2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım Annenin durumunun iyiye gitmesine çok sevindim

sedacım çok sevindim canım annenin durumunun iyiye gitmesine

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR BENDE KENDİME GELDİM BİRAZ.

serpilcim sen özleme kıyafetten bahsetmişsin ben yıkadım hepsini değil ama kaynanam ayıtmıştı bunları bunları yıka diye tabi dinlemiycem diğer aldıklarımıda yıkıycam temiz temiz giysin bi an önce yap derim hazırda dursun

iyi bari git dinlen şekerim. seninle günlerimiz çok yakın bebeğin kıyafetlerini felan yıkadınmı canım sen... ben de bugün yarın düşünüyorum da ...

yok canım daha yıkamadım file falan alacam çorapları falan küçük olunca kaçmasın diye bu hafta sonu veya haftaya diye düşünüyorum bende

Canımmmmm çok şaşırdım ve de çok sevindim... Daha geçenlerde bebeğimizin kıyafetlerini yıkadığımızdan söz ediyorduk

Allah analı babalı büyütsün hayatım. Oğluşunun da ömrü uzun olsun inşallahhhh

Bende senin gibi epidural normal istiyorum. İnşallahhh bende senin gibi güle oynaya doğurdum geldim derim.

Arada gir ve kendinden haberdar et canım. Özelden de yaz muhakkak Öpüyorum seni canım

Bu arada tünaydın kızlar Asil'in doğum haberini görünce hemen ona cevap verdim

Ay bende doğurmak istiyorum artık yaw Ama benim ehl-i keyif oğlumun pek niyeti yok gibi. Arada sadece özel bölgeme iğne şeklinde batmalar oluyor o kadar.

ayyy canım sağol cevabın için ...offf gözümde büyüyor birde mobilyanın kokusu tam çıkmadı sanki 1 ay oldu geleli...ama yavaş yavaş yapayım bari iyice ağırlaşmaya başladım çünkü

yok canım daha yıkamadım file falan alacam çorapları falan küçük olunca kaçmasın diye bu hafta sonu veya haftaya diye düşünüyorum bende

canım ben tülcüye diktirdim 2 tane kese bedavaya geldi sende tül diktireceksen aklında olsun...üstünüde kurdaleyle büzdürdüm al sana file

günaydın canım hergün yumurta yeme hem ödemi arttırır hem kaşıntı yapar dedi baa ebe...gün aşırı yiyorum bende şimdi

iki gun once omlet yaptım 2 yumurtadan ondan beri kaşınıyorum...Ama bu hafta toplam 3 yumurta yemiş oldum 2 yumurta bırden yiyince mi ağır geldi acaba çok fena kaşıntı ama çatlaklarım ayrı kşınıyor vucudum ayrı

iyi fikir bende öle yaptirim bari arayıncaya kadar

canımm tünaydın hoşgeldin...bende bebişin kıyafetlerini yıkayayım bari bugün

canımm tünaydın hoşgeldin...bende bebişin kıyafetlerini yıkayayım bari bugün

Yıka yıka canım, bak sabırsız bizim meleklerimiz

Ya ben doğum sancısı nasıl bilmiyorum. Yalnız dün geceden bu yana ara sıra özel bölgeme iğne batması gibi birşeyler oluyor.Yine başladı o batmalar, aynı anda da karnım sertleşiyor. Bu mu yane sancılar? Anlamadım kızlar biri bana açıklasın Böyle batma olurken canım feci acıyorrrrrrrr

iyi olmasına sevindim canım annenin
stres yapma fazla artık

günaydın canım... amannnn o kadar sıkıldım ki şu misafir işinden... siz gelmeyin ben size gelirim demek geliyo içimden

evt yaa kimseyede hayır gelme diyemiyorum
bazıları hiç sormuyo bile müsaitmisin diye çat kapı
yürüyüş yolunda bizim ev geçerken uğruyolar

bende izne çıkınca temizlik yapılacak çok iş var bide çalşıyorken pek gelen olmuyor hem çalışıyor hem hamile diye tatile çıkıncada gelmek isteyene gelmede denmiyorki

mümkünse kimseye belli etme izine çıktığını
soranları var daha de geç gün felanda verme benden söylemesi
2-3 gün dinlen sonra dersin ben izne çıktım diye

günaydın canım hergün yumurta yeme hem ödemi arttırır hem kaşıntı yapar dedi baa ebe...gün aşırı yiyorum bende şimdi

yaa ben yumurtayı canım istedikçe yiyorum

Izin aldım as sonra gidiyorumm holleyyy :112:

ne mutlu sana

ya kızlardan biri onun için bişeyler demişti tuğçeydi sanırsam sirkeli su mu demişti ya hatırlayan varsa yada faceye yaz canım kızlar hatırlarlar...bende bugn gene hast.gidicem ordan eve gidicem daha hastahene çantam tam hazır dğeil onu ayarlıycam..diğer kıyafetlerini hemen yıkar balkona serer ütüler kaldırım mobilyamızda en geç c.tesi gelicek

canım sancı belden karına doğru oluyomuş diye okumuştum
senin bahsettiğin yalancı sancı diyolardı... :44:
sen yinede rahatsız olursan ara doktorunu

çığlık atınca noluyomuşki anlamadım..bebeğin nefes almasıyla ne ilgisi var :44:

merhaba hepinize kızlar
izne çıktığımdan beri parça parça temizlik yapmaktan öyle sıkıldımki, diyorum "Allahım ne olur meleğim gelsinde artık bebek seveyim,temizlikle uğraşmayayım" sanki
doğurunca temizlik gerekmeyecek eve. Evin tüm kapılarını sildim pilim bitti, sizler nasılsınız? geçmişi okuyamadım, doğum yapan tüm arkadaşlara geçmiş olsun, kuzularına kavuştular ne güzel, darısı benim gibi bekleyenlerin başına

evt yaa kimseyede hayır gelme diyemiyorum
bazıları hiç sormuyo bile müsaitmisin diye çat kapı
yürüyüş yolunda bizim ev geçerken uğruyolar

Ben gelenlere diyorum mutfak orda meyve kesin çay koyun giderken de bulaşıkları yıkayın bazen de evi süpürtüyorum :)))Keşke her gün arkadaşlarım gelse...
ben oyle uzanıyorum arkadaşlarım hizmet ediyor

sabah annemlere kahvaltıya gittim, ama gitmez olaydım.
hamilenin halinden insan biraz anlar.babam acayip sinirlerimi bozdu,öyle havadan sudan annemle kahvaltı masasında laflıyoduk,babam agrasif bi insan normaldede ama bukadarda olmaz, her lafımda tersliyo beni, konuşurken öyle deil böyle deil,sizene, beni susturamazsın ,az konuş en küçük sensin vs.. en sonunda bende patladım..çantamı aldım çıktım,bidaha gelmiycem baba beni bu halimde bile sinirlendiriyosun dedim.ağlaya ağlaya eve geldim.. ama anneme çok üzüldüm oda şok oldu durdurmaya çalıştı beni ama bende ok yaydan çıkmıştı, baktım arkamdan ağlıyo..en çok o içime dert oldu şuan çok üzgünüm..ama babama ders olsun biraz, bukadar sinirli davranmasın artık bize tak dedi..hele şimdi hiç çekemiyorum, bilirsiniz duygusallık tavan yapmış durumda..

benki herkesin parmakla gösterdiği bir evlat oldum hep ona.. hamileliğimi bile kabullenemedi hala, hamileliğimin sonuna geldim, daha bikere bile lafını etmedi, normalmişim gibi davranıyo hep..ne bebek muhabbeti ne hamilelik tek kelimem etmiyo, biz konuşunca odayı değiiştirio..ya sabır çekiyorum ama bazen anlayamıyorum ve haketmiyorum..evlendim 2 sene oldu, evime belki 5 6 kere gelmiştir,oda benim zorumla. uzun bi süre gitmeyi düşünmüyorum.artık tak etti banada...
içimi döktüm size rahatladım biraz

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım...Kucağına almışsın miniğini darısı başımıza inşallah.Keşke benim de öyle bir şansım olsaydı. maalesef eski sezeryan olduğum için bana normal doğum yaptırmıyorlar.
Az kaldı canım biraz daha sıkacağız dişimizi mecburen.Ben de uyuyorum ama nedense yarım saatte bir uyanıyorum iki gündür sebepsiz yere.Doğumdan sonra rahatça yatacaksın inşallah diyeceğim ama bebişlerimiz bizi ne kadar rahat bırakacak bakalım.Gece namaza kalktığımızda eşimle bi haftadır filan bi bebek ağlaması duyuyoruz alt katımızda yeni bebek var galiba.Öyle tatlı ağlıyor ki eşim de ben de bebişin ağlamasını uzaktan uzağa seviyoruz ,1 ay sonraki halimiz diyoruz.

Alıntılara bi hal oldu yine...

Japones'e

Orasını hiç sorma canım...Benim de ilk doğumumda oğlum rahatsız doğdu çok zor günler yaşadık.Annemde de hastane fobisi var hastanede duramıyor bi 10 gün yanımızda durdu duramadı gitti memlekete.Sonra geldi sağolsun ben işe başlayınca 2 ay baktı oğluma ama sanki evde ona işkence ediyoruz gibi çatlıyor sıkıntıdan evde.Alışkın değil eve kapanmaya çıkıp dolaşması gerek.Böyle olmayacak dedim ücretsiz izne ayrıldım 1 yıl.Oğlum rahatsızdı başındaki 1 dk bile ayrılamıyordu yanından tuvalata bile gidemediğim zamanları biliyorum bir yardımcıya ihtiyacım vardı yani işler için bir de.Ama sağolsun ne annem ne kayınvalidem gelmediler.Geldiler de bi hafta öyle bebek sevmeye ikisi de çatladılar patladılar evin içinde ben nasıl öyle duruyormuşum hiç dışarı çıkmadan vs vs...Sanki bebeğim normal bebek de ben dışarı çıkmıyorum hasta çocuk...Şİmdi de erken doğum tehlikem oldu 24. haftada 23 gün hastanede yattım ne anneme ne kayınvalideme haber verdim.Bi yardımcı tuttuk evde yatıyorum 2 aydır.kadın temizlk yemek hepsini yapıyor.Annemlerin haberi bile yok..Yine bi şey demiyorum ikisi de annedir ama insan alınıyor yine ne bileyim.İnsana sadece kocasından fayda var diyorum artık.Allah onlarsız bırakmasın bizi gerisi çok da önemli değil...

Herkese gunaydın kızlar...Bütün gece kaşınmaktan uyuyamadım avuç içlerim de kırmızı kırmızı alerji oldu bir şeye ama bulamadım
Normal bi alerjidir muhtemelen ama sen yine de bi karaciğer fonksiyonlarına baktır canım geçmiş olsun...

Doğumun yaklaşmış sanırım canım.İğne batması şeklindeki ağrılarn sebebi bebeğin çatıya yerleşmesi olarak okumuştum.Tarif ettiklerin de kasılmalar evet.Karnın taş gibi sertleşmesi durumu yani.Ama şiddetli değil sanırım bende de oluyor geldiği zaman hafif bi inleme sesi sesler çıkarıyor insan ister istemez...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…