2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım baban eskiden nasıldı bilemiyorum ama bana sanki seni kıskanıyor gibi (yani evliliğini kabullenememiş gibi)geldi tabi bu yaptıklarını haklı göstermez hiç bir şekilde.Ben de 4 aylıkken memlekete gitmiştim babamla kavga ettim geldim.Hamilelikte biz daha duygusal oluyoruz babalar da eski hallerine devam ediyor anlamıyorlar bizi böyle şeyler yaşanabiliyor bu yüzden ne yazık ki.Bebişin olunca torunu nasıl kıymetli olacak bak gör sen ama tabi kırılan kırıldığıyla kalıyor.Keşke hiç yaşanmasa böyle şeyler..O olay aklıma geldikçe hala sinirleniyorum ama aklıma getirmemeye çalışıyorum sen de öyle yap canım.Şu an bebişlerimiz her şeyden önemli biliyorsun..

canım bende bilmiyorum sancı nasıl olıyor... ama doktoruma dedimki
-hocam ben sancı geldiğini nasıl anlıycam gerçek doğum sancısını,
-anlarsııııııııııınnnnn merak etme dedi güldü :) demekki çok acılı bişi

evt yaa kimseyede hayır gelme diyemiyorum
bazıları hiç sormuyo bile müsaitmisin diye çat kapı
yürüyüş yolunda bizim ev geçerken uğruyolar

anamm bize denk gelenlerin hepsi hayırsız bak gözdenin arkadaşları evi bile süpürüyomuş...ablam bile gelse yemeği sofrayı ben yapıyorum

canım evet en güzeli sirkeli su gerisi hikaye... ama benim cam 1 ay açık kalmasına rağmen hala çok azda olsa kaldı böle kimyasal gibi değil ama sunta kokuyo işte... en güzeli kaplama mobilya almak cilalı almıyacaksın onlar hiç kokmuyo

ooooo süper senin arkadaşlar yaa..bize gelenlerin hepsi hımbıl ağzına beslesen sesleri çıkmaz..

canım baban bencil bi insan anşadığım kadarıyla...ya eskilerin çoğu böyle aslında annelerimiz 4-5 tane doğurmuş babam canına rahmet olsun sadece 1 gecelik bi ablamı kucağına alıp pışpışlamış ondada annem hastaymış ağır düşün yani... o yüzden anlamıyolar şimdi bizim halimizden....boşver annen sana yeter gelir gider kadıncağız anneler canımızın yarısı iyiki varlar

selamlar kızlar yarın işyerinde son günüm sağolsun arkadaşlar pasta almışlar öğleden önce parti yaptık yarında şubemdekiler bişler yapıyp getircek ben yapcam buı sefer yine gidişimi kutlıcazgitmemem herkes cok seviniyo sağolsunlar bi arkadaşımda şimdi hedi,ye alıp gelmiş ikinci hediyesi utandırıyo beni alma diyorum sağolsun yeğenine alırken benide hatırlıyomuş
dun akşam 2 yalık bi bebeksevmeye gittik çok şekerdi melek gibi bişi, kucağa yüzüstü yatırınca cok hoşuna gidiyo sanırım kafa aşağıya dönük rahat ediyo anne karnı hissi oluştuğunu düşündüm ne kadara muhteşem bişey ya inş yaşamak nasip olur kendi kızımı kucağıma almak sevmek ah bi gelsede sevsek gelmiyo yerini sevdi galiba
gerci daha yatagımızı ve esyalarımıza yerleştirmedik oda naz yapıyo belkide o yuzden neyse haftasonu temizlik yapcaz eşimle nasipse daha cok o yapcak gibi deson haırlıklarımızı bitirelim bakalım

selam canım hoşgeldin..tekrar aynı işyerine döneceksin galiba öyle anladım.. iş arkadaşları ve ortamı da çok önemli ne güzel....

MERHABA KIZLAR
bebişim sabahtan beri hiç hareket etmiyor çok üzgünüm
bende gebelik şekeri var kaç aydır ağzıma tekbir tatlı bişey bile değmedi bugün çikolata lokum yedim ilk defa bakalım napcak...
oofff eşimide aradım kıpırdamazsa dra gidelim dedim

canım eşin hemen gelsin git bence doktora vakit kaybetme..

selam canım hoşgeldin..tekrar aynı işyerine döneceksin galiba öyle anladım.. iş arkadaşları ve ortamı da çok önemli ne güzel....

evet canım aynı yere döncem nasipse var tabi bisürü gıcık tipte yinedes sağolsun değerli arkadaşlarım çoğunlukta

canım morlaini bozma hemen biyerde okdudum doğuma hazırlanan bebek daha cok uyur son haftalarda diyo uzan dümdüz bi bak olmadı sola yat bi bak bisüre

canım önemli birşey değildir sakın panik yapma ama içinin rahat etmesi için mutlaka doktora git,
eşin gelene kadar sola yatsana, işe yarıyor
hatta biraz da dürt bakalım
benim uykucu cüce de bazen beni korkutuyor, günü gününe uymuyor bazen çok hareketli bazen bütün gün uyuyor
bir iki dürtünce uyanıp azıcık hareket edip tekrar uyuyor hadi sende dene haber ver

bende parça parça yaptım hep temizlik..annem geldi de allahtan şimdi son bi temizlik yaptı çok şükür..:26:bebişler doğsun bende yapmam ya bebişimle ilgilenirim vala

bende de şeker var, dün burger dan whopper menü + sufle söyledim. normalde 2 saat sonra ölçümde 120nin altına inmesi lazım. benimki 3. saatte hala 155lerdeydi.
bgn de arbys yedim, sufle yerine de dondurma 135lerdeyiz 2 saat sonunda.
şekerden dolayı bir şey olmaz bebeğe, iri olur diyolar. sıkma canını, biraz dürt, hissedersin hareketleri.

aynısı bana da oluyor bazen hareket etmeye nazlanıyor bazen bir dakika durdugu az olmuyor.. bugün mesela nazlı günü o yüzden sıkıntı etme rahat olursan o da rahatlayıp hareket eder..

merhaba kızlar benimde bebeğim bir gün çok hareket etse birgün daha az hareket ediyor birde benim bebeğim geceleri sanki daha bi hareketli anlaşılan bebiğim doğunca beni geceleri uyutmayacak

Ben de öyle evhamlanınca sırt üstü yatıp orasını burasını dürtüyorum yavaş yavaş rahatsız olup hareket ediyor sonra yine uyumaya devam ediyor. olabiliyor bazen öyle canım benimki de 3 gündür sadece ben dokununca hareket ediyor.Bi şey yoktur inşallah hareket etmezse doktora gidin bakalım.

kızlar hareketlerle alakalı geçenlerde ben de zayıf hissediyordum.3.4 gün sürdü. doktora gittim.nst ye girdim.

bi problem yok elh.
doktor "artık büyüdü yeri daraldı "dedi...

korkulacak bişe yok yaniiiii...

Sarıpapatya hareket ettimi bebişin? benim ki hareket etmediğinde göbeğimi kucaklar gibi 1 2 kaldırıyorum rahatı bozuluyor hemen kıpırdıyor bii dene istersen

selam kızlar....nasılsınız....farkındaysanız herkes aynı problemi yaşıyor...demekki normal şeyler bunlar...
geçen hafta doktorum bana bundan sonra takip et dedi...günde 10 defa oynaması gerekiyormuş....birde sancılara...nasıl sayacağızki ...canı isterse oynuyor...

kızlar benim paşam geceleri yattığım an kıpır kıprı...maşallah...babsındanmı kıskanıyor ne yapıyor...yanyana yaklaştırmıyor bizi....tekmelere başlıyor...ne yapalım o iyi olsunda yeter...biz kardeş kardeş yatarız eşimle....gerçi sabaha kadar kalk yat ..insan birşey anlamıyor.....

selam canım hoşgeldin.. bende bazen takılıyorum hareket olayına ama benim kızın maşallahı var... herkez maksimumda yapmayı çok seviyo... az önce bide hapşururken altıma kaçırdım azcık çok utandım

Selam canım.Burası sayesinde normali anormali öğreniyoruz gerçekten tecrübe oluyor hepimize...Bebekler hareket halindeyken daha çok uyurlarmış zaten canım.Beşik etkisi yapıyormuş hareket.Ama seninki paşa babasından kıskanmış da olabilir tabii..Bizim kızlar büyüyünce babalarının yanına bizi yaklaştırmayacaklar..

Hapşururken değil de benim kızım da karate yaparken kaçıracak gibi oluyorum ben de .Bu gece altımı tutarak uyandım az daha kaçırıyodum hanfendinin mesaneme çalışması üzerine..:26:Sen niye utanıyosun kızının marifeti hepsi o utansın...

Bu arada az önce haziran annelerine uğradım hepsi doğurmuş hemen hemen, topikte in cin top atıyo..Sarılıktı süttü onları konuşuyorlar bizim ayımız da yaklaşıyor 1 ay sonra biz de öyle olucaz inşallah...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…