2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ya ilk zamanlar vericekmiyiz daha
memeye alışması gerekmiyor mu
sonra her dak.agzında bisey ister
her dak.ağlamaz mı dusunce:44:
ben kararsız kaldım ya:26:

ya size sey sormak istiyorum diyelim
sütümüz var ve 2 saatte bir emziricez
yenidogan bebişlerimizi emzige alıştıracakmısınız?
ben yapabilirsem eger sadece uyurken vermeyi
dusunuyorum sizin bu konuda tercihiniz nedir?

her zaman emmesınde bı mahsur var mı,bildıım kadarıyla yok ,hatta damak gelışımıne katkısı oluyomı emzıgın. okuldan gelıp koltuk arkalarında gızlı gızlı emzık emen bırı olarak emsın bence bebekler bı zararı yok

ya kızlar bide ben daha kızıma hiç bir almadım da hazırlamadım da bitek beşiğini aldım oda daha gelmedi hastane çantasına ve bebişe aldıklarının listesi olan varmı neler lazım oluyo ay çok cahil hissettim kendimi :26:

Son düzenleme:
canim sen ondanmi erken dogum yaptin ??? ya benim preeklampsi okadar yogun degildi ama karacigerde bi degerim cok yüksekti.... sanirim preeklampsinin etksiinden dolayi o degerim yüksekti ödemim gidince tansiyonum düsünce o degerde normale düstü..... ve ciktim hastaneden,

bilmiyorum canim bana sanki tamamen gecti gibi geliyor cünkü tansiyonumda simdi normal ve hic ödemim kalmadi nerdeyse... suanda 36. haftamdayim sen kacinci haftadsin simdi ? ya benim hastanedeki doktorlar dogru düzgün bilgi vermiyorki ben internetten arastirdigim kadariyla biliyorum basimin agrisinin sebebi ondanmi degilmi diye soruyorum doktora yok diyo sende migren var.... ama bende simdiye kaadr migren cikmadi yeni olduysa bilemem, bulanik görüsüm hatta karacigerimdeki bir degerin yüksek olmasi isin acikcasi neden kaynaklaniyor bilmiyorum... suanda 12 temmuz dogum tarihim vee 12 temmuza kadar ne hastaneden randevu verdiler tekrar kontrol icin neden kendi kadin doktorum randevu verdi.... 12 temmuzda hastanede sadece dogum randevum yazili.... ve o zamana kadar suanda 5 hafta var, ufacik birsey olsa acaba diyip acile kosuyorum.... benim anlamadigim sey madem öyle bir tani konuldu, ve yavas yavas ilerliyor bu hastalik en azindan arada bir kontrole cagirin, illa ölümcül seviyeyemi gelmesi lazim ? türkiyde nasil bilmiyorum ama burada bi dogum yapacagin hastane vard, birde kendi kadin doktorun var... kadin doktorun hamilelik boyunca tolam 4 defa en fazla 5 defa kontrol edebilir..... hastanedede sadece dogum tarihi yazili.... tabi herhangi acil bi durumda dogum yaptigim hastaneye gitmek zorundayim... ve suanda kadin doktorumdaki toplam 5 kontrolüm bitmis durumda.... ve hastanedede 5 hafta sonra dogum randevum var.... bu demek oluyorki 5 hafta boyunca kontrolüm olmayacak... acil durumlar disinda... ben hastaneye bebek az hareket ediyor diye gttim preeklampsi dediler, ben hicc hissetmedim bile.... yine o sekilde hissetmezsem nasil olucak... doguma kadar herhafta gidip kan tahlili yaptiricam degerlerimi kendim kontrol edicem... tansiyonum suanda normal ama yinede icimde bir korku ilk bebegim düsük oldugu icin simdi icimde korkular,,, hastanede o teshis konulana kadar rahattim ama simdi acaba kan degerim nasil. acaba ilerledimi yada yokoldumu... arastirdigim kadariyla yokolmuyor bu hastalik hafifte olsa devam ediyor.... ama doktorlarim bana göre biraz rahatlar gibime geldi..... kan tahlili takibini kendim yapicam.... benim preeklempsiden cok karaciger degerimin yüksek olusu üzerinde durdular. sordum o deger preekalmapsiden dolayimi yüksek dedim... olabilirde olmayabilirde dediler :))) simdi gelde rahat ol rahat uyu....

ay aklıma yengem geldi bi gülme tuttu çocuğu emzirmeden ayırmak için siyah bant yapardı yünler varya onlardan yapıştırırdıı kuhh diyee allam yaa biz nasıl olcez ki daha doğurmadan emzirmeden neleri düşünüom aklıma geldi ama

model seçtinmi peki canım ben bakıyorum sabahtan beri ama karar veremedim bide malzemeleri nerde bulurum ki :)

ben canım notluk seklinde aldım tülünüde
aldım eminönunden 100 adet yapıcam anneme
az geldi cuma bi 20 tane daha alıcaz

bende emzigi bırakmamısım 5 yasına kadar
annem bi gun mangal yapıyormıs kulun
içine atmıslar ben iğrenmisim bi daha da
ağzıma almamısım

daha arastırmadım canım bu konuyu
siz ne dusunuyorsunuz bi sorup fikir
alayım dedim uyuturken cok buyuk bi
rahatlık tabii bazı insanlar yemek yedirirken
de kullanıyor bi kaşık verip emzigi tıkıyorlar

çok şirinmiş canım ya bende bi karar versem eminönü de çok uzak yakınlarda satan biyer bulsam keşke bi araştırim bakalım

saol canım netten de sipariş verenler var
yardımcı olurlar sana canım ben site olarak
bilmiyorum cunku :44: kadıköy efes carsıda
da var eger ist.karsı tarafdaysan

kızlar bebek doğduğu an emzirmeden önce sade sodadan bir kaşık verdiğinde bebek gassız olurmuş

ne kadar doğrudur ki :44:

bilen varmı:26:

cook sıcak ben bi banyo ya gireyim bi posta daha
ütü ve yıkama işi yaptım hala bitmedi kıyafetler
16:30gibi kayınvalidemle bulusucam avm turu
yapıcaz

garfield arkadaşım sonuçta normal doğum mu sezeryan mı karar verebilmek için alttan muayene yapılıyormuş ya. bizimkilerden sezeryan olan da var normal olan da. dr umuz erkek ondan mı yapmıyo dersin

avent kalkan ve terlik işimi halledeyim
inş.eksik baska bi sey kalmamıstır

ben göğüs kalkanı almadım kızlar, aventin almıstım, gittim sonra dükkanda baska birseyle değiştirdimçok kullanabilecegim birşeymiş gibi gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…