2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen ankaradamısın
senin özel sektör diiil devlet dairesi dimi
senin söylemende sakınca yok zaten bizim özel sektör olduğu için napacakları belli olmaz ondan nekadar geç öğrenseler okadar iii diyorum.

leyloş sen msjlara çok hızlı cevap veriyorsun bu işin bir sırrı var mı? mesela sayfaları ben F5 ile yeniliyorum sen?

tontişlerin yesün senüüüüü
oy oy bende sizi yerümmmmmmm....
inşallah tatlım ya inşallah pozitiftir

bu topik harbiden hızlı ilerliyor..

inşallah canım yaaa...dualarım seninle metukam...evet topic uçuyor resmen..akşamları giremediğim için gündüzleri okuyamıyorum geçmişi çok uzun sayfalar oluyor...hehehheh...

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

Midemden gelen yanma resmen yemek boruma isabet ediyor ya

Napcam ben bu mide yanmasıyla

gecmiş olsun kuzuuu o halde sende reflü de oluyodur ben gibi yaa bak gördünmü yine aynı sorunlarımız varrr

Son düzenleme:
leyloş sen msjlara çok hızlı cevap veriyorsun bu işin bir sırrı var mı? mesela sayfaları ben F5 ile yeniliyorum sen?
bende f5 yapıyorum tatlım..10 parmak yazdığım için hızlı yazıyorum ondan yetişiyorum yani hızlı hızlı...
ayy berfinmiydi nee sölemiştin sankimm mert mi erkekte kısss ayyy yordun heee :82:

değülllllllllllllll....cinsiyeti belli olana kadar merak edin...

2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......

1-Karatasoz 03 ARALIK 2010
2-Defhne 04 ARALIK 2010
3-Melike_ecesuu 06 ARALIK 2010
4-limon_kabugu 06 ARALIK 2010
5-fibula 09 ARALIK 2010
6-LeYLa_21 11 ARALIK 2010
7-Arina 18 ARALIK 2010
8-Fatmanur 18 ARALIK 2010
9-Asilmavi 05 OCAK 2011
10-Zeytin gözlü 10 OCAK 2011

ekleme yapmak isteyenler bildirsin lütfen...Müracaat LEYLA_21 heheeheh....

huri37 canım yakında senin yerinde gözüm olacak galiba..tabloların içinde kayboldum...heheheheh....

yok ankarada değilim canım e.şehirdeyim...

canım ben yazmıştım ama görmedin galiba...bi aksilik çıkmazsa 22 aralıkda gidicem..

yok ankarada değilim canım e.şehirdeyim...

canım ben yazmıştım ama görmedin galiba...bi aksilik çıkmazsa 22 aralıkda gidicem..

sayfalar uzuyor arada kaçmıştır kuzum kusura bakma...hemen ekliyorum tatlım...

günaydın güzel anne adayları... gününüz güzel geçsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…