- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
slm kızlarrrr biz geldikkkkkk :) kesemizi gördük çok şükür herşey yolundaymış. iki hafta sonra tekrar kalbi için gidicez.
hoşgeldin canım gözün aydın tatlışımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlarrrr biz geldikkkkkk :) kesemizi gördük çok şükür herşey yolundaymış. iki hafta sonra tekrar kalbi için gidicez.
iyi hade bakem
inşallah su gibi geçer 2 haftaa.
ben de halaaaaaaaa duymadımmmmmmm
hoşgeldin canım gözün aydın tatlışımm
saolun canlar :) Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inş. bundan sonrada bi sıkıntı yaşamayız teyzeleri.
2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ
GamzeliKiz İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....
1-melike_ecesuu 20 Adet Ayetel Kürsi
2-Asudem 20 Adet Ayetel Kürsi
3-LeYLa_21 20 Adet Ayetel Kürsi
4-Limon_kabugu 20 Adet Ayetel Kürsi
5-xnurcx 20 Adet Ayetel Kürsi
6-rainofabril 20 Adet Ayetel Kürsi
7-Persembe 20 Adet Ayetel Kürsi
8-Defhne 20 Adet Ayetel Kürsi
9-asilmavi 20 Adet Ayetel Kürsi
10- Arina 20 Adet Ayetel Kürsi
11- tugcal 20 Adet Ayetel Kürsi
12-fatmanur 20 Adet Ayetel Kürsi
13-exorcist_trex 20 Adet Ayetel Kürsi
14-okyanus84 20 Adet Ayetel Kürsi
15-zazez 20 Adet Ayetel Kürsi
16-evdefnaz 20 Adet Ayetel Kürsi
17-zeytin gözlü 20 Adet Ayetel Kürsi
18-semenya 20 Adet Ayetel Kürsi
19-karatasoz 20 Adet Ayetel Kürsi
20-fibula 20 Adet Ayetel Kürsi
21-tahmina38 20 Adet Ayetel Kürsi
22-kubrahan 20 Adet Ayetel Kürsi
23-incitanir 20 Adet Ayetel Kürsi
24-ipoli82 20 Adet Ayetel Kürsi
DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....
selam arkadaslar ben daha tahlillerimi almaya gidemedim cunku bugun buyukbabam agirlasmis onunla gorustum cok uzuldum onun icin kirk yasin okutmak istiyorum gonullu olan arkadaslar varsa zamanlarini ayirip buyukbabacimin saglinin yerine gelmesi icin okurlarda minnettar olurum cok uzuldum o bizim herseyimiz
acil şifalar diliyorum canım.
bu akşam okurum. yarında okuduğum sayıyı paylaşırım.
ayetel kürsü listesine de katılmak istiyorum. onu da bildiricem yine özel msjla da.
bir süredir evdeki internetim arızalıydı ara ara annemlerden girdim. ama arıza haloldu artık buradayım :)
bence SAT lara göre olsun. tabi çoğunluk ne derse o olur benim fikrim sadece...kızlar liste sürekli güncelleniyor...liste SAT lara göre mi kalsın alfabetik sıraya göre mi koyayım,sizin tercihinize kalmış bir durum isimleri ararken alfabeye göre güzel olur ama doğumlar başlayınca SAT lara göre güzel olur kararsız kaldım :82:
ne demek canım...Allah razi olsun er-cam cook teskekur ederim
selam arkadaslar ben daha tahlillerimi almaya gidemedim cunku bugun buyukbabam agirlasmis onunla gorustum cok uzuldum onun icin kirk yasin okutmak istiyorum gonullu olan arkadaslar varsa zamanlarini ayirip buyukbabacimin saglinin yerine gelmesi icin okurlarda minnettar olurum cok uzuldum o bizim herseyimiz
kızlar liste sürekli güncelleniyor...liste SAT lara göre mi kalsın alfabetik sıraya göre mi koyayım,sizin tercihinize kalmış bir durum isimleri ararken alfabeye göre güzel olur ama doğumlar başlayınca SAT lara göre güzel olur kararsız kaldım :82:
günaydııınn..
bede temmuz anne adayıyım...inş hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza..burdada güzel verimli paylaşımlar varmış takılırım bundan sonra..
hoşgeldin canım aramıza
hayırlı uğurlu olsun bebeğin
inş. çok güzel şeyler paylaşıcaz burda 9 aylık serüvenimizde