ben söyledim vallla müdürüm bayan zaten...söylemek gerek anlayışlı olsunlar demi azcık..ama ben şuan yerimi değiştirmek istiyorum burdaki bi arkadaş doğum izninde ocak 20 de gelecek bende ocağın başında falan tekrar daire başkanımla görüşeceğim beni başka dış birime versin diye önceden orda çalışıyordum evime çok yakındı yürüyerek 10 dk.arabayla 2 durak...burda çok problem olucak arabayla gelip gideyim desem park sorunu olacak..inşallah tekrar gönderirler eski yerime....:83:
hayır kuşum melike değil...M HARFİYLE BAŞLAYAN erkek....B harfiyle başlayan kız ismi olcak...heheheheh....ikinci ipucuyuda verdim size....
oy oy bende sizi yerümmmmmmm....tontişlerin yesün senüüüüü
inşallah tatlım ya inşallah pozitiftir
bu topik harbiden hızlı ilerliyor..
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Midemden gelen yanma resmen yemek boruma isabet ediyor ya
Napcam ben bu mide yanmasıyla
bende f5 yapıyorum tatlım..10 parmak yazdığım için hızlı yazıyorum ondan yetişiyorum yani hızlı hızlı...leyloş sen msjlara çok hızlı cevap veriyorsun bu işin bir sırrı var mı? mesela sayfaları ben F5 ile yeniliyorum sen?
ayy berfinmiydi nee sölemiştin sankimm mert mi erkekte kısss ayyy yordun heee :82:
herkese merhaba kızlar metuka,leyla sobeeeeee
gecmiş olsun kuzuuu o halde sende reflü de oluyodur ben gibi yaa bak gördünmü yine aynı sorunlarımız varrr
bende f5 yapıyorum tatlım..10 parmak yazdığım için hızlı yazıyorum ondan yetişiyorum yani hızlı hızlı...
değülllllllllllllll....cinsiyeti belli olana kadar merak edin...
canım sen ankaradamısın
senin özel sektör diiil devlet dairesi dimi
senin söylemende sakınca yok zaten bizim özel sektör olduğu için napacakları belli olmaz ondan nekadar geç öğrenseler okadar iii diyorum.
2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......
1-Karatasoz03 ARALIK 2010
2-Defhne04 ARALIK 2010
3-Melike_ecesuu06 ARALIK 2010
4-limon_kabugu06 ARALIK 2010
5-fibula09 ARALIK 2010
6-LeYLa_2111 ARALIK 2010
7-Arina18 ARALIK 2010
8-Fatmanur18 ARALIK 2010
9-Asilmavi05 OCAK 2011
10-Zeytin gözlü10 OCAK 2011
ekleme yapmak isteyenler bildirsin lütfen...Müracaat LEYLA_21 heheeheh....
Of hamile olduğumu öğrendiğim zamandan beri var
Sende de mi var?
tamam tatlım gene görüşürüz bye
yok ankarada değilim canım e.şehirdeyim...
canım ben yazmıştım ama görmedin galiba...bi aksilik çıkmazsa 22 aralıkda gidicem..
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sara gelmiş :18: :18: :18: :18: :18: