ben hazır aldım canım, malzemeleri alabilecegim bir yer yoktu sivasta, getirttirsem de aynı fiyata geliyordu
pelinim ben emzik vermeyi istiyorum ama gece versek dahi zaten inşallah da sütümüz olursa 2 saatte bir uyandırıp emzircez, ama o 2 saatlik arada da emsin bebiş, hem ben pek bi severim ağzında emzik dolasan bebekleri
ya size sey sormak istiyorum diyelim
sütümüz var ve 2 saatte bir emziricez
yenidogan bebişlerimizi emzige alıştıracakmısınız?
ben yapabilirsem eger sadece uyurken vermeyi
dusunuyorum sizin bu konuda tercihiniz nedir?
canim sen ondanmi erken dogum yaptin ??? ya benim preeklampsi okadar yogun degildi ama karacigerde bi degerim cok yüksekti.... sanirim preeklampsinin etksiinden dolayi o degerim yüksekti ödemim gidince tansiyonum düsünce o degerde normale düstü..... ve ciktim hastaneden,baby nurse
canım beni biliyormusun bilmem. ben 35 gün önce ağır preeklampsi sebebiyle erken doğum yaptım 31+2 de.. hiç istemedim doğurmak aman bu kadar durdu 2-3 hafta daha dursun dedim ama üniversite hastanesinde doktor hiç dinlemedi aldı ameliyata. çok üzüldüm erkenden boşyere aldılar diye ama sonradan hangi doktora danıştıysam verilmiş sadakam olduğunu, doktorun sezeryan kararını takdir ettiklerini söylediler. çok ciddi bir sıkıntı olduğunu yeni yeni anlıyorum. o yüzden ısrar etmemeni tavsiye ederim. maşallah bebişin kilosu güzel hayata sıkı sıkı tutunur. benimki 1100 gr doğdu.ufak bir solunum sıkıntısı var. onu atlatabilirse eve gelecek nasipse. çok geçmiş olsun canım.Allah yardımcın olsun
benim preeklamsi dışında zaten intra uterin gelişme geriliğimde var canım...benim zaten 24 saatlk ölçümde 2 yada 3 defa 160/100 değerini alıyoruz zaten ben tam sınırdayım ve ödemim çok olmaya başladı...hafif ve orta şiddet için denilen doğru sınır 160/100 dür zaten preeklamsi hızla değil yavaş yavaş oturan bir tablodur özellikle yüz ve ellerdeki ödem önemlidir ayakta genelde olurda...sende dikkat et canım ilerleyen haftalarda bulgular artabilir....
ay aklıma yengem geldi bi gülme tuttuçocuğu emzirmeden ayırmak için siyah bant yapardı yünler varya onlardan yapıştırırdıı kuhh diyee allam yaa biz nasıl olcez ki daha doğurmadan emzirmeden neleri düşünüom aklıma geldi ama
ben canım notluk seklinde aldım tülünüde
aldım eminönunden 100 adet yapıcam anneme
az geldi cuma bi 20 tane daha alıcaz
Eki Görüntüle 206554
her zaman emmesınde bı mahsur var mı,bildıım kadarıyla yok ,hatta damak gelışımıne katkısı oluyomı emzıgın. okuldan gelıp koltuk arkalarında gızlı gızlı emzık emen bırı olarak emsın bence bebekler bı zararı yok
çok şirinmiş canım ya bende bi karar versem eminönü de çok uzak yakınlarda satan biyer bulsam keşke bi araştırim bakalım
saol canım netten de sipariş verenler var
yardımcı olurlar sana canım ben site olarak
bilmiyorum cunku :44: kadıköy efes carsıda
da var eger ist.karsı tarafdaysan
saol canım ya yok avcılardayım ben ama tembellik işte
ben hazır aldım canım, malzemeleri alabilecegim bir yer yoktu sivasta, getirttirsem de aynı fiyata geliyordu
iyi yapmışsın canım ben hala çalışıyorum son 20 günde izine ayrılacam o zaman yaparım die düşünüyorum bakalım
normaldir canım bu sıcaklarda netten
bak o zaman hazır gelsin