersin filan deyince korktum ben de.
annen ve senin adına sevindim canım. inşallah son sürat iyileşmede ilerleme gösterecek. sende içini ferah tut tatlım. Misafir kabul etme bence artık ben etmiyorum zaten hamile olduğumdan beri kimse de rahatsız etmek istemiyor. Gelmek yerine çağırıyorlar sağolsunlar. Şu 9 ay içinde sanırım 2 kere misafir ağırladım. Gerçi biri yatılıydı ama mecburdu.
günaydın canım hergün yumurta yeme hem ödemi arttırır hem kaşıntı yapar dedi baa ebe...gün aşırı yiyorum bende şimdi
yumurta çok az yemeye başladım ben de uzun zamandır ama yine de kaşınıorum. özellikle gecelerii. benim onla alakası yok galiba. eh buna da şükür napalım..
sabah annemlere kahvaltıya gittim, ama gitmez olaydım.
hamilenin halinden insan biraz anlar.babam acayip sinirlerimi bozdu,öyle havadan sudan annemle kahvaltı masasında laflıyoduk,babam agrasif bi insan normaldede ama bukadarda olmaz, her lafımda tersliyo beni, konuşurken öyle deil böyle deil,sizene, beni susturamazsın ,az konuş en küçük sensin vs.. en sonunda bende patladım..çantamı aldım çıktım,bidaha gelmiycem baba beni bu halimde bile sinirlendiriyosun dedim.ağlaya ağlaya eve geldim..ama anneme çok üzüldüm oda şok oldu durdurmaya çalıştı beni ama bende ok yaydan çıkmıştı, baktım arkamdan ağlıyo..en çok o içime dert oldu şuan çok üzgünüm..ama babama ders olsun biraz, bukadar sinirli davranmasın artık bize tak dedi..hele şimdi hiç çekemiyorum, bilirsiniz duygusallık tavan yapmış durumda..
benki herkesin parmakla gösterdiği bir evlat oldum hep ona.. hamileliğimi bile kabullenemedi hala, hamileliğimin sonuna geldim, daha bikere bile lafını etmedi, normalmişim gibi davranıyo hep..ne bebek muhabbeti ne hamilelik tek kelimem etmiyo, biz konuşunca odayı değiiştirio..ya sabır çekiyorum ama bazen anlayamıyorum ve haketmiyorum..evlendim 2 sene oldu, evime belki 5 6 kere gelmiştir,oda benim zorumla. uzun bi süre gitmeyi düşünmüyorum.artık tak etti banada...
içimi döktüm size rahatladım biraz
cnm kıyamam. insanın bu dönemde en çok ailesine ihtiyacı oluor valla. kötü bişi olunca çok üüzlüo insan. benim de kayınpeder hamile değilmişim gibi davranıo. nedenini anlayamadım. s en anlayabildin mi babanın davranışlarını. çok sıkma canını. insanın ailesi bile olsa hata yapabiliorlar boşuna canını sıkma.