- 22 Mart 2011
- 167
- 0
Püff güyaa 32. Haftamdan sonra konuştum saat 4 de çıkacaktım Işler yoğun idare ett birazzz diyorlar ayakmı yapıyorlar ne anlamadım sinir oldum
sıkma tatlım canını hepsi aynı bu işverenlerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Püff güyaa 32. Haftamdan sonra konuştum saat 4 de çıkacaktım Işler yoğun idare ett birazzz diyorlar ayakmı yapıyorlar ne anlamadım sinir oldum
normal 130 sezeryan 270 isteğe bağlı sezeryan 320 herşey dahil
sadullah beye gidiyorum canım
çok güler yüzlü çok tecrübeli bir doktor
hiç oyle çokta beklemiyorum,
hatta geçen hafta bilmiyodum randevuya geçmiş yine de aldı beni
anammm bu ne ya bedavaa,memnunsan ne güzel..ben benimkine alıştım kazığı yicez artıkk
sadullah beyi de ii diye duymuştum...benimde yengem orda doğum yapmıştı..kadın doğumu iimiş aslında ama salak hastane yeni evlendiğimde sistit olmuştum bir türlü teşhis koyamamışlardı süründüm resmen ondan kılım o hastaneye . ambargo uyguladım.
bende doktoru çok methettikleri için bahçelievler medicanaya gidiyorum. sezeryan 2100 tl,normal 1500
saol fıstık, elle nasıl kontrol etti yaa:44:
canım bildiğin elle muayene etti işte böyle karnımı elleye elleye çocuğun neyi nerde buldu.. hatta ben de sordum nasıl anlıyosunuz die ee biz bunun eğitimini aldık eskiden ultrason mu vardı böyle muayene edilirdi dedi....şaştım kaldım ahanda büleeee zaten yaşlı bir ebeydi emekliliği falan yakındır kesin....
süper ya benimki 1500 maalesefff:2:
anammm bu ne ya bedavaa,memnunsan ne güzel..ben benimkine alıştım kazığı yicez artıkk
canım bildiğin elle muayene etti işte böyle karnımı elleye elleye çocuğun neyi nerde buldu.. hatta ben de sordum nasıl anlıyosunuz die ee biz bunun eğitimini aldık eskiden ultrason mu vardı böyle muayene edilirdi dedi....şaştım kaldım ahanda büleeee zaten yaşlı bir ebeydi emekliliği falan yakındır kesin....
Şişen ayaklara buz dolu kovada masaj - Sabah - HaberPlus - Yaşam
ayak şişmesine öneriler