tatlım durum hepimizde aynı, yerleri daraldı bebeklerimizin. doktorumda söylemişti azalabilir 32den sonra die, 33 de azaldı, şimdi sertleşti az ama kuvvetli vuruyor meleğim :)
ayy bana fenalık basıyo sizden
izne çıkanlarda ne bu ev işi teleşı , dinlenmeye çıkmadınız mı siz? erkenden doğuracaksınız yaa
kocatepe diyo sevdiklerinize soyleyin sizin için yapsınlar , sizde oyle yapın yaa
yoksada yapmayın akşama kocişlere kakalayın
Selam kızlar nasılsınız? ben vantilatörle kanka oldum az önce zar zor indirdim dolap tepesinden. gece uyuyamadım sıcaktan eşimde battaniyeye sarılıp yatıyo bu sıcakta kaldır bugün dedim ağladım nerdeysegece üşüyom diyo bu gece camı açtım rüzgar girsin diye, beyefendi üstünü açıp benim tarafıma itiyo battaniyeyi değdikçe tekmeleyesim geldi
adet olcakmışım gibi hissediyorum kızlar neden acaba sıcaktan filan mı ki bilemedim:26:
kızlar selam nabersiniz bi sorum olacak emin olamadığım,,,öğlende ton balığı yedim de (afedersiniz) akşama kadar süt yoğurtt benzeri şeyler yemememmi lazım ??? şimdi bu ton balığı ya süt içsem falan zararı olur mu?????
sizleri bugün çook şikayetçi gördüm kızlarr
adamlara da acıyorum valla,bizimki bişey olur korkusuyla bana bişey yaptırmıyor,ama tadını çıkar son zamanlarındır diyo :82:
kızlar selam nabersiniz bi sorum olacak emin olamadığım,,,öğlende ton balığı yedim de (afedersiniz) akşama kadar süt yoğurtt benzeri şeyler yemememmi lazım ??? şimdi bu ton balığı ya süt içsem falan zararı olur mu?????
sıcaklardan olabilir mi acaba?
sen rahatsın galiba seker
sıcaktan hı hı
yoğun bel ağrılarımdan sonra rahatım şükür
benim çok uykum var şeker :85:
canım afiyet olsun ton balıgı pek
onermiyorlar hamilelere içme sut
falan havada sıcak zaten kabarırsın
hemen valla
canım çekti valla yedim ama süt ürünleri tüketmiyim bugün madem ben nolur nolmaz
evdeysen uzan biraz seker bende yatıcam
birazdan yediklerim ogutulsun biraz gece
uyumadım zatiii
slm yeniden kızlar kahverengi leke olmuştu ama cok az aradım doktoru şimdi acılma kanaması gibi bahsediyosun bugun yarın mutlaka gel dedi korkuyorum ya bebeğim küçük gelmesin hemen 2300 du bir hafta önce ve doktor kucuk demişti
canım normal bazen cok hareketli bazen
cok durgun benimde o haftalarda oyleydi
tırsmıstım artık yerleri daralıyor tabii normal
ama cok panik olduysan ara bi dr.yada bi
sağlık ocagı varsa yakınında baktır
az kaldı canım dayan bana da son
gıunlerde iş yaptırmamak için angarya
yığdılar o daha beter bisey
sen corap mı giyiyorsun bide ben
evde eşimin atletinle dolasıyorum
ne corap ne terlik bu havada ne
üşütmesi be
slm yeniden kızlar kahverengi leke olmuştu ama cok az aradım doktoru şimdi acılma kanaması gibi bahsediyosun bugun yarın mutlaka gel dedi korkuyorum ya bebeğim küçük gelmesin hemen 2300 du bir hafta önce ve doktor kucuk demişti