2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bu konuyu ben açtım ama ben bebeğimi kaybettim o neden le girmiyorumburaya. bu yüzden bana msj gönderen arkadaşlar kusura bakmayın ama ben liste tutmuyorum.Bu konu benden size hediye olsun, inşallah bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

canım çok geçmiş olsunnn :KK43: :KK43:

selam kuzularrr geçmişi okumaya başlamadan selam vereyim dedim. bebişimin kalp atışlarını duyduk teyzeleri :nazar::nazar::nazar: geçmişi okuyayım gelişmeleri anlatıcam size :)

Tebriklerrrr :)) Çok sevindim senin adına..

doğuma ne kadar hazır olursanız o kadar rahat ve kolay doğum yaşarsınız çevremde ve bu sitede yaklaşık 10-15 kişide test edilmiş onaylanmıştır,stres,endişe,kaygı,korku doğumun kötü gitmesine sebebiyet veren en baş düşmanlar..rahat olun huzurlu olun bebeğinize ve Allahımıza güvenin kızlar inanın çok çok kolay,doğum rahat olduktan sonra çok kolay ve güzel bir olay valla bak :KK69:

Verdiğin moral için teşekkürler :)

2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......

1-Karatasoz :nazar::nazar::nazar: 03 ARALIK 2010
2-Defhne :nazar::nazar::nazar: 04 ARALIK 2010
3-tugcal :nazar::nazar::nazar: 04 ARALIK 2010
4-Melike_ecesuu :nazar::nazar::nazar: 06 ARALIK 2010
5-limon_kabugu :nazar::nazar::nazar: 06 ARALIK 2010
6-fibula :nazar::nazar::nazar: 09 ARALIK 2010
7-LeYLa_21 :nazar::nazar::nazar: 11 ARALIK 2010
8-zazez :nazar::nazar::nazar: 13 ARALIK 2010
9- İpoli82 :nazar::nazar::nazar: 13 ARALIK 2010
10-incitanir :nazar::nazar::nazar: 17 ARALIK 2010
11-Arina :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
12-Fatmanur :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
13-oranje :nazar::nazar::nazar: 22 ARALIK 2010
14- rainofapril :nazar::nazar::nazar: 26 ARALIK 2010
15-Asilmavi :nazar::nazar::nazar: 05 OCAK 2011
16-exorcist_trex :nazar::nazar::nazar: 05 OCAK 2011
17-Zeytin gözlü :nazar::nazar::nazar: 10 OCAK 2011

Leylacım, beni de dua listesine yazar mısın?

:KK53::KK53::KK53: bugün kimsecikler yok yaww
herkesmi doktorda :94: ...
kızlar ben alabildiğim notları
temize geçtim isteyene mesaj atayım
ama bazı yerleri atladım çünkü
görmeden yapılmamalı .. mesela
kadın bize bebeğin kaka yapma problemi
olduğunda bebeğin karnına uygulanacak
bi kaç bağırsak çalıştırma hareketi gösterdi ve gerçek bebekte
daha evvel yapılmış videosunu izletti
banyoyu plastik bebekte yaptı
o yüzden belli başlı şeyleri yazdım :126:

Eğer bana da gönderirsen çok sevinirim canım

arkadaşlar bu konuyu ben açtım ama ben bebeğimi kaybettim o neden le girmiyorumburaya. bu yüzden bana msj gönderen arkadaşlar kusura bakmayın ama ben liste tutmuyorum.Bu konu benden size hediye olsun, inşallah bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

Çok üzüldüm canım. İnşallah en kısa mutluluğunu yaşarsın

Kızlar, ben geliyorum, herkes gitmiş oluyor. İzin alayım okuldan bir gün bari :)))
Geçmişi okudum, herşey güzel gidiyormuş, sevindim. Yarın doktor kontrolümüz var saat 17 de. Bugünden itibaren 7 haftalığız. Yani yarın kalp atışlarını görmemiz gerekiyor. Bana şans dileyin, dua edin, herşey yolunda olsun. Çok heyecanlıyım

Geçen gün bebek dergisinde reklamı vardı. Araştırdım; ama 99 TL'de verilmez yani :97::97: Ayrıca şunun şurasında ne kadar kaldı. Saçmalık. Büyüsünü bozuyorlar valla herşeyin. :KK34:

Canım bu arada gönderdiğin bilgiler için teşekkürler. Bilgisayarıma kaydettim. :KK54:

Bende seni merak ediyordum. :KK5:

Çok üüzldüm. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım.

Kızlar, ben geliyorum, herkes gitmiş oluyor. İzin alayım okuldan bir gün bari :)))
Geçmişi okudum, herşey güzel gidiyormuş, sevindim. Yarın doktor kontrolümüz var saat 17 de. Bugünden itibaren 7 haftalığız. Yani yarın kalp atışlarını görmemiz gerekiyor. Bana şans dileyin, dua edin, herşey yolunda olsun. Çok heyecanlıyım

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. :KK16:

Benimde 1,5 haftam kaldı. 22 Kasım'da gördüm en son bebeğimiii:KK5:

Arinacım, geçen gün özel sağlık sigortası ile ilgili yazını okudum, yanıt yazdım ama çok yazıştığımız için kaynamıştır. Ne yaptın? Yatarak hasta poliçesini araştırdın mı?

Kızlar bu arada benim çıkmama az kaldı işten. Masamı toparlayayım. :KK3:

Yarın öğlene kadar işim var. Merak etmayin yani:KK4::KK4:

Arinacım, geçen gün özel sağlık sigortası ile ilgili yazını okudum, yanıt yazdım ama çok yazıştığımız için kaynamıştır. Ne yaptın? Yatarak hasta poliçesini araştırdın mı?

Canım ben sadece doğum teminatı, doktor muayene ücreti ve 2li testimi kapsayan bir teminat yaptıracağım. Yani bu da Kent Hastanesi'nin fiyatlarına göre 5.000 ila 5.500 TL arası değişiyor. Tabii bu durumda ben sigortaya ne kadar öderim bilmiyorum.

Canım ben sadece doğum teminatı, doktor muayene ücreti ve 2li testimi kapsayan bir teminat yaptıracağım. Yani bu da Kent Hastanesi'nin fiyatlarına göre 5.000 ila 5.500 TL arası değişiyor. Tabii bu durumda ben sigortaya ne kadar öderim bilmiyorum.

Anladım, bu tarz bir poliçe duymamıştım. Ben sana benimkini anlatayım. Aklında bi fikir daha olsun :)) ben sadece yatarak hasta poliçesinden faydalanıyorum. Doğumun tamamını karşılıyor. Muayene ve testler indirimli oluyor. Yıllık 1000 lira civarı ücreti var. Eğer aklına soru gelirse yanıtlamaya çalışırım.Bi de ikili test çok pahalı bi şey değil. Ben asıl doktor amniyo sentez ister diye korkuyorum.
Çıkıyorsun galiba, öptüm canım

kızlarrr nerdesiniz yahuuu gelin gari bende bugün avondan catlakları önleyici sıkılaştırıcı krem aldımmmm nasıl amaa:KK66: :KK66:

Son düzenleme:
zeytingözlü senin ilk doğumun sezeryan mıydı??
evet cnm sezeyandıı
geçmiş olsun canım inş tekrar bebek sahibi olursun cnm
slm sekerlerrrrrrrrrrrr:KK3:
slmmmm
kızlarrr nerdesiniz yahuuu gelin gari bende bugün avondan catlakları önleyici sıkılaştırıcı krem aldımmmm nasıl amaa:KK66: :KK66:

bende 1 haftadır niveanın bebek losyonunu aldım bi zararı olmasın diye onu kullanıyorum nemli tutmak önemliymiş yaa o sebeple bunu kullanıcam

canım çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte tekrar evladını gönderir göbüşüne inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur annesine...:KK5:

ayy ne çıkarcaklarını bilmiyolar valla.. arinaya katılıyorum 99 tl de verilmez yani zamanı gelince öğrenecez nasılsa.... bide ben bişey duymuştum bazen dr lar 2 2 buçuk aylıkken anlıyolarmış aslında kız mı erkek mi ama 10 haftaya kadar söylemeleri yasakmış yani kızsa kürtaj yapılmasın diye... bazı gebelerde anlaşılıyomuş....
amnnn aslında en güzeli doğunca öğrenmek eskiden annelerimiz doğunca öğreniyomuş:KK9: mesela beni erkek sandıkları için bebeklerim resimlerimde üstümde hep mavi yelekler tulumlar falan var:KK9:

evet cnm sezeyandıı

slmmmm

bende 1 haftadır niveanın bebek losyonunu aldım bi zararı olmasın diye onu kullanıyorum nemli tutmak önemliymiş yaa o sebeple bunu kullanıcam

ben de johanson baby kullanıyorum ama sadece banyodan sonra kullanıyorum şimdilik... göğüslerime ve karnıma sürüyorum...

evet cnm sezeyandıı

slmmmm

hımm anladım canım bende avondan aldım bakalım simdide kullanmakta tedirginimmmm :18:

İyi akşamlar kızlarrr

Gamzelikız ın durumunu biraz önce öğrendim.. çok üzüldüm :KK43:
Asudem için şimdi okudum Allah bebeğini korusun dualarımızı kabul etsin...

Hem Gamzeli nin hem de şimdi Cilekw nin durumunu öğrenince benim moral iyice bozuldu zaten sabahtan beri bi bulantı çok keyifsizdim.. :KK59: Allah kuzucuklarımızı korusun bize bağışlasın inşallah..

X