2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kolay gelsin sana canım. Bu haldede iş güçle uğraşmak zor. Bende kurabiye işine daldım şimdi...
Ben ilk oğluma almıştım oyun oynasın diye aldım ve feci kirletti.Silmeklede çıkmıyor. Yıkanabilen olduğunu bilmiyodum. Öylesi varsa ondan al derim. Yatarken çok kirlenmeyebilir ama oyun parkı olarakda kullanırsen ilerde feci kirleniyor:KK50:

canım sana da kolay gelsin, en azından evindesin ne güzel, cooook az kaldı cok:) oyun parkı için de yıkanır almak için artık cok gec canım, aldık biz, artık gittiği yere kadar, kirlettiği yaşa kadar kullansın zaten, ondan sonra da oda yaparız kısmet olursa...

canım bir önceki yazın sanırım, alıntısı gitmiş de aman diyim son haftaların doktorunu değiştirme derim, sen zorlanırsın cünkü, ha caktırmadan farklı bir doktora git, eger o dönmüş bebegin derse digerinden vazgec bence. inşallah sağlıklıca normal dogum yapmak kısmet olur isteyen herkese, tabi bize de:KK66:

aynen dediğin gibi dünya işi bitmiyor da dekan bir ton yazı verdi worde aktarılacak, gitmeden bitir dedi, zor biter de ben yine de elimden geleni yapmaya calısıyorum.

kılıfın yıkanıyor olması cok mantıklı ben alırken hiç bunu gözetmemiştim, ya boyda 10 cm cok farkeder mi ki, benim aldıgım park yatak 60a 120. eninin dar olması avantaj ama sen bilirsin tabi.

hakkat biz sileriz de mi kirlendikce içini dısını, nasıl temizliycez ki baska:KK53:

bakalım artık heyseyin hayırlısı diyorum ben bir yoluna sokucam bu işi
ama kandırılmakta istemiyorum açıkçası

evet canım tam bende onu yazcaktım benimki döndü keske benimki dönmeseydi de sizinkiler dönseydi kızlar yaaa... ben 37 nin sonunda gitmiştim döndü dedi... ondan önce de 35 sonunda gitmiştim... yani 35-37 haftalar arasında dönmüş bebek... ama benim dr da 37 den sonra dönmez artık demişti kızlar yani pearl cim senin yine bir ihtimal de sevilin bence sansı az...
çok takmayın bence yaaa sonuçta öyle yada böyle doğacak bu bebekler...:KK19:

dediğin gibi canım öyle yada böyle doğacak :KK34:

bu arada dr u aradım kızlar magnezyuma devam dedi.... gel yazayım dedi ama hiiiççç gitek halim yok walla... (bu arada hastane de evimizin yanında:KK9:) eşime dedim git al eczaneden 3 kuruşun hesabını yapamıcam simdi dedim....

benimde evde son paket kalmıştı fiyat farkı ne kadar olucakkki zaten
sen boşu boşuna kramp çekme bence

ya kızlar siz nasıl besleniyorsunuz ben artık
balık yemiyorum gecti mevsimi die cevizde
yemiyorum:KK50: ayıpdır soylemesi simdi canım
makarna istedi yogurtla onu yedim sonra
pişman oldum bi sebze yeseydim die sanki
hiç bakamıyormusum gibi geliyor:KK50: stres
oldum valla meyve ve sutumu hergun duzenli
yiyorum ama ara ogun falan yok artık siz
nasıl besleniyorsunuz bu aralar:44:

kahvaltı da peynirli tost bir ufak domates bi kupa süt ve ceviz canım
başka bişey hazırlamaya zamanım olmuyor malesef
öğlen aşçı abla ne yaparsa ekmeksiz yiyorum birde muhakkak yoğurtla meyva yiyorum
akşamları ise ne bulursam :KK1: zaten 8 oluyor eve gidince kalkabillirsem gece bir sonraki gün için çorba felan yapıyorum ama bazen kalkamıyorum karpuz salata peynir yumurta idare ediyoruz napalım :97:

ya kızlar siz nasıl besleniyorsunuz ben artık
balık yemiyorum gecti mevsimi die cevizde
yemiyorum:KK50: ayıpdır soylemesi simdi canım
makarna istedi yogurtla onu yedim sonra
pişman oldum bi sebze yeseydim die sanki
hiç bakamıyormusum gibi geliyor:KK50: stres
oldum valla meyve ve sutumu hergun duzenli
yiyorum ama ara ogun falan yok artık siz
nasıl besleniyorsunuz bu aralar:44:
canım balık olarak burda en taze alabalık oluyor, yani hani şu çiftlik balığı mı ne diyorlar ya
ben de aklıma estikçe ondan aldırıyorum ama
her seferinde fırında yapcaz desek de, dayanamayıp kızartıyoruz
ondan sonra da gelsin kilolar..:KK52:

sselam kızlar

nasılsınız :) biz iyi sayılırız işte annemle pazara gittik bezelye aldık içlerini temizledik bu sene dolabın buzluğunu yazdan doldurmam lazım kışa çok uğraşmamak için...ayy pazarda 5 dak yürüyüp 10 dk oturdum çok komikti

canım ben ilk başlarda yani 4. aya kadar cevize balığa dikkat ettim ama sonradan bi saldım doğru düzgün ceviz bile yemedim.... sadece kalsiyuma çok dikkat ettim yoğurt peynir süt bide ben otçulum zaten eti daha az yedim.... hamilelik te tavuktan tiksindim toplasam 3 kere tavuk yemedim.... ne örnek hamileyim yaaaa....eleviti de 1 aydır doğru düzgün içmiyorum çok kilo yapıyo.. bi tek demiri düzgün kullanıyorum

ben en son cumartesi o da arabayla anneme kadar gidip geldim pardon bide pazar yine arabayla oy kullanmaya gittim... bu ikisi hariç geçen hafta başından beri sokağa adımımı atmadım :KK5: şimdi bol bol gez canım bak ben şimdi değil pazara gitmek evde bile bir odadan diğerine gidemiyom:KK51::KK14:benim gibi yelleme hatun tıkıldım eve çatlıcam sıkıntıdan ama yapcak bişey de yok:KK14:

canım park yatak ilk geldiginde kurulumu yaparken accık zorlanıyorsun, zamanla pratik kazanırız heralde, söke taka ögrenirsin, elinde kalacak hali yok ya:)

bu arada gülaycım benim oyun parkının alt degiştirme minderi yerine oturmadı biliyor musun, girecek yerleri dar geldi, farklı göndermişler sanırım:KK25:

benimde oturmadı canım takıyos fırlıyo tekrar
ya takmayı bilmiyoruz yada bu modelin alt değiştirmesi böyle
silme işinide koslalı suyla temizleriz yaa :KK1:

Ben ilk oğluma almıştım oyun oynasın diye aldım ve feci kirletti.Silmeklede çıkmıyor. Yıkanabilen olduğunu bilmiyodum. Öylesi varsa ondan al derim. Yatarken çok kirlenmeyebilir ama oyun parkı olarakda kullanırsen ilerde feci kirleniyor:KK50:

canım aslında soruyu ben sormuştum
şöyle:
--------------
kızlar yine bişey sorucam ben
ben park yatak alıcam ya (daha onu da halledemedik)
kullanmak istiyorum ama belki uzun süre kullanamam diye çok da pahalı bişey almak istemiyorum
şu aşağıdaki iki modelden hangisi daha kullanışlı sizce?

Aslında 60-120 düşünüyodum ama bunun boyutları da çok mu büyük (70-120), gerçi yerim müsait, odadan odaya da taşımıycam..
Hepsiburada.com : Yuppy Cibinlikli Lüx Oyun Parkı (125x70x80) | Anne / Bebek / Çocuk

bunun da kılıfı fermuarlıymış, çıkarılıp yıkanabiliyomuş, bu da 70-110
aslında boyun 120 olması daha mantıklı geliyodu ama bilemedim..
Stork Garden Lux Klf karlp Ykanabilen Park Yatak | | Bebefix.com
---------------

hangisini alayım diye sizden fikir almak için..
o videoya göre yıkamak için beşiği tamamen bozmak gerekiyo ya ona takıldım şimdi de..:KK49:
ayy ben bu kararsızlıkla doğum şekline karar verip çocuğu da doğuramayacam diye korkuyorum..:KK53:
Gerçi o benim karar vermemi beklemez herhalde..:KK53:

Son düzenleme:
ben en son cumartesi o da arabayla anneme kadar gidip geldim pardon bide pazar yine arabayla oy kullanmaya gittim... bu ikisi hariç geçen hafta başından beri sokağa adımımı atmadım :KK5: şimdi bol bol gez canım bak ben şimdi değil pazara gitmek evde bile bir odadan diğerine gidemiyom:KK51::KK14:benim gibi yelleme hatun tıkıldım eve çatlıcam sıkıntıdan ama yapcak bişey de yok:KK14:

canım bende normalde pazara gitmezdim şimdi keşfettimki meyvesi sebzesi hem ucuz hem taze oluyomuş :KK70: birde dediğim gibi biriktirme telaşı aldı beni kışa rahat ederim Allah ömür verirse diye yaşlanıyomuyum neyim :KK70:ayyy senin bugün 7 günün kalmış olması lazım...sezeryan için canım sen hangi ildesin hangi hastanede doğurcan merak ettim

canım aslında soruyu ben sormuştum
şöyle:
--------------
kızlar yine bişey sorucam ben
ben park yatak alıcam ya (daha onu da halledemedik)
kullanmak istiyorum ama belki uzun süre kullanamam diye çok da pahalı bişey almak istemiyorum
şu aşağıdaki iki modelden hangisi daha kullanışlı sizce?

Aslında 60-120 düşünüyodum ama bunun boyutları da çok mu büyük (70-120), gerçi yerim müsait, odadan odaya da taşımıycam..
Hepsiburada.com : Yuppy Cibinlikli Lüx Oyun Parkı (125x70x80) | Anne / Bebek / Çocuk

bunun da kılıfı fermuarlıymış, çıkarılıp yıkanabiliyomuş, bu da 70-110
aslında boyun 120 olması daha mantıklı geliyodu ama bilemedim..
Stork Garden Lux Klf karlp Ykanabilen Park Yatak | | Bebefix.com
---------------

hangisini alayım diye sizden fikir almak için..
o videoya göre yıkamak için beşiği tamamen bozmak gerekiyo ya ona takıldım şimdi de..:KK49:
ayy ben bu kararsızlıkla doğum şekline karar verip çocuğu da doğuramayacam diye korkuyorum..:KK53:
Gerçi o benim karar vermemi beklemez herhalde..:KK53:

canım her ay söküp yıkamayacaksın ya
6 ayda bir anca yıkarsın o kadar zamandada 1 defa sökmek sorun olmaz herhalde :KK34:

canım bende normalde pazara gitmezdim şimdi keşfettimki meyvesi sebzesi hem ucuz hem taze oluyomuş :KK70: birde dediğim gibi biriktirme telaşı aldı beni kışa rahat ederim Allah ömür verirse diye yaşlanıyomuyum neyim :KK70:ayyy senin bugün 7 günün kalmış olması lazım...sezeryan için canım sen hangi ildesin hangi hastanede doğurcan merak ettim

evet canım yaaa 7 günüm kaldı walla... haftaya bugün bu saatlerde insallah oğluşum kucağımda olacak sabahtan yatış yapıcam cünkü herhalde bu saate doğmuş olur düşündükçe heyecanlanıyorum çok fena wallla... balıkesirdeyim canım ben...burda özel hastanede doğum yapıcam insallah... sevgi hastanesi....

canım balık olarak burda en taze alabalık oluyor, yani hani şu çiftlik balığı mı ne diyorlar ya
ben de aklıma estikçe ondan aldırıyorum ama
her seferinde fırında yapcaz desek de, dayanamayıp kızartıyoruz
ondan sonra da gelsin kilolar..:KK52:

bakalım artık heyseyin hayırlısı diyorum ben bir yoluna sokucam bu işi
ama kandırılmakta istemiyorum açıkçası

dediğin gibi canım öyle yada böyle doğacak :KK34:

benimde evde son paket kalmıştı fiyat farkı ne kadar olucakkki zaten
sen boşu boşuna kramp çekme bence

kahvaltı da peynirli tost bir ufak domates bi kupa süt ve ceviz canım
başka bişey hazırlamaya zamanım olmuyor malesef
öğlen aşçı abla ne yaparsa ekmeksiz yiyorum birde muhakkak yoğurtla meyva yiyorum
akşamları ise ne bulursam :KK1: zaten 8 oluyor eve gidince kalkabillirsem gece bir sonraki gün için çorba felan yapıyorum ama bazen kalkamıyorum karpuz salata peynir yumurta idare ediyoruz napalım :97:

yesss baby:KK34:

walla ben de balığı bıraktım cevizi de bıraktım zaten sıcakta hiç çekici gelmiyor... hamileliğim boyunca yediğim yoğurtlu makarnaların haddi hesabı yok... genelde gündüzleri ben iyi beslendiğimi söyleyemem... arada meyve yiyorum ama hala onu hiç bırakmadım... sabah akşam birer bardak süt öğle ve akşam yemeğinde bir kase yoğurdu aksatmadan yiyorum... her hafta en az 3 öğün kırmızı veya tavuk eti tüketiyorum... yeşillik salata sebze de çok yedim...mesela dün et yedik söylemesi ayıp bugün enginar yaptım yanına da kabak dolaması sırf sebze yani...ama öğlen 2 tane kaşarlı tost ardında koca bir karpuz dilimini hüplettim ayrı.... :KK9:
ya ben ara öğün yemesem açlıktan ölürüm... gece bile 11 gibi acıkıp bişeyler yiyorum... ara öğünsüz nasıl duruyon bacım sen:KK52::KK53:

sselam kızlar

nasılsınız :) biz iyi sayılırız işte annemle pazara gittik bezelye aldık içlerini temizledik bu sene dolabın buzluğunu yazdan doldurmam lazım kışa çok uğraşmamak için...ayy pazarda 5 dak yürüyüp 10 dk oturdum çok komikti

canım ben ilk başlarda yani 4. aya kadar cevize balığa dikkat ettim ama sonradan bi saldım doğru düzgün ceviz bile yemedim.... sadece kalsiyuma çok dikkat ettim yoğurt peynir süt bide ben otçulum zaten eti daha az yedim.... hamilelik te tavuktan tiksindim toplasam 3 kere tavuk yemedim.... ne örnek hamileyim yaaaa....eleviti de 1 aydır doğru düzgün içmiyorum çok kilo yapıyo.. bi tek demiri düzgün kullanıyorum

canım valla karpuz olmasa ben ölürdüm heralde:) ben gebelik boyunca cevizi toplasan 200-300 gr anca yemişimdir, meyve desem kısın hiç yemedim, sadece meyve suyu içtim, sütü ihmal etmiyorum ama günlerdir kan hapını da unuttum ve hiç vicdan azabı duymadım acıkcası, ha yaptıgım en iyi şey bol bol salata yeşillik yedim. bir ara sürekli yeşil sogan peynir ekmek yiyordum, sürekli kokuyordum:78:

ay saolun kızlar yediginiz ictiginizi paylaştıgınız için
ben bi sebzeden igrendim onu meyve ile kapatmaya
calıstım ama oglum yinede minik sanırım yemekle
alakası yok bunye meselesi:KK49:

evet canım yaaa 7 günüm kaldı walla... haftaya bugün bu saatlerde insallah oğluşum kucağımda olacak sabahtan yatış yapıcam cünkü herhalde bu saate doğmuş olur düşündükçe heyecanlanıyorum çok fena wallla... balıkesirdeyim canım ben...burda özel hastanede doğum yapıcam insallah... sevgi hastanesi....

aay super ya sizin evdeki heyecanı tahmin edebiliyorum
bende buyuk bi ihtmal senin gibi haftaya gelir die
dusunuyorum canım :KK52:

biz oglumla bıcıbıcı yaptık şimdi
kuafore gidiyoruz manikur pedikur
için bu arada oglen sekerlerimi yaptım
bitti cok sukur:KK9:

canım Allah ikinizide sağlıkla kurtarsın inşallah... evet ya gününü bilmekte heyecan verici...

Canım benimde annem kardeşlerim yanımdalar ama eşim yok. Senin gibi bende eşim gelmeden doğurmak istemiyorum. 2 gün kaldı gelmesine:KK66: Çok şükür sancım falanda yok. eşim kımıldama ben gelmeden doğmasın dedi:KK1: inş. c. tesi tetkiklerim yapılır. p.tesi,de kocişimle doğuma gideriz. Anne çok önemli ama inan annemsiz doğururum ama eşimsiz yapamam gibi geliyor.:KK69:

ayy aynen valaa ! ben eşimsiz hayatta yapamam..:KK50:anne de önemli tabiki de ama eşim olmadan gidemem ben doğuma gibime geliyo..bütün hamilelik boyunca eşimle brb dik zaten..kimse de yokto yanımızda..şimdi annemle kardeşim gelicek haftaya salı..anne de aranıyo tabiki ama eş farklı..:KK49:

canım Allah ikinizide sağlıkla kurtarsın inşallah... evet ya gününü bilmekte heyecan verici...

evet artık tamamen buna odaklandık eşim de bende... hatta annem şimdiden gündüzleri gelmek istedi ben yok dedim evde sese bile tahammülüm yok o kadarkonsantre durumdayım ne haber isliyorum ne bişey...

aay super ya sizin evdeki heyecanı tahmin edebiliyorum
bende buyuk bi ihtmal senin gibi haftaya gelir die
dusunuyorum canım :KK52:

evet canım haftaya doğumlar sıra sıra başlar... ben hala sonuna geldiğimize inanamıyorum daha çok değil kasım ayında ilk kez dr a gidiyor burda birbirimize kese göründü kalbi atıyor diye haber veriyorduk...o zaman bana temmuz ayı çoooooooooookkkkkkkkkkkk uzak geliyordu... zaman çok çabuk geçiyor her ne kadar hamileliğin belki de en zor günlerini yaşıyor da olsam ben bugünleri de özlicem galiba... ayy duygusallaştım walla ağlamaya başladım iyi mi:KK14:

çok geçmiş olsun canım ya..:KK53:..elinden nasıl aldı telefonu, ay korkmuşsundur da..neyse canım sana bişey olmasın da..

valla canım ofiste tadilat var diye kapı açıktı patronumda şehir dışında yalnızdım ofiste bir anda oldu çok korktum gerçekten saol canım :KK58:

Canimcim cok gecmis olsun, kimbilir nasil korkmussundur :KK53:[/QUOTE]

saol canım korktum valla allah daha beterinden korusun :KK58:

çok geçmiş olsun canım.resmen gasp edilmişsin. Sana bişey olmadığına sevindim.

saol canım öyle oldu biraz :KK58:

slm kızlar nasılsınız bakalım kuzularınız nasıl bizim yarın kontrolümüz var bakalım nasılmış benim sıpam :KK53:

X