2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

o bişeymi benim ütülenmesi gereken 5 tane gömleğim
var (eşimin gömleği) 2 haftadır bekliyor salonun sandalyelerine takılı normalde
donlara kadar ütülerim asla atlamam :KK9: :KK9:
gömlek ütülemekten nefret ediyorum çok uğraştırıyor

benim eşim de bankacı hergün bir gömlek değiştirir üstüne ceketi pantalonu da cabası... ben hala beceremiyorum gömlek ütülemeyi kollarda pililerinin...:26:
ayrıca bende donlara kadar ütülüyorum alışkanlık çoraplar falan ne varsa ütülüyorum:KK9::KK9:

evet kalp atışlarını dinliycem meleğimin. yalnız başıma hastane yollaarı gözüktü bana yine kızlar :KK5: görüşmek üzere sonuçları paylaşıcam sizinle :KK34: hepinizi öpüyorum

perşembe günüde o yanlız başına hastane yolları bana gözükecekk:KK43: benm bebişimin babası eltim we kayınwalidem:KK70:

o bişeymi benim ütülenmesi gereken 5 tane gömleğim
var (eşimin gömleği) 2 haftadır bekliyor salonun sandalyelerine takılı normalde
donlara kadar ütülerim asla atlamam :KK9: :KK9:
gömlek ütülemekten nefret ediyorum çok uğraştırıyor

benim eşim de bankacı hergün bir gömlek değiştirir üstüne ceketi pantalonu da cabası... ben hala beceremiyorum gömlek ütülemeyi kollarda pililerinin...:26:
ayrıca bende donlara kadar ütülüyorum alışkanlık çoraplar falan ne varsa ütülüyorum:KK9::KK9:

melikemmmmmmmmmmmmmmm nerdesinnnnnnnnnnnnnn?niye gelmedinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....?kesin uyuyordun uykucu şirineeeeeee...:nazar::KK74::KK74::KK74::KK74:

asudem için ben de 20 adet ayetel kursi okuyacağım beni de listeye ekler misin ben geçmişi görmemiştim asudemin kahverengi kanaması mı olmuş çok üzüldüm inşallah herşey yolundadır:KK59:

teşekkür msjı gönderen arkadaşlara msjla dönemiyorum çünkü
10 dk beklemek gerekiyor biliyorsunuz bende msj hakkımı
bilgi göndermekle kullanıyorum
o yüzden burdan cvp yazayım .. rica ederim bi nebze faydam olursa ne mutlu :KK16:

gömlek meselesine gelince meğer benden daha dertlilerde varmış
Allah kolaylık versin kızlar .. valla kadın olmak çokkk zorrrr :KK37:

kızlar ben kaçar... bir duş alayım yemek yapmam lazım daha... arada gelirim yine burda olursanız konuşuruz öpüyorum sizi kendinize ve bebelerinize iyi bakın...:nazar::nazar::KK16:

anaaa iyi insan lafının üstüne gelirmiş arina da geldi işte.... arinam çıkmam lazım öpüyorum canım seni....:KK54::KK54:

anaaa iyi insan lafının üstüne gelirmiş arina da geldi işte.... arinam çıkmam lazım öpüyorum canım seni....:KK54::KK54:

Selam kızlar ben geldimmmm :KK55::KK55:

Bugün doktora gidecek arkadaşlar umarım güzel haberlerle gelirsiniz. :KK16:

Asilcim, bugünlerde unutkanım baya; ama sana dün teşekkür ettim mi bilmiyorum canım. Yine teşekkür edeyim. Sağol çok faydalı bilgiler :KK54::KK54:
Bu arada Ayşe Öner'i daha önce izlemiştim TV'de. Ünlülerin de doğum koçu :nazar: Çok rahatlatıcı bir ses tonu var. Aslında nasıl da ihtiyacım var ona, onu anladım :KK52::KK52:

Benimde sabahtan işlerim vardı. Onları hallettim ve de ancak geldim. Merak eden arkadaşlarıma duyurulur :92::92:

Tuğcalcım, kolay gelsin tatlım. Öperim seni, meleğine ve de kendine dikkat et :KK71:

arinacım sende .. diğer gönderdiğim tüm arkadaşlar
tşk ettiler :KK16: .. rica ederim çok mutlu olurum faydam olursa
seninde işler yoğundu galiba .. gelemicem demişsin ama öğleye kadar yazıyordu

arinacım sende .. diğer gönderdiğim tüm arkadaşlar
tşk ettiler :KK16: .. rica ederim çok mutlu olurum faydam olursa
seninde işler yoğundu galiba .. gelemicem demişsin ama öğleye kadar yazıyordu

Öyle canım ya. Yüklemeler vardı. Babamda yok evrak göndermeler falan bana kaldı. Onları takip et, gönder derken. Bu saat oldu işte. :KK68:

Ya dün ikili test le ilgili şeyler okumuştum. Dün rüyama girmiş. Bebeğimi gördüm ultrasonda sakat doğma ihtimali varmış. :KK14::KK14: Ağlayarak kalktım :KK59::KK59: Allah korusun, şu 9 ayı hayırlısı ile bir atlatsak keşke :KK5:

Asilcim, bugünlerde unutkanım baya; ama sana dün teşekkür ettim mi bilmiyorum canım. Yine teşekkür edeyim. Sağol çok faydalı bilgiler :KK54::KK54:
Bu arada Ayşe Öner'i daha önce izlemiştim TV'de. Ünlülerin de doğum koçu :nazar: Çok rahatlatıcı bir ses tonu var. Aslında nasıl da ihtiyacım var ona, onu anladım :KK52::KK52:

Benimde sabahtan işlerim vardı. Onları hallettim ve de ancak geldim. Merak eden arkadaşlarıma duyurulur :92::92:

Tuğcalcım, kolay gelsin tatlım. Öperim seni, meleğine ve de kendine dikkat et :KK71:
hg canım...seni o kadar merak ettim ...seni sordum..sen bana bişey yazmamışsın..şimdide ben sana küstüm...:KK19::KK19::KK19::KK19:

hg canım...seni o kadar merak ettim ...seni sordum..sen bana bişey yazmamışsın..şimdide ben sana küstüm...:KK19::KK19::KK19::KK19:

asudem için ben de 20 adet ayetel kursi okuyacağım beni de listeye ekler misin ben geçmişi görmemiştim asudemin kahverengi kanaması mı olmuş çok üzüldüm inşallah herşey yolundadır:KK59:
Hemen ekliyorum tatlım...inşallah bir sorun yoktur yaaa...:nazar::KK16::KK16:

X