2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayy aynı ben benim diz kapağımla ayak bileğim arasında sanki sinirler çekiliyo gibi oluyor...böle kramp desen değil ağrı desen değil ne oluyo bende bilmiyorum....ellerde seninle aynı durumda...miğde desen bel desen hiç sorma...ama ne diyelim az kaldı be şeker yeterki bıcırıklar sağlıklı olsun

aaa bak kaburgayı eklmeyi unutmuşum az önce listeye 14 demek acaba benim kaç yarın bende sayayım

slm kızlaaaar tugcal yaptı mı dogum ya daha yeni girebildim
bebegin kontrolu vardı malesef biraz sarılık cıktı oglumda

slm fıstık yapmış facede paylaşmış bazı bebekler doğar doğmaz geçiriyor canım hastanede falan tutuolar sağlığı yerindeyse başka sıkıntısı yoksa sarılık falan gelip geçer

[

selam canım hoşgeldin ... evet doğurdu sağlıkla geldi miniğimiz ama kilosu 2900 felandı galiba tam hatırlamıyorum..
canım istersen kaşıkla az az mama yedir seninkinede sarılığı artmasın yoksa çok zor olur...biz ablamın bebeğine öle yaptık hemen düşmüştü sarılığı bol bol yedir

aaa bak kaburgayı eklmeyi unutmuşum az önce listeye 14 demek acaba benim kaç yarın bende sayayım
bekliyorum say bakalım kaç olcak...

pelincim üzülme canım sarılık olsun tek sorun..oda geçer..

Ben gece de uyanıyorum 2 saatte bir tuvalet için.Benim kesin 30 oluyodur yarın ben de bi sayayım.. Bebişlerimiz sağlıklı olsun da aman tuvalette de yatarız nolucak...

Üzülme canım emzir bol bol geçer azsa sorun olmuyor biliyorsun..

adet sancıları yakında hepimisin kapısında

kızlar bu sarılık hepimiz derdi olucak ilk haftalar
şekerli su ve sık sık bebeği doyurmak gerek diyolar...:44:
doyurmak tamamda şu şekerli su olayına giricek olan var mı?

ay hayırlı olsun canım allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin
ay bu temmuz annelerinin hali ne olacak minik minik dogururyoruz
bebişleri benimkide 2400 du canım

ben vericem canım şekerli su sarılık ilerlerse mor ışına felan yatırıyolar ve 7 gün hastanede kalabiliyo o yüzden vermekte bi sakınca görmüyorum... hepimize öle yapılmış ilk doğduğumuzda zararlı olduğunu düşünmüyorum.

İlk kızımda ben de çektim bu sarılıktan.Ama öyle 7 gün filan yatılmıyor canım yaa
1 gün yattı hoş sezeryanlı halimle 10 güne bedeldi 1 gün de ....Şimdi de hamileyim
ve ödüm kopuyor yine aynı şeyleri yaşamaktan

kimisi su verilmez diyo kimisi ver diyo benimde kafamı karıştırdılar
ha birde güneşli bir odada durması lazım bebeğin dediler
bende verdiririm o zaman nasılsa 5 lt içmeyecek ya

ben yaptıktan sonra pudra sürüyorum genelde..ama yapmadan pudra sürmek nasıl olur bilmiorum ki..:44:hiç denemedim..her halükarda acıyo gerçi..hatta benim o kadar acıdı kii kızardı baya..bi de sıcaktan orası tahriş oldu iice pişik oldu çok finaa ne sürsem fayda etmio bebeğin pişik kremlerini kullanorum napüm aslında ağdadan sonra bepanten sürmek lazımmış..bi dahakine öle yapıcam artık..geç oldu biraz amaa..:44:

canım benim yeğenim yattığı için biliyorum demekki seninki hafifmiş....ya kimseyi korkutmak değil amacım ama çocuğu aç bırakmayın arkadaşlar...gerekirse mama verin ilk günden... sonrası çok çileli oluyo

ben varım iki kızı olan bi ark mutlaka yap bebek ilk saatlerinde ac kalmamalı dedi bakalım ayık olursam ya yapcam yada anneme dicem o yapsın

ay hayırlı olsun canım allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin
ay bu temmuz annelerinin hali ne olacak minik minik dogururyoruz
bebişleri benimkide 2400 du canım

canım şimdi kaç oldu bebiş bide ticker ını yenile bebişimzin haftasını görelim artık

kimisi su verilmez diyo kimisi ver diyo benimde kafamı karıştırdılar
ha birde güneşli bir odada durması lazım bebeğin dediler
bende verdiririm o zaman nasılsa 5 lt içmeyecek ya

heya ver tabi anam nolcak.. ben su da vericem zaten annem ne derse onu yapıcam kadın 4 tane büyütmüş hepimiz sağlıklı ve normal ölçülerde insanlarız ben ilk defa doktora 7 yaşında kabakulak olunca gitmişim.. düşün o yüzden eskileri dinlemekte fayda var bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…