gereksizin biriyse boşşveeeeeeeer gitsin kuzum
şuan kafanı onlarla dolduracak hiç vaktin yok
artık bebişin var çünküüü
ii uykular tatlım rüyandan bebişini görürsün inş.
inş. canım az kaldı duyucaksın sende
inşallah canım inşallah.. bunu duymaya çoook ihtiyacım var.
bebeğini kaybedenleri duyup okudukça çok etkileniyorum. zaten evhamlı bir yapım var.
bende Mine inan'a gitmeyi düşünüyorum. bakalım nasıl olacak kararsızım.
bu kadar evham yapıosan çok araştırma tatlım
içini iice karartma
hem iiyi düşün ki bebeğinde ii olsun
seni hissettiğini hiç unutma
mine hanımı ii duydum inş. memnun kalırsın sende
ikimiz kaldık galiba er_ca bende yatiim artık
bebeğinle sana tatlı uykular
çok haklısın ne kadar stresten uzak kalırsam o kadar iyi..
bayan dr. seçmek istiyorum o yüzden önce özreline gideiym nasıl bir bakayım. olmazsa başka bir dr.a da geçebilirim.
önümüzdeki pazartesiyi iple çekiyorum bende :)
inşallah bebeğim (seninkide) aradaki farkı kapatmış ve kalbi atıyor olur. :)pozitif düşünceye odaklanmaya çalışıyorum
herşey güzel olsun :) inşallah.. birde kistimin olması ürküttü beni.. ama alıştım ilk günkü kadar üzülmüyorum.
ilk keseyi gördüğüm gün. kist ve bebeğin geriden geldiğini duyunca dünya başıma yıkımıştı..
şimdi biraz daha sakinim.
sizinde ilk bebeğiniz dimi?
2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......
1-Karatasoz03 ARALIK 2010
2-Defhne04 ARALIK 2010
3-tugcal04 ARALIK 2010
4-Melike_ecesuu06 ARALIK 2010
5-limon_kabugu06 ARALIK 2010
6-fibula09 ARALIK 2010
7-LeYLa_2111 ARALIK 2010
8-zazez13 ARALIK 2010
9- İpoli8213 ARALIK 2010
10-incitanir17 ARALIK 2010
11-Arina18 ARALIK 2010
12-Fatmanur18 ARALIK 2010
13-oranje22 ARALIK 2010
14- rainofapril26 ARALIK 2010
15-Asilmavi:nazai
Canım benim dr kontrolüm 11 aralık ta.Beni de ekler misin
tamam tatlım hemen ekleyecem kuzum...
maşallah tatlım...ne güzel duymuşsun kalp atışını...darısı benim ve duymayan herkesin başına melikem...bende çok heyecanlıyım..cumartesiye az kaldı...dualarınızı bekliyorum canlarım..inşallah herşey güzel olur hepimiz için...huricimmmm canımm naber nasılsınn biz bugün kalp atışlarını dinledikk ayın 27 sinde ikili testim varrr mesaj atamıomda burdan seni görünce yazayım dedimmm canım şimdiden çok tesekkürlerrrr
günaydın herkeslere
günaydın bitanem.....nasılsın zazezcim...
tamam tatlım hemen ekleyecem kuzum...
maşallah tatlım...ne güzel duymuşsun kalp atışını...darısı benim ve duymayan herkesin başına melikem...bende çok heyecanlıyım..cumartesiye az kaldı...dualarınızı bekliyorum canlarım..inşallah herşey güzel olur hepimiz için...
günaydın bitanem.....nasılsın zazezcim...
inşallahhhh canımın içi çok tesekkür ederim kuzum inanki cok güzel bi duygu rabbim herkese yasatsın inşallahhh dualarım seninle bitanem benimmm canımsınn
inşallahhhh canımın içi çok tesekkür ederim kuzum inanki cok güzel bi duygu rabbim herkese yasatsın inşallahhh dualarım seninle bitanem benimmm canımsınn
saol bitanem..duaların için kocaman aminnnn diyorum gülüm..Allah razı olsun...bende kalp atışını duysam biraz daha rahatlayacam Allahın izniyle...çok öpüyorum seni melikem...
saol bitanem..duaların için kocaman aminnnn diyorum gülüm..Allah razı olsun...bende kalp atışını duysam biraz daha rahatlayacam Allahın izniyle...çok öpüyorum seni melikem...
inanki bende senin gibi bi tedirgindim acaba diye kafam kurcalandı durdu ama şükürler olsunki rabbime kontrolümüz cok güzel gecti inşallah hepte böle gecer hepimizin canım benimm darısıda sana olsun inşallahhhh dualarım seninle guzum bende seni çok öpüyoyumm
2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......
1-fibula09 ARALIK 2010
2- LeYLa_2111 ARALIK 2010
3- eren4111 ARALIK 2010
4- zazez13 ARALIK 2010
5- İpoli8213 ARALIK 2010
6- incitanir17 ARALIK 2010
7- Arina18 ARALIK 2010
8- Fatmanur18 ARALIK 2010
9- oranje22 ARALIK 2010
10- rainofapril26 ARALIK 2010
11- Melike_ecesuu27 ARALIK 2010
12-Asilmavi05 OCAK 2011
13-exorcist_trex05 OCAK 2011
14-Zeytin gözlü10 OCAK 2011
kızlar ekleme yapmak isteyenler yeni tarihlerini versinler....özele atarsanız sevinirim...bazen topicte arada kaynıyor...teşekkürler...
hayırlı sabahlarrrr seker annelerr ve tatlı bebişleriiiii
tamam bitanem ekliyorum hemen zazezcim...inşallah güzel haberlerle gelirsin...Canımm günaydın sanada
iyiyiz çok şükür biz teyzesi sizde iisinizdir inş.
okula gidicez şimdi
benm normalde kütahyadaki dr.umda randevum 13 aralık
ama yarın esk.deki diğer dr.ma da gidicem
bide 8 aralık die eklermisin canım
kuzumu yarın tekrar görcem inş.
sanada hayırlı sabahlar tatlımmm
ben şimdilik kaçar
öğleden sonra görüşürüz inş.
inanki bende senin gibi bi tedirgindim acaba diye kafam kurcalandı durdu ama şükürler olsunki rabbime kontrolümüz cok güzel gecti inşallah hepte böle gecer hepimizin canım benimm darısıda sana olsun inşallahhhh dualarım seninle guzum bende seni çok öpüyoyumm
ister istemez insan tedirgin oluyor canım yaaa..aklıma hep güzel şeyler getirmeye çalışıyorum..güzel düşünelim ki güzel şeyler olsun dimi canım benim...duaların için Allahım razı olsun gülüm...çok saol melikem...öpüyorum seni tatlişim...
Canımm günaydın sanada
iyiyiz çok şükür biz teyzesi sizde iisinizdir inş.
okula gidicez şimdi
benm normalde kütahyadaki dr.umda randevum 13 aralık
ama yarın esk.deki diğer dr.ma da gidicem
bide 8 aralık die eklermisin canım
kuzumu yarın tekrar görcem inş.
sanada hayırlı sabahlar tatlımmm
ben şimdilik kaçar
öğleden sonra görüşürüz inş.
tamam bitanem ekliyorum hemen zazezcim...inşallah güzel haberlerle gelirsin...
ister istemez insan tedirgin oluyor canım yaaa..aklıma hep güzel şeyler getirmeye çalışıyorum..güzel düşünelim ki güzel şeyler olsun dimi canım benim...duaların için Allahım razı olsun gülüm...çok saol melikem...öpüyorum seni tatlişim...
evet canım insanın elinde olmuyo ki bu meraktan hersey geliyo aklına güzel düşün sen kusum güzel olsun inşallahh dualarım seninle canım arkadasım benimmm