Izin aldım as sonra gidiyorumm holleyyy:112:
canım Annenin durumunun iyiye gitmesine çok sevindim
sedacım çok sevindim canım annenin durumunun iyiye gitmesine
iyi bari git dinlen şekerim. seninle günlerimiz çok yakın bebeğin kıyafetlerini felan yıkadınmı canım sen... ben de bugün yarın düşünüyorum da ...
herkese merhaba ben buraya uğramayalı yeni arkadaşlarımız olmuş
beni hatırlayan arkadaşlara benden bi haber .... oğlum 21 haziran salı sabahı saat 8.25 te normal doğumla dünyaya geldi
ikimizinde sağlık sıhhati iyi çok şükür birde şunu eklemek istiyorum doğum yapmamış arkadaşlarımın
Allah yar ve yardımcısı olsun inş. normal doğum izleyecekler için hiç düşünmeden epidural gibi dünyanın en büyük nimetlerinden
biri saydığım doğum şeklini muhakkak tercih etsinler güle oynaya doğumhaneye girip 10 dk da doğurup (doktorların hazırlığıda dahil) yine güle oynaya ayrıldım
gerçi 8 cm açılana kadar anestezi anca yapıldı sancının çoğunu çekmiştim sabaha karşı 6 da sancılarım sıklaşıp 7 de epidural istedim
7.30 apar topar anestezi uzmanı geldi anestezimi yaptı ve ben dünyanın en mutlu insanıydım hem sancı hissetmeyip hem oğlumu kucağıma alacaktım
öylede oldu dilerim tüm hamile arkadaşlar bir solukta kucaklarına alırlar yavrularını
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR BENDE KENDİME GELDİM BİRAZ.
serpilcim sen özleme kıyafetten bahsetmişsin ben yıkadım hepsini değil ama kaynanam ayıtmıştıbunları bunları yıka diye tabi dinlemiycem diğer aldıklarımıda yıkıycam temiz temiz giysin bi an önce yap derim hazırda dursun
yok canım daha yıkamadım file falan alacam çorapları falan küçük olunca kaçmasın diye bu hafta sonu veya haftaya diye düşünüyorum bende
günaydın canım hergün yumurta yeme hem ödemi arttırır hem kaşıntı yapar dedi baa ebe...gün aşırı yiyorum bende şimdi
ayyy canım sağol cevabın için ...offf gözümde büyüyor birde mobilyanın kokusu tam çıkmadı sanki 1 ay oldu geleli...ama yavaş yavaş yapayım bari iyice ağırlaşmaya başladım çünkü
canım ben tülcüye diktirdim 2 tane kese bedavaya geldi sende tül diktireceksen aklında olsun...üstünüde kurdaleyle büzdürdüm al sana file
Bu arada tünaydın kızlarAsil'in doğum haberini görünce hemen ona cevap verdim
Ay bende doğurmak istiyorum artık yawAma benim ehl-i keyif oğlumun pek niyeti yok gibi. Arada sadece özel bölgeme iğne şeklinde batmalar oluyor o kadar.
canımm tünaydın hoşgeldin...bende bebişin kıyafetlerini yıkayayım bari bugün
evet valla görüşemedik ohh evdesn şimdi o zaman sürekli hastahaneye gidip geliyordum valla.. ama çok şküür biraz atlattı...bende fena sancılanma oluyor ya..doktorumu arasam mı bilmiyorum birde akıntım fazlalaştı
günaydın canım... amannnn o kadar sıkıldım ki şu misafir işinden... siz gelmeyin ben size gelirim demek geliyo içimden
bende izne çıkınca temizlik yapılacak çok iş var bide çalşıyorken pek gelen olmuyor hem çalışıyor hem hamile diye tatile çıkıncada gelmek isteyene gelmede denmiyorki
günaydın canım hergün yumurta yeme hem ödemi arttırır hem kaşıntı yapar dedi baa ebe...gün aşırı yiyorum bende şimdi
Izin aldım as sonra gidiyorumm holleyyy:112:
ayyy canım sağol cevabın için ...offf gözümde büyüyor birde mobilyanın kokusu tam çıkmadı sanki 1 ay oldu geleli...ama yavaş yavaş yapayım bari iyice ağırlaşmaya başladım çünkü
canım ben tülcüye diktirdim 2 tane kese bedavaya geldi sende tül diktireceksen aklında olsun...üstünüde kurdaleyle büzdürdüm al sana file
Yıka yıka canım, bak sabırsız bizim meleklerimiz
Ya ben doğum sancısı nasıl bilmiyorum. Yalnız dün geceden bu yana ara sıra özel bölgeme iğne batması gibi birşeyler oluyor.Yine başladı o batmalar, aynı anda da karnım sertleşiyor. Bu mu yane sancılar? Anlamadım kızlar biri bana açıklasınBöyle batma olurken canım feci acıyorrrrrrrr
Evet canım gün belli olmayınca böyle heyecanla bekliyorsun. O da güzel bir duygu.
Merak etme sancılar başlayınca bebişin için okadar soğuk kanlı oluyorsun ki anlatamam. Sancı sırasında sana söylenen herşeyi bebişine kavuşmak için yerine getiriyorsun kuzu kuzu.
Ben ilk doğumumda hiç bağırmadım hiç çığlık atmadım. Sancı odasında kızımın kafası azıcık çıkınca apar topar doğumhaneye gideceğim sedyeye aldılar. Hemşire çığlık at kesik kesik nefes al diyor ben sadece kesik kesik nefes alıyordum en sonunda çığlık at diye bağırdı. Bende durduk yere nasıl atayım içimden öyle birşey gelmiyorki dedim. Ama hemşirenin çığlık at yoksa bebeği boğacaksın demesinin ardından bir çığlık attım ki sorma dışarda beni bekleyen eltim ve eşim şükür sonunda sesini duyabildik diye rahatlamışlar.Benden hiç ses çıkmayınca onlarda evham yapmış
herkese merhaba ben buraya uğramayalı yeni arkadaşlarımız olmuş
beni hatırlayan arkadaşlara benden bi haber .... oğlum 21 haziran salı sabahı saat 8.25 te normal doğumla dünyaya geldi
ikimizinde sağlık sıhhati iyi çok şükür birde şunu eklemek istiyorum doğum yapmamış arkadaşlarımın
Allah yar ve yardımcısı olsun inş. normal doğum izleyecekler için hiç düşünmeden epidural gibi dünyanın en büyük nimetlerinden
biri saydığım doğum şeklini muhakkak tercih etsinler güle oynaya doğumhaneye girip 10 dk da doğurup (doktorların hazırlığıda dahil) yine güle oynaya ayrıldım
gerçi 8 cm açılana kadar anestezi anca yapıldı sancının çoğunu çekmiştim sabaha karşı 6 da sancılarım sıklaşıp 7 de epidural istedim
7.30 apar topar anestezi uzmanı geldi anestezimi yaptı ve ben dünyanın en mutlu insanıydım hem sancı hissetmeyip hem oğlumu kucağıma alacaktım
öylede oldu dilerim tüm hamile arkadaşlar bir solukta kucaklarına alırlar yavrularını
Az kaldı canım biraz daha sıkacağız dişimizi mecburen.Ben de uyuyorum ama nedense yarım saatte bir uyanıyorum iki gündür sebepsiz yere.Doğumdan sonra rahatça yatacaksın inşallah diyeceğim ama bebişlerimiz bizi ne kadar rahat bırakacak bakalım.gece uyku tutmayanlardan da biri benim kizlar ya o kadar kotu oluorumki tarif edemedigim bir tuaflik var uzerimde nereye donsem ne yapsam gecmio rahat edemiorum dun gece 4 bucukta namazi kilip yattim onceki gecede ona keza ayni ondada uzun sure uyuyamadim gozumden uyku akio ama delirecem uyuyamiorum kiziminda masallahi var kaburgami kirmaya calisio herhalde ayaklariyla hic durmuo oglumda hic boyle seler olmamisti harul hurul uyuyodumm artik cildirmak uzereyim bir haftadir boyle oldum yahuu millet dogum zamani yaklasinca uykucu olurlarmis bende tam tersine zombii oldum doguracammi nedirr ayyy insllh biran once sag saglim dogum yaparimda rahat bir yatisa gecerim soyle rahatcana yatmayi ozledim rabbim hepinize saglikli sihhatli kuzularinizi kucaginiza almayi nasip eylesinn banada insllh...
Normal bi alerjidir muhtemelen ama sen yine de bi karaciğer fonksiyonlarına baktır canım geçmiş olsun...Herkese gunaydın kızlar...Bütün gece kaşınmaktan uyuyamadım avuç içlerim de kırmızı kırmızı alerji oldu bir şeye ama bulamadım
Yıka yıka canım, bak sabırsız bizim meleklerimiz
Ya ben doğum sancısı nasıl bilmiyorum. Yalnız dün geceden bu yana ara sıra özel bölgeme iğne batması gibi birşeyler oluyor.Yine başladı o batmalar, aynı anda da karnım sertleşiyor. Bu mu yane sancılar? Anlamadım kızlar biri bana açıklasınBöyle batma olurken canım feci acıyorrrrrrrr