2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......

1-fibula :nazar::nazar::nazar: 09 ARALIK 2010
2- LeYLa_21 :nazar::nazar::nazar: 11 ARALIK 2010
3- eren41 :nazar::nazar::nazar: 11 ARALIK 2010
4- zazez :nazar::nazar::nazar: 8-13 ARALIK 2010
5- İpoli82 :nazar::nazar::nazar: 13 ARALIK 2010
6-okyanus84 :nazar::nazar::nazar: 16 ARALIK 2010
7- incitanir :nazar::nazar::nazar: 17 ARALIK 2010
8- Arina :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
9- Fatmanur :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
10-tugcal :nazar::nazar::nazar: 19 ARALIK 2010
11- oranje :nazar::nazar::nazar: 22 ARALIK 2010
12- rainofapril :nazar::nazar::nazar: 26 ARALIK 2010
13- Melike_ecesuu :nazar::nazar::nazar: 27 ARALIK 2010
14-Asilmavi :nazar::nazar::nazar: 05 OCAK 2011
15-exorcist_trex :nazar::nazar::nazar: 05 OCAK 2011
16-Zeytin gözlü :nazar::nazar::nazar: 10 OCAK 2011

okyanuscum ekledim tatlım...:nazar::KK71:

beni de ekle beni de ekle benim ki de 25 aralık:KK16:

7 haftalık canm
Canım çizelgeni yaptım özeline atıyorum...tamam mı...özeline yazacam linki kopyala...profilim kısmına gir...orda çizelge yazısının yanında kalem işareti var..o kalem işaretini tıkla açılan kutucuğa özelindeki linki yapıştır...kaydet de tamamdır..güle güle kullan bitanem..:nazar:
Merhablar kızlar, nasılsınız, umarım herşey yolundadır :))
asilmavicim, çok teşekkürler canım. Bilgileri aldım. :)
Leylacım, beni de hem dr kontrol hem de dua listesine ekler misin, çok sevinirim. Dr randevumu bugün sana bildireceğim
Kızlar, bana şans dileyin. Bir saat sonra dr a gideceğiz. 7 haftalığım. Kalp atışlarını görmeyi bekliyorum. Heyecanım çok :)))
eklerim tabi bitanem...sen yaz bana tarihini hemen eklerim...:nazar::KK71::KK70:

bugün 15.30 ta randevum var arkadaşlar.miniğimin kalp atışlarını duycam inşallah.ama siz şanslısınız çünkü doktora eşlerinizle gidiyorsnuz.ama biz eşimle farklı şehirlerde çalışıyoruz ve bugün yine yalnız gidicem.o yüzden çok buruğum :KK5:

canım ben üniversitede öğretim görevlisiyim (tokat) eşim karsta tarım il müdürlüğünde ziraat mühendisi :KK43:(( eşim sözleşmeli çalıştığı için tayin olmuyor benim zaten tayin hakkım yok hayırlısı bakalım napcaz:44:

canım zor bi durum kolay diil ama
sende demişsin ya bebişin hep senin yanında senin destekçin olucak
bizde 1.5 yıl ayrı şehirlerde kaldık eşimle
hem doğum zini falan derken daa çok beraber olucaksınız eşinle

Leylacım, beni de hem dr kontrol hem de dua listesine ekler misin, çok sevinirim. Dr randevumu bugün sana bildireceğim
Kızlar, bana şans dileyin. Bir saat sonra dr a gideceğiz. 7 haftalığım. Kalp atışlarını görmeyi bekliyorum. Heyecanım çok :)))
rica ederim :KK16:
güzel haberlerini bekliyoruz :nazar: :nazar:

ekliyorum tatlım...:KK71:

teşekkür ederim:KK71:
bu arada ilk sayfadaki takip çizelgesin grafiği kaymış görünüyor bende sizde de öyle mi görünüyor:26: ben huri37 arkadaşımıza özelden mesaj attım düzeltmesini rica ettim de:KK49:

2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......

1-fibula :nazar::nazar::nazar: 09 ARALIK 2010
2- LeYLa_21 :nazar::nazar::nazar: 11 ARALIK 2010
3- eren41 :nazar::nazar::nazar: 11 ARALIK 2010
4- zazez :nazar::nazar::nazar: 8-13 ARALIK 2010
5- İpoli82 :nazar::nazar::nazar: 13 ARALIK 2010
6-okyanus84 :nazar::nazar::nazar: 16 ARALIK 2010
7- incitanir :nazar::nazar::nazar: 17 ARALIK 2010
8- Arina :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
9- Fatmanur :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
10-karatasoz :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
11-tugcal :nazar::nazar::nazar: 19 ARALIK 2010
12- oranje :nazar::nazar::nazar: 22 ARALIK 2010
13-taf :nazar::nazar::nazar: 25 ARALIK 2010
14- rainofapril :nazar::nazar::nazar: 26 ARALIK 2010
15- Melike_ecesuu :nazar::nazar::nazar: 27 ARALIK 2010
16-Asilmavi :nazar::nazar::nazar: 05 OCAK 2011
17-exorcist_trex :nazar::nazar::nazar: 05 OCAK 2011
18-Zeytin gözlü :nazar::nazar::nazar: 10 OCAK 2011
19-Nachtigall

taf ve Nachtigall ikinizide ekledim..Nachtigall canım doktordan gelince tarihini yazarız şimdilik ismini yazdım canım...güzel haberlerle gel inşallah...:nazar::KK71:

minecim kalp atışları için gidiceksin galiba :) hadi hayırlısı olsun bakalım. inş. güzel haberle gelirsin tatlım.

canım ben üniversitede öğretim görevlisiyim (tokat) eşim karsta tarım il müdürlüğünde ziraat mühendisi :KK43:(( eşim sözleşmeli çalıştığı için tayin olmuyor benim zaten tayin hakkım yok hayırlısı bakalım napcaz:44:
ahhh canım ben de nüşde okurken sınavı mülakatı falan kazanmıştım üstelik hocam çok da ısrar etmişti gel kal okulda diye ben bankacı olucam diye kalmadım okulda... 5 sene çalışıp istifa ettim sonra da... şimdiki aklım olsa kesin kalırdım okulda.... :97:gerçi o zaman belki eşimle tanışamazdım ama kader kısmet bu işler:97:

selam kızlar..sizi uzun süredir takip ediyorum ama hiç yazmamıştım çünkü kendimce biraz zaman geçmesini bekledim her an bişey olabilir diye.. bugün tam 9 haftalık hamileyim.bikaç gün geriden gidiyor ama gün itibariyle 9 hafta.
ben de hiç belirti yok! bugün dr randevum var ve çok korkuyorum beni en iyi siz anlarsınız diye günlerdir yazmaya çekindiğim topiğe bugün yazıyorum :kk77: belirti falan kalmadığı için bebeğe bişey oldu mu acaba diye yiyorum kendimi dünden beri :KK43: ne sabah bulantısı ne bişey..daha önce bulantım vardı gün içinde çok hafif oluyordu ama o da yok artık :KK50: kalbinin durmasından korkuyorum :KK59: sabah sabah içinizi kararttım biliyorum!hamilelikte delirmemek bi mucizeee sanırım!
canım hiç korkma belirtiler azaldı diye hergün aynı şiddette olmaz zaten üstelik herkesin bulantısı olacak diye birşey de yok... dr da güzel haberle gel inşallah....:nazar:

canım dualarım seninle güzel haberlerle gel inşallah....:KK16:

teşekkür ederim:KK71:
bu arada ilk sayfadaki takip çizelgesin grafiği kaymış görünüyor bende sizde de öyle mi görünüyor:26: ben huri37 arkadaşımıza özelden mesaj attım düzeltmesini rica ettim de:KK49:
canım bende mesaj attım...bana cevap yazmış...sıkıntı varmış...düzelecekmiş...oda farkında yani....:nazar::KK16:
ya kusura bakmayın 1 ekim

hemen yapıyorum tatlım...:nazar::KK16:

evet canım öyle huri mesaj yazmışya geçen gün reklamdan kaynaklanıyo bende durumu bildrdim bekliyorum demiş :)

X