2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba cnm daha yeni gördüm yazdığını. valla ben de tuzdan yağdan uzakduruorum ama yine oluo. gece dediğin gibi uyutmuor. ellerimde değil amakollarımda bacaklarda oluor.inş cnm hemeroid olmassın. kan verirken aç ve uykusuzdum ondan oldu galiba yoksa korkmuorum kandan iğnedenfilan.. inş senin de gönlüne göre olur doğumun cnm

ay cnm sende de mi var. ALlah kolaylık versin zor hemeroid. çok şükür çok acımıo ama yine rahatsızlık verio. doğumdan sora da geçmez tedavi olmassan hatta daha kötü olabilir dedi doktor. o yüzden ilaçları doğumdan önce alsam ii olur galiba. normal doğumda daha kötü olabilir çünküü. kan verirken bakmamak lazım :) çatı muayenesini kolay bişi sanıodum. zormuş galiba. aman olmasın zaten istemiorum:)

günaydın canım hergün yumurta yeme hem ödemi arttırır hem kaşıntı yapar dedi baa ebe...gün aşırı yiyorum bende şimdi

yumurta çok az yemeye başladım ben de uzun zamandır ama yine de kaşınıorum. özellikle gecelerii. benim onla alakası yok galiba. eh buna da şükür napalım..

cnm kıyamam. insanın bu dönemde en çok ailesine ihtiyacı oluor valla. kötü bişi olunca çok üüzlüo insan. benim de kayınpeder hamile değilmişim gibi davranıo. nedenini anlayamadım. s en anlayabildin mi babanın davranışlarını. çok sıkma canını. insanın ailesi bile olsa hata yapabiliorlar boşuna canını sıkma.

ben sürekli ölçmüyorum haftada bir falan parmaklarım süzgeç oldu yaa...hep düşük çıkıyor şükür...
aynısı bana da oluyor bazen hareket etmeye nazlanıyor bazen bir dakika durdugu az olmuyor.. bugün mesela nazlı günü o yüzden sıkıntı etme rahat olursan o da rahatlayıp hareket eder..
doğru söylüyorsun benim sezeryan tarihi belli oldu ya 5 temmuz gerildim biraz aslında ama miniğim hep taklalar atardı..bugün ne olduysa..
dra gitmedik canım sola yattım ya baya bi uyumuşum sonrada yemek yaptım geldim...
Sarıpapatya hareket ettimi bebişin? benim ki hareket etmediğinde göbeğimi kucaklar gibi 1 2 kaldırıyorum rahatı bozuluyor hemen kıpırdıyor bii dene istersen
çok az hareket etti canım...1-2 defa ama eskisi gibi değil..küçük küçük...dalgalanırdı eskiden dur dur yapma diye bağırttırırdı beni...dediğini yaptım şimdi rahatsız oldu hanfendi..bak oynadı yine şimdi..

uykucu cücem... korkuttu beni bugün..sola yatana kadar hiç kıpırdamamıştı bugün..az önce yaptım oynadı gerçekten şükür ya...buraya kadar geldik Alahım sen yardım et bize hepimize ...

merhaba mirabelle
bir şey soracaktım canım gebelik takvimin doğru mu
eğerdoğruysa 1 hafta önce işten ayrılman gerekmiyormuydu. çünkü son 3 hafta (21 gün) çalışamazsın diye biliyorum 37 +6 dasın 37+0 da ayrılman gerekiyordu ben böyle biliyorum acaba yanlış mı

kızlar benim çatı muayne biraz acıdı. doktor bebek kanala inmiş ama daha tam demedi. yürüyüş yap kolay insin dedi. zaten çalışırken günde yarım saat yürüyordum şimdi de yürüyorum ama izne ayrıldığımdan beri sıkıntılardayım . ne vakit geçiyor ne gece uyuyabiliyorum. çalışırken yatardım hemen uyurdum şimdi dinlendiğim için uyku yok. çalışınca vakitde kolay geçiyordu. şimdiye kadar nasıl geçti anlamamışım. ama son 1 hafta sıkıntıdan öldüm.
benim kasılmalarım oluyor ama sancı falan yok. doktor çatı muaynesinde 1 2 santim açılma var dedi.

ayyy ne hallere geldik canım yaa annelik gerçekten zormuş daha olmadan anladım uykusuzluk, ağrı acı, doğum acısı vb.... daha bir sürü şey yaşadık Allah sağlık versin bütün bebişlere ve annelere ayy keşke herkez yine böyle açabilse bilgisyarını ne güzel sohpet muhabbet kafa dağılıyo biz topik olarak birbirimizi yalnız bırakmayalım kızlar

Acı olmadan tatlı da olmaz derler ya bu kadar sıkıntı çekmesek bebişler bu denli de sevilmezdi heralde.Annelik bu yüzden bu kadar kutsal galiba..Amin canım Allah sağlık versin de biz çekeriz napalım.Şimdi hamilelikle ilgili şikayetlerimizi konuşuyoruz bebişlerimiz doğunca da onların sorunlarını paylaşacağız .Ama sanırım bu kadar sık giremeyiz...Ben iki aydır evdeyim yeni yeni konuşmaya başladım topikte insanın kafası dağılıyor gerçekten..

sevil uyuyamadın mı?
heyecan doruktadır şimdi sende

canım valla hiç sorma bende anlamadım ne hissettiğimi heyecanmı korku mu stresmi böyle ortaya karışık bişey rabbim herkese ve bana yavrusuna sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin amin

kızlar sabah saat 10 30 da sezeryana gireceğim sabah 7 30 da hastanede olcam lütfen dualarınızı benden esirgemeyin allah hepimizi sağlıckla yavrusuna kavuştursun hepiniz allaha emanet olun inşallah çok güzel haberler yazmak nasip olur buraya inşallah hamilelik masalım mutlu sonla biter:))))))

canım valla hiç sorma bende anlamadım ne hissettiğimi heyecanmı korku mu stresmi böyle ortaya karışık bişey rabbim herkese ve bana yavrusuna sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin amin

saatler kaldı bütün hayatın değişecek
bilmedğimiz için garip geliyo acaba nasıl olucak diye düşünüp acayip ruh halina bürünüyoruz

ben bi haber duymadım canım, inş iyidir o da bebişi de..
senin oğlun da inşallah iileşir canım bir an önce..

COLOR][/B]
saol cnm daha iyi elhamdülillah
sorma cnm benim hat safada duygusallık bi selame doğursak süper olacak inş

esracım bunlarda fazla ayıp etmişler yani lohusa kadının yanında sende alıp senayı uyusaydın kusura bakmayın yorgunum falan deseydinn
cnm inş selametce doğur bebişini al kucağına bizede güzel haberleri ver allah yardımcın olsun inşş
asudem kullanıcısından alıntı
kizlar nasilsiniz.... uzun süreli bir hastane serüveninden stresten sonra cok sükür kuzumu kucagima alabildim... yüksek tansiyon ve preeklampsiden dolayi bebegim yeterince gelismini tamamlayamadigi icin sanci verilerek doguma hazirlandim.... ama o gün o vrilen sancilardan sonra bebegimin kalp atislari tehlikeye griince direk sezeryana alindim cok acil oldu... ben hala soktayim kizim biraz minik ama sükür saglikli vücut isisinda problem var sadece isisi cok düsük o yüzden 1 gün küvezde kaldi... 5 gün hastanede kaldik... bugün evimize geldik sükür simdilik hersey yolunda bende kuzumda iyiyiz.... darisi difer bekleyen annelerin basina, o kadar güzel bir duyguki kokusu rengi teni herseyi bambaska... kizim 36+3 te 2100 gr 44 cm olarak dogdu.... anne karninda daha cok bekletmek daha cok riske gireceginden erkenden alinmasi benimde icimi rahatlatti... simidlik sizlere haber vermek icin kisada olsa durumumuzu anatim ama dogum hikayemi detayli olarak yazicam.... sagolsun mecik arkadasimiz haber vermis dogumyaptigimi....
herkese kucak dolusu sevgiler, kizimda teyzelerini kucakliyor :))
gözün aydın cnm güle güle büyüt meleğini

hayırlı doğumlar canım,Allah kolaylık versin,miniğini al gel kucağına.

Hadi bakalım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sorunsuz bi operasyon dilerim...Tek tek kavuşuyoruz meleklerimize

Kaşınmaktan uyuyamıyorum saba kese yaptım gunduz biraz az kaşındım gene başladı bacaklarım kollarım kasınıyor delircem...sanki sivri ısırmış gibi heryerim nokta nokta..Avuç içlerimde kızardı dr a gtsem mi acaba ciddi bir şey midir hiç başıma boyle sey gelmemişti

Gitmelisin tabiki, benimde seninki gibi başlamıştı kaşıntı ve ufak noktalar. sonradan başıma gelenleri anlatıp seni korkutmak istemiyorum. sen git bence, zaten fenistil jel ya da benzeri birşey veriyorlar. çok kilo aldınmı?

23 kilo aldım merak ettim ne geldi başına cok ciddi mi çok kaşınıyorum

23 kilo aldım merak ettim ne geldi başına cok ciddi mi çok kaşınıyorum

herkes doğum sancısından bağırırken , ben kaşıntıdan nolu rkurtarın beni diye avaz avaz bağırarak gittim sezaryana. son ayımda oldu . önce tatlı kaşıntı ve minicik noktalardı sonra kaşıntı şiddetlendi. özellikle geceleri önüne geçilemez hale gelmeye başladı. gecede 3 sefer suyun içine girip keselediğimi bilirim. sezaryandan sonra geçmesini beklerken daha da arttı vücudum kırmızı lekelerle doldu sanki kaaynar su dökülmüşte haşlanmış gibi, harita gibi parçalı paçalıydı. doğumdan sonra sadece kaşıntı için 20 tane hap içiyordum günde , tam 1 avuç içi dolusuydu. bebekte ne süt emdi, ne ben kaşıntıdan kendime gelebildim. aman allah korusun sakın böyle birşey olmasın seninki. yazarken bile gözlerim doldu şuanda. adı gebelik dermatozu. 2 çeşidi var bi tüm vücuda yayılan, diğeride sadece karın ve karından aşağısı tüm bacaklarr. benimki ikincisiydi. ayrıca bende 8. ayıma kadar 20 kg almıştım son ay +15 kg daha aldım tamamen istek dışı ve yemeden. he birde nefes problemi yaşıyordum. 2 yastıkta kesmiyoru 3 yastıkla oturarak yatıyordum son ay işte kaşıntı yavaş yava seyrini arttırıyordu o zamanlar. şimdi bu kadar yazdım yeter, şuan seni korkutmak istemiyorum. benim o yaşadığımı hiç kimsenin yaşamasını istemiyorum. dolayısıyla sen dr gi görün, varsa öyle birşey ilerlemeden durdurulsun. dr gebelik dermatozu diye sorarsın ayrıca googledada bulabilirsin. çok kaşınma kaşınınca hemen suya koş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…