2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım durum hepimizde aynı, yerleri daraldı bebeklerimizin. doktorumda söylemişti azalabilir 32den sonra die, 33 de azaldı, şimdi sertleşti az ama kuvvetli vuruyor meleğim :)

paranoyak eder bu kuzucuklar insanı tatlı şeyler yiyip kendimi dinliyorum arada karnımı dürtüyorum hatta gıdı gıdı yapıyorum ama yemiyor içerdeki,illa çatlatıcak meraktan

ya saka gibi kız ben ki ev işinle işim
olmaz manyak bi moda girdim
zaten kasıklarım agrıdı bıraktım
aldım yemekleri laptopu onume
yatışşş

adamlara da acıyorum valla,bizimki bişey olur korkusuyla bana bişey yaptırmıyor,ama tadını çıkar son zamanlarındır diyo :82:

kızlar selam nabersiniz bi sorum olacak emin olamadığım,,,öğlende ton balığı yedim de (afedersiniz) akşama kadar süt yoğurtt benzeri şeyler yemememmi lazım ??? şimdi bu ton balığı ya süt içsem falan zararı olur mu?????

ya aynı agrı bende de var bugun canım
sanırım evde terlik giymeden yalınayak
dolasıyorum ve gece cam acık yatıyoruz
üşüttüm ondan o agrılar dedigin gibi adet
agrısı gibi suan mutfakda oturuyorum salon
yanıyor mutfakla salon camlarını actım o
arada bi yer buldum serin

canım afiyet olsun ton balıgı pek
onermiyorlar hamilelere içme sut
falan havada sıcak zaten kabarırsın
hemen valla

adamlara da acıyorum valla,bizimki bişey olur korkusuyla bana bişey yaptırmıyor,ama tadını çıkar son zamanlarındır diyo :82:

ay ne mutlu sana bizim ki tam tersi
ne kadar hareket o kadar bereket daha kolay
dogum yaparsın dio bi yatırmıyor beni
ya

Son düzenleme:

slm canım afiyet olsun yardımcı olim dicemde o konuda bi bilgim yok :44: bilen varsa öğrenmiş olurus

slm yeniden kızlar kahverengi leke olmuştu ama cok az aradım doktoru şimdi acılma kanaması gibi bahsediyosun bugun yarın mutlaka gel dedi korkuyorum ya bebeğim küçük gelmesin hemen 2300 du bir hafta önce ve doktor kucuk demişti

evdeysen uzan biraz seker bende yatıcam
birazdan yediklerim ogutulsun biraz gece
uyumadım zatiii

UZANCAMDA altıma yapıcam die korkuyom ben artık yaa

aşaa aşaa bişiler oluyoo

bende uyuyamadım ne kızıosun

açılma lekeside ilk defa duyuyorum

sayenizde çok tecrübeleniyorum burda

bu arada üzülme 1.900 doğan bebişler var hatta daha küçük

sağlıklı olsun öyle düşün

yok yaw ne çorapı giycem 40 der sıcaktaa annem öle dio çorapını çıkarma üşütürsün farketmessiz dioo..buraya gelince anlıcak ama uzaktan öle dio iştee

canım korkma ya ordaki kaslar acıldıkca
gelirmis oyle lekeler hemen dogacak gibi
dusunme bi git baksın bakalım sadece
akıntıdır belki allahdan hayırlısı içini ferah
tut hem 2300 az bi kilo degil ki haftan
da ii en kotusunu dusunsen bile bi problem
olmaz

kötü şeler düşünme bişey çıkmaz inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…