- 27 Mayıs 2008
- 1.906
- 2
- 41
orayı görmüştüm sanki adresi varsa verirmisin canım
bana bunu 2 kızı olan bir ark. da dedi yapmış olmuş bide sut gelene kadar ac bekletme sekerli su ver sarılık olmuyor dediyapcam inş.
kızlar demin son gebelik kontrolüm için sağlık ocağına gittim hem oğlumun kalbini bir dinliim diye hem de doğumdan sonra napcaz konuşmak için...öğrendiklerimi paylaşayım sizle de.... hastanede ilk doğumda topuk kanı alınıyormuş ama anne sütü alan bebekten alınması daha iyi olduğundan doğumu takip eden 4. veya 5. gün getirin bebeği dediler.. o zaman aşı kartı da verilcekmiş hem de muayenesi yapılcakmış.... senin emzirmene de bir bakarız yanlış yaptığın bişey varmı die dedi nasıl emzircemi anlattı orda maket bir bebekle... süt havuzu göğsün altındaymış elimizle göğsümüzü biraz kaldırıcakmışız bebeği çenesinden hafif bastırarak ağzını açılmasını sağlayıp tüm kahverengi alanı ağzına verecekmişiz... bebekten emerken gık gık die ses geliyosa damağı boşta demekmiş ve sadece meme ucunu çekmesi hem sağlıklı emzirme olmadığını gösterir hem de meme ucunu yara yapar dedi... emzirirken biz bebeğin üstüne eğilmicekmişiz bebeği kendimize yaslıcakmışız.... hastanede mutlaka sana gösteren biri olur zaten dedi... haa bir de bol hurma ve kayısı suyu iç dedi çok süt yapar dedi... doğum sezeryan istiyorum dedim kesinlikle epidural iste yoksa genel anestezide bebeği hemen memeye vermiyolar dedi... epiduralde hemen emzirmeye başlayabilirmişiz.. ilk gün sütün gelmeyebilir yine de emzir ki süt aksın dedi... gündüzleri 2 geceleri 3 saatte bir emzirmek gerekiyormuş... ilk ağız sütünü sağmak zorunda da kalsan mutlaka bebeğine ver dedi ilk aşısı o dedi.... elle muayene etti karnımı başı aşağıda değil bebeğin istesen de bu pozisonda normal yapamassın dedi... sırtı poposu sağımda elleri ayakları ve kafası solumdaymış...c şeklinde yatıyomuş sıpam... çok zor bir pozisyon şeçmiş kendine ufaklık dedi... ben de babası gibi kıl olcak biraz da ondandır dedim....:))) haa bir de unutuyordum 15 günlükken d vitamini ilacı almaya başlıcakmış bebeklerimiz anne sütünde d vitamini bulunmuyomuş onu dedi.... çok kat giydirme dedi sen kaç kat giyiniyorsan ona bit kat fazla giydir yeter dedi.. bir de emzirirken yeleğini çıkar çünkü o da efor sarfetcek terlemesin sıkılmasın dedi... ayyy amma yazdım insallah işinize yarar kızlar....
Menekşe Bujiteri
Kayhan Süngü
Merkez Mah. Cami Sok. No:25 (Medicana Hastanesi Yanı) Avcılar
Tel:509 49 94
Gsm:0536 291 70 30
teşekkür ederim canım çok sağol :81:
denizcim rica ederim canım, inşallah işine yarar. bu arada kızlar bazen bieşy soruyorum, sonra bir iş cıkıyo, alıntı almayı da unutunca aklımdan cıkıp gidiyor, kusuruma bakmayın emi
hangi hastaneye gidiyosun canım?
normalde kontrol için avcılar devlete gidiyorum ama doğumu yeni bosna safada yapmayı düşünüyorum o yüzden geçen ay oraya gittim canım kontrole sen hangisine gidiyosun
Avcılar Hospitale gidiyorum ben
Doktorumdanda hastanedende çok memnunum
Sen nie okadar uzak yeri seçtin?
Kızlar çubuk bebek şekerlerinden istiyodum,güzel olanları ve şekerli hazır olanlar çok pahalıydı,özellikle internetteki bazı siteler uçmuşlar...1 aydır bakıyodum,yavuzsüs diye bi site buldum,bebek malzemeleri bölümünde çok güzel tavşan ve kalp şeklinde çubuklardan sipariş ettim,tül ve kurdele de siparş vermiştim,az önce geldi,süperlerr..melodi çikolatadan mavi şekerler alıcam ve tüllere koyup,çubuklara eklicem,çok güzeller yaa,çeşit çeşit söledim 80 tane falan oldu,ama hem kaliteli hem de uygun olucak böle,şüphelerim vardı ama kutuyu açınca bayıldım,burda hazır gördüklerimin aynısı,tavsiye ederim...sepet bulamadım güzel ama onu da başka yerden bakıcam..
Kızlar çubuk bebek şekerlerinden istiyodum,güzel olanları ve şekerli hazır olanlar çok pahalıydı,özellikle internetteki bazı siteler uçmuşlar...1 aydır bakıyodum,yavuzsüs diye bi site buldum,bebek malzemeleri bölümünde çok güzel tavşan ve kalp şeklinde çubuklardan sipariş ettim,tül ve kurdele de siparş vermiştim,az önce geldi,süperlerr..melodi çikolatadan mavi şekerler alıcam ve tüllere koyup,çubuklara eklicem,çok güzeller yaa,çeşit çeşit söledim 80 tane falan oldu,ama hem kaliteli hem de uygun olucak böle,şüphelerim vardı ama kutuyu açınca bayıldım,burda hazır gördüklerimin aynısı,tavsiye ederim...sepet bulamadım güzel ama onu da başka yerden bakıcam..
Menekşe Bujiteri
Kayhan Süngü
Merkez Mah. Cami Sok. No:25 (Medicana Hastanesi Yanı) Avcılar
Tel:509 49 94
Gsm:0536 291 70 30
canım hem hastane çok temiz ,çok ilgileniyolar hemde çok uygun
ne kadar fiyatları?
ne kadar fiyatları?
pearl avcılar hospitalda nil hanıma mı gidiyorsun.onun için ii diyorlar ama hastane çok kalabalık gidenlerde çok skıra bekliyoruz dedikleri için bende tercih etmedim