Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben bugün hiç bişi yemedim daha açlıktan ölecek gibiyim ama yemek konusuda hep problemliyimdir şimdi daha çok kararsız ve iştahsızım...canım benim birde benim yanımda kimse yok eşimle bile bir arada yemek yeme imkanımız çok az...tek başıma oluncada hiç bişi yiyemiyorum ki..eve gittiğim gibi uyumak tan başka çarem olmuyo....sen çalışıyon mu u yanında yemek yapacak birileri varmı
evet canim esin olmazsa da canin istemez anliyorum seni. ben calisiyorum ama yarim gun.sabahlari cok bulantim oluyor tostla falan gecistiriyorum.zorla da olsa yemeye calisiyorum ama yemek yiyemiyorum.yemek yapacak benim de kimsem yok ama olsa da zaten canim hic yemek istemiyor.ama bazen oyle bir an geliyor ki evde yapamayacagim bir sey istiyor canim.hemen gidip aliyorum.mesela kumpir istedim bugun:)canin belki bisey ister bir dusun bakalim:)dr.bana ne istersen simdilik onu ye 3 aya kadar kendini zorlama dedi.sen calisiyor musun?
canım fırında yumurtalı ıspanak isitor söyl yoğurtlu falan.... kusura bakmayın canınızı çektirdiysem..ama ıspanak bulamıyorum pazara gitmem gerek çalışınca pazara da gidemiyorum...birde onu yıkaması işkence ama olsa şöyle doya doya yesem...
canım fırında yumurtalı ıspanak isitor söyl yoğurtlu falan.... kusura bakmayın canınızı çektirdiysem..ama ıspanak bulamıyorum pazara gitmem gerek çalışınca pazara da gidemiyorum...birde onu yıkaması işkence ama olsa şöyle doya doya yesem...
canim ben de kumpir falan dedim ama arkadaslar kusura bakmasin lutfen.bisey yiyemeyen arkadaslar varsa tavsiye niteliginde dusunuyoruz tabi.
canin cekiyorsa bugun almaya calis canim ama alamazsanen azindan haftasonu almaya calissan diyorum.bak canin bisey istemis ne guzel.ah arkadasim seni cok iyi anliyorum kiyamam sana.
İYİ akşamlar melek anneleri
uffff zaman geçmiyor
hala kendimi hamile moduna sokamadım
pzrtsi kalp atışlarını duymaya gideceğiz inşallah
sabırsızlıkla bekliyorum.....ve bekliyoruzzz:)
kız nerelerdesin sen uğramıosun biakç gündür
buralardayım aslında sadece okuyorum.
bi de pek girmiyorum nete.
laptop zarar vermesin diye.
sen nasılsın?
nasıl gidiyor?
selam kızlar kasım hamişleri bölümünden duydum topikinizi.ben de bi katılıyım dedim.benim doğum da 22 temmuz gibi olucak sanırım inşallah.geçtiğimiz perşembe kalp atışımızı duyduk.çok mutlu olduk.sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız umarım.tekrar herkese selamlaaaar
İYİ akşamlar melek anneleri
uffff zaman geçmiyor
hala kendimi hamile moduna sokamadım
pzrtsi kalp atışlarını duymaya gideceğiz inşallah
sabırsızlıkla bekliyorum.....ve bekliyoruzzz:)
selam kızlar kasım hamişleri bölümünden duydum topikinizi.ben de bi katılıyım dedim.benim doğum da 22 temmuz gibi olucak sanırım inşallah.geçtiğimiz perşembe kalp atışımızı duyduk.çok mutlu olduk.sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız umarım.tekrar herkese selamlaaaar