2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben biraz çıkim benim patron birazdan damlar yasak normalde internete girmem gelmezse yine dönerim hadi öpüldünüz :79::80::81::KK66:

sadullah beye gidiyorum canım
çok güler yüzlü çok tecrübeli bir doktor
hiç oyle çokta beklemiyorum,
hatta geçen hafta bilmiyodum randevuya geçmiş yine de aldı beni :KK16:

sadullah beyi de ii diye duymuştum...benimde yengem orda doğum yapmıştı..kadın doğumu iimiş aslında ama salak hastane yeni evlendiğimde sistit olmuştum bir türlü teşhis koyamamışlardı süründüm resmen ondan kılım o hastaneye . ambargo uyguladım. :KK1:

normal 130 sezeryan 270 isteğe bağlı sezeryan 320 herşey dahil :KK1:

:KK53::KK53::KK53:
memnunsan ne güzel vala

Püff güyaa 32. Haftamdan sonra konuştum saat 4 de çıkacaktım :KK47: Işler yoğun idare ett birazzz diyorlar ayakmı yapıyorlar ne anlamadım sinir oldum :KK47:

göster dişleri canım
onlar seni idare etsin

anammm bu ne ya bedavaa,memnunsan ne güzel..ben benimkine alıştım kazığı yicez artıkk

sen nereye gidiyosun?

sen nereye gidiyosun?[/QUOTE]

bende doktoru çok methettikleri için bahçelievler medicanaya gidiyorum. sezeryan 2100 tl,normal 1500

sadullah beyi de ii diye duymuştum...benimde yengem orda doğum yapmıştı..kadın doğumu iimiş aslında ama salak hastane yeni evlendiğimde sistit olmuştum bir türlü teşhis koyamamışlardı süründüm resmen ondan kılım o hastaneye . ambargo uyguladım. :KK1:

Benim aynı tip olay Avcılar Medicanada başıma geldi
Özgür hanım Onur bey yanlış teşhisle uğraştırdı beni
hamile olduğumu öğrenince gitmiştim yinede ama randevu almadan gelme dedi Özgür hanım o zaman çok sinirlendim
Gitmem herhalde bir daha

bende doktoru çok methettikleri için bahçelievler medicanaya gidiyorum. sezeryan 2100 tl,normal 1500

Ben hiç fiyat sormadım canım Hospitale ama ssk lıya sezeryan 850 normal 500 diyolar
bizim topicten pamuksel sanırım Bahçelievler Mesicanaya gidiyodu :44:

$739.jpg $737.jpg $740.jpg

hepsi ters olmuş resimlerin valla bu kadarını başarabildim:KK66:tavşanlar 2 tl,nazar boncuğu ve bebek arabası 1 tl den ucuza geliyo,diğer kalpliler 12 adet 3 tl,80 taneden fazla var,tülüyle ve kurdelesiyle 67 tl tuttu...

saol fıstık, elle nasıl kontrol etti yaa:44:

canım bildiğin elle muayene etti işte böyle karnımı elleye elleye çocuğun neyi nerde buldu.. hatta ben de sordum nasıl anlıyosunuz die ee biz bunun eğitimini aldık eskiden ultrason mu vardı böyle muayene edilirdi dedi....şaştım kaldım ahanda büleeee:KK53::KK53: zaten yaşlı bir ebeydi emekliliği falan yakındır kesin....

canım bildiğin elle muayene etti işte böyle karnımı elleye elleye çocuğun neyi nerde buldu.. hatta ben de sordum nasıl anlıyosunuz die ee biz bunun eğitimini aldık eskiden ultrason mu vardı böyle muayene edilirdi dedi....şaştım kaldım ahanda büleeee:KK53::KK53: zaten yaşlı bir ebeydi emekliliği falan yakındır kesin....

vayyyy beeee:KK1:

süper ya benimki 1500 maalesefff:2:

ben önce telefonla sordum bikaç yere daha sormuştum çok uygun geldi bu hastaneyi araştırdım herkes iyi dedi geçen ay kontrole gittim gerçekten çok ilgilendiler çokda temiz bakalım önümüzdeki hafta kontrolümüz var yine

:KK53::KK53::KK53:
tecrübe işte

X