2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çalışan bayanlar siz işyerindekilere duyurdunuzmu hamile olduğunuzu ben daha söylemedim.

ben söyledim vallla müdürüm bayan zaten...söylemek gerek anlayışlı olsunlar demi azcık..ama ben şuan yerimi değiştirmek istiyorum burdaki bi arkadaş doğum izninde ocak 20 de gelecek bende ocağın başında falan tekrar daire başkanımla görüşeceğim beni başka dış birime versin diye önceden orda çalışıyordum evime çok yakındı yürüyerek 10 dk.arabayla 2 durak...burda çok problem olucak arabayla gelip gideyim desem park sorunu olacak..inşallah tekrar gönderirler eski yerime....:83:

kızlar bana az müsade yine girerim öpüyorum hepinzi ve minnoşlarınızııııı ikinciside benim minnoştan teyzelerine geldiiiiiiiii.

Ay ne bilem çok ama erkeğe de ne koyulur ki ya

kızlar hande ataizide 1,5 aylık hamileymiş ...
buraya takılabilir

Anaaaaaaaaaaaaaa kimden ki

büyüsü kaçmasın tontişim...belli olsun öyle inşallah...heheheheh...

Ne tontişliğimizi gördün

çalışan bayanlar siz işyerindekilere duyurdunuzmu hamile olduğunuzu ben daha söylemedim.

Ben anneme söyledim, annemde babama. Otomatikman duydu

baş harfi M alsana ipucu....

Dur tahmin edeyim dermişim

leyloşuuuummmm tatlımmmmmm,, nasılsın bakem,,,,bakıyorum gece olduğun yerde uyumalar felan....

benden sana koca bir aferin....çünkü büyüme hormonumuz 22 00 ila 01 00 saatleri arasında salgılanıyormuşşş...eğer bir insan bu saatlerde uykuda olursa

hücreleri tamir oluyormuş,,yani bakımdan geçiyormuşşş..eeee sen dinlenmiş olursan bebeğin de daha sağlıklı olacak demektir..devam uyumalara...

gördüm bitanem....saolasın bilgi için...evet güzel bir bilgi doğrusu...akşam hep uyuyorum yaaa...yoruluyorum canım....ister istemez uyku basıyor...sen nasılsın metukam...test gününe az kaldı..inşallah pozitif olur kuşum...

bi kere daha bu konu geçmişti
ben daha doktora bile gitmeden 7 cihana yayın yapmıştım
çünkü beni çok bunaltmıştı çevrem
bebek ne zaman bebek ne zaman
eşim zaten askerden mayıs ortasında geldi
bu milletin çenesi varya adama cinnet geçirtir

baş harfi M alsana ipucu....
buldum erkek mazhar ... kız makbüle

Son düzenleme:
orasını hiç sorma
artık evlenmeden hamile kalmak çok normalleşti :96:

Susss dedikodu yapma, ziyaretçi olarak okur falan

kızlar bana az müsade yine girerim öpüyorum hepinzi ve minnoşlarınızııııı ikinciside benim minnoştan teyzelerine geldiiiiiiiii.

Görüşürüz canım bizde öptük siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

inşallah tatlım ya inşallah pozitiftir

bu topik harbiden hızlı ilerliyor..

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

Midemden gelen yanma resmen yemek boruma isabet ediyor ya

Napcam ben bu mide yanmasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…