2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım gözün aydın çok sevindim yesin teyzeleri onu

canım taşıyıcı olması farklıymış hasta olması farklı dedi taşıyıcıda beraber yaşanabilio sağlıklı bir şekilde ama hasta olursa her ay kan takviyesi gerekiyomuş umarım bebeğime geçmez

maşallah canım Allah analı babalı büyütsün...kavuştun miniğine şükür..benimde bu aralar tansiyonum yükselmeye ve başım ağrımaya başladı ama dr çok önemsemedi bişey olmaz inş

evlenirken test yapılıyo ya yapılmışmıydı sana

Asudem hoşgeldin canım nasıl gidiyor annelik her şey yolunda değil mi bebişinle...

evet canım sağlıklı olma ihtimali %25 , taşıyıcı olma ihtimali %50 , hasta olma ihtimali %25 miş

kızlar dün hafif şiddette bir adet sancısı girdi,annem garibim telaşlandı doktora gidelim diye,ben de son ay normaldir dedim ama baktım da hiç özlememişim adet sancılarını,böyle iyiydik biz,diyorum son ana kadar kalsa içerde ben memnunum halimden

offf canım yaa inşallah öle değildir ne diyeceğimi bilemedim inan Allah korusun minik meleğimizi inşallah

bebişine bişey olcanı sanmıyorum canım dua et sağlıklı olcak inş...

inşallah sonuç akdeniz anemisi çıkmaz canım çıkarsada üzülme tedavini en iyi şekilde olursun..

gözünaydın canım maşallah kızına Allah sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallah..

canım test yaptırdım sürekli kansızlık çıkıyodu kan ilacı verdiler hep akdeniz anemisi normal teste çıkmıyomuş

offf inşallah devamı gelmez tek avantaj açık tenli olunca o kadar kötü durmuyo çatlak sanki

inşallah canım ama bu çatlaklar mor mor sanki damar çatlağı gibi

Tühh, son anda çatlak oldu demek... Daha artmasın, bu kadarla kalsın canım. Bol su ve nemlendirici canım, devam....

sorma nemlendirici şişesi elimde

gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallah

saol canım darısı başına vala...

ayy çok sevindim kızımızın iyi olmasına
allah analı babalı sağlıklı uzun bir ömür versin...

başka bir doktora daha görüneceğimi yazmıştım ya kızlar az once randevu aldım ordan
36. haftadan sonra doğum yapmıyormuş ama muayneyi kabul etti
doğurmassanız haftaya salı görüşürüz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…