- 5 Ağustos 2010
- 1.516
- 2
:84: :84: :84: ipucu ver
büyüsü kaçmasın tontişim...belli olsun öyle inşallah...heheheheh...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yaa leylaaaaaaa süleeeeee
kızlar hande ataizide 1,5 aylık hamileymiş ...
buraya takılabilir
orasını hiç sorma
kimden hamileymiş...eheheheheh....
leyloş sana demin msj yazdım görmedin mi bacım?
çalışan bayanlar siz işyerindekilere duyurdunuzmu hamile olduğunuzu ben daha söylemedim.
berkin burak dayımın oğlu zaten aşina olduğum bi isim
ama böyle dibimin düştüğü bi isim yok hiç .. ondan bi sizede sorayım dedim neler
düşünüyorsunuz
şimdi de söle şimdi de
bende söyliyeyim
hem kıza hem erkeğe koyuluyor KAYRA Allahın lutfu manasında
kızlar hande ataizide 1,5 aylık hamileymiş ...
buraya takılabilir
çalışan bayanlar siz işyerindekilere duyurdunuzmu hamile olduğunuzu ben daha söylemedim.
baş harfi M alsana ipucu....
leyloşuuuummmm tatlımmmmmm,, nasılsın bakem,,,,bakıyorum gece olduğun yerde uyumalar felan....
benden sana koca bir aferin....çünkü büyüme hormonumuz 22 00 ila 01 00 saatleri arasında salgılanıyormuşşş...eğer bir insan bu saatlerde uykuda olursa
hücreleri tamir oluyormuş,,yani bakımdan geçiyormuşşş..eeee sen dinlenmiş olursan bebeğin de daha sağlıklı olacak demektir..devam uyumalara...
bi kere daha bu konu geçmiştiçalışan bayanlar siz işyerindekilere duyurdunuzmu hamile olduğunuzu ben daha söylemedim.
buldum erkek mazhar ... kız makbüle
orasını hiç sorma
artık evlenmeden hamile kalmak çok normalleşti :96:
kızlar bana az müsade yine girerim öpüyorum hepinzi ve minnoşlarınızııııı ikinciside benim minnoştan teyzelerine geldiiiiiiiii.
ayyyyyyyyyy birasssssss merak edin tontişlerim...hehehehehe....
gördüm bitanem....saolasın bilgi için...evet güzel bir bilgi doğrusu...akşam hep uyuyorum yaaa...yoruluyorum canım....ister istemez uyku basıyor...sen nasılsın metukam...test gününe az kaldı..inşallah pozitif olur kuşum...
melikeee ahhh canım arkadasım benimm
kızlar bana az müsade yine girerim öpüyorum hepinzi ve minnoşlarınızııııı ikinciside benim minnoştan teyzelerine geldiiiiiiiii.