vayyy maşallah melike hamilesin
okuduğum kadarıyla progestan kullanıyormuşsun bıraktım demişsin sakın kilo yapmaz ben kullandım kilo yapmadı dr bırak demeden bırakmasakııınnnn
kankammm bak geldimmm buraya senin yanınadefneee
kiloyu dert etme melike daha ilerleyen zamanlarda kilo alacaksın süt vereceksin o yüzden yiyeceksin zayıflaması kolaydır önce sağlıkkkkk
vuaov keyifler yerine gelmiş,hep böyle ol canım.kalp atışını da duyarsınız inşallah.biz sana dedik ama o kadarcık kist bi şey yapmaz diye insan yine de korkuyor demi.
kızlar amma muhabbet etmişsinizsabah oku oku bitmiyorayrı ayrı alıntı yapamadım zaten kk nın yeni halini sevemedim.burdan sesleneyim
Melikeeeeeee sakın dr izin vermeden bırakma progestanı,azalttırarak bıraktıracak zaten.kanaman olur yoksa dedi bana birden bırakırsan.kilo tabi önemli ama bebişimizden önemli değil.
bir de cinsiyet muhabbeti geçmiş ben öbür hamileliğimde 7 haftalık usg resminde kafa ve gövde belirginse erkek,et parçası gibiyse kız demişti halam.nitekim belirgindi,düşük oldu erkekmiş.haloşum 3 erkek annesi olduğundan uzmanlaşmış. herkes usg çıktılarına baksın bakayım.benim makine adi olduğundan bebişlerimi bile göstermiyor ama pıt pıtı duyduk çok şükür.
evet canım. ilk denemem ilk bebeğim olduğundan öyle çok telaşlıyım ki...vuaov keyifler yerine gelmiş,hep böyle ol canım.kalp atışını da duyarsınız inşallah.biz sana dedik ama o kadarcık kist bi şey yapmaz diye insan yine de korkuyor demi.
.
evetttbakk ben sana ne dedimmmmm, cok sükür canim cok sevindim senin adina, insallah daha iyi haberlerini alirsin canim
inşşaalh hepimizin ki.. amiiinnsaol canım benim gözün aydın hayırlı haberlerini alırız inşallah bebişinde saglıcakla gelsin inşallahhh
tamam bitanem benim çok saolll destegin içinnn kullanmaya devam edicem kuzumm herkes kullanmaya devam et diyo bide doktorum da yazıdgına göre sadece yan etkileri beni mahvediyo tabi bide kilo olucak diye bırakayım demiştimm ama devam edeyim canım cok tesekkürlerr
cnm benimde alnımda minik minik isilik tarzı sivilce tarzı bişeyler çıkıp çıkıp geçiyo ama ben niveanın nemlendiricisini kullanıyorum bide benim cildim çok kuru egzamada var kaplan derisi gibi kalır bu soğuklarda muhafazanallah
toniği ve jelim hamile kaldığımdan beri kullanmadım ama bir zararı olabilir diye
Günaydın kızlar.Arada lekelerim geliyo diye doktora gittim.Ultrasonla baktı kese düzgün çıkmadı. kese yuvarlak değilde biraz üçgen gibi dedi.kesenin yan tarafınd da kanama gördü.Düşük ihtimali var diye progestan verdi.ya bebk gelişemez düşürürsün yada alırız dedibeni çok korkuttu.daha bunları söyleme için erken ama10 gün sonra kalp atışlarınıda duyalım ona göre bakarız dedi.moralim sıfır.ağlamaktan kafa göz şişti.özelde ultrasona baktırayım içim rahat etsin dedim ama 1 haftada 3 kez ultrasona girmiş olucam zararı olur diye korktum.Haftaya gidicem artık.kendisinde yakınında böyle şey başına gelen var mı nolur yardım edin.
meraba kızlar geçmişi okudum
cinsiyet muhabbeti dönmüş baya
bende kız hissediorum hep ve herkes kız dedi rüyamda da 2 defa kızım olduğunu gördüm
erkek diyen bi kişi bile çıkmadı
şu usg ye görede benimki dün 6+5 di ve et parçası gibi duruo
Rabbim hayırlısını bilir mutlaka ama bakalım tahminler tutacak mı?
hayırlısı olsun canım. sağlıklı mutlu güzel kaderli bir bebek olsun da...
bir kaç şey sormak istiyorum.
bebek cetvelin de 7+6 yazıyor usg de 6+5 çıkmış ya... dr ne dedi?
benim bebek cetvelim de 6 hafta yazıyorr ama dün dr.a gittim bana usg 4-3 dedi. (bende gelişim geriliği olursa diye korktum)
kalp atışını duydunuz mu?
birde usg cihazınız iyi modelmiydi? (ben hastanede girdim eski bir cihazdı)
Canım hayırlı olsun 4-3 usg de zaten görünmez 5. haftasında alttan bakılan usg ile anca minicik kesesi görünür dr. dediği muhtemelen döllenme sonrası geçen haftadır.
hayırlısı olsun canım. sağlıklı mutlu güzel kaderli bir bebek olsun da...
bir kaç şey sormak istiyorum.
bebek cetvelin de 7+6 yazıyor usg de 6+5 çıkmış ya... dr ne dedi?
benim bebek cetvelim de 6 hafta yazıyorr ama dün dr.a gittim bana usg 4-3 dedi. (bende gelişim geriliği olursa diye korktum)
kalp atışını duydunuz mu?
birde usg cihazınız iyi modelmiydi? (ben hastanede girdim eski bir cihazdı)
karnımdan baktı canım. ultrason çıktısın da 4+3 ile uyumlu gebelik 1.3 cm falan yazmış. alttan bakmadılar ki..
zaten hiç memnun kalmadım. 15 gün sonra tıp fakültesine doç.a yada prof.un özeline gidicem.:18: