- 4 Nisan 2009
- 575
- 5
- 44
sabah annemlere kahvaltıya gittim, ama gitmez olaydım.
hamilenin halinden insan biraz anlar.babam acayip sinirlerimi bozdu,öyle havadan sudan annemle kahvaltı masasında laflıyoduk,babam agrasif bi insan normaldede ama bukadarda olmaz, her lafımda tersliyo beni, konuşurken öyle deil böyle deil,sizene, beni susturamazsın ,az konuş en küçük sensin vs.. en sonunda bende patladım..çantamı aldım çıktım,bidaha gelmiycem baba beni bu halimde bile sinirlendiriyosun dedim.ağlaya ağlaya eve geldim.. ama anneme çok üzüldüm oda şok oldu durdurmaya çalıştı beni ama bende ok yaydan çıkmıştı, baktım arkamdan ağlıyo..en çok o içime dert oldu şuan çok üzgünüm..ama babama ders olsun biraz, bukadar sinirli davranmasın artık bize tak dedi..hele şimdi hiç çekemiyorum, bilirsiniz duygusallık tavan yapmış durumda..
benki herkesin parmakla gösterdiği bir evlat oldum hep ona.. hamileliğimi bile kabullenemedi hala, hamileliğimin sonuna geldim, daha bikere bile lafını etmedi, normalmişim gibi davranıyo hep..ne bebek muhabbeti ne hamilelik tek kelimem etmiyo, biz konuşunca odayı değiiştirio..ya sabır çekiyorum ama bazen anlayamıyorum ve haketmiyorum..evlendim 2 sene oldu, evime belki 5 6 kere gelmiştir,oda benim zorumla. uzun bi süre gitmeyi düşünmüyorum.artık tak etti banada...
içimi döktüm size rahatladım biraz
Canım baban eskiden nasıldı bilemiyorum ama bana sanki seni kıskanıyor gibi (yani evliliğini kabullenememiş gibi)geldi tabi bu yaptıklarını haklı göstermez hiç bir şekilde.Ben de 4 aylıkken memlekete gitmiştim babamla kavga ettim geldim.Hamilelikte biz daha duygusal oluyoruz babalar da eski hallerine devam ediyor anlamıyorlar bizi böyle şeyler yaşanabiliyor bu yüzden ne yazık ki.Bebişin olunca torunu nasıl kıymetli olacak bak gör sen ama tabi kırılan kırıldığıyla kalıyor.Keşke hiç yaşanmasa böyle şeyler..O olay aklıma geldikçe hala sinirleniyorum ama aklıma getirmemeye çalışıyorum sen de öyle yap canım.Şu an bebişlerimiz her şeyden önemli biliyorsun..