2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım abartmak değil bende kendi isteğimle sezeryan olacam zaten

sen öyle yazınca kırılacak arkadaşlar olabillir diye dedim fıstık
ben mesela sezeryandan korkuyorum ama bebiğim dönmedi elimden bişey gelmiyo

selam canım artık sende evde kös kös oturup kime sarsam gurubunun bi üyesisin :KK62:

:KK1::KK1::KK1:
ay bana kimse bulaşmasın...

kızlar göbeğim çatlamadı diyip duruyordum yaa , kasığa yakın yerde sol bacağım çatladı
bebeğin kafası orada ağrıda yapıyor :KK59:

SEZERYAN TARİHİM BELLİ OLDUUUU.....:KK66::KK66::KK66::KK62::KK62::KK62:
SOOOONNNN 14 GÜÜÜNNN....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
5 TEMMUZDA kavuşuyoruz inş.meleğime...
Tebrik ederim canım günlerin su gibi akıp geçer inşallah...:KK9:Biz ne zaman gün saymaya başlayacağız bakalım...:KK69:
Selam kızlar :KK68:

İzmir yine yanma dereceesinde :KK31: Bayılmazsam iydiir. :KK45:
Tuğçe ne yaptı acaba? Çok merak ediyorum ya :KK62:

Selam canım hoşgeldin.İzmir daha kötüdür tahminim ama İstanbulun da ondan arda kalır yanı yok bugün..Yanıyoruz ..:95:

Kızlar Tuğçe şimdi yazdı Face'e... Eymen doğmuş. 2830 gr 47 cm... Maşallah Eymen'e... Allah analı babalı büyütsün inşallah...:KK16:

Bi bebişimiz daha oldu...:KK64::KK64::KK64:Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahh Eymenimiz...:nazar::KK16:
a.s. canım hoşgeldin...
serbulocum boşver yaa.sende tehdit et ileride torununu da sevemezsin ozaman de ..insanlarda çok rahat...ama senin en azından kayınvaliden.
benim abim bana neler söylüyor anlatamam....annemlerle abimlerde aynı apartmanda oturuyorlar ve annem gelinimiz çalışmadığı halde onların yemeklerini yapıp birde iki çocuklarına da bakıyor .geçen hafta annemle babam bizde kaldı bir gece ,ben birden annemleri kullanan fırsatçı ve bilmem kaç kişinin birden düzenini bozan birisi oldum ve bunları beni gecenin bir vakti üşenmeyip beni arayan abim söylüyor..ve hamileyim ve tek kardeşim ve adamın ettiği laflara bak...o gece uyuyamadım ama sonra boşverdim gitti....bebişleri düşünmek lazım..gerisi inan fasa fisoo hele kaynanaaa ,salla gitsin :)

:KK19::KK47:Boşverebiliyorsan ne mutlu sana canım herkes yapamaz ama ne güzel takmıyosun...

Tebrik ederim canım günlerin su gibi akıp geçer inşallah...:KK9:Biz ne zaman gün saymaya başlayacağız bakalım...:KK69:

Selam canım hoşgeldin.İzmir daha kötüdür tahminim ama İstanbulun da ondan arda kalır yanı yok bugün..Yanıyoruz ..:95:

Bi bebişimiz daha oldu...:KK64::KK64::KK64:Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahh Eymenimiz...:nazar::KK16:

a.s. canım hoşgeldin...

:KK19::KK47:Boşverebiliyorsan ne mutlu sana canım herkes yapamaz ama ne güzel takmıyosun...

Hoşbuldum canım. Pazar sıcaklıklar düşecekmiş öyle diyorlar bakalım beklemedeyiz.:KK31:

hey Allahım yaa böle bi zamanda seçmece bunların hepsi:KK47:bacım gel biz seninle el ele tutuşup nihatla tanerden boşalan dominik adasına yerleşelim orda doğuralım bebekleri:KK53:

ay harika fikirrrr :KK1:
bu sefer senin kayınvalide ay dostlarr gelin benden torunumu kaçırdııı diye dövünür :KK53: ay ne ayıp neler söölüyorum büyüklerim hakkında :KK61:

sağol canım 1-2 haftaya sizinde belli olur artık...aslında dru biraz sıkıştırmasaydım tarihi haftaya verecekti ben ısrar ettim..sende sıkıştır bidahaki kntrole..

Hoşgeldin canım

Sağol canım valla. Giriyorum; ama gece yatarken. En azınan gece düzgün uyuyayım:KK37:

İyi yaptın şekerim :21::21: Arada uğramak lazım buralara :KK66::KK66:

KOlay gelsin cnaım, geceleri hakikaten zor oluyor

Kızlar aranızda normal doğum düşünen varsa buna baksın :)

www.b ebek.com/doguma_hazirlik/dogum_icin_egzersizler

Nefes egzersizleri :KK12:

ilk baştaki b harfi birleşik tabii :)

Sağol cnaım, bakacağım

sen öyle yazınca kırılacak arkadaşlar olabillir diye dedim fıstık
ben mesela sezeryandan korkuyorum ama bebiğim dönmedi elimden bişey gelmiyo

:KK1::KK1::KK1:
ay bana kimse bulaşmasın...

kızlar göbeğim çatlamadı diyip duruyordum yaa , kasığa yakın yerde sol bacağım çatladı
bebeğin kafası orada ağrıda yapıyor :KK59:

Tühh, son anda çatlak oldu demek... Daha artmasın, bu kadarla kalsın canım. Bol su ve nemlendirici canım, devam....

slm kızlar geçmişe hiç bakmadım herkes iyidir umarım benim akdeniz anemisiyle ilgili tahlillerim bugün çıktı yarın doktora gösterecem değerlerim çok düşükmüş akdeniz anemisi olabilir yani ve çıkarsa kızımın sağlıklı olma ihtimali %25 miş çok kötüyüm :KK43::KK43:

slm kızlar geçmişe hiç bakmadım herkes iyidir umarım benim akdeniz anemisiyle ilgili tahlillerim bugün çıktı yarın doktora gösterecem değerlerim çok düşükmüş akdeniz anemisi olabilir yani ve çıkarsa kızımın sağlıklı olma ihtimali %25 miş çok kötüyüm :KK43::KK43:

canımmmm geçmiş olsun çokk inşallah düşündüğün gibi olmaz... değerlerin derken hangi değerin çok düşük olunca akdeniz anemisi oluyo bendede çoktu kansızlık bende bi bakayım testlerime

Canım, önce doktorun ne diyecek, moralini bozmamaya çalış. Eğer akdeniz anemisi olma durumun varsa kızının sağlıklı olma ihtimalini yazmışsın, yani onda da mı bu hastalık görülme olasılığı var?

selam kızlar,
bugün annem gelecekti cam silmeye ve perde yıkamaya
ben de bi gaz eşime de dedim mutfak dolaplarını da biz silelim
bir-iki dolandım baktım yoruldum, bıraktım garibimi mutfak dolaplarıyla baş başa..:KK53:
annem de hala yok ortalıkta..:KK37:

neyse ben bi geçmişe bakiym da geleyim..

kolay gelsin canım :KK1:

aa sen varya..valla benim kaynanam desr gidicem diye oynaya oynaya gönderirim kalıp herşeyimr karışır annemde olmayacak zaten..geçen bile ee eltilerinde bebek odasını düzersiniz içimden dedim onlar kim 9 ay boyunca arama sorma annem o kadar rthatsız olsun arama sor sonra bebek odamı onlara mı düzdürcem sinirimden çatlıycam:KK47::KK47::KK47:

ayy tatlım sağol... yazmadım zaten konuyu...bıktım artık... annem yaşlı hasta 67 yaşında kaynanam daha genç, annemi dayım umreye götürcekti kadın ben doğum yapıcam diye gitmedi... kaynanamda bi işe faydası olmasın diye köye gidicem diyo akşam 2 de bir... eşimde sesini çıkarmıyo hiç onada kızdım...kaynanam bide diyoki ben 5 tane doğurdum bana kimse yardım etmedi...annemde sesini çıkarmadı garibim bende bişey demedim şiştik kaldık işte şeker....

ay hiç sormayın benim kaynanada başka şehirde ya 2 güne bi arar ne zaman geliiyim diye :KK36:

Kızlar Tuğçe şimdi yazdı Face'e... Eymen doğmuş. 2830 gr 47 cm... Maşallah Eymen'e... Allah analı babalı büyütsün inşallah...:KK16:

allahım analı babalı sağlıklı sıhatli büyümek nasip etsin inşallah :KK16:

selam güzel annişler
benim internet dün akşam bağlandı, bugünde 37. hafta iş görmezlik raporumu aldım, artık evdeyim :KK66::KK66::KK66:

Eymen bebişimiz doğmuş çok sevimdim , analı babalı sağlıklı uzun bir ömür ömür geçirsin:nazar::nazar:

gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallah :KK31:

kizlar nasilsiniz.... uzun süreli bir hastane serüveninden stresten sonra cok sükür kuzumu kucagima alabildim... yüksek tansiyon ve preeklampsiden dolayi bebegim yeterince gelismini tamamlayamadigi icin sanci verilerek doguma hazirlandim.... ama o gün o vrilen sancilardan sonra bebegimin kalp atislari tehlikeye griince direk sezeryana alindim cok acil oldu... ben hala soktayim kizim biraz minik ama sükür saglikli vücut isisinda problem var sadece isisi cok düsük o yüzden 1 gün küvezde kaldi... 5 gün hastanede kaldik... bugün evimize geldik sükür simdilik hersey yolunda bende kuzumda iyiyiz.... darisi difer bekleyen annelerin basina, o kadar güzel bir duyguki kokusu rengi teni herseyi bambaska... kizim 36+3 te 2100 gr 44 cm olarak dogdu.... anne karninda daha cok bekletmek daha cok riske gireceginden erkenden alinmasi benimde icimi rahatlatti... simidlik sizlere haber vermek icin kisada olsa durumumuzu anatim ama dogum hikayemi detayli olarak yazicam.... sagolsun mecik arkadasimiz haber vermis dogumyaptigimi....
herkese kucak dolusu sevgiler, kizimda teyzelerini kucakliyor :)) :emir_bebek::emir_bebek:

canım onu ancak Allah bilir bebek gelmeden doktorunla bi konuş ama moralinide bozma sakat doğar denilenler bile sapasağlam hayatta yaşarken anemi yüzünde 25 ihtimal vermek bence cok doğru değiil hem olsa bide en kötü ihtimal anemi sen de yaşıyosun yani beraber yaşanmıcak bi hastalık değil içini ferah tut moralin düzgün olsun en önemlisi o

kizlar nasilsiniz.... uzun süreli bir hastane serüveninden stresten sonra cok sükür kuzumu kucagima alabildim... yüksek tansiyon ve preeklampsiden dolayi bebegim yeterince gelismini tamamlayamadigi icin sanci verilerek doguma hazirlandim.... ama o gün o vrilen sancilardan sonra bebegimin kalp atislari tehlikeye griince direk sezeryana alindim cok acil oldu... ben hala soktayim kizim biraz minik ama sükür saglikli vücut isisinda problem var sadece isisi cok düsük o yüzden 1 gün küvezde kaldi... 5 gün hastanede kaldik... bugün evimize geldik sükür simdilik hersey yolunda bende kuzumda iyiyiz.... darisi difer bekleyen annelerin basina, o kadar güzel bir duyguki kokusu rengi teni herseyi bambaska... kizim 36+3 te 2100 gr 44 cm olarak dogdu.... anne karninda daha cok bekletmek daha cok riske gireceginden erkenden alinmasi benimde icimi rahatlatti... simidlik sizlere haber vermek icin kisada olsa durumumuzu anatim ama dogum hikayemi detayli olarak yazicam.... sagolsun mecik arkadasimiz haber vermis dogumyaptigimi....
herkese kucak dolusu sevgiler, kizimda teyzelerini kucakliyor :)) :emir_bebek::emir_bebek:

merhaba canım süper haber :KK3:Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin kızını ve seni kocaman öpüyoruz :KK28:

canımmmm geçmiş olsun çokk inşallah düşündüğün gibi olmaz... değerlerin derken hangi değerin çok düşük olunca akdeniz anemisi oluyo bendede çoktu kansızlık bende bi bakayım testlerime

saol canım akdeniz anemisi normal kan testinde çıkmıyo bende sürekli kansızlık vardı hamilelikte iyice arttı demir anemisi diodu doktorlar hamileliğin başından beri önce bir sonra iki kan ilacı almaya başladım kansızlık daha da arttı geçen hafta doktorum demir anemisi olmayabilir boşa demir yüklemişizdir belki dedi akdeniz anemisi için demir,demir bağlama kapasitesi , b12,folik asit tahlili istedi onların sonucunu aldım bugün sağlık ocağındaki doktor çok düşük dedi :KK43:

canım test falan yaptırtmamışmıydın önce hiç belirtisi nasıl oldu şikayetin falanda tahlil istediler :44: allah büyük canım benim çevremde çok oldu özürlü doğar diipte turp gibi doğan allahın izniyle bişey olmaz inşallahh

Canım, biraz maceralı bi doğum yaşamışsın ama neyse ki herşey şimdi iyi. Çok sevindim. Yaşadığın duyguları ben de yaşamak için sabırsızlanıyorum, tabi yavrum zamanında gelsin inşallah. Bebeğinin güzel fotolarını da bekliyoruz :)))

X