2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar nasilsiniz.... uzun süreli bir hastane serüveninden stresten sonra cok sükür kuzumu kucagima alabildim... yüksek tansiyon ve preeklampsiden dolayi bebegim yeterince gelismini tamamlayamadigi icin sanci verilerek doguma hazirlandim.... ama o gün o vrilen sancilardan sonra bebegimin kalp atislari tehlikeye griince direk sezeryana alindim cok acil oldu... ben hala soktayim kizim biraz minik ama sükür saglikli vücut isisinda problem var sadece isisi cok düsük o yüzden 1 gün küvezde kaldi... 5 gün hastanede kaldik... bugün evimize geldik sükür simdilik hersey yolunda bende kuzumda iyiyiz.... darisi difer bekleyen annelerin basina, o kadar güzel bir duyguki kokusu rengi teni herseyi bambaska... kizim 36+3 te 2100 gr 44 cm olarak dogdu.... anne karninda daha cok bekletmek daha cok riske gireceginden erkenden alinmasi benimde icimi rahatlatti... simidlik sizlere haber vermek icin kisada olsa durumumuzu anatim ama dogum hikayemi detayli olarak yazicam.... sagolsun mecik arkadasimiz haber vermis dogumyaptigimi....
herkese kucak dolusu sevgiler, kizimda teyzelerini kucakliyor :)) :emir_bebek::emir_bebek:

Çok şükür canım bebişimizi kucağına alabildin demek...:nazar:Kokar tabi annesi o şimdi misler gibi kokar...:KK16:Kilosu gayet iyi bebeğinin canım ona hiç üzülme.Eltim de preeklampsiden dolayı erken doğum yapmıştı şimdi canavar gibi oldu bebeği maaşallah.En önemlisi sağlıklı olması...Tekrar tebrikler canım ara ara gir de tecrübelerini anlat bize.

Canım, atlamışım herhalde. Neden doktorunu değiştiriyorsun?

mecburen değiştiremiycem canım artık

geçen cumartesi nst ye beni bağlayan kız eski tanıdığımdı başka bir doktora daha görün dedi bana , benim doktor sezeryana alıyomuş ne yapıp ne edip
gerçi bebekte çapraz ama döner demişti bibaşka doktorda baksın istiyorum

başka bir doktora daha görüneceğimi yazmıştım ya kızlar az once randevu aldım ordan
36. Haftadan sonra doğum yapmıyormuş ama muayneyi kabul etti
doğurmassanız haftaya salı görüşürüz dedi :KK1:

oda iimiş doğurmazsan görüşürüz :KK1:

canım test yaptırdım sürekli kansızlık çıkıyodu kan ilacı verdiler hep akdeniz anemisi normal teste çıkmıyomuş

içini rahat tutmaya çalış canım daha kesin bişey denmemiş inşallah güzel haberlerle gelirsin haber et bizede

slm kızlar geçmişe hiç bakmadım herkes iyidir umarım benim akdeniz anemisiyle ilgili tahlillerim bugün çıktı yarın doktora gösterecem değerlerim çok düşükmüş akdeniz anemisi olabilir yani ve çıkarsa kızımın sağlıklı olma ihtimali %25 miş çok kötüyüm :KK43::KK43:

hamilelikte kansızlık oluyor inşallah akdeniz anemisi değildir...Öyle olsa gebelikten önce farkedilirdi buyuk ihtimal...Demir haplarını da düzenli içtiysen korkma canım yuzduk yuzduk sonuna geldik bi sorun olsa en baştan düşük yapardın sağlıksız çocuk bu saate kadar durmaz ya da senin sağlığında bi sorun olsa durmazdı bence bebeğin çok sağlıklı olacak bu korkuları da unutacaksın inşallah...

Canım bebeğinin sağlıklı olma ihtimali %25 taşıyıcı olma ihtimali %50 yani en kötü ihtimalde bile %75 bir sağlık sorunu yaşamayacak bebeğin, akdeniz anemisi sende çıksa bile.Bu yüzden kendini yıpratma canım bi sonuçlarını göster bakalım doktor ne diyecek.Dualarım seninle canım...

kizlar nasilsiniz.... uzun süreli bir hastane serüveninden stresten sonra cok sükür kuzumu kucagima alabildim... yüksek tansiyon ve preeklampsiden dolayi bebegim yeterince gelismini tamamlayamadigi icin sanci verilerek doguma hazirlandim.... ama o gün o vrilen sancilardan sonra bebegimin kalp atislari tehlikeye griince direk sezeryana alindim cok acil oldu... ben hala soktayim kizim biraz minik ama sükür saglikli vücut isisinda problem var sadece isisi cok düsük o yüzden 1 gün küvezde kaldi... 5 gün hastanede kaldik... bugün evimize geldik sükür simdilik hersey yolunda bende kuzumda iyiyiz.... darisi difer bekleyen annelerin basina, o kadar güzel bir duyguki kokusu rengi teni herseyi bambaska... kizim 36+3 te 2100 gr 44 cm olarak dogdu.... anne karninda daha cok bekletmek daha cok riske gireceginden erkenden alinmasi benimde icimi rahatlatti... simidlik sizlere haber vermek icin kisada olsa durumumuzu anatim ama dogum hikayemi detayli olarak yazicam.... sagolsun mecik arkadasimiz haber vermis dogumyaptigimi....
herkese kucak dolusu sevgiler, kizimda teyzelerini kucakliyor :)) :emir_bebek::emir_bebek:

Maşallah.... olsun 36.hafta da 2100 gr sen onu besler 1 ayda toparlarsın...Benim de bebeğim dönmedi daha p.tesi dr son bi kez bakacak dönmemişse sezeryan günü verecek...Darısı başıma inşallah ben de biz iyiyiz kucağıma aldım bebeğimi yazabileceğim hala hayal gibi...Bütün annelere kolay doğumlar sağlıklı bebekler diliyorum....

selam kızlar
son haftalarda garip garip ağrılarım başladı sizde de oluyor mu?
hani arada kasık ağrısı, sırt,bel ağrısı normal de
benim son iki haftadır sabah uyandığımda ellerim hatta parmaklarım ağrıyor, baya yoğun bir şekilde, böyle parmaklarımı açıp kaparken zorlanıyorum
şimdide yeni bir ağrı başladı; iki bacağımda da kaval kemiğim ağrıyor:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
şaka gibi bu hamilelik:KK53:

selam kızlar
benim son iki haftadır sabah uyandığımda ellerim hatta parmaklarım ağrıyor, baya yoğun bir şekilde, böyle parmaklarımı açıp kaparken zorlanıyorum
şimdide yeni bir ağrı başladı; iki bacağımda da kaval kemiğim ağrıyor:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

benim üzerimden tır geçmiş gibi nerem ağrıyor onu bile anlamıomm bazen bide sürekli ıslaklık hissi var gibi oluyo sürekli wcdeyim paronayak oldum çıktım zaten :KK37:

selam kızlar

Geçmiş olsun canım ben de öyleyim ağrı anlamında değil de vücudumun verdiği tepkilere anlam veremiyorum bazen.Geçen gün tuvaletteyken tam kalkmak üzereyim bi sıcaklık hissettim.Suyum mu geldi diye baya korktum ama sonra önemsemedim.Bebişim bu aralar mesaneme çalışıyor hareket ettikçe tuvaletimi yapıyormuşum gibi hissdiyorum belki de öyle bişeydir diye düşündüm.Kontrole gittiğimde de doktoruma anlattım durumu bana neden haber vermedin suyun gelmiş olabilirdi diye kızdı.Bilmiyorum duydun mu canım ama karpal tünel sendromu diye bir hastalık var gebelerde sık rastlanıyor el bileğinde sinir sıkışması oluyor gebelikten sonra çoğunlukla kendiliğinden iyileşiyor.Bence bi doktoruna söyle şikayetlerini önemli birşeyse atlanmasın..

benim üzerimden tır geçmiş gibi nerem ağrıyor onu bile anlamıomm bazen bide sürekli ıslaklık hissi var gibi oluyo sürekli wcdeyim paronayak oldum çıktım zaten :KK37:

çok güzel özetlemişsin:KK52: hiiiçç tek tek şikayete gerek yok üzerimizden tır geçmiş:KK9::KK9::KK9:
ıslaklık bende de 4. 5. aylardan beri oluyor, doktoruma sordum renksiz ve kokusuzsa sorun yok dedi

Nasıl Canım..?Ağda yapmadan önce bölgeyi pudralamak mı gerek...?hiç denemedim...acıyı azaltıyor demek..çook güzell..mutlaka denemeliyiz...ama hassas bölgelere pudralı ağda kullanılıyor.yine de pudra mı döktürdün ...Nasıl uyguladın..?

Herkese Merhaba doktordan geldim bende çatı mua ni atlattım allaha şükür çok stresliydi. çatım çok darmış 11 Temmuza gün verdi tabi kızımız daha erken gelmezk istemezse. Spinal anestezi istiyorum. bakalım hayırlısı artık nasıl olcak bilmiyom. Spinalle doğum yapan varmıydı tecrübelerini dinlesek. Ağda işini ben dün hallettim bol pudra dökün çok işe yarıyor ilk defa çok az canım yandı :KK64:

Geçmiş olsun canım ben de öyleyim ağrı anlamında değil de vücudumun verdiği tepkilere anlam veremiyorum bazen.Geçen gün tuvaletteyken tam kalkmak üzereyim bi sıcaklık hissettim.Suyum mu geldi diye baya korktum ama sonra önemsemedim.Bebişim bu aralar mesaneme çalışıyor hareket ettikçe tuvaletimi yapıyormuşum gibi hissdiyorum belki de öyle bişeydir diye düşündüm.Kontrole gittiğimde de doktoruma anlattım durumu bana neden haber vermedin suyun gelmiş olabilirdi diye kızdı.Bilmiyorum duydun mu canım ama karpal tünel sendromu diye bir hastalık var gebelerde sık rastlanıyor el bileğinde sinir sıkışması oluyor gebelikten sonra çoğunlukla kendiliğinden iyileşiyor.Bence bi doktoruna söyle şikayetlerini önemli birşeyse atlanmasın..

hiç duymamıştım karpal tünel sendromunu, hemen önce dr.google la sorayım hafta sonu kontrolüm var kendi doktoruma da sorarım canım bakalım neymiş
çok saol

selam kızlar

geçmiş olsun arkadaşım ,aynı durum bende 24. haftadan beri var ödemden kaynaklanıyor parmaklarımı özellikle sabahları açıp kapayamıyorum..eklemlere yükleniyor karpal tünel sendromu deniliyor.. doğumdan sonra yavaş yavaş geçer dedi doktorum..

günün alınmış ya canım öle çok var diipp içimi karartma bende 4 temmuzda çıkacam daha izne düşün :KK31:
Allah kolaylık versin canım ya ben 33+4 te bırakmıştım okulu..iyiki bırakmışım meğer ne çok yoruluyormuşum bırakınca farkettim ..hele uykusuz bi geceden sonra sabah işe gitmek işte en kötüsüde buydu...sabırrr artık hepimizin az kaldı..

tam anlamıyla öyle tır geçmiş gibi..bugünde kaburga altım ağrıyo töbe töbeee...aradada kalbim sıkışıyor sanki...
geçen wc mi saydım sabahtan yatana kadar 14 kere wc yw taşındım 1 günde..tam 14....

allah kolaylık versin canım ya ben 33+4 te bırakmıştım okulu..iyiki bırakmışım meğer ne çok yoruluyormuşum bırakınca farkettim ..hele uykusuz bi geceden sonra sabah işe gitmek işte en kötüsüde buydu...sabırrr artık hepimizin az kaldı..

Tam anlamıyla öyle tır geçmiş gibi..bugünde kaburga altım ağrıyo töbe töbeee...aradada kalbim sıkışıyor sanki...
Geçen wc mi saydım sabahtan yatana kadar 14 kere wc yw taşındım 1 günde..tam 14....

öle canım az kaldı inşallah sabır diyorum bende 1 günde 14 kere maşallahh :KK53:

X